torsdag den 23. juni 2011

Ny i byen og navnet er Bethany

De andre skriver om, at der er kommet en ny dame til byen. En bitter en. Undrede mig over hvad jeg nu var gået glip af, men fandt ud af, at det var mig selv.

Ovre hos amarOrama bliver jeg kaldt for en helt af Marie (Jamen, I kan sgu selv tjekke, hvis I tror jeg lyver?), og begejstringen vil nærmest ingen ende tage. Måske med undtagelse af en dame i dilemma, som vist ikke mener, at jeg er noget at råbe hurra for. Prøvede at sammenligne mig med nogle andre sure der hedder Valerie og Amanda, som jeg vist burde kende. Men jeg hedder nu bare Bethany. (Tak for lort, mor og far).

Havde nær glemt at berette for jer, at jeg ligeledes er nævnt hos Onkel Anne. Der kan I skynde jer hen hvis I har brug for fællessang og rummelighed. Jeg gider ingen af delene, men Onkel Anne virker som et godt menneske. Og hun er pæn på den irriterende måde. Hader hende allerede.Jeg bliver hjemme i aften.

3 kommentarer:

  1. KAT! Tør ikke skrive tak i din blog, så du får den sgu bagfra! ;)

    SvarSlet
  2. Haha, jamen for fanden da, det beviser jo bare at jeg jo har ret, men jeg så det jo ikke som en dårlig ting. Nødvendigvis. Du er hende der skaber røre i andedammen, på godt og ondt.
    Jeg mente at det at være en bitch var en god ting. Det var jo det jeg gerne ville være lidt mere af, frem for denne hersens miss fucking goody two shoes.
    Blogverden er jo både stor og lille, der skal jo for fanden være plads til alle.

    SvarSlet