søndag den 26. juni 2011

Havebloggerne

"Jeg en gård mig bygge vil, der skal være have til"...Nej, det kan du fandme tro, der ikke skal! Om jeg gider!
Men det er der åbenbart andre, der gør: Havebloggerne. Du godeste! Dyrker de hamp i de der haver, siden de kan blive så opkørte af "Min hakke, min skovl og min spaaaaaade"? Og hvad laver de egentlig i vinterhalvåret?

Jeg mistænker dem for at være skyld i de skyhøje vinterdepressions statistikker her i Danmark, for hvad fanden skal de finde værdi i, når de ikke kan voldtage deres ligusterhække og drivhuse?

Helt seriøst så mener jeg, at havebloggerne burde betale mere i skat end os andre. Jeg gider sgu da ikke betale for behandlingen af deres nedtur, når urt og busk står i sne.

10 kommentarer:

 1. hehe...hilsen fra en haveblogger m.m....du er for meget og alligevel underholdende...hilsen fra Lavendel .. (deprimeret hele året)

  SvarSlet
 2. Mellem os to: Jeg ville heller ikke overleve uden mine lykkepiller..Og bemærk hvor lidt de endda hjælper.

  SvarSlet
 3. Jeg tror jeg elsker dig, eller mit indre monster gør i hvertfald. Hun hedder Mona.

  SvarSlet
 4. Åh altså - TAK fordi du sagde det højt.. Så kan jeg nemlig holde min kæft! Jeg er klart en af dem, der går efter "naturhave-looket"!!

  SvarSlet
 5. havebloggerne strikker sokker om vinteren eller tæller frø pg ligger ismå poser så de er klar til næste forår ;O)
  jip

  www.migogipsenblogspot.com

  SvarSlet
 6. Måske netop haven eller uld-tæppet eller hvad fuck nu folk fylder deres liv med, netop er det, der holder dem fra den nedtrykte, og svært misantropiske, livsanskuelse. Who knows? Jeg kan ikke overskue, at afprøve min teori.

  SvarSlet
 7. P.s. se hvor afskyeligt det er, når folk ikke engang gider, at læse deres kommentarer igennem. Jeg brugte ordet "netop" to gange tæt på hinanden og det ødelægger kommentaren helt. Nu lyder den uintelligent og håbløs. Netop nu lyder den netop dum.... netop.

  SvarSlet
 8. du har ret Rolf, man skal huske at læse sit indlæg igennem inden det afsendes,det ser jo farligt ud når der er slå og stavefejl,jeg sidder her og rødmer helt op til hårrødderne ;O)  der skulle ha stået følgende :

  havebloggerne strikker sokker om vinteren eller tæller blomsterfrø som de sirligt ligger i små poser, så de er klar til næste forår ;O)
  jip

  www.migogipsenblogspot.com

  SvarSlet
 9. Nu, I er i gang:

  "... som de sirligt LÆGGER i små poser..."

  SvarSlet
 10. ligger og lægger, frem og tilbage op og ned ;O)
  jip..........mon frøene når ned i poserne ?

  SvarSlet