tirsdag den 28. juni 2011

Forfatterbloggerne

Hvornår er der nogen, der gider fortælle de der sindsforvirrede forfatterbloggere, at de spilder deres tid? For satan jeg krummer tæer, og når ingen andre tør, må jeg vel hellere gøre det: NEJ, du er ikke forfatter. Du er blogger. Du har aldrig udgivet andet end dine blogindlæg, og du er den eneste på hele planeten, der kan få den tåbelige tanke ind i hovedet at udgive dine sindssygt kedelige ord i bogform. End of fucking story.

Jeg går sgu da heller ikke rundt og kalder mig selv for bager, bare fordi jeg ind imellem er tvunget til at vride en bolledej sammen, når et eller andet fjols af en gæst har besluttet sig for at komme på visit en søndag, hvor alt er lukket.

13 kommentarer:

 1. Hvilke type bloggere kan du egentlig lide Bethany?

  SvarSlet
 2. Nu skal du slet ikke prøve at overvinde mig med kærlighed, Frøken!

  SvarSlet
 3. Det var ikke et relevant svar på mit spørgsmål...

  SvarSlet
 4. Hvis du tror det handler om at kunne lide eller ej, så har du misforstået denne blog, Mette.

  SvarSlet
 5. Det har jeg muligvis. Jeg tænker bare, at der må være en eller anden mystisk kategori med nogle få udvalgte weblogs hvor selv du tænker "det de skriver her er relevant og underholdende" og så bliver jeg så fandens nysgerrig over hvilke typer af weblogs det kunne være...

  SvarSlet
 6. Hvis jeg overlever steningen, skal jeg lave en(dnu) en blog om det.

  Så kan nogen spille banjo imens, så vi får rigtig fællesstemning :)

  SvarSlet
 7. Hvad er en forfatterblog?

  SvarSlet
 8. Ja, det vil jeg egentlig også gerne vide?

  SvarSlet
 9. Første og sidste gang jeg læsere med her,du er sgu for sur til mig, Vorherre bevares!

  SvarSlet
 10. Jeg elsker dig til gengæld.

  Bliver du mere sur af det? (I så fald, dobbelt kærlighed til dig!)

  SvarSlet
 11. Der sidder en del bloggere rundt omkring med en forfatterdrøm i maven. Det er nogenlunde dem jeg mener.

  Anonym: Bevares.


  Sarah: Hvis du henter en banjo og lægger an til fællessang så kan det godt være jeg bliver lidt (mere) sur. :)

  SvarSlet
 12. Hvad skal vi synge? Og kan det blive falsk? Så kan vi lave en blog og lægge melodistumper ud og skrive 'VI ER SÅ TÆT PÅ AT FÅ ET GIG PÅ RUST'. Eller hvad helvede den slags hedder.

  I øvrigt kunne alle dem, der tager ÅH så kunstneriske billeder af vand og himmel og hav og den slags godt trænge til et fur.

  SvarSlet
 13. Fantastisk blog. Hvor skønt, at der endelig er en, der skriver alt det, som man selv - som ikke-bloggende menneske - tænker, når man læser om kreative klasse-damers åh-så-sjove anekdoter om, at deres børn har stukket en halv perleplade op i næsten eller har taget bukserne omvendt på på date på Bridget Jones-måden.
  For SLET ikke at tale om alle dem, der bare slet ikke kan skrive eller være sjove, men vildt gerne VILLE kunne det for også at kunne være sådan lidt livsstils-lækre på den ironiske måde. Face it - I får aldrig en karriere som kunstnere, fordi I har udstillet to billeder på den lokale café eller en karriere som forfattere, fordi en eller anden, der engang har fået indrykket en klumme i et blad, nævner jeres navn.

  Hurra for dig, Bethany.

  SvarSlet