tirsdag den 28. juni 2011

Slagt en Bitter Bethany

Nåh. Jamen så fandt man da lige ud af, hvad der ikke var populært at sige. Kunne heller ikke forstå al den positive opmærksomhed når nu jeg virkelig er sådan en sur, ond bitterfisse.

"Piiiiige træd varsomt", sang min mormor (Hvil i fred) altid for mig, imens jeg hoppede rundt i vandpytterne i træsko. Jeg har aldrig kunnet det der med varsomhed. Kan jeg smide et ynkekort nu så? "Jeg kan altså ikke gøre for det..." agtigt.

Men nu sidder jeg her, nogle vil gerne brænde mig på et bål, andre håber jeg får farlig sygdom så man kan kaste sten på mig imens jeg ligger ned. Ingen smalle steder her.

Ja, så kan man da lære ikke at sætte spørgsmålstegn ved noget som helst der handler om sygdom og sådan noget. Jeg forstår det ikke helt. Men respekterer naturligvis at folk føler sig ramt eller bare synes jeg er en møgkælling.

Jeg giver dog ikke syv potter pis for dem af jer som bare vil ha' noget opmærksomhed. For sådan er JEG jo ikke!! Husk det lige! Men nogle vil gerne bræge for de "svage" men samtidig hjertens gerne deltage i opstandelsen. Det er sgu da om noget klamt. Altså, det synes jeg jo bare. Men hvad ved Bitterfisser overhovedet om noget.

Jeg ved i hvert fald, at jeg nok ikke får lov at teste et køleskab i nær fremtid, eller nogensinde kommer med i inderkredsen af fucking selvhøjtidelige bloggere der har været her i en evighed, og gerne forenes imod den "nye", og glemmer alt om interne fighter.

"Intet kan forene fjenden som et angreb fra Mars" mumlede hun med munden fuld af bastognekrummer.

Nu vil jeg ringe til nogen af dem fra Sekten, og høre om vi skal dele nogle sponsorerede drikkevarer imens vi sukker over ugens "Ude og Hjemme".

10 kommentarer:

 1. :) tak for linket. Det er pænt af dig at give mig den opmærksomhed, jeg virkelig higer efter. Som Ole H ville have sagt: I love it. Fedt at du har gennemskuet min narcissisme (ho*bullshit*st!)

  Kunne du tænke dig at teste et køleskab? Kunne du tænke dig at lave en give away men er ikke blevet spurgt? For du kan da bare sige til, så skal jeg gerne hjælpe dig.

  Os kommunikaister skal jo holde sammen og hjælpe hinanden ;)

  SvarSlet
 2. Jeg har lagt mærke til at du har sindssygt mange læsere, Onkel Anne. Du må jo gøre noget rigtigt..

  I forhold til mig der nu mister alle de læsere jeg lige havde fået.

  *Græder snot*

  SvarSlet
 3. Jeg betaler dem for det. Og så er jeg uærlig og viser kun det jeg ved, alle vil have. Jeg er fiktiv, og står udelukkende på frontstage.
  Hvor studerer du?

  SvarSlet
 4. Jeg studerer ikke, onkel Anne. Og bliver ærlig talt lidt ærgerlig nu. Hvis du tror, at jeg har muligheder indenfor den slags, og jeg så kun har taget en et-årig kontoruddannelse.

  Øv.

  Og det er vel for sent når man nærmest er 40?

  SvarSlet
 5. Nej sgu da. 40 årige er de bedste.
  Se selv her:
  http://www.cougarcentral.dk/

  SvarSlet
 6. Men faktisk er bastogne jo helt utroligt gode, så krummer af dem er helt fjong.

  SvarSlet
 7. Bitterfisse, hvad piver du over? Du satte ud på en kurs, hvor du kritiserer alt og alle - er det underligt at du får noget igen?
  Onkel Anne - flot overskud ovenpå den omgang, du fik der. Tag dig ikke af den. Hun er jo trods alt en biffertisse. Eller hvad det nu hedder.
  En bloglæsende, ikke-bloggende Anne

  SvarSlet