torsdag den 30. juni 2011

Video killed the radiostar - (Del 2)

Nej nej…nej nej nej nej nej…NEJ! Hun kom, hun så og blev aldrig fundet. P4 – hvad giver I mig?? P fucking 4! Der er sgu da ingen, der lytter til P4. Det er fandme som Loch Ness uhyret: Ingen kan bevise, at det eksisterer. Nu har jeg ledt og søgt hos både høj som lav, og P4 findes altså ikke, så jeg fik aldrig hørt Klidmoster folde sig ud på de billige rækker. Det var synd. For Klidmoster. Er P4 kun noget, man får adgang til, hvis man modtager førtidspension eller er psykisk sårbar?

Bethany er skuffet.

10 kommentarer:

 1. Du godeste - du gik glip af det????? Well, har hørt fra mange andre at det skulle ha' været ret fint. Jeg tror faktisk man kan høre det senere i dag her. Snakker både om tatoveringer og laver kirsebær/lakridssorbet. Jow jow.

  SvarSlet
 2. Nu synes min regnbueis ikke af meget, Klidmoster. Øv.

  Ps. Sikke dog en sød stemme du har.

  SvarSlet
 3. P4-frekvensen kan måske kun opfanges hvis man er særligt sensitiv. Ligesom hunde der kan høre ulden på får gro eller noget.

  SvarSlet
 4. Hun _er_ sød, har et smittende smil & grin, når man er i hendes selskab, og så er hun så satans krambar. Det er du garantrisset også, Bitterfisse ;-)

  SvarSlet
 5. Du er svær at elske.

  SvarSlet
 6. Nu sover jeg simpelthen ikke i nat.

  SvarSlet
 7. P4 er den radiostation i Danmark med flest lyttere, så bare rolig, der er nok et par stykker andre der har hørt det, selvom det glippede for dig ;)

  SvarSlet
 8. Okay. Jamen der ER også mange på førtidspension her i DK.

  SvarSlet
 9. Manner, jeg elsker dig.

  SvarSlet
 10. Sarah: Er sgu da glad for at vide at det ER muligt ;O)

  SvarSlet