fredag den 17. juni 2011

Brune næser i Bloggerland

Og så sidder de derovre hos "Uden Relevans" og slikker mås på hinanden. Jow jow, der skal diskuteres hvem som har mest ægte blog i hele DK! Personligt er jeg sikker på, at det er..eller bliver mig.

Nåh, men set med mine øjne er det dælme poposlikkeragtigt at sidde og rose andres blogs på den der "Hvem synes du er den bedste" måde. Mest fordi det er de samme der nævnes hver gang. Alle ved sgu da, at de meget populære blogs  ikke nødvendigvis er de bedste. Det er bare dem med flest venner. Alle de dér der fiser rundt hos hinanden, og kommenterer på bedste brunnæsefacon, har give aways, mødes til latté, hækleforsamling og så videre.

Men det har sgu da intet med en god blog at gøre, har det?

Brunnæser, hele bundet.

Bethany!

13 kommentarer:

 1. Åh nej, nu bliver jeg jo brun på tuden, men BitterFissen sad jeg netop og tænkte på ville være det fedeste navn til en revse og bitterheds blog. Og så har du taget navnet. Det er sgu da irriterende! :)

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Hov, hvad fanden, nu blev det slettet. F**cking touchknapper. Igen. Nåmmen hvad sagde jeg? Jo jeg sagde at jeg nok ville holde mig til mig, nu da jeg både er journalist og poleret. Og kedelig. Uden kommafejl.

  SvarSlet
 4. Uh er det her man må være bitchy! Det er så meget sidste gang jeg slikker dig i røven Fuhrmann. Så kan du lære det! Kan du mærke det, for fanden hvor jeg bare røv ægte! og bitchy!

  Hvis det er her jeg kan komme og være kælling så må du til hver en tid jeg slikker røv på alle, jamen for fanden, hvis røven er god, så bid sgu da lidt i den. Jeg henviser til hvem jeg vil.

  Det er sgu da første gang Uden Relevans har omtalt min blog som ægte. og min blog for den sags skyld. Så du kan ikke sige at det er de samme. I mine øjne prøver han jo på at tage dem ned fra det der højhus deres kompetencer og vores øjne har placeret dem på.

  Åh du er Valeri fra Beverly Hills, og Amanda fra Melrose, kælling udenpå men sårbar kerne indeni. Er det der vi er?
  Jeg kritiserer ikke, jeg spørger blot.

  SvarSlet
 5. Undskyld Onkel Anne. Du må handle før du tænker næste gang.

  Annamette Fuhrman: Man må gerne bande uden **** herinde.

  Kristines Dilemma: Nej, jeg er bare Bethany.

  SvarSlet
 6. Jeg vil da gerne mødes til latte og kage.. Helst kage.
  Iht at give ros og sådan - fred være med det. Heldigvis er det jo en smagssag, og nogle kan finde det nødvendigt.. Ja endda gavnligt.
  Og så er det jo mig alene som enkeltindivid der bestemmer, hvad der er godt og mindre godt i mit univers. Så den med mange faste læsere er lig med popularitet holder ikke i min logik. Det er ligesom at sige at mange venner på facebook er lig med en verdensmand.

  SvarSlet
 7. Det er da lig med popularitet. Men dog ikke lig med en god blog.

  SvarSlet
 8. Hejsa... jeg håber søreme, at du selv synes, at du har et godt liv, du herlige, livsglade og optimistiske menneske :-D

  Du har i hvert fald fundet en helt unik måde at blive meget læst på, taget i betragtning, at du ikke har meget respekt til overs for andre bloggeres måder at blogge og få mange læsere på ;-) Respekt for originaliteten!
  Jeg er meget enig i, at det at have mange læsere ikke nødvendigvis indikerer, at man har 'en god blog'. Jeg kan ikke helt finde ud af, hvad det er, du samler på...

  SvarSlet
 9. Lad os bare sige at det igen igen igen røg for langt ud af sporet.

  SvarSlet
 10. Ja. Men jeg skylder dig et tak.

  SvarSlet
 11. Det var så lidt! Altid godt at se en ligesindet agent provocateur som dig i aktion.

  SvarSlet
 12. Hmmm... hvad er en ægte blog? Hvilken er mest ægte? Jeg claimer DK's mest falske blog, for jeg har ikke overblik, og er ikke engang rigtig forkromet!

  SvarSlet
 13. De er alle røvsyge, så det skal du ikke bekymre dig om, Uden overblik og chrome.

  SvarSlet