onsdag den 29. juni 2011

Onsdag med Bethany

Hader man ikke bare de dage hvor chefen er pisse morgensur, man har fået for lille busteholder på, så babbelutterne hopper ud over kanten og konstant skal proppes tilbage. Derudover har man glemt sine torskerognsmadder derhjemme og må overleve kantinens øko-køkken. (Hvad fanden ER det med det øko-pis?!)

Og hvad skal vi lige ha' til aftensmad? Tvillingedrenge på to og datter på 4½ skal jo spise sundt. Derfor overvejer jeg nuggets, frostpizza eller hurtignudler. Altså fordi igen, det SKAL jo være sundt. Og nej, vi kan ikke spise pomfritter igen i dag - Fik vi både søndag og tirsdag.

Man magter det ikke, vel?

7 kommentarer:

 1. Nej, det gør man ikke. Derfor har jeg personligt uddelegeret tjansen. Og hver gang manden er ved at køre lidt træt i det, så får han sgu da bare en ny kogebog.

  SvarSlet
 2. Bladet "Spis bedre" er enormt læst, blandt dine venner madbloggere, måske du kan få et tip der!?
  Et fad med reven ost, toppes op med reven ost.

  LM

  SvarSlet
 3. Shit mand, jeg kan godt forstå, at du er blevet så bitter med alle de børn. Også at din fisse er det, for det må være helvede på et hospital at klemme to ud på én gang. Har de ikke fået et sundt økomåltid i institutionen? Så kan en ordentlig røvfuld sukker på et leje af havregrød, og hertil en smørklat, være en udmærket modvægt. Nammenam.

  SvarSlet
 4. Stik dem da de glemte torskerognsmadder - det sku være så suuundt! Og hurra for ordet busteholder!

  SvarSlet
 5. øko = dyrevelfærd
  mishandling af dyr = pis

  øko-frugt og -grønt... shove it

  SvarSlet
 6. Anonym: øko har ikke en skid med dyrene at gøre.

  SvarSlet
 7. Har noteret alle forslag. Nu er der jo ideer til resten af ugen. Perfekt!

  SvarSlet