torsdag den 30. juni 2011

Uden intellekt og Sexliv

Nej, men nu går alle hen og bliver sure. Det gjorde nogle ovre på Scor.dk også igår.

De bloggede faktisk om mig (Er ved at være world famous!). Og to mænd syntes simpelthen, at jeg på ingen måde var all that. Manglede vist noget intellekt, før de gad at formere sig med mig. Og jeg kan da godt se det! Fordi det er jo helt klart de mest intellektuelle mennesker, man finder på det der "Jegknepperaltmedpuls" site. Virkelig noget at leve op til sådan et sted.

Men de har jo lidt ret. Jeg mangler intellekt. Det siger de andre hele tiden, så der må være noget om det.

Min lille bøn til jer er, at udstyre mig med lidt ord, så jeg fremover kan være knaldværdig for de intellektuelle "Jegknepperaltmedpuls" mænd.

Ikke fordi jeg har lyst, altså. Har opgivet sexliv siden tvillinger på 2 og datter på 4½ blev født. Kan simpelthen ikke mærke noget mere (Mellem os bliver jeg kaldt BermudaTrekanten ude i byen). Men man vil jo bare gerne eftertragtes af alle, ikk'?

Ved godt, at det er lidt optimistisk af mig at spørge jer, I virker mildest talt ikke til at være de skarpeste skeer i skuffen, men det kunne jo være, at en eller anden klog fik forvildet sig herind. Ved en fejltagelse naturligvis.

8 kommentarer:

 1. Uvenner på Scor.dk?, åh nej da, nu kan du sikkert ikke sove i nat.

  LM

  SvarSlet
 2. Fordelen ved din hårdt tilkæmpende "rummelighed" er, at du så kan tage hele næven ;-) Det kan man vist også godt li' på Scor (har jeg hørt).

  Som en kvinde der både kan tåle at få på tæven OG ta' næven, bringer du bare dine egne ord derind. Så skal du nok få respæækt.

  SvarSlet
 3. LM: Det har du så åbenbart ret i.

  Humming Homer: Årh, du lyder næsten som en fra onanikartellet!

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Onanikartellet! Men også kun næsten... For i modsætning til kartellet (som du beskriver det) og dig selv i øvrigt, så nævner jeg hverken mit kønsliv eller detaljer omkring mit kønsorgan.

  Utroligt hvad man bliver skudt i skoene bare fordi, man kommer med plusord og gode hensigter.

  SvarSlet
 6. Man skal altid være lidt mistroisk overfor venligsindede, Homer!

  PS. Tænder du lidt på min bermudatrekant?

  SvarSlet
 7. Skal man være mistroisk? Her vil alle jo bare hinanden det bedste, ik'??

  Om jeg tænder på din bermudatrekant? Når jeg ser på dit profilbillede i lige denne sammenhæng, så kommer jeg til at tænke på citatet "stram om mund, tør i skede".

  Men jeg stoler på, at du skriver en eller mange flere uddybende og forklarende blogge.

  SvarSlet
 8. Homer: Snak for dig selv, min gule ven.

  Og så er der ingen grund til fugt i bitterfissen når nu jeg er så rummelig som jeg er (Grundet overproducering af unger).

  SvarSlet