mandag den 27. juni 2011

Slik mig i måsen og få en gave

 "Give away" ovre hos Fuhrmann . I skal skynde jer at smide en kommentar (Altså hos Annamette) hvis I vil være med i lodtrækningen om et armbånd. Hvis I ikke vinder, og det gør I jo ikke for ALLE vil være med hos Fuhrmann! ALLE!, nej, men så skal jeg nok spørge om min datter på fire gider lave nogle til jer ovre i børnehaven. Jeg lover, at hun kan lave nogen der er lige så pæne. Mindst. Og måske kan I endda få et askebæger med i købet.


Magter ikke "Give aways". Fucking fedtegaver. Måske ikke for Fuhrmann som jo alene kan leve på sit fine forfatternavn. Men alle de andre...Ja, I VED det jo godt. Ingen gider læse med hos jer, og derfor er I nødt til at udlove gaver til folket. Og til jeres held er folket heldigvis dumme og grådige nok til at hoppe på den. Men det er klart, for man står jo altid lige og mangler silkepapir i fem forskellige farver, hæklede underbukser og små lyserøde cupcakeforme. 

Men trist alligevel, sådan at skulle bestikke. Og ja, jeg ved godt, at I vil forsvare det  med, at I simpelthen bare er gavmilde af natur og vil glæde jeres læsere. Men come on, den tror hverken du eller jeg jo på når det kommer til stykket, vel?

9 kommentarer:

 1. Det værste er næsten de give aways, der kræver at man "synes godt om" bloggerens facebookside eller følger dem på bloglovin'.

  SvarSlet
 2. Jovist, men husk nu endelig, at de KUN giver gaver grundet godt hjerte! Husk det så!

  SvarSlet
 3. Måsen - hvor er du pæn i sproget. :lol: Den her blog kan jeg sgu godt lide og et tweet er lige blevet sendt ud i syperspace. :)

  SvarSlet
 4. Jeg synes også selv, at jeg er ganske sober!

  SvarSlet
 5. Giv din datter et knus og sig, at hun er meget meget dygtig, men at jeg allerede har et armbånd! Desuden ryger jeg ikke nok til at have brug for endnu et askebæger.

  Og så er det lige en kudos til dig for et skægt indlæg - jeg synes ikke du er så bitter ♥♥♥

  SvarSlet
 6. Ha ha ha, åhhh hvor du rammer hovedet på sømmet!

  SvarSlet
 7. Tjae....indrømmer nu gerne, at jeg - glad og gerne - bestikker mine læsere. Og potentielle læsere.

  Jeg mener...hvorfor ikke? Et af de ældste markedsførings-kneb man kan opdrive. Selvom sex selvfølgelig er endnu ældre....

  Har dog opgivet tanken om Cybersex som præmie i en give away, da de fleste af mine læsere er kvinder - og altså, SÅ mange lebber er der vel heller ikke? Måske jeg skulle udlove min mand? Og slå to fluer med ét smæk? ;-)

  SvarSlet
 8. Det er sgu da i bund og grund bare ren markedsføring. Og hvad er der egentlig i vejen med det ?. Dem der siger, at de ikke gerne vil have mange læsere lyver. Ellers havde de sgu købt en dagbog og skrevet i den.

  Jeg er da ikke bleg for at sige, at JA jeg bestikker sgu da alt hvad jeg kan, hvis jeg på den måde kan hive et par ekstra læsere med. Jeg forsøger at gøre min passion til en levevej. Og tænk hvis der udover at være en ny potentiel læser, måske ligefrem skulle være en potentiel køber i blandt.... jaahh fedt for lille mig !

  Masser af firmaer udlodder sgu da også gaver, gavekort, præmier, konkurrencer og hvad fanden ved jeg i tide og utide. Banker og rejsebureauer bare for at tage et eksempel el. 3.. Der er sgu da intet nyt i det....

  SvarSlet
 9. Markedsføring eller ej...
  Det ER sq ret fantastisk hvilke "småtterier" folk er helt tossede for at få fat i:-)

  SvarSlet