lørdag den 18. juni 2011

Spiseforstyrrede madbloggere?

Hvad er det lige med madbloggerne?

Kan ikke rigtigt lade være med at tænke på, om de et eller andet sted ikke er voldsomt spiseforstyrrede mennesker?  Jeg mener, har sgu da aldrig oplevet almindelige mennesker som har været så sygt besatte af mad.

Og hvor får de penge fra til at lave al maden?? De er jo sygemeldte eller førtidspensionister hele bundtet. Men det forklarer da hvor de får tiden fra.


Og hvad fanden sker der egentlig for det der ramsløg? Er det noget man kan tage patent på?

3 kommentarer:

  1. Det har fand'me også undret mig. Jeg fatter ikke konceptet, og jeg fatter HELLER ikke hvor pengene kommer fra eller hvordan kan de nå at tage alle de billeder, skrive ned hvad de gør ved alle de indkøbte eller dyrkede, men i hvert fald økologiske, madvarer UDEN maden brænder på imens?? Men jeg har forstået, at Ramsløg er det nye sort.

    SvarSlet
  2. Vi er bare helt generelt forstyrrede. Og nogen af os er faktisk også lidt sure ind imellem. Ingen mysterier der... :-)

    Lise

    SvarSlet
  3. Og når de kan lave al den mad og fotografere og blogge og... kunne de så i virkeligheden ikke også arbejde (og droppe førtidspensionen som jeg betaler)???

    SvarSlet