mandag den 29. august 2011

Liar Liar pants on fire (Løgner Løgner bukser med ild i)


Nej, nu skal jeg nok være sød, for måske lyver diverse Darhmer slet ikke, når de påstår, at de får trusselsbreve, meldes til kommunen for skattesnyd og slet ikke kan være i fred for alle de onde, onde haters, der okser rundt i Blogstilstanden for at true blandt andre kødbloggere og ludomaner på livet og starte 3. verdenskrig. Måske lyver de ikke, men Bethany tror det.

Det er kraftedemig mærkeligt, at jeg aldrig har modtaget et eneste trusselsbrev, at de, der påstået har modtaget nogle af slagsen, altid er de samme dramakællinger, og truslerne altid anvendes som en del af en Får-jeg-sympati-nu-tour-de-blogstilstand. Kraftedemig mærkeligt! I lyver, gør I. I sidder sgu selv og forfatter de trusler, fordi I har pisseondt af jer selv og ikke kan styre jeres temperament, når rødvinsflasken har nået bunden!

Nå, men for lige at hjælpe jer lidt på vej, får I lige nogle tips til, hvordan I gør jeres røverhistorier mere troværdige:

1) Lad være med at fylde jeres selvforfattede trusselsbreve med utallige stavefejl. En mordtrussel på skrift afleveres sjældent af mennesker, der ikke føler sig sikre på deres pen.

2) Lad være med kun at forfatte dem, når Bethany har provokeret jer. Hvis I er så trusselsværdige, vil den slags nok også blive sendt, selvom jeg ikke skriver om jer. Ellers ser det bare ud som om, at de såkaldte trusler er jeres egne forsøg på at få andre til at synes, at Bethany er ond, ond, ond og får onde, onde, onde ting til at ske. Og det er det jo ikke vel?

3) Overvej om I har opbrugt jeres kvote for drama. Hvis man, som enkelte bloggere jo må siges at være, er kendt for at kaste sig ud i Se-mig-jeg-er-et-offer-lege ved hver given lejlighed, begynder det hele at lugte lidt...af lort. Hold op med det og vælg jeres drama med omhu. Det vil gøre sig godt for jeres troværdighed.

4) Lad være med at true med politi- og bloggeranmeldelse, før I faktisk gør noget ved det. Det virker så tamt, når I om en uge bliver spurgt, hvad politiet sagde - og I kan jo ikke ligesom bruge undskyldningen om, at I har haft for travlt til at nå det. I er trods alt bare førtidspensionister.

Velbekomme

169 kommentarer:

 1. Arh Bethany! Liiiidt drama må man da for fanden have lov at have. Om man så selv skal opfinde og kreere det ;-)

  SvarSlet
 2. Jaeh, og så skriver mine indlæg jo også sig selv. Win-win...

  SvarSlet
 3. Fniser...
  For dælen, det er jo ikke ligefrem Muhammed tegninger vi er ude i. Tror næppe at folk virkelig kan hidse sig op til politianmeldelse over, at der er nogen der "åhhh, ikke kan lide min blog - og så skriver de grimme ting om mig..". Hvis de endelig politianmelder det, så kan politiet vel ej heller tage der særlig seriøst?

  SvarSlet
 4. jeg så den remse oversat i en film engang til:
  'Er du fuld af løgn, får du ild i røv'n'
  hahahahahah, det er da sjovere....

  SvarSlet
 5. Nu trykker jeg på "synes godt om" knappen...

  SvarSlet
 6. Gud fader bevare os til hende der NYBH ;-(

  SvarSlet
 7. Hmm.. ja det ser tvivlsomt ud. Det forekommer mig at der bevidst er stavet forkert i truslen. Og politiet har altså ikke ressourcer til at tage sig af den slags.

  SvarSlet
 8. Det er sgu da egentlig meget smart, at have sin ønskeliste i den ene side, så kan ens trofaste læsere overøse en med velfortjente gaver.

  SvarSlet
 9. jeg glæder mig allerede til at få afslutningen på denne spændende sag!!

  Politiet arbejder sikkert på højtryk!


  Katrine

  SvarSlet
 10. Denne her blog har jeg ventet længe på. Af hjertet tak.

  SvarSlet
 11. http://www.justsaypictures.com/images/domo-doesn-t-give-a-fuck.jpg

  SvarSlet
 12. Din blog er blevet anmeldt op til flere gange indtil videre, så det er bestemt ikke tomme trusler. Jeg glæder mig til at det kommer frem hvem du er. Der er sku ikke noget lavere end tabere som skal fremhæve sig selv ved at nedgøre andre - specielt når de ikke vil stå offentligt frem.

  SvarSlet
 13. Velbekomme allesammen.

  Marie: Anmeldt, ja så. For at skrive min mening om en offentlig blog? Det er der ingen sag i.

  En anmeldelse af den art skal i øvrigt aflægges ved fremmøde hos politiet. Har I stået i kø dernede?

  Og til sidst: Jeg har intet problem med, at blive afsløret hvis det endelig kom til det. Jeg står ved mine meninger. Konceptet "Bethany" er bare ikke det samme uden anonymitet.

  Og nu gider jeg ikke glo mere på dig. Hej.

  SvarSlet
 14. At du gidder å ha en blogg hvor du kun bedriver skittkasting om andres blogger og liv er for meg helt ubegripelig. Skjer det virkelig så lite i livet ditt? Din blogg er for meg ikke et uttrykk for ytringsfrihet, den har du kun laget for at du ikke har noe bedre å gjøre. Kan du ikke heller jobbe litt for noe fornuftig, som bistand til Afrika? Du som har så mye på hjertet må vel heller kunne bruke det til å utrette noe godt?

  SvarSlet
 15. Jeg tror mere der blive tale om Injuriesager for de ivrige ( hvis der overhovedet er noget om snakken om at melde dig!!), for det kan tyde på at der er nogen der åbenbart syntes de har været ude for nedværdigende og/eller fejlagtig omtale, som kan virke yderst generende for de personer, det er gået ud over.
  Følger forstat med. :)

  SvarSlet
 16. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 17. Til endnu en af de anonyme i flokken (Det er da godt nok spøjst i er så mange herinde som ikke tør stå frem - lidt ligesom medlemmerne af dansk front og df):

  Jeg kan sagtens se bloggens oprindelige formål: At tage lidt pis på alle de blogs der er ude. Det er helt at ironisere lidt over de forskellige blog-emner, men det er her er simpelthen for langt ude. Der er ikke længere tale om at trolle. Det er blevet en hetz mod helt konkrete personer, og det kan der komme (og det gør der forhåbentlig) en strafferetssag ud af.

  SvarSlet
 18. Marie> Smæk en donationsknap på din blog, så donerer jeg sgu en femmer til lidt humor.

  Og husk at anmelde ytringsfriheden også.. Den er jo den store synder i det her game.. Den må vi af med.. pronto! Man må ikke gå rundt og sige "sikke en kedelig blog".. Når man nu lige har bygget sig et navn og fået 10-12 læsere.. Mon ikke de bliver hængende, hvis man har noget spændende at sige selv om Beth kommer forbi?;D

  Beskæmmende at det kommer fra en tilsyneladende professionel kommunikator..

  SvarSlet
 19. Må vi få en paragrafhenvisning til straffeloven?

  SvarSlet
 20. Balance: ha ha du vet hva du snakker om, du har jo 2 følgere selv:-P

  SvarSlet
 21. Balance: Der er vist ret stor forskel på at sige at en blog er kedelig, til at angribe en person pga dennes sociale status/økonomi/ baggrund og det er hvad der er sket her.

  Der rager kraftedme da ikke jer en skid, hvorvidt andre vælger at sætte en donationsknap på deres side???? Wtf er jeres problem? I kan da lade være med at gå derind? Jeg elsker hendes blog, men jeg har ikke tænkt mig at give noget og jeg er da skide ligeglad med hvad andre gør!

  Du finder i øvrigt paragrafhenvisningen under blogindlægget om nybh, men jeg kan da godt poste det igen:

  §267 stk. 1
  Den, som krænker en andens ære ved fornærmelige ord eller handlinger eller ved at fremsætte eller udbrede sigtelser for et forhold, der er egnet til at nedsætte den fornærmede i medborgeres agtelse, straffes med bøde eller hæfte.

  Stk. 3
  Ved straffens udmåling bliver det at betragte som en skærpende omstændighed, at fornærmelsen er fremsat i trykt skrift eller på anden måde, hvorved den får en større udbredelse, eller på sådanne steder eller til sådanne tider, at det i høj grad forøger den krænkede i ytringen.

  SvarSlet
 22. Hej Marie.

  Som cand.mag i medievidenskab burde du også kunne kende forskel på ytringsfrihed og æreskrænkelse. Ydermere burde du studere paragraffer bedre, før du smider dem i hovedet på folk. Paragraffen du refererer til er en famøs paragraf, der hovedsageligt bliver brugt i civile søgsmål af folk, der vil have en hurtig skilling. Jeg siger ikke, at du ikke skal prøve, men jeg tror det bliver en lang, sej kamp. Det med at skrive til Google... det kan godt være du kender Google Denmark, men de er ligeledes bundet af en lovgivning, der sikrer hjemmesider fra, at blive lukket fordi privatpersoner er lidt irriteret over dem.

  Jeg kan godt se, at folk kan blive frustrerede over B's tone, men tjek det lige ud, det internet; det er FYLDT med folk, der skriver meget mere personlige og direkte ting end B. Jeg kan smide 10 links uden at tænke mig om med sider, der er markant mere barske. Bare tag ekstrabaldet.dk's nation!-kommentarer - og det er endda en avis, der, i forvejen, er ret harsk i sine artikler.

  SvarSlet
 23. Det I har gang i her er på ingen måde sjovt - det er mega langt ude... Har vist også efter lidt google søgning en ganske gos teori om, hvem vores lille bitre ven er. Det har jeg naturligvis kun tænkt mig at meddele politiet.

  SvarSlet
 24. Adsurdistræde: Som cand.mag i Medievidenskab kender jeg en hel del til lovgivning i forbindelse med onlinemedier - og online mobning. Paragraffen bliver også brugt, når skolebørn (og absurde voksne) udsætter hinanden for mobning på nettet, og det er den der henvises til hvis man skulle blive udsat for dette - Nej, den er ikke kun til kendisser som tuder fordi de har været i Se og Hør. Jeg er da i øvrigt fuldstændig ligeglad med hvor mange andre der lukker lort ud på nettet og om google har tænkt at reagere - Det gør da ikke Bitterfissen mindre latterlig og ynkelig.

  SvarSlet
 25. Træd et skridt tilbage og læs jeres kommentarer igen.

  I hyper over en blog, som INGEN tvinger jer til at læse, eller for den sags skyld deltage i.

  I behøver end ikke at have en mening ... og har i én, er den glemt i morgen.

  Så! Hvorfor være med.

  SvarSlet
 26. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 27. Ja, dette er en offentlig blog, lige så vel som NYBH er offentlig og derfor må hun forvente, at folk reagerer på det hun laver. Både positivt og negativt. Ellers kan hun jo lukke sin blog, så det kun er hendes fanskare der kan se den. At hun måske har fået en trussel er da smadder ærgerligt, men B kan vel næppe stå til regnskab for alle idioterne i Danmark.

  SvarSlet
 28. Så fik Marie stopper valget! Politikkerne får nu mere travlt til at anmelde hinanden end at holde valg!!! Åh nej, nu stiger arbejdsløsheden også pga. nu får nyhedsmedierne sager på nakken fordi, de har ytret i "trykt skrift eller på anden måde, hvorved den får en større udbredelse" at de må lukke for at have råd til at betale advokaterne.... Suk suk

  Ai, Marie come on (kom på, som B oversætter) Nå man vil være offentlig, må man altså også sluge det søde med det sure!!

  Forøvrigt, så har NYBH altså gennem nogle år, flere gange blevet anmeldt til kommunen (iflg. hvad Hun selv har skrevet på sin blog)


  Chris

  SvarSlet
 29. Jeg vil lade det være op til politiet at vurdere det.
  Gider ikke bruge flere kræfter på at forsøge at overtale jer til at opføre jer som ordentlige, anstændige mennesker - der har selv jeres forældre da vist fejlet grueligt.

  SvarSlet
 30. Som en siste kommentar B: jeg håper at du aldri blir så syk at du må førtidspensjoneres, for da har du en del bitre oppgulp du må ete i deg. Jeg er ikke selv i den situasjon men har hatt en svigerfar med MS. Han var 52 år da han måtte slutte å arbeide, han ga seg ikke frivillig, han arbeidet som blikkenslager og måtte til slutt heises opp på taket for å klare å utføre sitt arbeide. Derfor er det sårende å lese om dine holdninger. For du må jo minst være lege du som har slik kompetanse til å uttale deg om andres helse og arbeidsevne? Sp tenk deg godt om, en dag er det du som sitter på din late tøv og tar imot skattebetalerne penger....

  SvarSlet
 31. Unnskyld , det skal da faktisk være din late røv ;-)

  SvarSlet
 32. Hov Marie, nu krænker du mine forældres ære med fornærmelige ord!!!

  Chris

  SvarSlet
 33. Den trussel ligner noget, newyorkerudenrealitetssans har skrevet selv. Der er jo bevidst lavet stavefejl, og de evige tre spørgsmålstegn går igen. Hvor er det vanvittigt, at hun skal få sådan nogle idéer, hver gang hun vil prøve at vinde sympati. Jeg brækker mig over, at hun prøver at true folk til ikke at sige sin mening om hende. Fint nok, at hun sletter negative kommentarer på egen blog, men guess what, flæskerøv, der er ytringsfrihed i Danmark.

  SvarSlet
 34. Marie og NYBH er den samme - du er satme ikke Einstein, Birthe

  SvarSlet
 35. Absurdistræde: den besked du skriver her er selvsamme som jeg læste Luna havde sat på, men slettede lige kort efter. Er i selvsamme person??? Ikke at det gør noget. Bare nysgerrig??

  SvarSlet
 36. Jeg er Rolf (Lunas mand) - det er ingen hemmelighed og altså derfor den lille svupser med kommentaren. :)

  SvarSlet
 37. Hej Bethany :)

  Kan du ikke sende mig din andresse? Jeg vil nemlig gerne donere dig en stor sort dildo - det lyder som om du trænger.

  SvarSlet
 38. Uhyggeligt, at det er hendes strategi at skrive sådan noget bras hver gang hun mangler sympati. Selvfølgelig er hun ikke blevet anmeldt for socialt bedrageri, selvfølgelig har hun ikke modtaget noget trusselsbrev. Føj.

  SvarSlet
 39. En negerpik ligefrem? Men ok, mindre kan naturligvis ikke mærkes.

  SvarSlet
 40. På den anden side... Har du allerede en liggende i skuffen? Det virker i hvert fald som om du har ondt i røven

  SvarSlet
 41. jeg vil også have en cand.mag i medievidenskab... Marie, hvilken automat skal jeg trække den i?

  Katrine

  SvarSlet
 42. 18:51 : Jeg har en samling! Men ingen sorte.

  SvarSlet
 43. Jeg forstår ikke. Vil en der hedder Marie anmelde Bethany Bitterfisse til politiet, fordi hun synes, det er strengt, det hun skriver om en sølle madblogger, der tigger penge under dække af, at folk skide gerne vil donere?
  Og hvorfor roder en nordmand MS og et svigwrfamiliemedlem ind i det her?
  Hvad fanden har det med sagen at gøre?
  Uanset, hvad hans familie fejler, kan folk vel godt være sociale bedragere - som hende New Yorker tossen hele tiden udbreder, at hun er beskikket for at være.
  Er folk blevet sindssyge?
  Venlig hilsen Ditte Okman

  SvarSlet
 44. Endnu en klam kusse. Jeg sagde jo at Ditte Okman og fissen kender hinanden.

  SvarSlet
 45. Ditte O - Så trykker jeg lige på "Synes godt om" knappen :-)

  Chris

  SvarSlet
 46. Ano 19.04 Hva' så.... Dig og NYBH kender hinanden. Er du så ikke ogå endnu en "KK"

  Chris

  SvarSlet
 47. Dette: saken er at dama rakker ned på alt som er her i denne verden, inkludert førtidspensjonister. Les innlegget du selv har kommentert. Jeg vet ikke om du eller B eller alle dr anonyme er sjalu på dama fordi hun har nesten 900 faste lesere, skriver for mye om egg og bacon eller hva det nå enn er. Og B, hvorfor gidder du å skrive om og hisse opp den dama? Du har jo så mange andre temaer som er mye mer spennende enn å henge ut henne.

  SvarSlet
 48. Hvem er dama? Hedder hun ikke Birthe, eller hvad? Og hvorfor tror hende, der kalder mig en kusse, at jeg kender Bethany. Det gør jeg ikke. Men hvad hvis jeg gjorde? Skørhedsniveauet er lige ved at være der, hvor raseriets kan være diagnosticertbart.
  Held og lykke med angermanegement.

  SvarSlet
 49. Ditte Okman - Du burde da ellers vide alt om faren ved at træde i spinaten når det gælder sociale medier. Jeg troede du havde lovet bod og bedring til alle der gad høre på det? Burde du ikke holde dig på måtten fremover? Jeg er sikker på at du og Bitterfissen kan lære meget af hinanden når det gælder tilsvining af folk i af den ene eller den anden grund ikke bryder jer om.

  SvarSlet
 50. Marie har angiveligt anmenldt en person/skribent/satiriker for at have forbrudt sig imod loven om at man skal være et ordentligt, anstændigt menneske :-O

  Som satiriker har BitterBermudaen ganske vidde rammer for sine betragtninger!

  Marie, er du venlig at blive voksen. Jeg formoder, at rød stue er klar til at blive overtaget af dit afkom. Dvs. personer under den skolepligtige alder.

  SvarSlet
 51. Satiriker? Jamen det er da virkelig sjovt? Jeg tror måske ikke det er så sjovt for dem det går ud over min kære ven. Jeg har vist allerede bevist temmelig mange gange at jeg er mere voksen end flertallet på denne blog.

  SvarSlet
 52. Nå Bethany og co (de få der stadig hænger ved herinde) Jeg synes bare jeg lige ville sige at i er kugleskøre hele bundtet, men godt i morer jeg for det er der da vist ikke _ret_ mange andre der gør.

  SvarSlet
 53. Nix Marie. Det har du altså ikke, altså vist at du er mere voksen.
  Tværtimod viser du en total mangel på forståelse overfor mangfoldigheden i forståelsen af netop humor og satire.

  Nogen ville måske kalde det en brist! Men det er i sidste instans mest syndt for dig. Kunne man friste med en kiks?

  SvarSlet
 54. Der er faktisk flere læsere end nogensinde, Chilotte. Og din besøgstid er forlængst udløbet.

  Hold dig væk.

  SvarSlet
 55. "Marie" er den første, der har kommenteret på Birthes blog. Og sørme med de samme "???". Du udstiller dig selv.

  SvarSlet
 56. Er BitterFissen og NYBH samme person? Ooh, spank me. Det trekkes unektelig mange lesere til begge blogger nå. For et reklamejippo ko-ko

  SvarSlet
 57. Bethany er en smålig person og det samme Ditte O.. Den måde de slikker røv på hinanden inde på facebook beviser at de ikke kende r hinanden...


  lad dem da svine folk til... at de lever deres liv på nettet siger sgu mest om dem.

  Tror godt at alle ved et eller andet sted, hvem der til sidst sidder med lorten.

  SvarSlet
 58. Marie (eller hvem du er eller hvad du hedder): hvad har jeg nu gjort? Spurgt hvem dama er? Eller ønsket held og lykke med angermanegement? Eller hov, blandet mig? Ja, fy for den. Du må hellere anmelde mig til politiet...

  SvarSlet
 59. Er det ikke lidt ynkeligt, at sidde og overvåge hvad Ditte O. og jeg taler om på Facebook?

  SvarSlet
 60. Først: Jeg kan sagtens forstå, at man anmelder dødstrusler. Men derefter kniber det forståelsen.

  Havde egentlig skrevet en masse løst og fast om det latterlige i alt det her. Men det ville være synd for det mest latterlige, hvis det skulle drukne i en masse småtterier. Så direkte til sagen: Hvis man vil hive paragraffer frem og spilde politiets ressourcer (og vores allesammens penge) på at anmelde Bitterfissen, så læs lidt om lovens ånd her:

  "Hvad forstås ved injurier?

  Offentliggjort 03-06-2002, senest redigeret 18-08-2011

  Straffeloven definerer to former for injurier (§ 267): Dels ”fornærmelige ord eller handlinger” også kaldet ringeagtsytringer. Dels ”sigtelser”, der vil sige krænkende beskyldninger.

  De gamle formuleringer i straffeloven skal fortolkes i overensstemmelse med Menneskeretsdomstolens praksis. Den skelner mellem værdidomme og faktuelle påstande.

  Ved værdidomme, der omfatter meninger og vurderinger, må ikke stilles særlige krav om dokumentation. Værdidomme kan ikke bevises eller modbevises, og der må kun stilles krav om, at vurderinger har en vis faktuel basis.

  Faktuelle påstande fremstår som kendsgerninger, og her må stilles krav om dokumentation.

  Den konkrete sammenhæng afgør om en ytring mest fremstår som en kendsgerning eller mest ligner en mening eller vurdering."

  http://www.update.dk/cfje/Lovbasen.nsf/ID/LB02579260

  Bedste hilsner,
  Claus (fuldstændig u-anonym)

  SvarSlet
 61. Mellem alle jubelidioterne, der råber op om fejheden ved anonymitet, kunne man på TudeMaries vegne ønske, at hun vitterligt ikke er TudeMarie fra Århus. At stå offentligt ved en så uintelligent omgang bavl, som vist her i kommentarfeltet, gør mig pinligt berørt hendes vegne.

  Jeg indser, at efter denne kommentar er indsendt, vil PET blive tilkaldt; jeg må derfor (beklageligt) selv bære anonymitetens maske, da jeg ganske enkelt ikke har energi til at håndtere, at få min lejlighed stormet i nat.

  SvarSlet
 62. Hmm, to ting:

  1: Hvad skrev Luna?

  2: En utilfreds læser er vel også en læser, og så kan jo kun være glad :)

  SvarSlet
 63. Ano 20.13: Livet på nettet er stort og mangfoldigt :-)

  Og lorten ender vel som sædvanlig hos de danske vælgere, der gik til valg fulde af forhåbninger.

  SvarSlet
 64. Det er faktisk lidt ynkeligt at overvåge Ditte O. og Bitterfissens korrespondance på FB...

  Cirka lisså ynkeligt som at suse rundt på diverse blogs for at finde nogen at være bitter over:-)

  SvarSlet
 65. Marie, i øvrigt pudsigt at du klandrende skriver...

  "Til endnu en af de anonyme i flokken (Det er da godt nok spøjst i er så mange herinde som ikke tør stå frem - lidt ligesom medlemmerne af dansk front og df):"

  ...for derefter at anonymisere dig selv helt ;-).

  SvarSlet
 66. Lasse: Luna slettede selv sit indlæg så det ved jeg ikke :-)

  Claus Peter Hastrup: Tak for din servicemindedhed ;-)

  SvarSlet
 67. Hej Lasse.

  "Luna" slette sit indlæg, fordi jeg er for retarderet til, at jonglere en computer med mere end én bruger på. Luna er min kone og vi deler computer, så efter jeg havde været lidt selvfed over mit indlæg kunne jeg observere, at jeg havde været igang på den forkerte browser. "Lunas" indlæg er det samme som mit lidt længere nede.

  SvarSlet
 68. Jeg kan mere og mere ikke lide personen bag Bethany bitterfisse...
  Heller ikke dine små følgesvende.. Eller donationsknapper..

  SvarSlet
 69. 20:47 Jeg kan heller ikke li' dig. Det nemmeste er jo bare, at du holder dig væk.

  SvarSlet
 70. hvilken overraskelse at du skriver det... Syntes at det er sjovt at du føler du kan køre løs på alt og alle.. men så snart nogen kommentere dine skinker i gummistølver, så bliver du ynkelig og hiver billeder ud på nettet..
  Så skal folk rigtig kommentere dine floootte ben og give dig noget opmærksomhed..

  Det er jo ligeså falske røvslikkerier som dem du har så ondt i røven over!

  SvarSlet
 71. Alle er jo et eller andet sted anonyme eller gemmer sig bag blogprofiler.. Hvem i alverden ville snakke sådan til hinanden ude i den virkelige verden?

  SvarSlet
 72. Bethany - I think I heart you..

  Du beriger mit liv, i en sådan grad at jeg næsten får lyst til at smile. Og danse.

  Lov-a

  SvarSlet
 73. Jeg holder jo mit lort her på egen matrikel, din jubelidiot. Det er fandme nemt at blive fri for mig!

  Pis nu bare af.

  SvarSlet
 74. Det tror du jo ikke engang på selv.. Dit "lort" er så slemt at det stinker helt ind på andre blogge....!

  SvarSlet
 75. Du har da selv hygget dig herinde med at tilsvine andre.

  Hej hej.

  SvarSlet
 76. " - De andre står for skud"

  ... hvordan kan den sætning have undgået den almindelige læsers opmærksomhed overhovedet.

  Du gør det ræddi godt, Bethany. Konceptet holder.

  SvarSlet
 77. hvem har jeg tilsvinet? :)

  SvarSlet
 78. Det er bare bitterhed, Berit :-)

  SvarSlet
 79. Ja bitterhed af h til... Så nyd du din bitterhed og vi ved jo alle hvor rådden du er indvendig dit "sjove" navn og "humoristiske" indlæg....

  SvarSlet
 80. Jeg er nu overbevist om, at Bethany er foret med bitterhed indvendig :-) Så meget endda, at hun er konserveret mod råddenskab.

  BitterBemudaen er simplethen et bittert hav af uforløste knibeøvelser.

  SvarSlet
 81. Ja og sørgeligt nok er det et ægte menneske med ægte bitterhed og had til andre mennesker...

  SvarSlet
 82. Åh ja, Kichian, hvis jeg kunne gøre noget om, så var det fandme det med knibeøvelserne.

  Man skal huske at knibe!

  SvarSlet
 83. Nu da tråden så småt er ved at falde til ro, må jeg sige at flere venner om mig ofte har undret os over hvordan man som førtidspensionist kan drive en blog der bliver opdateret så ofte.
  Bare det at holde min egen blog nogenlunde kræver en hel del arbejde. Så hvis jeg skulle skrive et indlæg ca. hver anden dag, ville jeg nærmest være fuldtidsansat, med dertilhørende skader såsom mussearm og seneskedehindebetændelse.
  Nu kender jeg ikke de omtalte bloggere personligt, og føler måske heller ikke at jeg har så meget tilfælles. Alligevel gider jeg ikke anklage dem for noget jeg ikke er sikker på. Men stadig, det tager sQ lang tid at blogge for en som mig, og jeg læser ikke korektur.
  Jeg ved ikke om denne sides bagmand/kvinde kender dem, men det var stadig en situation og en opfattelse sat på spisen.
  Tak for en underholdende debat - hvis det kan kaldes debat :)

  SvarSlet
 84. Nej, jeg kender hende ikke, Lasse. Jeg gør mig bare tanker, ligesom I gør.

  :-)

  SvarSlet
 85. ja hvad fanden er det for noget at ødsle med statens penge? Så hellere som Bitterfisse, ødsle af sin egen arbejdsgivers penge... :)

  SvarSlet
 86. Anonym - slap af og smut over på andre blogge, hvis du ikke forstår konceptet på denne. Lad nu være med at hidse dig op.

  B holder sig (som hun selv skriver) på "egen matrikel". Det er spas det her - god underholdning for folk med hang til sarkasme, rå kommentarer, og ironi der driver ned af væggene. Vi har alle en indre bitter der skal ud og lege med jævne mellemrum - imorgen er det glemt.

  Forskellen er, B står ved det, mens du besøger andre blogge og sviner dem til på deres hjemmebane! Skal Levi's sagsøge mig for at hade afblegede jeans? Come on!

  Så er der kun plads til blogge der rygklapper andre (det være sig producenter eller andre bloggere). Ellers risikerer vi at blive sagsøgt for æreskrænkelse og injurier?

  Tis i egen sandkasse imens vi andre tisser i bukserne af grin over B's indlæg! Det er ikke så alvorligt det her. Vi er trods alt voksne mennesker, og indtil videre findes der stadig ytringsfrihed i DK :) <3

  SvarSlet
 87. neej.. Jeg smutter ikke rundt på blogge og sviner til... Ytringsfrihed skal der til.. men fisse udnytter vores ytringsfrihed og står ikke ved en skid når hun selv er anonym:)

  SvarSlet
 88. ?? B står da fint ved sin blog her?

  SvarSlet
 89. Lefler du for noget????

  SvarSlet
 90. Det kan da være bedøvende ligemeget HVEM bitterfissen er.. Der er jeg i hvert fald nået til.. I starten kunne jeg hidse mig op over hende, men nu syntes jeg hun er god underholdning, og det på trods af jeg selv har stået for skud..

  Bitterfissen har fået den indre bitre Pille frem igen, and i love it!!!

  SvarSlet
 91. Anonym - lefler - Hvorledes? At jeg har en holdning? At jeg har en hang til sarkasme og rå humor? Som fuldvoksen kvinde tror jeg nu nok at jeg kan tænke selvstændigt tak :)

  Jeg finder det skam også ganske underholdende Pille. Lur mig om jeg ikke også står for skud en dag, men hey - sådan er det nok når man stikker næsen frem :)

  SvarSlet
 92. Ja sådan er det jo med mobning.. hellere være med dem end imod:)

  SvarSlet
 93. Fuldvoksen kvinde,, Okay:) rå humor okaaaayy:)

  Du bar så Zej zøde

  SvarSlet
 94. Har du det bedre nu? :) Var det et svar der fik dig til at tænke "YES - der fik jeg dem alle ned med nakken"?

  SvarSlet
 95. Neej.. Sidder og vold æder chockolade og chip nu.. har det skidt med at jeg blev så plat!

  SvarSlet
 96. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 97. Elsker bare når anonyme bitcher over andre er anonyme.. Kan i ikke selv se hvor dumt det er? Morale er godt, dobbelt morale er dobbelt så godt, det må da være jeres motto..

  SvarSlet
 98. Det er jo fuldkommen latterligt, Klidmoster.

  SvarSlet
 99. Malou: Ej hvor er det da grimt!!! Forstår ikke folk går så meget op i, hvem der er hvem... Nu ved jeg jo hvordan du forholder dig til alt det med NBH , så jeg er i hvert fald 100 procent sikker på det ikke er dig.. Desuden staver du sgu da ikke dårligt... Meget underligt..

  SvarSlet
 100. Anonym - :) Bon appetit. Husk nu - det er bare noget vi leger - ligesom MGP. Smiler!

  Klidmoster. Ked af det på dine vegne at så ynkelige eksistenser lader det gå ud over dig. Vi har alle ret til en mening, uden at det skal betyde at man skal personligt forfølges. Meget nazistisk tilgang til tingene folk tager. ØV!

  SvarSlet
 101. Kan vi alle blive enige om at de der skide dødstrusler er noget så platte som ordet lamt?

  SvarSlet
 102. HØRT! Det er top dårlig stil.
  Og NU smutter jeg i seng. Sov godt derude i blogland :)

  SvarSlet
 103. Hvorfor vælger man at bruge en kendt persons navn? Nu ved jeg jo så slet ikke hvad der stod, men tvivler på det er Anders Matthesen..

  SvarSlet
 104. Hvor pokker er Jesus henne når man skal bruge ham?

  /My

  SvarSlet
 105. Der stod noget om Okman. Men hun er åbenbart fredet!!

  SvarSlet
 106. Jesus hænger desuden inde i domkirken i Århus!!

  SvarSlet
 107. Jamen så må han lige lette røven og komme til tasterne, så vi kan få lidt kærlighed i kommentarfeltet.

  /My

  SvarSlet
 108. Sjov tråd:)

  Hvis jeg nu skulle komme med en indsigelse her, så undrer det mig (jeg har set det her fænomen andre steder)at den forudrettede part, ikke forstår at h*n ved at lægge alle beviser ud på sin blog, ligesom giver forudretteren et forspring mht. at slette spor, skulle politiet tage sagen så alvorligt, at dennes forhold skal undersøges.

  Men det er så bare mig ...

  SvarSlet
 109. Gad vide, hvor mange af DramaDronningens brunnæser, der nu har travlt med at donere penge til den stakkels osteelsker?

  Fantastiske markedsførings-skills, NYBH har. Synd hun ikke evner at gøre det til en karriere...

  SvarSlet
 110. Voksenmis - Så vidt jeg kan se er du da fast læser af Birthes blog? Forstår ikke helt hvorfor du så føler trang til at nedgøre hende?

  SvarSlet
 111. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 112. ej, nu laver du fandme ikke osse det der godkendelsesfis, åh!

  SvarSlet
 113. Hvor er ham der drengen med 5-talsnavnet henne?
  Eller har han taget anonym status?
  Mon han er god til at sende svinermails?
  Jeg går ikke ud fra, at folk der selv modtager ubehagelige mails kommer til at sende grimme mails til folk... vel?
  Hvad sker der for folk der hidser sig sådan op? Hvis der er nogle der er bitre... så er det da vist dem!

  Katrine

  SvarSlet
 114. Jeg slettede min kommentar fordi jeg ikke orker mere af det her maildrama. Det er med garanti ikke den forurettede der står bag den mail jeg fik - jeg bilder mig ind at der er fred på den front. Har slettet mailen og forsøger bare at glemme alt om den - det var tydeligvis bare en der havde brug for at komme af med nogle frustrationer. Der er jo desværre mange mennesker i blogland der tager ejerskab i den forurettedes følelser og det er dem der skaber alt det her drama. Nå, blog on!

  SvarSlet
 115. Jeg har slettet en kommentar efter ønske.

  Og jeg havde moderation på i nat grundet grænseoverskridende kommentar til en af kommentatorerne.

  SvarSlet
 116. Helt ærligt, ikke? Det her er virkelig absurd, og der er ingen grund til, at bloggen her skal lukkes. Jeg læser jura, så jeg må jo vide det! Det er jo åbenbart væsentligt at flashe titler og uddannelse herinde.

  Mobning og trusler er nederen, ja ja, det tror jeg, at de fleste mennesker kan skrive under på.

  Men når Newyorkerbyheart vælger at skabe røre i andedammen for derefter IKKE at tage debatten eller lade hendes læsere og andre kommentere, ja, så må man jo tage debatten et andet sted, og det er nøjagtigt dét, der er mulighed for herinde!

  - K.

  SvarSlet
 117. Du er en parasit, Chilotte. Det er hvad du er. Tror du ikke, at ALLE er ligeglade med dig?

  Og du kan kritisere alt du vil, jeg er pisseligeglad. Jeg sletter dine kommentarer fordi du simpelthen er en pest!! Du er kun sur fordi du ikke kan få en bid af kagen. Sidder der på din ynkelige lille blog og lukker lort ud! Ingen gider dig, og jeg mindst af alle.

  Skriv hvad du vil. Who gives a fuck?!

  SvarSlet
 118. hold da kæft :D Chilotte HAR en blog! Det har jeg først opdaget nu!

  Og mener hun, at jeg er B (bethany?) eller andre anonyme?! Gør du det, hva' Chilotte?

  Jamen jeg er ikke nogen af de andre anonyme, eller Bethany, og jeg har endda en blog... :D

  Jeg synes det er så sjovt at folk sådan synes de skal bestemme hvordan andre skal gøre og mene! Det er virkelig underholdning... JAMEN, alle skal følge MINE regler, og gøre som JEG synes mest rigtigt...
  Jow jow... held og lykke med at blive diktator!

  Katrine

  SvarSlet
 119. OMG fisse- tror måske du trænger til sådan en:

  http://www.fishoil-s.com/chillp10.jpg

  SvarSlet
 120. Hey - stop det der!

  Det er mig der er Katrine, altså

  Katrine

  SvarSlet
 121. gider ikke at læse chilottes neverending kommentar i børnehavesprog. Kan man få et resume? ej, glem det

  SvarSlet
 122. jaja det er godt med dig....


  Katrine

  SvarSlet
 123. Resume:
  Bla bla bla... gør som jeg siger... bla bla bla... jeg har ret, alle der ikke mener jeg har ret er ynkelige.... bla bla bla... Jeg er bitter over at ingen kan lide mig... bla bla bla...

  Katrine

  SvarSlet
 124. Jeg indrømmer gerne at min blog er virkelig skod, men så længe jeg kan komme her og få lov til at svine alt og alle, så er det sgu lige meget.
  Jeg er totalt anarkistisk - Yeah! Fuck the system!

  Katrine

  SvarSlet
 125. @ Anonym (Katrine) 11.51

  Yay! rock-on Chilotte!!


  Katrine

  SvarSlet
 126. til ære for Chilotte!

  Katrine

  SvarSlet
 127. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 128. Katrine: Jeg håber virkelig ikke du er 30 år gammel med den opførsel

  SvarSlet
 129. Hmm mon ikke dansk psykiatri kan finne noen kandidater blant de siste anonyme her, bilen kommer og henter dere snart ;-) det er bare å fortsette å kommentere på samme måte... Nå har jeg besluttet å slutte å følge NYBH blir, for hun tåler jo virkelig ikke noen kritiske kommentarer selv heller. Det kunne aldri falle meg inn å donere noe cash til henne heller, jeg og mannen er i jobb men alt går jo til hus hjem og barn og vi kan ikke reise på weekendturer titt og ofte slik som henne, så Dēt vil jeg bestemt ikke sponse!

  SvarSlet
 130. Marie, nej jeg ved godt, at jeg udstråler et vid og en erfaring og en forståelse for verden, som en der har levet i 100 år... men jeg er dog stadig sprød og ung!

  Nå, var det ikke det svar du håbede på!

  ;)

  Katrine

  SvarSlet
 131. måske skulle jeg have skrevet rock-on Marie ;)

  Katrine

  SvarSlet
 132. Jeg synes du går over grensen B, men hey, her i Norge klarte de jo ikke å fange opp Anders Behring Breiviks syke ideer så du klarer jo ikke å komme opp mot de verste, du er faktisk nesten normal Bethany ...er litt trist for meg å innse det he he

  SvarSlet
 133. Jeg synes det er så kedeligt at være normal, Kristin. Og man må godt være lidt grænsesøgende, ellers bliver det så kedeligt.

  Det er helt ok, at du ikke bryder dig om mig. Det står dig frit for at læse med jo. :-)

  SvarSlet
 134. Marie, er det svært at holde styr på flere identiteter ad gangen?

  SvarSlet
 135. Du Bethany, akkurat nå liker jeg deg bedre enn NYBH. Det er inspirerende å følge med he he. Jeg håper bare at du ikke ser ned på alle mennesker som er syke og har sine skavanker, du ser vel ikke kun i sort og hvitt gjør du vel?

  SvarSlet
 136. Jeg ser ikke ned på syge mennesker.

  Førtidspensionister har det hårdt. Det er sgu ikke en dans på roser.

  Jeg kender førtidspensionister, som ikke ville kunne klare det, som NYBH kan, og derfor sætter jeg spørgsmålstegn ved hende.

  SvarSlet
 137. Ok, den er god. Takk for at du viser din menneskelige side, jeg tenkte nok at den var der inne <3

  SvarSlet
 138. :-)

  Jeg er god nok på bunden, Kristin. Der er bare langt ned ;-)

  SvarSlet
 139. Marie... om jeg er fast læser hos NYBH eller ej, kommer ikke sagen ved.
  Det bliver i hvert fald ikke dig, der skal bestemme, hvor og hvad jeg læser eller hvem jeg kritiserer.
  Jeg har en helt håndgribelig og personlig grund til ikke at synes om NYBH, som ikke rager dig eller andre.
  Jeg kan rigtig godt li' meget af hendes mad (kan ikke rigtigt kalde det hendes opskrifter, vel?), men personen Birthe har jeg ikke længere noget godt at sige om, desværre.

  SvarSlet
 140. Så sig det da til personen selv istedet for at skrive det her hvor hun måske ikke læser med.

  SvarSlet
 141. Nu tager jeg til tennis, hej hej

  SvarSlet
 142. Jeg smutter til bordtennis, hej hej

  SvarSlet
 143. Jeg må løbe, skal til hækling, hej hej

  SvarSlet
 144. Der var ikke andre skildpadder i klubben :-(

  SvarSlet
 145. Hvorfor er Chilotte´s kommentarer da fjernet? Meningen med ytringsfrihed som der bliver råbt op om, går vel begge veje? Jeg ved godt det er B blog og derfor kan hun selv bestemme,´men jeg vil da gerne se hvad der stod, ellers er det jo ikke en skid bedre end hende der står får skud i indlægget her, som åbenbart også sorterer i indlæggene..:)

  SvarSlet
 146. Jeg har aldrig snakket om ytringsfrihed. Hvad andre siger er jo ikke mit problem.

  Chilotte er ikke velkommen her, og så er den ikke længere.

  SvarSlet
 147. Hvorfor er hun ikke det??? læste indlægget og synes da slet ikke hun står mål med mange andres kommentarer her er der noget mellem dig og hende vi ikke ved eller må vide???

  SvarSlet
 148. Nej, Grødhoved. Det er der ikke. Men hvis du tror, at jeg gider stå til ansvar overfor nogen omkring hvem jeg sletter så er du fandme for dum.

  SvarSlet
 149. Ahrmen du godeste! Man kan sgu da ikke tage på arbejde sølle 6 timer, uden det er eksploderet herinde! Så spændende. Mest det der med bordtennis. Hvem fanden gider gå til bordtennis?

  SvarSlet
 150. Hehe, jeg har nu lige set NYBH's side, og jeg vil også have en donationsknap- Jo flere der donerer, jo mere skal jeg ud og spise :) Det er fedt!

  SvarSlet
 151. jeg går til stangtennis

  SvarSlet
 152. B - Dåserne på Trendsales elsker dig :)

  http://magazine.trendsales.dk/debates/debate?id=61883

  /Lea

  SvarSlet
 153. Hej Lea

  Nu har jeg ellers lige hørt, at jeg er en ond, ond dame, som ikke har mere at byde på.

  Tak for link :-)

  SvarSlet
 154. Kære Marie. Det er ikke svært at gennemskue dig! Du prøver at få pøblen til at være på den " rigtige " side inden det kommer til en " straffesag ". Den straffesag du håber på. Også antyder du at du måske/måske ikke har fundet frem til B's identitet, gu' har du ej. Du kommer bare ind med dit smålige pis og antyder en masse lort. Det er din rolle - at bede andre om at opføre sig ordentligt - og sætte folk op mod andre. Og til jer der tror I styrer verden med jeres dårlige humør/mad og sure fisser. Find nogle på jeres eget niveau at gøre jer til/ intressante overfor før i begynder at " føre " unødige sager. Badr!

  SvarSlet
 155. Kommentar til Marie, 29.8.2011, kl. 17.25.

  Lad nu være med at komme med en paragraf, der ikke længere eksisterer i den danske lovgivning.
  De danske domstole afsiger ikke domme om hæfte! Dette blev afskaffet for flere år siden.

  Du får nybh til at fremstå yderst utroværdig idet du citerer paragraferne fra hende. Ville man ikke undersøge sagen ordentligt, når man nu er blevet truet på livet, politianmeldt det, og postet det til hele cyperspace? Ja, jeg spørger bare - jeg ikke har en blog og ved jo ikke, hvordan I bloggere tænker?!

  Bring mig et intelligent menneske, der følger nybhs blog fordi denne bliver udfordret sprogligt, madmæssigt og æstetisk på grund af billederne. Så vil jeg lave samtlige retter fra bloggen og fortære det rub og stub.

  Marie, for din egen skyld, sådan undgår du fremover at fremstå uintelligent: Når du skal argumentere og understrege med fakta og lovgiving, så sørg for at have din baggrundsviden i orden!

  SvarSlet
 156. Lige for en kort bemærkning NYBH lægger ud med at fortælle hun har modtaget et trusselsbrev, hun anvender hele seks udråbstegn, det samme gør den person som angiveligt skulle have sendt trusselsbrevet.

  SvarSlet
 157. Der skulle stå at NYBH anvender seks udråbstegn da hun kommenterer trusselsbrevet, det samme gør den ordblinde? Person der truer.

  SvarSlet
 158. !!!!!! Sådan ser de ud, og kan jeg så ikke snart få nogle trusselsbreve, jeg LOVER at bringe dem alle på Drillerens blog, tilsat lidt opfordring til medlidenhedsfisse og Kleenex til mine små onde Drillerøjne...
  Trusler kan sendes til: mtskov@familie.tdcadsl.dk
  GRØDHOVEDER (mush heads)
  Drilleren

  SvarSlet
 159. Til Drilleren: !!!!!! Med hilsen fra (@)(@)

  SvarSlet
 160. @supersmølf: Marie og NYBH er den samme.

  SvarSlet
 161. Det tror jeg ikke. Hvor bor Madorglet?

  SvarSlet
 162. Madorglet og Marie burde være den samme, læg mærke til detaljerne i deres indlæg. De har ihvertfald begge er ( kalorie ) regnskab de godt vil have gjort op.

  SvarSlet
 163. Kan ikke huske det, men et eller andet sted i det sydlige Jylland...

  SvarSlet
 164. Så er NYBH og Marie ikke den samme :-)

  SvarSlet
 165. Det må altså være den samme. Din IP-metode er jo heller ikke skudsikker.

  SvarSlet
 166. Marie og NYBH er 100% sikkert ikke samme person. Marie havde en profil med navn, som hun dog slettede hurtigt af en eller anden grund...

  SvarSlet
 167. De lyder ens Marie og ædeklumpen.

  SvarSlet
 168. "ædeklumpen", var det nu også nødvendigt?

  SvarSlet
 169. Er I lige klar over hvor neeeeeder det er at skulle opdateres i blogland, når der er så fucking mange kommentarer? Den her tager jeg altså en anden dag!!! gisp!!!!

  SvarSlet