mandag den 1. august 2011

Tænkere vs. Tomhjerner

Der er begge dele i Blogstilstanden. Altså tænkere og Tomhjerner. Flertallet af sidstnævnte er dog overvældende, men det behøver jeg vel ikke at blive ved med at fortælle jer. Så dumme og svagtopfattende kan I vel næppe være? *Sarkasmepause*.

Nåh, men Tænkerne er dem, der ind imellem kan tænke en selvstændig tanke og formidle den nogenlunde forståeligt. Tomhjernerne er dem, der altid må nøjes med at skrive: "Lige mine ord", "Du skriver bare altid det, jeg tænker" eller "Det er som om, dit liv bare er mit". Nej, lille ven, det er hverken dit liv, dine ord eller tanker. Det er en andens, og selvom du gerne vil, så kommer din hjernekapacitet aldrig til at tildele dig andet end evnen til at slå et søm i en lort og ødelægge begge dele as you go along (Som du kommer frem).


Og er det egentlig det, det hele handler om for de fleste af jer? Ønsket om at være noget, I ikke er? Det ser kraftedemig sådan ud. Blogstilstanden er et taknemmeligt sted og gør det let for jer. Her er I både anonyme og eksponerede, så I kan skjule jeres manglende selvstændighed og hjerneaktivitet og alligevel få det til at se ud som om, I kan være med på et intelligent tankeplan. Just don’t (bare lade være). Det er pinligt at glo på, og det må være røvsygt altid at skulle se på jeres brunnæse-jeg-vil-så-gerne-være-dig-kommentarer.

Hold jer til at skrive om karbonader, førtidspensionisttilværelsen og hæklede grydelapper – det vil i det mindste virke autentisk.

Ps. Og ja, Onkel Anders, du må gerne tage det personligt. 

Bethany!

45 kommentarer:

 1. Kæft du er grov! Men jeg ser godt nok din pointe, og der er vel brug for den slags oprydning ind imellem.

  SvarSlet
 2. hvem af dem er du?

  SvarSlet
 3. @21.22. Er det ikke lidt det samme som at spørge: Do bears poop in the woods?. Som i; vi kender godt svaret, og det gør du også ;-) Om Bitterbamsen så gør... tjaehhh - jeg tvivler.

  SvarSlet
 4. misundelse er en grim ting ;)

  SvarSlet
 5. For hede hule helvede! Så skrev man en kommentar og så fuckede det op. Nå, forfra:

  Hvilken slags kommentator jeg er vil jeg lade alle andre selv bestemme. Jeg er i hvert fald en ny en. Har fulgt din blog længe men været for meget en kylling til at skrive, for hvad nu hvis jeg er sådan en der synes det hele er evigt fedt indtil jeg selv får en lussing en dag? Det ville jeg godt nok være træt af at lære om mig selv, men nu får vi jo at se... Hvis ikke jeg skulle krybe ud af busken en mandag, hvornår så.
  Hvorom alting er, så bliver jeg i hvert fald ved med at kigge med.

  Gry.

  SvarSlet
 6. Hej Gry.

  (Jeg gider ikke svare de andre)

  SvarSlet
 7. Jamen hej.

  (Det vil jeg så tage som en varm velkomst på netop din blog.)

  SvarSlet
 8. Det kan du roligt gøre, min pige.

  SvarSlet
 9. Du er sjov.
  Men også lidt kedelig.. sådan mest fordi du gentager dig selv. Meget. Men ændrer personerne..

  Ligesom........... Brødrene Grimm. Måske.

  Hvis jeg orkede at stable en blog på benene - hvilket jeg ikke gør, for det er jo alt for mainstream, og alle ved at jeg først tager mig sammen til at følge en trend LÆNGE efter at den er sunket.

  Nå men, hvis jeg nu gjorde - så ville jeg da, som det første, give dig en blog - præmie, eller hvad I nu kalder jeres indbyrdes små debat-rygklappende ting..
  Whatever.

  Jeg er ligeglad med hvad de andre siger - du ER sjov. Og også lidt kedelig.

  Lov-a

  SvarSlet
 10. Jeg kunne ikke være mere enig. Og jeg er også ligeglad med hvad de andre siger.

  Bethany

  SvarSlet
 11. Og hvorfor er jeg her så ?

  Fordi jeg har minus på god mor kontoen, og ikke orker alle yummy mommy blogs'ne, og jeg er bare ikke i humør til endnu en 'tiramisu-cheesecake' opskrift, lavet af en person med overnaturlig meget energi. Scary shit.
  Så jeg må nøjes med Boring Bethany..

  Hvis jeg SKAL sige noget positivt må det være at jeg kan kommentere direkte uden at min mening skal igennem 2 slags censur.
  Thank God for små mirakler.. agtigt.

  Lov-a

  SvarSlet
 12. Hvis det bliver alt for trivielt, kan du altid prøve hos dem alle de andre følger.

  SvarSlet
 13. And miss all this sweetness??
  Lov-a

  SvarSlet
 14. jeg har lige indtaget en hel hindbær roulade, - hvad kan jeg sige, for 7,95 kr, så smagte den himmelsk, - og jeg føler mig som en tom hjerne for at gøre det! men eftersom jeg brugte det meste af dagen i går på at tænke over den fremtid, jeg er så tæt på at tage del i, så er jeg vel en tænker, - tænker jeg... hm, - båse er så sære at sætte folk i, - og oftest bliver man vred, hvis båsen passer! Men jeg er for fed!

  SvarSlet
 15. He-he.. Misundelse? På det faktum at bjørne skider i skoven eller at du er en tomhjerne? Well, same-same. Med jeg er da ikke i tvivl om at du ser værdi i sidstnævnte, det beviser du i den grad. Og igen, og igen, og...

  SvarSlet
 16. Discountroulade er til enhver tid at foretrække over baconpandekager.

  SvarSlet
 17. Jeg ærger mig over ikke at have en blog, så jeg kan få lov at mærke Bethanys vrede... det er min største masochistiske drøm, at få lov at blive spanket af Bethany!

  Det er det så ikke... men jeg tror de allesammen sidder derude i blogland og håber lidt på smæk af Bethany, fordi det får alle de andre jo...

  Bethany skaber sammenhold og kærlighed mellem bloggerne, de kan trøste og overbevise hinanden om at det bare er Bethany der er en sur gammel skede ... og ond er hun også!

  Jeg læser Bethanys blog fordi jeg synes hun har ret som regel, og så fordi jeg mangler et sted som linker til de "sjove" blogs... dem hvor man sidder og tænker "holymotherfuckinggod læser nogen det her lort" (og ikke mindst... skriver nogen det her lort)
  Bethany er en slags søgemaskine for kvalitets-lorteblogsene!

  Når jeg ikke læser her ser jeg De Unge Mødre! ;)

  Katrine

  SvarSlet
 18. Synes indlæggene på det sidste har fået et snert af bitterhed som ikke kune kommer fra blogejer.

  Næsten ligemeget hvilket indlæg/oplæg der kommer, sidder de samme 4-5 stykker og kommenterer med diverse anonyme navne og man kan bare SE det er de samme der skriver.

  Jeg er måske også anonym i og med jeg ikke har en blog hvor man udstiller sig selv mere permanent, jeg kunne vælge at logge på med min google konto, men på den anden side er det enhver tilladt at oprette sådan en også med forkerte alting, så det giver ligesom ikke noget billede af personen alligevel.
  Til gengæld bruger jeg altid "chilotte" alle steder jeg befinder mig på nettet, så man kan godt tildels genkende mig.

  Heldigvis er der også indimellem gode inputs, sjove indfald og en go stemning (hos dem spm HAR fattet konceptet)

  Nå men den der surhed der er i alle de kommentarer fik mig til at tænke:

  Hvad nu hvis i samles allesammen, og så simpelthen danner en klub med Bethany som formand? En rigtig bitterfisseklub. Så kan i sidde der allesammen og være sure - på hinanden - hele tiden og skiftes til at give hinanden sure awards og rigtig rakke ned på alt og alle imens i spiser citronmåner og pudser jeres glorier?

  Var det ikke en fantastisk idé? :)

  /Chilotte

  SvarSlet
 19. Det ville være en fantastisk ide hvis du skred af helvedes til, Chilotte.
  Dit mundlort er til at brække sig over!

  Sure hilsner fra endnu en bitter prut

  SvarSlet
 20. AV. Der var nok en der følte sig godt og grundigt truffet.

  /Chilotte

  SvarSlet
 21. Chilorten for pokker da...
  Man behøver da ikke føle sig truffet for at udtale klart hvordan man har det med dit indlæg.

  Vi er da flere som har fattet pointen her, så træk din lortebefængte tud ud af B.s røv, og se i øjnene at der ingen forskel er på dine kommentarer og dem som du med vanlig "intelligens og elegance" kritiserer.

  Du ved godt at din glorie ikke skinner, ing?

  SvarSlet
 22. Åh som jeg græd, da TV3 holdt op med at sende Jerrys Springer Show, og mit liv har været tomhed og jag efter vind lige siden (Prædikernes Bog)- men så opdagede jeg Bitterfissen Bethany og mit liv fik igen mening - THANK YOU!

  Hilsen en blogløs og derfor delvis anonym kageterapeut

  SvarSlet
 23. Anonym med div " navne"

  Nået det så bare sådan ud med den lidt hurtige reaktion ;)

  Og hvor jeg vælger at sætte min næse eller andet rager jo så ( slet) ikke sådan en sur mokke som dig. Du kan jo bare smutte tilbage til kliken hvis du ikke kan tåle mosten.

  Mereeen du er så pisse nysgerrig selvom du ikke vil være ved det og SKAL have din næse i alt. Tør ikke gætte p blandingsfarven af den.


  / chilotte

  SvarSlet
 24. Jeg kommer til at tænke på udtrykket "tyv tror hver mand stjæler", når du disker op med dine lækkerier, Chilotte. Hvad gør dig anderledes/bedre/mere skarp end de andre, der kommenterer?
  Hilsen nanna

  SvarSlet
 25. Adrr Chilorten - du KUNNE altså synke dybere. Dine gætterier ang. navne og kliker er som dine kommentarer; helt hen i vejret.

  FYI: Alt rager alle på en offentlig tilgængelig side...

  *rækker dig en serviet til at tørre din næse*

  SvarSlet
 26. Æhhh jeg har slet ikke begivet mig ud i noget navnegætteri. Jeg har bare sagt (som andre her) at man nemt kan spotte den samme "anonyme" på ordvalg m.v.

  Tror du ikke, at du er så rundforvirret inde i hovedet, at du har svært ved at skelne mellem virkelighed og fantasi eller måske egne navne?

  Kliker definition (kilde DDO)
  mindre, afgrænset gruppe af personer (som mere eller mindre bevidst holder andre uden for deres fællesskab)

  Jeg gætter på her er flere kliker, nogle interesserer sig for mad, andre for strik og igen andre for seksualitet.

  Mon ikke alle grupper er repræsenteret her, jeg tror det!

  Nanna: Det tror jeg heller ikke, hvem i alverden har forsøgt at bilde dig det ind?

  Men igen, er i utilfreds, så spring over, meld jer ind i min hadeklub eller bare lad være med at interesserer jer for mine udtalelser.

  De Ip'er ville altså stadig bidrage med et godt grin, hvis de kom frem :)

  /Chilotte

  SvarSlet
 27. Ååårrh gab. Få dig dog et liv, snart!! Har du ikke andet at lave, et andet sted, Chillum-Lotte??????!!!! Du er da for paranoid-dum at høre på hele tiden altså! Få dig en diagnose eller noget.

  SvarSlet
 28. *gab*
  Hvor ER du trættende, kl 21.33 er vist en time over din sengetid :) Du skal være frisk i morgen når gul stue åbner !  /Chilotte

  SvarSlet
 29. "man nemt kan spotte den samme "anonyme" på ordvalg m.v."
  AHA....Jeg vil for eftertiden KUN holde øje med sammenfald og genre i div (...eller er det??) anonyme kommentarer.
  Tak for ideen, der gav mit liv mening.
  (Jeg siger mit job op i morgen)
  -Betyt

  SvarSlet
 30. Wauw - Chilorten kan spotte Ip-adresser - hvor fantastisk og farligt, eller fuldstændig ligegyldigt...
  Måske et job ville hjælpe?

  SvarSlet
 31. du tillægger mig evner jeg ikke har og aldrig har påstået at have. Og nej tak. Jeg har et glimrende job sådan jeg kan være med til at betale for at sådan nogle som dig der tilsyneladende ikke ved at det er ferietid ( noget man optjener ved betalt arbejde).
  Det lader ikke til at du har andet at give dig til end kommentere mig. Men nej... Glem det !! Du kommet ikke til at være min personlige assistent eller bestyrer af fanklubben. Jeg går IKKE ind for børnearbejde.

  Kys kys :) ( mig i (_x_) en


  / chilotte

  SvarSlet
 32. Wuhuu! Jeg ved hvem den anonyme kageterapeut er!
  Resten magter jeg ikke at læse.

  SvarSlet
 33. pis.. jeg er allerede gået i ged... er jeg den anonyme (jeg kunne faktisk godt have skrevet 'wauw' på et eller andet tidspunkt) eller er det Chillumen, der diskuterer med sig selv... argghhhh. Piller... jeg må have piller
  -Betyt

  SvarSlet
 34. Av, den der børnehave-gul-stue kommentar, den gjorde viiiiiiirkelig ondt, Chilorte...hov, smock, ku du mærke dig selv blive ramt af dine egne ord?????!!!!!
  "Jeg kommenterer på godt og ondt" - ja, på stort set alt og alle. Jeg tror ikke du har ret. I noget som helst. Du er bare skide trættende. DU er over min sengetid, that's for sure!!!!!!!!"

  SvarSlet
 35. det eneste jeg kan se er at du gentager dig selv og dennegang med genbrugsord der virker som om du ikke selv kan.... Finde på mere ævl.

  Ikke et voldsomt stort bidrag i kommentar flokken, men lidt ( og det er det i sandhed også) har også ret.

  P.S. Jeg elsker dine reaktioner. Kys lys.

  /Chilotte

  SvarSlet
 36. Kære alle, det kan virkelig ikke betale sig at kommentere Chilottes indlæg. Damen bliver nødt til kun at se på andre og ikke sig selv for atat bibeholde den adfærd, hun nu har. Hvis I ønsker at se noget andet, må I starte med at give hende ret i alt og ikke kritisere nogen. Det er kun Chilotte der må det.
  - Mille.

  SvarSlet
 37. Den udmelding gav vel nok genlyd på tilkendegivelsestasterne hva:)
  Stakkel Mille, næsten alene i verden.

  / Chilotte

  SvarSlet
 38. P.S
  Men du kan jo lave en række anonyme tilkendegivelser herunder (pege) som du plejer ;)
  Sådan for at styrke selvtilliden


  / Chilotte

  SvarSlet
 39. Jeg oplever dig lidt forvirret, chilotte. Hvor plejer der at være tilkendegivelser omkring det jeg skriver? Andre end dine egne reaktioner?
  Der er da også lidt at holde styr på, når man sådan skal holde desperat liv i sine egne konspirationsteorier, det kan jeg da godt forstå...
  Man KUNNE jo også vælge at fortolke stilheden sådan, at folk rent faktisk følger mit råd...:-)
  -Mille

  SvarSlet
 40. Brug nu min fanklub til din personfiksering ikk?

  Du har fået rådet op til flere gange, så du ikke for 200 gang spammer denne side :)

  /Chilotte

  SvarSlet
 41. Og det sku komme fra dig!? Det var fandeme dagens joke. Meget er der blevet sagt, men du er da morsom...også sjovt som du vælger ikke at forholde dig til noget af det, du bliver konfronteret med. Sådan kan man jo også gøre sin egen verden så nem, så nem. Det kan man jo blive nødt til...
  - Mille

  SvarSlet
 42. Skulle du ikke oprette din helt egen bitterfisseblog, Chilotte?

  Og starte med en konkurrence om det bedste navn?

  Lad mig starte. Chi-Bi-Fi-LO. Den bitreste af alle og så med personlighedsspaltning! Aldrig set før.

  Bare et forslag. Jeg charger dig ikke hvis du vælger mit forslag.

  A. Nonymh I

  SvarSlet
 43. A.N.I

  Personlighedsspaltning ville være godt, så kunne jeg bedre begå mig på alle de lyserøde blogge.

  Overvejer dit forslag, men beholder min hadeklub indtil videre.

  SvarSlet
 44. Den næste mops-blog kunne måske hedde "KnaseKussen" i uoriginalitetens navn?

  SvarSlet