tirsdag den 30. august 2011

Bethany - Verdens mindste menneske!

For sagomel da osse!! Jeg er så pissetræt af jer! Den evindelige klagesang fra jer læsere, som mener, at NU er Bethany ikke sjov mere!! Ingen humor, ingen satire, bare ren ondskab!! Jamen så fat det dog, kvaboddere: Bethany er et ondskabsfuldt lille menneske. Ensom fucking dame 40 år! Bitter helt ned i de nedgroede tånegle!

Jeg er ikke sjov, jeg er ikke satiriker, jeg er ikke forfatter. Jeg er bare nedtursramt!! Og det mindste menneske på moder jord!

I kan kraftedemig da ikke komme her og bestemme hvordan Bethany er! Hvordan Bethany er I jeres hoveder, er jeg så uendelig ligeglad med. Men hold det VENLIGST for jer selv! Grødhoveder!

Jeg fatter ved den søde rødgrød ikke, hvorfor I kommer her igen og igen?! Bethany har flere besøg end nogensinde. I elsker åbenbart, at jeg keder jer ihjel!! Hvad er det for nogle sølle liv, som I lever!! HVA'? Små lede parasitter!

I kan da skride, kan I. Gå vææææææk! Pånær Okman, jeg elsker Okman (og nogle få andre), og I hader det!! I vil jo også gerne ha' Bethanys kærlighed, små masochister. Og når det ikke sker, så bliver rønnebærene sure!

Jeg magter jer kraftedemig IKKE! Og jeg er udgået for Fernet!!

B.

55 kommentarer:

 1. Jeg har gennemskuet dig. Du er sød og blød indeni. Jeg har nemlig godt set dig skrive til Jeanett, at hun er smuk med hat. Du kan jo godt lide os allesammen i virkeligheden <3. Vi elsker også dig Bethany <3

  SvarSlet
 2. Katja: Jeg <3 også Jeanett. Hun er så sød og smuk. Men så slutter festen altså også!!

  Omtrent..

  Men Katja, hvis jeg har fået dig omvendt, så ER jeg sgu blevet for blød !!

  SvarSlet
 3. Jeg kan godt lide dig bitterfisse. Kærlighed til dig <3

  SvarSlet
 4. Og fordi jeg elsker dig, så får du lige et link til en lysende stjerne på den danske bloghimmel: http://theblogpepe.blogspot.com/

  SvarSlet
 5. Tsk tsk.. hvad med mig hva`? Jeg tilbyder dig endda kage og alt muligt.. Skuffet er jeg, ikke mere, ikke mindre..

  SvarSlet
 6. Nej, nej, nej, nej NEJ!! Og her troede jeg lige, at du mente det, Katja!!

  Æsker, perler.. Hvorfor har jeg ikke sprut i huset!!!

  SvarSlet
 7. Pille, det nytter simpelthen ikke det her. Jeg har for fanden lige lavet en ond blog, og nu er den BARE fuld af kærlighed!

  SvarSlet
 8. Hjerte hjerte hjerte på dig bedste B. Åh al den kærlighed hva!

  SvarSlet
 9. Nåh ja undskyld så.. Bare fordi man elsker dig for at have fundet ens indre bitterfisse frem.. Skal nok klappe mundtøjet fra nu af... Du er oooond, ond siger jeg.. Var det bedre?

  SvarSlet
 10. En hel blog kun med perleplader lavet af en voksen kvinde. Skål!

  Jeg trænger sgu også til en cognac lige nu.

  Jeps masser af kærlighed. Jeg er fuld af den. Især til dig Bethany.

  SvarSlet
 11. Katja - HOV HOV! Der er INTET galt med perler! INTET! Si'r det bare! ;)

  SvarSlet
 12. Det her endte fandme ikke som beregnet.

  SvarSlet
 13. HA HA HA! Denlangeneger, det er kraftstejlemig sjovt det her!

  Men jeg ser ikke nogle perler på din blog andet end i headeren?

  Bethany: The story of my life...

  SvarSlet
 14. Du har virkelig fått vist deg fra alle sider i dag Bethany, fra den humane bløte søte kvinne til den krasse onde BitterFissen. Godt å se at du er et vidunderlig komplekst sammensatt menneske ;-)

  SvarSlet
 15. Katja - Njah... man skal vist lede lidt, det er længe siden jeg har leget. Men jeg er om muligt mere besat end hende du lige linkede til ;)

  B - du kan da lige få lidt flere hjerter så <3<3<3<3<3<3<3

  SvarSlet
 16. Ej for helvede det magter jeg ikke. Jeg skal sgu ikke se det sort på hvidt på Bethanys blog Lange Neger! Du sagde du havde en anden, men nu går du fandeme for langt ud! Af alle levende organismer så vælger du Bethany at elske!.....din ....din ....KnaldPerle!
  Anonym kommentator siger for i øvrigt på min blog at Bethany og Jeanette er en og samme, jeg har bare ikke overskud til at skrive et indlæg om det.

  SvarSlet
 17. Kristine - Bare rolig min skat. Der er nok kærlighed til dig også. <3<3<3<3

  SvarSlet
 18. Er Jeanette Bethany? HA HA HA!!! Klasse... Det skriver jeg lige til Jeanette...

  SvarSlet
 19. *Knalder hovedet ned i bordet*

  Tak for kærlighed, for fanden!!

  På den mere seriøse side så er det meget uhensigtsmæssigt, at der efterhånden er mange, som har fået skyld for at være mig. Jeanett, Klidmoster en eller anden Pernille, en Bettina og en fra Trendsales. Det er jo sådan set injurier hvis noget er.

  Godt nok er jeg skizo, men ikke SÅ meget.

  SvarSlet
 20. Ååååh, er jeg så i familie med negeren nu? hva hva hva kære grandkusine?

  SvarSlet
 21. Kristine, hvor bliver Jeanett beskyldt for at være Bethany? :-D Det skal læses og grines af!

  SvarSlet
 22. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 23. Jeg har allermest lyst til at give dig en kæmpe krammer, Bethany... Men jeg har brug for at du krammer tilbage, måske med en lille fernet-snaver oven i hatten? Jeg har det hårdt, meget hårdt for tiden, Bethany... og ved du hvad? Jeg finder stadig tid til at læse dit ørl...

  SvarSlet
 24. Øøøøøøøøøøv! Forkert Jeanett...

  Nu må jeg gå skuffet i seng...

  SvarSlet
 25. Det er muligt du er træt, Dilemma. Men der skal altså ikke lægges fuldt navn ud herinde, på folk som Chilotte tror er mig.

  SvarSlet
 26. Det er jeg glad for, Stopdetdog!! Men er da ked af at du har det hårdt.

  SvarSlet
 27. Pille altså! Kristine og jeg var da fb-kærester i flere måneder! ...eller... i noget tid. Vi har da været i familie længe! ;)

  SvarSlet
 28. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 29. Åh så må du slette min kommentar, Åh det har du gjort. Men nej jeg er ikke træt, jeg svarede bare på et spørgsmål :-)...Men åhh jeg havde sgu da været tæt på at skrive det der indlæg. Så var jeg nok blevet anmeldt til politiet.

  SvarSlet
 30. Jeg har fået brev fra den Jeanett og hun er ret ked af det. Så jeg sletter altså alt med fuldt navn.

  SvarSlet
 31. Jeg kan godt melde nogen til politiet, hvis det er? Var ved at melde en masse firmaer tidligere i dag, men kom fra det igen (virkelig lang historie), så jeg er lige i humør. I siger bare til..

  Desuden er jeg stadig skuffet over, at det ikke er Miss Jeanett... Nu har jeg grinet en halv time over det og så er det ikke hende... Nu går jeg nedtrykt og depressiv i seng

  SvarSlet
 32. Sorry, Jeanett. Måtte også slette dit indlæg.

  Selvom det var sødt <3

  SvarSlet
 33. Hov, her kommer lige kommentar uden fuldt navn på hende den anden. Brain fart (hjerneprut) fra min side:

  Hahahahaha ej jeg troede fanme lige at folk mente mig Jeanett. DET ville fanme være sjovt, hvis de troede det var mig der var inde i Bethany. (B, kan du huske at vi netop snakkede om det her på twitter i dag?).

  Kristine - tror du mixer os sammen. De søde ord om "Jeanett" fra Beth var vist til mig (antager jeg bare, ikk? Men det er også kun fordi mig og Miss B er i et forhold). Og de kommentarer omkring hende den anden Jeanett. Det er altså ikke mig.

  SvarSlet
 34. Er i et forhold...Hahaha, Jeanett.

  SvarSlet
 35. Katja - jeg er faktisk også lidt skuffet. Jeg lå ellers og klukkede af grin pga dit opslag på FB om at jeg var inde i Beth (det er jeg også nogle gange - men jeg plejer at stoppe når jeg når til albue... nå, det er en anden historie).

  SvarSlet
 36. Hahahaha hvor jeg elsker at vi er så mange fra 'sekten' der viser Bethany kærlighed herinde. Hej Katja og Jeanett! Og hej Bethany dit kugleskøre og fantastiske menneske. Kærligheeeeed. <3<3<3

  SvarSlet
 37. Det flyder med kærlighed her i på bloggen. Et <3 retur fra mig :)

  SvarSlet
 38. I er vanvittige!

  I må sgu da kunne fatte at jeg er OND!!!!

  SvarSlet
 39. Hahahaa - du har vel bare fået som fortjent... Gu er du da blevet kedelig, men ikke mindre lov'able. Glo noget valgkamp, og jeg er sikker på de bitre safter flyder over.

  De kærligste knus, kys og kram herfra. Mwahahahaa :-)

  SvarSlet
 40. Nok er du Ond B, men altså vi andre har sgu da ikke så meget gylle i os, så vi har kun kærlighed tilbage. Og så tror jeg også hvis man rent faktisk skriver om så meget negativitet pr dag, som du gør, så må det jo for fanden fylde meget, også selv om det "bare er for sjovt" Så fyld du dig bare med kærlighed.
  Ahhh det var garanteret det der var den oprindelige plan. Vær bitter, fordi så får du bitterhed tilbage. Og så er verden et meget rare sted at være, og så lige op til Valget, smart tænkt B.

  SvarSlet
 41. Åh Bethany, du er da en Diva. Så det er ikke ondskab der flyder fra dig, bare divaens forbitrelse over pøblens almindelighed.

  I øvrigt tænker jeg, at ordene "anonym" og "anal" må have et fællesskab. Anonym er et synonym for analåbningen, da de ord som oftest kommer herfra er alt andet end vellugtende.

  SvarSlet
 42. Suk.

  Kichian, jeg tror du er en værre frækkert!

  SvarSlet
 43. You want some cheese with that whine??

  Lov-a

  SvarSlet
 44. Statistikeren/forskeren31. august 2011 kl. 12.15

  216.509 fluer kan ikke tage fejl.

  SvarSlet
 45. SvarSlet
 46. Bethany - nu kan man ikke engang "hade" dig mere. Du er åbenbart god nok helt derinde. :-) <3<3

  SvarSlet
 47. Hver gang nogen kalder dig B får jeg et billede op af Beyonce.... Så med alle de <3'er oveni så forestiller jeg mig en smuk chokoladefarvet Bethany som egentlig er rigtig sød og bare har en Sasha Fierce som kommer ud i form af den her blog :P

  SvarSlet
 48. Nu bliver det seriøst for lesbisk for mig!

  SvarSlet
 49. Hvad helvede har I drukket, submissive sataner!!

  SvarSlet
 50. Det er forskjell på platonisk kjærlighet og bolling/flatbanking kall Dēt nå hva du vil Cathrine. Synes ikke det er så mye lesbetakter her.

  SvarSlet