torsdag den 21. juli 2011

Marolle – Øksehug eller opmærksomhedssøgende gimpe?

Kunne ellers ikke finde brunnæserne nogen steder, og det var jo i går, at børnepengene tjekkede ind, så det kunne ikke forklare, hvorfor de skulle være offline i dag. Hyggede I jer i øvrigt i går piger? Det må være dejligt, at farmand og staten igen og igen propper penge i cafekassen. Men børnepenge til side, så fandt jeg dem sgu! 

De var ovre hos Marinaden – og så i den grad. Der havde de travlt med at overbevise Mariemarolle om, at hun bestemt har et dytteværdigt udseende. Tænk, at de hoppede på den. Grødhoveder!

På den ene side kan det selvfølgelig godt være, at Marinaden taler sandt. Måske er hun rent faktisk ualmindeligt grim, men jeg tvivler (udelukkende på grund af den hotte kæreste. Måske er han blind?). Og hvis Marollen er så enormt grim, som hun selv påstår, så er det faktisk ikke særligt pænt at fortælle hende, at hun ikke er.

Man skal være anerkendende – det har jeg selv læst på en eller anden ligegyldig pædagogagtig blog – og man skal tale Girafsprog (den der har overblikket ligesom Bethany), sådan lidt ala det her: ”Marie, ja du ligner så’en cirka et øksehug i fjæset, men det er ikke vigtigt. Jeg elsker dig alligevel”. Så anerkender man nemlig både grimhed og værdi. Important (vigtigt). Men nu ligger hun og brækker sig ude i lokummet med sindssygt minus på selvværdskontoen, fordi I binder hende falsk skønhed på ærmet. Flot brunnæser!

På den anden side (og mere troværdigt) så er Marinaden måske virkelig smuk, men en opmærksomhedskrævende gimpe, der både vil gøre os opmærksomme på, at der dyttes efter hende, mens vi samtidig giver hende vores bekræftelse. Hvem ved ? (Who knows…nårhhh, nej - omvendt. Er simpelthen ved at blive ligeså international som sektmedlemmerne. Er der nogen, der har en klam rottehund, jeg kan låne? Een skal jo være gennemført).

Jeg græmmer mig under alle omstændigheder på kommentatorernes vegne. I ved jo hat og briller! ”Ååh men jeg VED bare, du er smuk, Marie!!” Bla bla bla fucking blaaaaaaa og violinen spiller! Hvad gør I den dag, nogen fortæller jer sandheden?

I behøver ikke svare. Jeg ved det godt. Jeg sidder jo allerede her og lytter til jeres ævl.. 

Bethany!

75 kommentarer:

 1. Der har du nok lidt fat i den lange ende, sure kusse. Hvad kan hun bruge det til, når vi siger det? Ikke en skid. Jeg har vænnet mig til, at jeg sjældent opfører mig meningsfuldt. Jeg tror stadig hun er pisse pæn. Og hun er sådan en, jeg har lyst til at sige det til. Jeg tror, du er sådan en, der har fine smilehuller i kinderne, så man bare synes, du er helt vildt nuttet, når du griner. Og så har du sådan lidt skæve fortænder. Det kan jeg godt lide, når folk har. Og en lidt hæs stemme. Har jeg ret?

  SvarSlet
 2. Marienade´s blog er eet stort rygklapperi. Altid de samme tre dresserede brunnæser der kommenterer.

  SvarSlet
 3. Kunne være friskt, hvis I turde kommentere med jeres navn. Det andet er sgu så kujonagtigt. Godnat.

  SvarSlet
 4. Jeg hedder Sanne. Godnat.

  SvarSlet
 5. Ok Maria, og så vil vi være mindre anonyme? Du hedder Maria og bor på Vesterbro, synes du, at du er mindre anonym ved at afsløre det? Men kald mig Laila fra Lemvig. Glad nu?

  SvarSlet
 6. nææh mere bare træt af pis.

  SvarSlet
 7. Hørt "Laila". Den eneste forskel er at du,Maria er en dobbeltmoralsk,hellig kujon. Og kald mig "Niller" fra Nibe.Who cares?

  SvarSlet
 8. Narhhh forskellen er vel også, at man har mulighed for at opsøge Marias blog og smadre den. Det kan man jo ikke gøre ved Laila, men okay...nu er Lemvig jo ikke stor, men ligger dog i Jylland (same same)

  Tim fra Tåstrup

  SvarSlet
 9. Hvem der bare kunne være dig, Bethany. Tænk at have fem sørgelige, småfede læsere der bittert kommenterer hver gang du skriver noget. Heldige dig.

  SvarSlet
 10. Er vi nu også tykke? Ej, ved du nu hvad!

  SvarSlet
 11. Småfede?? Jeg er satme ikke fed!

  Helle 4. th.

  SvarSlet
 12. Årrhh B - du er sgu da osse glad for børnepengene.. Har du ikk fået Fernet Branca-lageret fyldt op nu? Og købt lidt musselmalet?
  Du er garanteret osse en lækkerbisken, B! På den der sprøde, hit-mama-agtige måde... Og med et par fregner på næsen..

  SvarSlet
 13. Jeg forlanger et kollektivt sign-up for alle Bethanys læsere. Vi er småfede, vi skal tabes os, og faktisk findes vi slet ikke. Den bitre fisse har lavet alle sine 70000 besøg på en måned selv.
  Vi må stå sammen i kampen mod overvægten og vores manglende eksistens. ASAP.

  SvarSlet
 14. De børn der vokser op i dag, vokser op i en super overfladisk verden, der ikke handler om andet end 15 minutters berømmelse og SE MIG, SE MIG, SIG TIL MIG AT JEG ER SMUK, LÆKKER OG FANTASTISK. -Uhyggeligt at børn vokser op i den tro, at man ikke ER noget, hvis ikke alle de andre LIGEGYLDIGE mennesker syntes om os - ja mange er dem er jo ligesom allerede vokset op, og skriver bunkevis af blogs lige nu!!!! Når man skriver til alle andre om at få opmærksomhed, så må man sgu også kunne tåle at høre sandheden, og forholde sig til den. Derfor er det SÅ godt at vi har Bethany, for det kunne jo være at flere så måske tænkte sig om og skrev noget på deres blogs, som vi andre ikke bare syntes var en omgang ynkeligt selviske blogindlæg, som vi nok aldrig gad gå ind og læse igen...
  Rita fra Roskilde - Folkeskolelærer og bekymret for at brunnæsebloggerne bliver børnenes forbilleder...

  SvarSlet
 15. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 16. Hvem siger det er enten/eller? Kan man nu ikke være en opmærksomhedssøgende gimpe der ligner et øksehug?

  SvarSlet
 17. Det skulle undre mig, Marolle

  SvarSlet
 18. ovre hos samlerliv kan man se et billede af Bethany....

  SvarSlet
 19. Ja.. Han er blind.. han har mørke briller på billederne..............

  Ole H, Los Angeles

  SvarSlet
 20. Nåh, er der en der mangler besøg, hvaaar? Du lyver jo dit grødhoved.

  SvarSlet
 21. nej.. Kig nede under videoen "undskylde"...
  Og det er pothoved , tak!

  SvarSlet
 22. Utroligt hvad man gør for at få opmærksomhed. I udnytter Bethany for at få besøg, gør I!!

  SvarSlet
 23. Hva??? jeg har ikke engang et postnummer, dame!!! Så ikke engang en blog!
  Desuden er jeg en kvinde..  Pothoved..(vil jeg sgu kalde mig nu)

  SvarSlet
 24. Seriøst!?? You bitter (bitter!!!!!) cunt!!

  - D!

  SvarSlet
 25. Gu har du da røv tvillinger på 2, så er man edderperkme ikke oppe kl to om natten og blogge!!!

  SvarSlet
 26. Hvis du nu havde fulgt med, din jubelidiot, så havde du bemærket at tvillinger på 2 og datter på 4½ er på bootcamp.

  SvarSlet
 27. Synes egentlig det er godt Fissen bad mig skride tidligere, jeg synes ikke rigig jeg vil lægge navn til en kommentarblog sådan som den ser ud til at udvikle sig rent intelligens og sprogmæssigt specielt fra ejerens side.

  /Chilotte

  SvarSlet
 28. Men du kan bare ikke holde dig væk, hva', Chilotte

  SvarSlet
 29. Nej det har du helt ret i. Ville se om den udviklede sig positvt til at blive en god satirisk sommerblog.

  Håb er som bekendt lysegrønt,men der er lang vej !

  /Chilotte

  SvarSlet
 30. Hej Chilotte.

  Indsæt lige et "Jeg" efter det første punktum, et komma efter "se" og mellemrum efter dit sidste komma og før "men".

  Du er i øvrigt et fjols.

  Venlig hilsen en Bethanyfan.

  SvarSlet
 31. Bliver du aldrig træt af, at kommentere egne indlæg som anonym


  /Chilotte

  SvarSlet
 32. Der er et komma for meget dér, Chilotte.

  Du er edderrøvme ikke den skarpeste kniv i skuffen, og jeg er ikke Bethany, men det nægter du at tro, fordi det simpelthen er for frygteligt for dig at indse, at andre er i stand til at få den opmærksomhed og succes, som du render rundt og skriger på.

  Du er vitterligt et fjols, og du er pinlig, men kan jo være ligeglad. Du er jo endnu mere anonym end Bethany - hun lader os i det mindste opsøge sig her på bloggen. Hvor kan vi måske finde dig og holde dig til indtægt for din opførsel?

  SvarSlet
 33. Indsæt et "jeg" foran kan, så kan de være du har en chance, for at lære andre, hvordan man staver.

  Flovt!


  /Chilotte

  SvarSlet
 34. Så hedder det 'det være' og ikke 'de være' Muhahahha.

  - Janne

  SvarSlet
 35. Nej lille Chilotte.

  "Kan jo være" er sammensat udsagnsled for grundledet "du", som placeres i hovedgrundledssætningerne, der brydes op af kommaet før "men". "Men" understreger den fortsatte anvendelse af indledende grundled, såfremt andet grundled ikke anvendes eller først anvendte gentages.

  Elementært. God tur i skole, og pis nu af med dig. Hvorfor holder du dig ikke væk, når du er blevet bedt om det? Du ter dig som en teenager, der ikke forstår et nej.

  SvarSlet
 36. Jeg skriver ikke som anonym, det har jeg sagt 100 gange. Og mine kommaer er mere heldige end korrekte. Så hold venligst mig udenfor.

  SvarSlet
 37. "Hanne" fra Herlev22. juli 2011 kl. 16.30

  Åh gud hvor er Chilotte (hvad sker der med navnet?) irriterende. Hvorfor fucker hun ikke bare af?

  SvarSlet
 38. "hanne"- Bethany"

  Fordi du ikke skal diktere hverken mig eller andre om hvad vi skal - og ikke skal.
  Fordi den kritik jeg giver dig er magen til mange andres her som er "ikke anonyme" og fordi jeg tror du er ved at miste dit ynkelige greb om tingene.

  /Chilotte

  SvarSlet
 39. Chilotte, tro hvad du vil. Jeg har ikke brug for at være mere anonym end Bethany i forvejen er.

  Og du er vist den sidste der skal tale om ynkelighed.

  SvarSlet
 40. Chilotte jeg spørger igen: Hvorfor forsvinder du ikke, når du bliver bedt om det? Hvad er det i dig, der er så fucked up, at du ikke respekterer et nej? Hvorfor er det dig så magtpåliggende at være et sted, hvor du som den ENESTE er blevet bedt om at skride a' h. til?

  SvarSlet
 41. "Hanne" fra Herlev22. juli 2011 kl. 16.49

  Jeg,Hanne fra Herlev har intet med Blog forfatterinden at gøre. Det må du tro på..eller lade være,"Chilotte". Men hvad laver du her? Egentlig. Hvorfor skrider du ikke bare når du er så hercelerende? Dét forstår jeg ikke. Det er jo ligesom ikke DIG det handler om herinde. Ikke dig vi andre besøger når vi klikker ind. Din holdning og mening er fuldtændig ligegyldig.

  "Hanne"

  SvarSlet
 42. Ligesom din er? Det mener du jo nok ikke selv Hanne fra Herlev *G* siden du fortsætter.

  /Chilotte

  SvarSlet
 43. Oh my fucking god!

  Kære Bethany, jeg tror vi er mange der efterhånden ville sætte pris på, at du slettede kommentarer fra Chilotte. Hun er her jo kun for at få opmærksomhed og hun gør det på den mest kujonagtige anonyme måde.

  SvarSlet
 44. Er ikke helt uenig, kære Luna.

  SvarSlet
 45. Luna,

  Har du overhovedet læst mine kommentarer fra start til slut?
  Jeg synes alle i hadere og birte kvinder skulle argumentere for, hvad forskellen på mine og andres kommentarer egentlig er.
  Jeg siger noget som andre også siger og indimellem siger jeg faktisk noget seriøst og alvorligt, så hetzen mod mig forstår jeg slet ikke og jeg gider heller ikke deltage i den indspiste lille børnehave som i er en 5-6 stykker der har. Derfor kan man jo godt ha en mening både på godt og ondt.
  For fanden Luna, det er ikke mig, der har en kæreste der hænger folk ud på nettet for derefter at blive truet med politiet.

  /Chilotte

  Bethany: Du sletter bare hvis det er for stærkt for dig !

  SvarSlet
 46. Uden Chilotte ville det ikke være det samme. Jeg underholdes....

  SvarSlet
 47. Helt enig med Chilotte...

  SvarSlet
 48. Du burde ha' din egen blog, Chilotte

  SvarSlet
 49. Jeg synes såmænd det er helt okay at Chilotte kommenterer, men må så tilstå, at jeg ganske enkelt ikke forstår, at hun ikke bruger tiden her til at oprette sin egen blog.. For siden hun har pænt mange kommentarer til stort set alting, så har hun da noget på hjerte..
  Chilotte - ta det endelig som en opfordring! For måske nogen ville anse dine mange kommetarer for spam af deres blog - I know I would...

  SvarSlet
 50. Bethany:
  Nej det burde jeg ikke. Jeg har ikke kreative evner (gider heller ikke) jeg er privatmenneske der ikke bryder mig om at udstille hverken mine børn, fisk, papegøje eller hund i mærkelige situationer.
  Jeg har det også svært med rygklapperi af værste skuffe, ligesom jeg heller ikke har trang til at uddybe mit arbejdsliv, mine hadetanker eller lave endnu en lille sammenspist gruppe.

  Men jeg kan godt li at følge med i mennesker jeg sympatiserer med og deres liv som de har lyst til at fortælle om, og jeg kan godt li skæve vinkler på ting (her kom du engang ind i billedet)

  Og frem for alt lader jeg mig underholde og håber (tror) jeg bidrager med noget godt til nogle indimellem.

  Og hvem siger så når det er sagt, at jeg ikke har min egen blog?

  Hvem siger så at jeg ikke bare er en denelleranden(du?) har opfundet til lejligheden?

  Ingen ved noget om andre i blogland, udover det de selv fortæller, enten på egen blog eller ved kommentarer. Og fremstille sig selv kan enhver med kun dét som man ønsker andre skal mene/tro/synes om en.
  /Chilotte

  SvarSlet
 51. Jeg forstår bare ikke hvorfor du hænger så meget herinde når nu jeg er så ringe.

  Jeg har sagt det før, jeg er ikke interesseret i din mening om min blog. Og der må jo være andre steder ude i blogstilstanden hvor du kan muntre dig, når nu du synes, at det går så skidt for mig.

  SvarSlet
 52. Dorthe

  Muligt du ville, men du får ikke muligheden. Dit liv interesserer mig simpelthen ikke, det er for unuanceret !

  /Chilotte

  SvarSlet
 53. Bethany.

  Nu er det ikke hver dag jeg har væet omkring din blog, så hænger og hænger. Men jeg følger med i hvad der sker af udvikling- er det okay med dig eller vil du helst være fri for forskelligartet kommentarer, eller måske bare droppe kommentarboksene( kan se det ikke ligefrem vælter ind med tilkendegivelser)

  /Chilotte

  SvarSlet
 54. Kommentarer gør intet for mig, Chilotte. :-)Har ofte overvejet at slå muligheden fra.

  Tilkendegivelserne kommer så på så mange andre måder, hvis det endelig skal komme til det. Det ved du jo osse godt. Men det er stadig ikke det som det kommer an på. Det er bare bonus.

  Men som skrevet før, så kan folk bare kommentere. Jeg sletter gerne kommentarer hvis de irriterer mig.

  SvarSlet
 55. Bethany

  Tænk vi skulle blive enige, der kan man bare se, verden er ikke aff lave endnu så, selvom man skulle tro det når man lige standser op i dag og tænker over dagens nyheder.

  /Chilotte (nu med børn, film og popcorn)

  SvarSlet
 56. BITCH FIGTH!!!!!!!!!!!!!!!!

  SvarSlet
 57. Jeg bliver såååååååå træt af Killotte og Onkel Pande.
  -Betyt

  SvarSlet
 58. Chilotte, lad nu bare Bethany være - jeg tror bestemt, at Bethany har stiv kusse nok til at kunne håndtere dine nedladende bemærkninger (om ikke andet så efter en Fernet Branca eller ti!), men som menig læser af Bethanys blog bliver man sgu lidt forstemt på dine vegne.
  Det virker på mig som om, at du med dine kommentarer forsøger at fremstå sådan lidt cool og spydig-sjov, men - i modsætning til Bethany - virker det ikke som om, at du har hverken formuleringsevnerne eller den satiriske tæft til at bære sådan en rolle igennem. Stop mens legen er god, og æren er i behold eller...øh, et eller andet.

  Jeg læser normalt aldrig blogs (det interesserer mig ikke rigtigt, hvad folks børn har sagt af (u)sjove ting i børnehaven, eller at de kan fingerstrikke en tehætte), men jeg har i de seneste ugers sommerferie nydt at følge Bethanys blog, fordi jeg synes, at det er en rigtig sjov og begavet satire over tidens trang til selvudstilling - hvis du ikke synes det, står det dig jo frit for at lade være med at læse bloggen.
  Alternativt kunne du jo forsøge dig med dit eget blog/skriveprojekt og se, om du kan gøre det bedre og sjovere - eller måske endnu bedre, bare tage en pause fra computeren og nyde sommeren.

  /Sophie

  SvarSlet
 59. Mit kongerige (hvor ringe, det så må være) for adgang til ip-adresserne bag ovenstående.

  Hep!

  SvarSlet
 60. Chilotte: Ja, jeg har læst alle dine kommentarer. Hver eneste en. Og det gør mig så træt. Du kører lange diskussioner om alt og intet, der absolut ikke har noget som helst med indlæggenes emner at gøre. Og du gør det på en nedlandende måde. Hvis du havde din egen blog, som Bethanys her, så kunne du frit svine og diskutere og så kunne jeg holde mig væk. Her har jeg rent faktisk lyst til at læse med, fordi jeg morer mig over. Bare ikke over dig.

  Og så fatter jeg ikke kommentaren om min kæreste. Han har på ingen måde hængt nogen ud og er slet ikke blevet anmeldt til politiet. Faktisk har han slet ingen blog, så hvorfor du forveksler ham med den uheldige samler, fatter jeg bjælde af.

  Men nu vil jeg ikke spilde mere tid på dig.

  SvarSlet
 61. Godt

  I par stykker der har så travlt med at hænge mig ud (tror i måske i kan det?) Hør her jeg genter det ikke:

  Hvad i alverden giver jer ret til, at kritisere mit ophold på en blog fordi i ikke bryder jer om det jeg siger?

  I kan skælde ud på egne læsere, men i kan sgu da ikke tillade jer, at blive forargede over hvad jeg siger på en for jer uvedkommende blokejers side. Tror i selv i bestemmer på andres matrikler og opfører i jer sådan i det virkelige liv.

  Hvis i er trætte af mig så smut, hvis Bethany er træt af mine kommentarer så sletter hun dem. Følger i slet ikke med i jeres jagt på personforfølgelser?

  I angriber mig for at være trættede, har i overvejet hvor trættende i selv er og i så fald, hvad skal konsekvensen så være.

  Ved i hvad jeg synes:Jeg synes (stadig) i er en lille sammenspist folk der simpelthen ikke har andet at give jer til, end kritisere mennesker der ikke lige bager kager, hækler kamelhatte o.lign, og morer du dig ikke, så spring dog mine indlæg over kvindemenneske. De ER signerede med stort !

  /Chilotte

  SvarSlet
 62. Ser du ikke film, Sjiklaphat? Og HAR indehaver ikke allerede én gang bedt dig om at skride? Skal hun virkelig tvinges til at slette dine konstant selvmodsigende kommentarer for at få dig til at fatte, at du skal gå din vej?

  Btw skift lige til Chrome - den har automatisk stavekontrol.

  SvarSlet
 63. "Tror i selv i bestemmer på andres matrikler" skriver du, men har Bethany måske ikke bedt dig smutte? Bestemmer hun så ikke på sin egen blog, eftersom du vælger at blive ved?

  Muligvis ser du det som personforfølgelse, men det er da ikke mig der skriver løgnagtige påstande om andres mænd. Det er heller ikke mig der skriver nedsættende, som fx: "så spring dog mine indlæg over kvindemenneske."

  SvarSlet
 64. Luna.....

  Du gider ikke læse det jeg skriver, jeg er trættende.

  Er det så ikke okay at du springer mine kommentarer over?

  Bethany sletter det hun vil slette, hun har ikke slettet mig endnu !

  /Chilotte

  SvarSlet
 65. Jeg tror, at Klapklotta er MøllerØller. Hun lyder som en førtidspensionist. De gav hende fanderme bare pengene for at få hende til at holde kæft.

  SvarSlet
 66. Bethany sletter dig ikke, fordi du skriver så fandens mange kommentarer, at skulle hun slette dem, så kunne hun ikke lave andet og hun har trods alt tvillinger på 2 og datter på 4 1/2 OG fernet branca at passe.

  SvarSlet
 67. Ode til Tjiflovhva: http://www.youtube.com/watch?v=F2UCSwbXt-4&feature=player_embedded#at=108 - bortset fra, at det er Bethany, der drikker Branca.

  SvarSlet
 68. Chillum skriver: "Hvad i alverden giver jer ret til, at kritisere mit ophold på en blog fordi i ikke bryder jer om det jeg siger?" kære Chillpill, den samme ret, som du benytter dig af, til at hænge ud på en blog og være nedladende overfor andre. Så enkelt er det. De andre mobbere gør ikke noget, du ikke selv gør. Så tag en slapper eller find en anden børnehave. Det gælder jer alle, undtagen den ægte bitterfisse, som er indehaver af bloggen. I andre er seriøst bare nogle indestængte forkrampede kællinger, der får for lidt stang.
  - Mille.

  SvarSlet
 69. Hvem sagde fede?

  SvarSlet
 70. "Æbæ...du er den"....velkommen til 4.b

  SvarSlet
 71. Nogen har da rigtigt hygget sig her!

  SvarSlet
 72. Dejligt med en lille diskussetionsklub, HAR HAR HAR
  3 liter PAP og en HEL flaske rom
  Drilleren

  SvarSlet