tirsdag den 9. august 2011

Homoland i Blogstilstand

Ind imellem må Bethany (jeg har hørt, at man omtaler sig selv i 3. person, hvis man synes, at man er bedre end De andre. Og det synes jeg jo) ryste på hovedet over, at danskerne ikke har forståelse for, at mand-med-bombe-i-turban-som-man-ikke-må-tegne-tilbedende mennesker søger sammen i ghettoer. Vi gør det da for helvede også selv. Bare se på Blogstilstanden: Kreakrager stikker næsen i numsen på andre kreakrager, kagekonerne dyrker andre kagekoner og Onanikartellet filer løs hos hinanden, som tjente de penge på det.

Krage søger mage! Og homo søger homo, for har I lagt mærke til Lebbebloggerne? Tak spids! Jeg forstår dem fanderme ikke (og det er så her, at det er smart med en homoghetto, for de forstår sikkert hinanden). Hvorfor skal de konstant nævne, at de er lebber? ”Her er min kat. Han hedder Oskar. Jeg er i øvrigt lebbe. Oskar spiser gerne snegle og drikker sin egen urin. Ved I godt, at jeg er lebbe? Han er grå og hvid og lugter som regel af lort. Har jeg i øvrigt fortalt, at jeg er lebbe?” Ja, vi har hørt, at du er lebbe din åndsbolle, and so fucking what? Din blog og dit (lebbe)liv bliver altså ikke mere interessant af den grund!

Jeg begynder at få en fornemmelse af, at det er særligt vigtigt i Blogstilstanden at have en etiket. Ligesom i AA. ”Hej, jeg hedder Frida, og jeg er lebbe/førtidspensionist/mor/ADHD-ramt/syg i roen/fordrukken (aka Chilotte)”, hvorefter alle de andre syge stoddere hviner: ”HEJ FRIDA”. Tror I, at I bliver specielle af den grund? I så fald er det kraftedemig sørgeligt.

Hvor er bloggen, hvor jeg ikke skal se på så ynkelig selviscenesættende adfærd? Hvor finder jeg bloggeren, der kan skrive uden at tale om sit forstilte særpræg hele tiden? I hvert fald ikke i Blogstilstanden. Det er måske på tide, at Bethany flytter til et land med krig. Dér må de da have sprængfarligt stof at dele ud af.

Lad os slutte af med en sang af Sarah. En 15-årig (?) lebbe, som på forunderlig vis er blevet alle andre lebbers forbillede. På den måde kan man så også sælge musik. Pissesmart...(Kunne I i det mindste ikke ha' holdt jer til Ellen?)

Bethany!

64 kommentarer:

 1. HURRA!!!!

  Katrine

  SvarSlet
 2. Hvis onanikartellet ikke filede løs hos hinanden og skrev om deres selviscenesætende adfærd havde du jo ikke noget ordentligt at skrive om ;-)

  At råbe op i kæmpekusser eller i det dybe abys runger og larmer bare med elendigt ekko og det kan man da kun få Fernet abstinenser og hovedpine af.

  LilleQ
  onanikartelmedlem

  SvarSlet
 3. Og så er den ko barberet. Lige i skabet. Har faktisk længe ventet på at du gav lebberne (og rOLig nu, er selv til den side)en flad.

  Så gracias for det.

  SvarSlet
 4. JEG er konge først og fremmest - så jeg alene vide!

  SvarSlet
 5. Ja, for helvede! Sarah når ikke Ellen til sokkeholderne.

  SvarSlet
 6. Det er jo på mode!! Modebloggerne Pangcakes og katrine krøjby er også til damer.

  SvarSlet
 7. Katten Oskar lyder urimeligt klam.
  Men øhm... Dem der kommer i AA og erkender, at de er alkoholikere og bliver hilst på af andre alkoholikere, de gør det sgu da ikke for at være specielle. De samler sig vel i deres AA-ghetto for at passe ind bare et eller andet sted. Vil jeg tro. Jeg har været til ACA-møde to gange og følte mig udenfor, fordi jeg ikke berejdede mine forældre alt (det vidste jeg sgu da ikke, at man skulle i den klub!) - men kragerne samler sig vel i krageflokke for ikke at virke specielle?!

  SvarSlet
 8. og hvad er det lige med hende lebbe-Kristine og hendes måde at skrive på? SKAL hun partout skrive om hvor meget hun elsker andre kvindelige bloggere i hvert eneste indlæg? Gab

  SvarSlet
 9. Jeg synes faktisk, at det er halvklamt, at hun altid gør det. Tror lebber at det er okay at lægge an på alle, bare fordi de er kvinder? Skrev en mand, som hun gør, ville han blive hængt ud som en klam stodder, men narj narj - når man er lebbe, er man jo kvinde, og når man er kvinde, er det ikke klamt, men bare kærligt. BRÆK.

  SvarSlet
 10. Det giver jo flere læsere. Lidt som at herinde kommer der bitre kællinger, jeg selv inkluderet, dog ikke så meget som så mange andre. Men det var fandeme da også på tide du kom ud med noget homobittert, det har jeg ventet længe på.
  Anonyme: I er sgu da bare misundelige, jeg er ret sikker på at hvis den ene eller den anden eller de mange andre ikke brød sig om det, jamen så har de kant nok til at sige til mit fjæs.

  SvarSlet
 11. har du tænkt på, at det kan være de bare prøver, at ignorere dit klamme flirteri ved ikke at kommentere det?

  SvarSlet
 12. De har lidt mere nosser end det, går jeg stærkt ud fra. Ellers lad det dog være en opfordring til de damer der føler sig flirtet for meget med. Giv mig besked om det, ellers ved jeg ikke hvornår grænsen er overtrådt.

  SvarSlet
 13. Må jeg foreslå, at du skriver en blog om det? Du kunne fx starte med:

  "Kære kvinder, som aldrig har bedt om mine flirts og måske slet ikke finder dem behagelige, men har svært ved at sige det til mig, fordi I så vil være bange for at blive dømt som homofober. Vil I ikke godt sige det til mig? Vil I ikke nok sige fra overfor en opmærksomhed, som I aldrig har søgt og forklare det for mig på en måde, så jeg fatter, at det sgu ikke er normalt, at jeg eksempelvis sammenkæder jeres navne og blogs med mine fantasier på min egen blog, uden I har givet mig lov først. Sig dog til mig. Det er det mindste, I kan kan gøre."

  SvarSlet
 14. Blog'a'rella9. august 2011 kl. 19.26

  Prøv'a'hør, Kristine. Du virker som en sød, men stakkels pige, og derfor synes jeg næsten du skal vide det her: Bloggere snakker om dig og dine indlæg bag din ryg. De griner og synes du er underlig. Det er ikke normalt at skrive som du gør. Det er grænsende til det sygelige, og ubehageligt for dem der hele tiden er hovedpersoner i dine seksuelle drømme. Det er ikke spor sexet og jeg har endnu ikke hørt nogen blive smigrede over det.

  SvarSlet
 15. Sidder sgu lidt med smagen af "voksen mobning" i munden nu....
  Er jeg den eneste?
  ?!

  Og for at undgå fremtidige anonym-forvirringer;

  Hormonella.

  SvarSlet
 16. Er det første gang du kommer forbi Blogland, Hormonella? Voksenmobning udøves i stor stil her.

  SvarSlet
 17. Det kan du sgu ikk' være bekendt!!! Fanme!
  Ellers er jeg ret glad for / hmmm...dine indlæg, men her går du over en grænse...

  SvarSlet
 18. Hej Blog'a'rella.

  Jeg ved ikke, om tonen i dit indlæg er et bevidst valg eller tilfældigt, men som læser sidder man tilbage med en utrolig ubehagelig følelse - en følelse af backstapping på en klam måde.

  Jeg kan sagtens se, at du, på en uheldig og kluntet måde, prøver at være ærlig overfor Kristine, men det kommer til at fremstå som en hadeklub, der gør klar til, at sætte ild til hende.
  Nu er det selvfølgelig svært for mig at vide, hvordan de "forurettede" har det med det, men i forhold til hvad der ellers foregår i blogland, så er lidt flirt og drømmeri da nærmest uskyldigt. I hvert fald ikke nok til, at informere om, at "andre bloggere snakker bag hendes ryg".

  Måske det bare virker som meget harme at smide efter Kristine for sådan en uskyldig ting?

  SvarSlet
 19. Ja, ved det godt.

  Syntes bare lidt denne her omgang er lidt under bæltestedet, qua offeret.

  Og nej, det er ikke ordsjov. Konen ved det jo ikke for helvede.

  Hormonella

  SvarSlet
 20. Præcis Rolf, præcis.

  Det har taget en rigtig klam vending. Håber fandeme ikke hende Kristine er for ked.

  Hormonella.

  SvarSlet
 21. Nogen MÅ jo lære hende det.

  SvarSlet
 22. der er nu flere her som er blevet mobbet fordi de havde en mening, der kom da ikke noget hylekor frem !kristine har selv været en del af at tale hårdt til andre her, så må hun da kunne tage det går udover hende selv også.
  men tsk tsk sådan er det vel hvis man kan hente vennerne til at forsvare hende

  SvarSlet
 23. Buhuu. Hvorfor er det mere synd for Lebbe-Kris end det er for alle de andre der har fået hårde ord med på vejen herinde?

  /Katrine

  SvarSlet
 24. Bitterfisse, hvor er du? Sidder du og gnider dine fede fingre over al dette drama? Eller spritputter du tvillingerne??
  I hvert fald ville det klæde dig at komme lidt på banen her, der er åbenbart brug for lidt guidance.

  Katrine; som jeg tidligere har skrevet så syntes jeg det er gået fra et skægt, GENERELT, indlæg, til et personfikseret indlæg, og det klæder de færreste at være så nasty. Og igen; qua offeret.

  Hormonella

  SvarSlet
 25. Hvad fanden skal Bethany gøre Hormonhamster? Det er sgu da ikke hendes skyld, at kommentatorerne har jord i hovedet!

  SvarSlet
 26. er Kristine retarderet, Hormonella? Er det derfor ingen må sige noget? Eller gider du forklare hvad forskellen på Kristine og alle de andre såkaldte OFRE er?

  SvarSlet
 27. Anonym 20.37; dit sure lokum!

  Konen er jo lidt ...alternativ, shall we say.

  Hormonella

  SvarSlet
 28. Er du synsk, Hormonella?

  SvarSlet
 29. Hva fanden! Nu er der en anden Katrine på!! en der bruger skråstreg / foran MIT navn... skrid dog!

  Nå, men Kristine er jo bare ung... derfor kan det være nogen synes det er lidt kejtet...

  Katrine (den rigtige ægte!!)

  SvarSlet
 30. hun er da over 30...er det ungt?

  SvarSlet
 31. Jeg mangler ord.

  At nogen kan sidde og kalde Kristine for klam, imens I selv sidder og spreder lort med lort på...

  Lavendel: Jeg fejler at se hvad der er så galt med dette indlæg i forhold til de andre?

  SvarSlet
 32. Til dem der tror jeg er ked, det er jeg ikke. Kun hvis jeg har trådt nogle over tæerne. Og det virker jo lidt som om jeg kun har trådt de anonyme over tæerne. Og jeg vil da gerne lige sige at den eneste herinde jeg har omtalt negaqtivt har været Bethany, og og så har jeg skrevet fuck dig til Fuhrmann, i brunnæse indlægget, men jeg er rimelig sikker på at alle kan læse min sarkasme.

  SvarSlet
 33. og jeg har den 18/3 1993 sagt lort og lagkage til min bedstemor...
  Og hvad så hvad du har sagt af spydigheder????????
  Det er da fuldstændig underordnet..
  Få dig noget fisse istedet for at holde styr på dine kommentarer, kristine...

  SvarSlet
 34. Er mega skuffet ver at der ikke er nogen der flirter med mig! Så laver jeg en klub for 'ikke lebber der ikke bliver sure/bange/noget andet/ over at lebber snakker pænt om en'.
  ........måske er der bare for meget bailey i min kaffe i aften? (ikke alkoholiker, mor, lebbe, f-pensinist (endnu da), adhd'er, kunstner - dog skizofren åbenbart, ikke moderne eller græsk hunderedder, ikke kagebager ud over det almindelige og kun kreativ på ikke ret offentligt plan endnu). Det var min bås - dem finde jeg nogen flere af og laver en ghetto <3

  SvarSlet
 35. I skal være søde ved hinanden børn!

  SvarSlet
 36. jeg er bare sur over der er andre der kalder sig for Katrine...

  og ok, indrømmet jeg troede seriøst Kristine var højst et par år på den store side af 20!!!!

  Der blev jeg så klogere... men det siger vist mere om hvor lidt jeg overhovedet har styr på de der bloggere... derfor undrer det mig også endnu mere hvorfor nogen kan få ondt i røven over hvad jeg fx. skriver...

  Katrine

  SvarSlet
 37. i øvrigt har jeg opdaget at flere og flere af de der bloggere er bosat tæt på mig... det er skræmmende... hvad nu hvis det viser sig at en af dem er min nabo!?

  Katrine

  SvarSlet
 38. Er det ikke ligemeget?
  (gad vide hvordan du har opdaget dét)

  Hvis du i forvejen har det godt med dine naboer.

  SvarSlet
 39. Så blev Bethany lige lidt Fernet-besoffen. Fanme længe de børn er på bootcamp, siden du stadig kan sidde oppe om natten, hva?! Og hva er i øvrigt forskellen på dem, du beskriver i dette indlæg, og dig selv. "Jeg hedder Bethany og jeg er en bitter fisse!" Hvorpå der sidder hundrede bloggere og råber "JAAAAH! HEJ BETHANY!"
  UUUUUpsssd hva?! ;-)

  SvarSlet
 40. Det er egentlig som om at læse tidligere socialrådgivers notater om mig, de skriver også om mig i 3 person. Pointe: I er altid velkommen til at skrive til mig hvis jeg har trådt på jer, og "Jeg har en mening" jeg skal nok komme og gøre dig lesbisk. Men ikke her, det er trods alt ikke min blog. Jeg har bare lige hovedpersonen.

  SvarSlet
 41. Jeg er bare lige hovedpersonen, skulle det stå.

  SvarSlet
 42. jamen Chilotte, det har jeg da opdaget når de pludselig slynger et stednavn ud!

  Jeg har slet ikke nogen naboer... så det var bare sådan et lidt humoristisk forsøg... det lykkedes ikke kan jeg se...

  Katrine

  SvarSlet
 43. Ano 9.28 - OMG! Tror du på, at tvillingerne er på bootcamp??? Hvor snotdum er du? Det er dog skræmmende!

  Anna

  SvarSlet
 44. Katrine: Nåeh, Jeg kunne da ellers godt forestille mig at du var min nabo :)

  Kristine: Ja du har hovedrollen i disse dage, den ser ud til at gå lidt på skift jo !

  Anonym: Fatter ikke dit indlæg, kan man nu ikke sidde oppe om natten hvis man har børn eller hvad er pointen?

  SvarSlet
 45. Hvor har Bethany egentlig siddet oppe om natten i dette indlæg? I læser jo med røven.

  Anna

  SvarSlet
 46. Jeg mangler kraftedemig stadig ord.

  SvarSlet
 47. Det tror jeg ikke jeg er Chilotte... din nabo altså...

  Med mindre du bor i et usynligt hus herude på mine marker og glor på mig hele tiden... er det DIG der er min stalker... HVA!

  Katrine

  SvarSlet
 48. Anonym 9:28: Jeg bliver lidt skræmt over, at du åbenbart tror, at du har afsløret noget stort.

  SvarSlet
 49. Kathrine.

  Det behøver jeg ikke, vi råber begge to ret højt, så kan sagtens bo rigtig langt fra hinanden og stadig være tætte naboer :)

  Så jeg må skuffe dig med du ikke er mit idol for tiden.

  SvarSlet
 50. Det kan jeg leve med Chilotte :D Selvom jeg ikke forstår hvad det har med naboer at gøre?

  Men jeg har da bare lige fået en blogaward selvom jeg ikke engang har en rigtig blog!!

  HA ha ha haaaa ha!!

  Katrine

  SvarSlet
 51. Misundelsesværdigt !

  Med mindre det er en rigtig hadegave du har modtaget.
  På den anden side - kan man få for mange af dem?

  SvarSlet
 52. Og sådan, fik vi kørt denne tråd komplet af sporet :)

  SvarSlet
 53. Jeg blev da helt glad! tænk sig der er nogen der vil høre om min yndlingsfarve og yndlingsfilm!

  Jeg elsker tråde der kører helt af sporet!
  Det fik vi gjort godt og grundigt denne her gang!

  Katrine

  SvarSlet
 54. Det kan vi jo håbe på !

  Nå men godt nogle gider høre om dine ynglings, jeg gad nemlig ikke ( altså kunne godt hvis ingen andre gad og det var vigtigt for dig)

  Find en du ikke kan li og gi den videre til (ikke mig)

  SvarSlet
 55. I er SÅ vigtige, hva, tøser! Det må være dejligt at kunne spille vigtig uden aldrig at komme med noget originalt selv.

  Anna

  SvarSlet
 56. Det er godt du kan blive lidt skræmt Betty-pige, så er du på tæerne. ;-) Sidst jeg skrev at du ikke havde tvillinger på 2, fordi du sad pånettet om natten, gav du.som begrundelse, at det ku du fordi de var på bootcamp. Så sir jeg bare: fanme lang bootcamp, dér.

  I andre brunnæser og skvadderrøve gider jeg sgu da ik svare! I sidder bare og bodega-råber "JAAAH BETHANY ER BITTERFISSE SOM OS. HURRAAAAH!"

  SvarSlet
 57. Bitterfissen er bitter og Kristine fandt frem til hendes blog, ved at google fisse...
  Bittert at det så var Bethany!

  SvarSlet
 58. Nå, skal man nu være original selv for at være vigtig!?

  Jamen det er jeg ikke, original altså...

  Katrine

  SvarSlet
 59. http://karenklarbaeksverden.blogspot.com/ Bethany din lille troll ...

  SvarSlet
 60. ANonym: Jeg gik i seng 22:15 igår hvis du vil vide det. Det er da ok tidligt i betragtning af at børnene først skal sove kl. 23:30


  Hahahaha, ja, jeg er en værre troll. Sikke noget :-) Skynd jer endelig væk herfra. Jeg skal ikke næres!!

  Kreakællingen glemmer vist bare, at jeg skrev på denne blog også da den ingen læsere havde. Det er da ikke min fejl, at De andre keder sig så meget, at man er NØDT til at læse med hos Bethany.

  SvarSlet
 61. @Chilotte

  GAAAAAB!! Det er den samme rille du kører i KONSTANT!!HELE TIDEN!! NON STOP!! Læs en Pixi-bog eller to, og vend tilbage når du har noget spændende at fortælle! Det kan forresten hjælpe lidt på læsningen hvis man klapper sig igennem ordene!

  SvarSlet
 62. Slagtenhelligko tilhænger der forfølger alle som ikke er enig med jer (og dem kan jeg forstå der har været ret så mange af i tidens løb som i også stadig forfølger)
  Få jer et liv mand!!!! I lever sgu i jeres egen verden tåber!!!

  SvarSlet
 63. Hold da op har aldrig set noget lignende

  SvarSlet
 64. Jeg kaster simpelthen mine indvolde op over sådan et indlæg her. Tænk at man kan være så skide bitter! Jeg er til daaaamer og GODT jeg ikke skal sutte i dine flabber din tørre kost :-) Hihi.

  SvarSlet