mandag den 25. juli 2011

Selvfede Gammelkoner

Ret skal være ret, og der skal lyde et stort tillykke herfra til Nadia og hendes køter. Nadia er anbefalet i det nyeste nummer af Alt for Gammelkonerne, og hvis jeg skal være ærlig, så synes jeg, at det er fortjent. Tillykke Nadia.

Men før I kommer for godt i gang og tror, at jeg er gået all happy and so på jer, så kan I godt tro om! Journalen er kun udskiftet med Alt for Gammelkonerne, fordi en eller anden forstadskrampe af en frisør tog det sidste, og Nadia er det eneste positive, der er at nævne i den sammenhæng.

For Gudhjælpemig om jeg ikke græmmes i hidtil uhørt omfang over Gammelkonernes artikel om Blogstilstanden. Ikke nok med, at de stort set kun anbefaler blogs, der til forveksling ligner alle andre, så fremhæver de kraftedemig også Gingerhjelmen, Mis Snot og Offeritnolook, fordi disse tre blogs er skrevet af Gammelkoneklubmedlemmer. Få jer dog noget journalistisk værdighed, Damer!

Sjældent har jeg set tre så fuldstændigt intetsigende blogs, og jeg kan ikke undgå at tænke, at kvinderne bag ofte må være dem, som Gammelkonerne sender ned for at hente frokost og kolde vand til redaktionen. Jeg kan i hvert falde ikke tro, at de gives frie tøjler foran tastaturet. Nu skal det måske lige tages i betragtning, at det er Mis Snot, der selv har skrevet artiklen, hvilket nok forklarer en del om, hvordan hendes og venindernes webadresser er havnet i et nationalt magasin.

I vil gerne være de nye Carrie Bradshaws, ikke sandt piger? Frygt ej! Bethany kommer jer her til undsætning med det besøgstal, som hverken Alt for Gammelkonerne, jeres vi-er-nøjagtig-ligeså-drønkedelige-som-alle-andre-blogs eller selvfedhed kan skabe for jer. Velbekomme.

Bethany!

28 kommentarer:

 1. Seriøst!? Det er fandeme kikset.

  SvarSlet
 2. Apropos at tro at man er Sexandthecity-Carrie og skal have en assistent for at klare sit liv.

  http://clamour4glamour.looklab.dk/info/assistent-soges/

  SvarSlet
 3. Hmmm....Journalistisk integritet er vist et ukendt begreb for Mis snot ;-)

  SvarSlet
 4. "..all happy and so.." - det hedder vel bittersød.

  SvarSlet
 5. Måske ikke så heldigt. Men når det så er sagt, så synes jeg faktisk at "Ginger" er en af bladets bedste journalister.

  SvarSlet
 6. Tror altzå jeg vil søge stillingen som Clamours nye hotte assistent. Det er godt med insider-viden. Eller hvad?

  SvarSlet
 7. Eric: Arh synes du?

  Anonym 19:46: Det tegner ikke godt for Gammelkonerne så.

  Jeg er ret sikker på at JEG ville være den perfekte assistent for Clamour. Burde søge stillingen.

  SvarSlet
 8. Hold kæft hvor kikset... Virkelig god journalistik. Not.
  Det bekræfter mig egentlig bare i hvorfor jeg slet ikke orker ALT for damerne/dåserne/gammelkonerne mere. Petit stof om ingen ting... skrevet af 20 årige.. Det minder jo i bund og grund om de der blogs? Og er så åbenbart skrevet af samme mennesker... Er vist (osse) ved at blive gammel og bitter.
  /Anna

  SvarSlet
 9. Hold dig til Familie Journalen, Anna. Det ved man hvad er!

  SvarSlet
 10. Ja, nu læser jeg ikke AFD og mange år siden jeg har gjort det faktisk, men har kigget nu der var et link og jeg må nok sige at "Hjemmet" og "John ser alt" er mindst ligeså troværdigt.


  /Chilotte

  SvarSlet
 11. Anonym: Husk at fortælle når du søger, at du absolut ikke skal have noget for det, men simpelthen finder at det er selve meningen med livet at kunne slave den for den blonde dåse.

  arrrgh altså!!!

  SvarSlet
 12. Haha, hvad fanden er det her?

  Vanja nr. 2 :D

  SvarSlet
 13. din blog er skarp, fisse. men ginger har nu lukket sin blog. er det dét du ønsker med dine indlæg? at alle du hetzer nedlægger deres blogs? du vil jo nok svare noget i stil med 'nej'. men du ved lige så godt som jeg, at bliver man mobbet længe nok, så forsvinder lysten og glæden. og ikke alle er så stærke/ligeglade som du virker til at være. blot det.

  SvarSlet
 14. Synes sgu du er perfid,jeg mangler ord, synes slet ikke du er sjov, synes bare du er ondskabsfuld og led

  SvarSlet
 15. Føj for satan. Håber en dag du får igen på præcis samme måde som du har behandlet andre. Må karma finde dig. Hvis ikke du virkede som den mest ensomme og ynkelige person, ville man næsten have ondt af dig.

  SvarSlet
 16. Selvhøjtidelighed længe leve!

  SvarSlet
 17. Jamen halle-fucking-luja.. Har Ginger-spice lukket sin blog?? Så er der da stadig retfærdighed til i verden.
  Man kan da kun håbe på dette indlæg, var årsagen.

  Go' B.!!

  SvarSlet
 18. Bethany, du er virkelig en sørgelig Jantelovs-gimpe.

  SvarSlet
 19. Jeg kender ikke Gingers blog og tager ingen i forsvar. Men har det ikke altid været sådan, at når man stikker hovedet frem og gør sig selv interessant/berømt/kendt på et eller andet plan, så følger der jo altid noget ubehageligt med også.
  Man kan jo ikke forvente, at alle i kor synes godt om ens ting, det man siger og andet man nu publicerer, så man skal være åben overfor kritik uden dog at lade sig påvirke af den, men åben på den noglegange ignorerende måde.
  Heldigvis kan man sige, synes vi jo ikke det samme allesammen.

  Så at Ginger vælger at lukke sin blog håber jeg ikke er et udtryk for en enkelt persons kritik at hendes virke, så må man finde styrken frem igen og fortsætte hvor man slap- ellers giver det jo ingen mening at man har været der.

  /Chilotte

  SvarSlet
 20. Hold nu op nogle haters herinde! Har hende Ginger lukket sin blog udelukkende pga. Bethanys skriverier? Det er lidt svært at tro, ik? Så er hun da i hvert fald virkelig nærtagende...

  SvarSlet
 21. Kan man overhovedet kalde det for en "hetz", når hun kun er nævnt sølle 2 gange her hos B?!? Slap nu af altså...

  SvarSlet
 22. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 23. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 24. For en gangs skyld må jeg sgu give dig ret.. Det er altså ikke særlig god stil , at skrive en artikel om blogs der er værd at kigge på, og så nævne sin egen og sine veninders, det er faktisk lidt kikset.. Hey hey, jeg har faktisk også en snert bitterhed invendig..

  Selvom jeg ofte syntes du er alt for grov, så forstår jeg dog ikke folk lukker deres blog pga. din blog, altså det er da ikke jordens undergang.

  SvarSlet
 25. Hahahaha! Tak for et godt grin og en masse trafik;)

  Kærlig hilsen Natalieb fra www.offthehook.dk

  SvarSlet
 26. Velbekomme. Hils på redaktionen! ;-)

  SvarSlet
 27. Nu kan jeg jo i min mailbox, se de besvarelser, der er blevet slettet.

  Og det er da ironisk, som mange af de anonyme kommentatorer angriber langt mere personligt, er mere grove i deres udtalelser, og er meget mere nedladende end dem, som de klager over det selvsamme fra - det være sig Bitterfissen eller andre kommentatorer....

  Og der er - i min optik - stor forskel på, om man "revser" med humor eller med ondskabsfuldhed.

  SvarSlet