tirsdag den 23. august 2011

Kaos i Blogstilstand


Tænk engang hvis man kun måtte ha' en fra hver Blogstilstandsgruppe på sin blogroll! Tak spids et dilemma og ikke bare Kristines dilemma, men alles! Måske især Kreakragernes. Deres blogrolls er jo overplastrede med andre røvsyge Kreakrager. Tænk hvis de kun måtte vælge én (slut med at have 746486 followers bare fordi man har hæklet en ugle). Det samme gælder Sekten og Onanikartellet. Ikke noget med adspredelse rent hobbymæssigt dér. De holder sig til deres egne. Enten Hæklede is, Fluelook eller fællesonani, men aldrig både og - det minder jo nærmest om en slags apartheidstyre. Kunne ellers sagtens se et sammensurium af disse. Se, det ville fandme være interessant at læse om!

Nåh, men tilbage til det med at vælge! Maren eller Fuhrmann? Stinestregen eller Hverdagsnadia? Klidmoster eller Piskeriset osv. osv. Det ville kraftedemig blive et stort kaos, for alle blogs er jo nærmest kopier af hinanden.
Kan I måske nævne nogen, som der kun er én af? Udover mig selvfølgelig, jeg er jo en original uden lige.

Jeg kender ikke alle blogs i Stilstanden (Gud være lovet), men jeg kan umiddelbart kun komme i tanke om to, som skiller sig ud. Ditte O. og MotherfuckingTheresa. Jeg læser dog ikke med hos sidstnævnte, det magter jeg simpelthen ikke. Jeg betaler jo for helvede ikke min psykolog for noget, jeg lige så godt kunne læse hos kvinden med de tusinde ord, men Ditte O. har Bethanys hjerte. Hun er kraftedemig så modbydelig, at jeg bliver helt varm indeni. Dejlig pige!

Med hensyn til Bethanys egen blogroll. Jeg sletter og tilføjer, som De andre laver give-bliv-fast-læser-please-aways. Bliver hurtigt træt og skuffet over al jeres lort, og når I begynder at gå for meget i selvsving over jeres møgunger, så er jeg altså smuttet. Synes dog, at jeg klarer det meget godt, hvis man skal tænke på det med grupperne.

Jeg vil i øvrigt opfordre jer til at blive mindre Bethanyorienterede. Det er faktisk pisseuinteressant at læse om sig selv, og det er som om, I ændrer jer, når jeg bare har set til jeres side. Hold dog op! Hvis I så gerne vil nævnes herinde, kan I sende mig en tusse, så taler vi om det. Men drop analyserne, fedterierne og jeres "Åh, hvor er jeg bange. Bange, bange, bange! Tænk nu, hvis Bethany kommer efter mig-pladder". Det er for helvede som at høre den unge Jørgen nede fra Bodegaen, der siger "Nej, nej, nej. Du må ikke (men gør det gør det gør det)", når man nærmer sig hans prostata. Ork satme, hvor bliver man træt af den slags.

For lige at vende tilbage til Maren og Fuhrmann. Skulle jeg vælge, måtte det blive Fuhrmann. Hendes mand er herre-lækker, hun har det liv, jeg drømmer om (men ikke magter), havde jeg blot været 30 år yngre, og hun taler sjældent om børn. Jeg hader børn.

Bethany!


20 kommentarer:

 1. Den her blog er da speciel, men ikke så gammel endnu.

  www.erotik-og-sex.blogspot.com

  SvarSlet
 2. neeej vi vil hellere høre om Lillelisa´s univers og hendes 14 ildere.. Det er hendes børn som hun siger!!!!

  SvarSlet
 3. Mennesker er virkelig mærkelige. Som om en kusseblog er speciel. Kusser og kussesnak er sgu da det mest hypede online. Altså næstefter Bethany, men på den anden side, så er en Bitterfisse vel også en slags kusse?

  A

  SvarSlet
 4. Du kan også skrive om NYBH eller donationer. Hun kan vidst selv godt lide at puste til ilden. Så hæld da lidt ekstra benzin på bålet :-)

  SvarSlet
 5. Jeg har set hendes tiggeblog. ;-)

  SvarSlet
 6. Hvorfor overhovedet have Maren og Fuhrman på sin liste? De er ikke sjove. De er kun populære fordi, at de har udgivet stinkende bøger. Fuhrman især er da røv og nøgler.

  Der er så meget bedre at læse i blogland!! Der er gået brunnæse i dig, Bitterfisse.

  SvarSlet
 7. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 8. Ano 18.31: Så siger vi det :-)


  Helle: Jeg er altså en ener på andre områder! Men jeg synes jo nok, at du skal stikke mig et link. Trænger til at vågne lidt op

  SvarSlet
 9. Tiggeri er det så sandelig. Men NYBH skriver at det er hvad folket ønsker. Folket ved ikke hvad de ønsker. Hvordan kan man ønske kedlig mad.

  SvarSlet
 10. Hmmm... Bitterfissen (som i øvrigt ikke længere har samme provokerende klang som før i tiden) Bethany er da den største rip off af Sue Sylvester fra Glee. Og hun er desuden ti gange sjovere. Jeg bliver ved med at følge din blog fordi jeg tror du måske laver et sjovt indlæg. Jeg burde ha fattet det efterhånden....

  SvarSlet
 11. Man kan ikke være rip off af noget man ikke kender til, din jubelidiot.

  Og ja, fis af og bliv væk. Jeg bliver ikke sjovere. Fat det. Farvel.

  SvarSlet
 12. http://madmedier.dk/2011/08/nordic-feed-food-conference/

  måske Bethany skal med der? 10 gratis billetter at få.

  SvarSlet
 13. Sagde hende, der var et plagiat af Bitter Blog ;-)

  SvarSlet
 14. Bitter Blog-skribenten er bare 100 gange mere elegant i sine betrgtninger end Bethany nogensinde bliver.

  SvarSlet
 15. Jeg fatter så ikke hvordan I kan sammenligne mig med Bitter Blog.

  Det eneste vi har tilfælles er ordet bitter.

  Og ja, jeg er langt dummere end han er. Det har I ret i. Men knap så kedelig.

  SvarSlet
 16. HAR HAR HAR - Bjællebåttede er en NAR ;-)
  Drilleren

  SvarSlet
 17. Jamen der kan da altid komme gæster uanmeldt.

  Men Bitterfisse har jeg aldrig smagt, det har altid været udmærket. Og så er jeg væk igen. hæhæ

  SvarSlet
 18. Jeg har to bud på anderledes, gode danske blogge.
  Rimkogeren - http://rimkogeren.blogspot.com. Her kreeres mægtig mange rimerier, bredt spændende, og Rimkogeren bringer væsentligst egne tegninger eller fotos til.
  På en af mine tre blogge finder du udenlandske comics, der ofte har en ledetråd; frembringer smil, dog en del med en lille hage/stor dobbelthage. De personlige brokkerier mangler jeg overskud til, men kik under "gider I lige..." på LEGEHUSET http://anjoe-legehuset.blogspot.com er aktiveret.
  Hav en god weekend!

  SvarSlet