torsdag den 21. juli 2011

Vred dame on the blog

Der er intet bedre, med undtagelse af bastognekiks og Fernet Branca, end når jeg støder på andre bitre bloggere. Og i dag er MotherfuckingTheresa (zzzZZz) gone Vred dame on the blog. Endda med et emne jeg har været farligt bitter over i flere dage.

Og jeg siger bare: Hvis vi skal til at angive hinanden for at ha' fede børn (!!!), så kræver jeg simpelthen at alle madblogs bliver nedlagt med det vuns!! For det er sgu da deres skyld, at vi her på matriklen har haft særdeles iøjenfaldende vægtøgning, siden jeg startede med at blogge!!

Bethany!

7 kommentarer:

 1. Haha, hun har sq da en pointe. Der skal vel indsættes 'børnebusser', når de skal rundt og hente alle de rundkindede møgunger med forstørrede tommelfingre

  Hun skriver godt, og så er hun modig; bruger eget navn ;)

  Tina

  SvarSlet
 2. Åh åh Fitterbissen, nu langer du ud efter en tiger, som kan rive dit skind. Anna BK er klog, meget klog. Og hun er nok en af de bloggere, der kan sætte dig til dørs! Hvis hun gider that is!

  SvarSlet
 3. Det er et godt indlæg, ja. Derfor jeg linkede til det, ikk'?

  Så vidt jeg har set så bruger de fleste da eget navn..

  SvarSlet
 4. Undskyld Onkel bruntud, men jeg synes ikke jeg langer ud efter damen?

  Oh well.

  SvarSlet
 5. Elsker dine små nicks til mig, det må da være kærligt ment!

  SvarSlet
 6. Du virker som en belæst dame så man kan vel skrive, at din mig/de andre positionering ikke holder en meter. Du blogger og forholder dig til andre bloggere og har vel brug for denne virtuelle selviscenesættelse så meget som alle andre. Hvad er værst at skrive om ligegyldige ting eller skrive om dem der gør det... Men du er fandeme sjov, når det altså ikke lige drejer sig om chefen og de musselmalede... Fatter ikke hvorfor folk hidser sig sådan op. De kan jo bare lade være med at læse. Det er lidt for irriterende at logge ind via IPhone , men jeg hedder Nina og er x-blogger og ravnemor aka keyboardnurser...

  SvarSlet