lørdag den 6. august 2011

Bittersød agurkesuppe

Jeg bliver gennemsyret irriteret, når jeg læser indlæg, der prøver at udredde hvad fanden det er jeg har gang i. Og er du da sindssvag en smøre hende Lise kom med. En hel analyse af Bethany! Spændende og brainy, men røvirriterende!!

For jeg har sagt det før: Jeg har ikke nogen plan. Jeg prøver ikke at ændre Blogstilstanden, jeg forsker ikke i noget eller nogen, og jeg er ikke særligt begavet. Jeg er bare Bethany!! Fucking bittert menneske på så mange planer at man ikke forstiller sig det. Og jeg har ganske givet intet at ha' det i. Jeg er ikke et "fænomen".

Ked af at måtte skuffe dig, Cand. Theol. (Hader bare kloge kvinder!!), men tak for opskriften. (Hvor mange får lige en opskrift opkaldt efter sig? Er nærmest hele det lorteindlæg værd).

Og ja, jeg synes også at jeg er gået i selvsving. Har nok fået sagt det meste af, hvad jeg tænker om De andre. Og nu kan man jo vælge at skride eller blive hængende og høre på mine trivielle bitterheder. Jeg er sådan set ravende ligeglad.

Bethany!

17 kommentarer:

 1. PUHA! En lang smørre. IKKE tid til at læse den. Kan vi ikke blot få Highlights?

  SvarSlet
 2. Det er mere eller mindre det jeg har kommenteret på. Orker sgu da ikke at læse den igen!

  SvarSlet
 3. Holy fuck en smøre! Jeg orker altså heller ikke at læse den til ende! Hvem mon orker det???? Highlights please;)

  SvarSlet
 4. Jeg ved bare, at jeg bliver bange, når mit bitre indre kan sætte så mange tanker i gang hos klogt menneske.

  Tror jeg napper en ekstra dram i aften.

  SvarSlet
 5. Kan jeg godt forstå - skål!

  SvarSlet
 6. Der er nogen der bruger meget tid på hvem der er hvem, og hvorfor. Jeg opgav halvvejs igennem den gang ævl.

  LM

  SvarSlet
 7. Wuhuu! Jeg har læst den! Fra ende til anden! Synes dog ikke rigtigt den er kommentabel, (hvis det er et ord), den er bare oplagt. Og hun skriver jo selv at hun ikke er ligeglad med om hendes blog har læsere, så måske er det et boost for at få noget Bethany-trafik?

  Men er ikke overrasket over, at den er blevet skrevet.

  SvarSlet
 8. Så kan du måske komme med nogle highlights, Gry?

  SvarSlet
 9. Når jeg nu ser candy floss-blogge (ja, engelske låneord bøjes i langt de fleste tilfælde med dansk grammatik. Så sådan er det.), ser jeg noget lidt andet, end før den Bitre tittede frem. Jeg synes, en del af dem er komiske, og jeg tænker mere (kritisk) over dem. De var blevet en selvfølge for mig, men så kom B som en anden teenager og satte spørgsmål ved dem og fik mig til at se på dem en ekstra gang.

  Jeg synes stadigvæk, at man skal have lov at bage, fotografere og æde så mange cupcakes (her må være en undtagelse til førnævnte regel), man orker. Det er fedt, at så mange mennesker udtrykker sig, og man kan jo bare klikke videre, hvis frostingen ikke falder i smag. Jeg undgår allermest at læse om folks helt ordinære børn. Morbloggerne er de værste, synes jeg, men det er da skønt, at de går så meget op i deres børn og synes, at netop deres er noget helt særligt.

  Det er bare faktisk helt ok med bitterbloggen, at den får mig til at se blogverdenen mere udefra, for jeg var sgu blevet flormelisblind. Lidt selvransagelse kan jo danne udgangspunkt for, at man udvikler sig.

  På den baggrund: Fuldstændig uenig med Lise, når hun mener, at ordene ikke ændrer noget. Ord stammer fra tankevirksomhed, og andres tanker kan inspirere og sætte et aftryk, der omsættes i, at man selv tænker og måske endda handler anderledes. Også selv om ophavsmanden ikke går foran med et godt eksempel. Jeg synes også, at Bethany går i selvsving og på nogle måder gør sig skyldig i nogle af de synder, hun mener, begås rundt i blogverdenen. Det er for mig at se underordnet.

  (Ja, jeg tyggede mig igennem det lange, men virkelig kedelige indlæg, der slutter med en lige så ulækker suppe, som dog forfrisker med sin afveksling fra billeder af farvede lagkager med figurer på).

  Og så tror jeg efterhånden på, at der ikke er noget projekt i den bitre blog. Men man kunne jo behandle det som et, for det er da interessant, at der er så mange sidevisninger om dagen netop herinde. Hvorfor læser vi med?

  SvarSlet
 10. Cand. Theol = KLOG??!!?!!! Den var sgu ny!

  Ps. Jeg har ikke læst lortet... (den andens lort... ikke dit lort Bethany!)

  Katrine

  SvarSlet
 11. Hyklerisk og dobbeltmoralsk er nogle af mine bedste egenskaber!

  Men ja, skide godt spørgsmål, Anonym.

  SvarSlet
 12. Jeg anede også en vis mængde dobbeltmoral i det citerede indlæg som også jeg måtte opgive at læse til ende.

  Det fik mig dog til at tænke. Jeg har selv en røvsyg blog, der har tjent som dagbog/afllæsningssted for mig i en svær tid. Der er ikke meget trafik, da kun få kender dens eksistens og de der ellers måtte falde over den er helt selvforskyldte.

  Jeg vil sgu have lov til at benytte mig af nettets muligheder, nu jeg betaler for skidtet trods alt og helst også uden at et eller andet selvbestaltet smagspoliti hænger efter mig med en løftet pegefinger.

  Der er ingen der tvinger nogen til at læse eller på anden vis gå op i noget de ikke gider - hverken du Bethany, teologen eller nogen anden.

  Lad dog de røvsyge være og nyd mangfoldigheden og at der er muligheder for alle der har lyst ti hvad det end måtte være - strikkeopskrifter, bitre indlæg whatsoever....:)

  SvarSlet
 13. Highlights? Nej det synes jeg ikke - for jeg synes egentlig ikke der er noget særligt at highlighte. Honestly. Men heller ikke noget at 'lowlighte' hvis man kan det - er det ikke bare et lidt 'blah' indlæg? (For JEG er jo superbloggeren over dem alle og altid evig skide interessant, så jeg ved hvad jeg snakker om!)

  SvarSlet
 14. Jeg er for lille et menneske til at lade folk være, Moi. De må gerne være her!! Men de må også affinde sig med min mening om dem.

  Basta.

  SvarSlet
 15. Så jeg er den eneste der synes hun er pisseklog? Nåh, men jeg er også lidt farvet på grund af den opskrift.

  SvarSlet
 16. Jeg læste kun lige det ene indlæg og hendes 'about', og ud fra det synes jeg ikke jeg kan give et kvalificeret bud på om hun er klog? Det kan godt være hun er det, men sådan i forhold til indlægget, var der ikke noget, der lige tog mig med åndelig storm. Måske skulle man følge hende lidt? (Hvis ikke alle indlæggene nødvendigvis behøver være så lange - plat grundlag for at lade være, men sådan er det bare nogen gange.

  SvarSlet