tirsdag den 9. august 2011

Sex på første date?


Sex på første date? Hvad synes I? Ja, det er kraftedemig ikke MIG der spørger. Jeg kan godt selv tage stilling til, hvem der skal rode rundt i Bermudatrekanten…og hvornår! (Pink Ladys gemal er i øvrigt hjerteligt velkommen med eller uden underbenklæder).

Men folk (mest bovlamme kvindfolk) stiller rent faktisk det spørgsmål på diverse debatfora og andre cyberbodegaer, hvor taberindivider hænger ud på 24 timers basis år efter år (Ja, I må også godt føle jer ramt ovre på Jubii debatten). Hvordan kan man stille sådan et åndsforsnottet spørgsmål, når man er et voksent menneske?? Det er vel for fanden ikke andre (og fremmede!) mennesker som skal tage stilling til, hvem der skal ligge og rode rundt i jeres eget skræv og om det skal være efter en eller ti kopper kaffe?! Jubelidioter hele banden!

Bethany!

21 kommentarer:

 1. Det spørgsmål udspringer garanteret fra en eller anden (mands) (forfejlede) opfattelse af, at kvinder fortsat skal være åh så rene.

  Det er bare meget sjovere at være møgbeskidt (figuratively speaking, that is).

  SvarSlet
 2. Enig :)

  og forresten hvorfor vent med sex ,hvis jeg møder en mand jeg vil dele mit liv med ,så vil jeg da vide ,hvad jeg går ind til med det samme ,gider da ikke vente ....

  SvarSlet
 3. Enig...
  Hvorfor købe katten i sækken.!

  SvarSlet
 4. det er vel fordi de i virkeligheden hellere vil stille spørgsmålet:

  "hvorfor ringer han ikke tilbage? Det kan vel ikke have noget at gøre med at jeg lod ham pule mig på 1. date vel, er jeg nu en billig tøs?!"

  NEJ SGU! det var nok mere fordi du var så hamrende dårlig i sengen at han løb skrigende væk!


  Knald dog hvis du har lyst! Men gør det ordentligt! der er ikke noget værre end det kedeligt knald!

  Katrine

  SvarSlet
 5. Det er jo et rent teoretisk spørgsmål, det der, det kan jeg ikke forholde mig til!

  SvarSlet
 6. Der er vel kun ét ærligt svar på det spørgsmål. Lad kroppen svare - ikke hovedet.

  SvarSlet
 7. Første date?! Alene at komme så langt som til en date forekommer mig at være væsentligt mere grænseoverskridende end sex. Jeg hader jo fremmede folk og møder rigeligt af dem i min dagligdag på jobbet til at fratage mig enhver lyst til frivilligt at opsøge enn akavet datesituation (hvor man for øvrigt altid skal putte i hovedet - og der er få situationer i hvilke man er mindre charmerende end når man tygger. Og ja, det gælder osse DIG -håbefulde date!)

  kan man da for høvlede ikke ansætte nogen til at finde een man gider dyrke sex med så man selv slipper for hele den der udvælgelsesproces. Det er jo decideret til at miste lysten af. Alene tanken! Brrrr!

  SvarSlet
 8. Fed idé Sure sæk..;D Jeg skal da straks ud og momsregistreres som Sex-headhunter..

  "Til vor klient som er en småbuttet humørudfordret aparte kvinde-lookalike, søges en onkellignende fordringsløs ikke for høj mandsling. Der må påregnes sikker sex. Og med sikker mener vi ikke gummi, men at sexen skal være garanteret. (ikke noget med at løbe skrigende væk, du!..)"

  Det bliver lige en plovmand, tak..;D

  SvarSlet
 9. Jaja det er jo ikke nok at du indrykker annoncen! Du skal jo osse snakke med alle de håbefulde mænd der henvender siig og - meget vigtigt - udvælge den eller de få, som jeg reelt vil gide at knalde! For ikke at spænde forventningsbuen for højt hos De Herrer er det nok osse bedst at beskrive mig som skindmager. Der er ikke noget buttethed at komme efter her! Forresten ider jeg ikke onkellignende mænd. Ikke engang hvis de ER onkler.

  SvarSlet
 10. Hm, er problemet med sex på første date ikke bare, at mange mænd af uforklarlige årsager mister interessen for kvinden?

  Om det er fordi "jagten" er ovre eller Kvinden så ses som løs på tråden kan mændene for det meste ikke selv svare på.

  Jeg selv havde sex med min mand på første date og det kører på 6 år nu så det var da ikke hel fejlslået..

  Synes at Kvinder skal gøre som de har lyst til og følge deres intuition. Det er et svært spørgsmål at svare på og det er nok derfor så mange Kvinder sender spørgsmålet ud i cyberspace..

  SvarSlet
 11. Jaja frk. Sæk, nu var det også kun et eksempel. En fremtidig ægte ydelse fra mit firma, ville naturligvis inkludere en dybtgående forventningsafstemning, inden jeg indsamler kundens harem..;D

  SvarSlet
 12. Sex på første date? Altså hvis den var herregod, så tror jeg ikke at jeg ville undlade at ringe tilbage.. Hvis de ikke ringer, så må det sguda være fordi de enten ikke har rent mel i posen, eller også var sexen og kemien middelmådig.. Det er den jo ofte første gang.
  Men jeg synes at kvinder skal væbne sig med en god portion mistænksomhed.. Mænd ER svin!

  SvarSlet
 13. ^^Ja, det er du sgu da et levende bevis på.

  SvarSlet
 14. Jeg plejer at slå plat eller krone. Desværre er jeg nu løbet tør for penge, what to do?

  SvarSlet
 15. Kristine: Så længe du ikke kaster spørgsmålet ud i æteren, så er jeg pisseligeglad hvad du gør.

  SvarSlet
 16. Sex på første date er da et must, ellers ender man med at gifte sig med en slatten penis. (jvf. Charlotte fra Sex and the City)

  SvarSlet
 17. @Luna... det er det dummeste jeg endnu har læst!
  Men det kommer også fra den dummeste serie der nogen sinde er lavet!!

  Man har jo ikke en første date og anden gang man ses er man så gift vel!!!

  SUK MAND!

  Katrine

  SvarSlet
 18. Tag dog din lykkepille Katrine - det var en joke, netop fordi hun i serien bliver gift med ham før de har knaldet.

  Suk kvinde!

  SvarSlet
 19. Nu ser kloge mennesker (aka. mig) ikke den der serie... så den joke faldt totalt til jorden!

  Og hvor ved du fra at jeg tager lykkepiller... er det DIG der stakler mig ... hva!!!

  ;)

  Katrine

  SvarSlet
 20. Nu er du heller ikke universets centrum, så måske var joken til andre end dig. Kan det tænkes? Jeg ved godt det lyder vildt...

  SvarSlet
 21. jamen det var den da sikkert... men det ændrer altså ikke på at jeg ER universets centrum!

  ;)

  Katrine

  SvarSlet