søndag den 7. august 2011

Apropos Nynnekloner

Har fundet en mere. Helt tilfældigt. En (ud af to) facebookvenner sendte mig et skrækkeligt link: Død over Bitterfissen. Piskede med det samme en stemning op, og lagde an til den helt store episode.

Fandt ud af, at det handlede om damens egen indre bitterfisse (Og her håbede man lige på drama). Som hun havde besejret og nakket. Nu har jeg så læst et par indlæg, og jeg må sige dig, Nynneklon, du har vist alligevel ikke helt nakket bitterfissen.

Bethany!

9 kommentarer:

 1. Ved ikke hvorfor, men det minder mig om, jeg tilfældigvis forleden opdagede, der var en bittertwitter før dig... http://bit.ly/omL93Y

  SvarSlet
 2. God damn! Så er jeg ikke en skid original?!

  SvarSlet
 3. Det er man forhåbentlig altid lidt i en eller anden form!

  SvarSlet
 4. Røv og nøgler, altså.

  Godt man har det fint med dobbeltmoral

  SvarSlet
 5. Hej Bitterfisse. Altså Den Rigtige Bitterfisse. Jeg vidste ikke, at du fandtes, men er glad for at vide, at du altså er her i Blogland, hvor jeg nærmest lige er landet.

  Og jo. Jeg har slået min egen indre Bittefisse i småstykker, men derfor kan man jo godt være en sur kælling ind i mellem ;-)

  Fed blog du har.

  SvarSlet
 6. Og jeg går ud fra, at det med at være et Nynneklon ikke er et kompliment....

  SvarSlet
 7. Altså hvis folk nu ikke går ind og læser mit indlæg så tror de jo at vi nu er facebook-venner. Men hvad fanden folk må tro hvad de vil. Jeg kan klare det, men hey tryk på linket for satan!

  SvarSlet
 8. Jeg gør mig ikke rigtig i komplimenter, Louis. :-)

  Dilemma: Det gør ikke noget at folk tror alt muligt. Det gør de jo alligevel.

  SvarSlet