torsdag den 11. august 2011

Afliv ungen og behold køteren


Der skal slet ikke herske nogen tvivl om, at Bethany hader de sindssygt bovlamme facebookstatusopdateringer ,som slutter med "Del hvis du er enig". Magter det kraftedemig ikke. Har set indtil flere i dag, som har fået mit skræv til at gære, men dette her slår sgu alle rekorder:

SØGER GODT HJEM: 2 år gammelt barn, den ærlige grund, jeg har fået ny hundehvalp og syntes ikke længere jeg har tid til barnet, jeg frygter også barnet bider min hvalp. Barnet er renligt og up to date med alle vaccinationer. Mangler nyt hjem imorgen da det ellers vil blive aflivet. Tak. DETTE VILLE DU ALDRIG GØRE MOD ET BARN! HVORFOR SER DU DET SÅ SOM ACCEPTABELT MOD EN HUND? Hvis du ikke kan investere 15 år i din hund, så lad helt være med at anskaffe den. Del venligst hvis du er enig.

Alle ved at Bethany elsker dyrene. Jeg donerer mere til dyrene, end jeg gør til sultne negerbørn, så INGEN kan kalde mig dyrehader eller sådan noget. Men…Jeg kunne kraftsusemig rive hovedet af folk ,der sidestiller børn og dyr. Hvad helvede er det for noget?  Det lyder meget godt, men det er jo ikke realistisk! Jeg er helt enig i, at når man har anskaffet sig et dyr, så passer man som udgangspunkt på det i hele dets levetid. Men uventede situationer KAN opstå ,hvor man er nødt til at vælge dyret fra enten for dets eget bedste ell…. Nej, jeg gider kraftedemig slet ikke forklare mig. Det er kun jubelidioter der kan være enige i ovenstående udsagn. (Altså det fra Facebook, ikke mit for fanden!)

Jeg HADER i øvrigt også folk, der har Facebookprofiler til deres dyr, folk der holder fødselsdagsparty for deres køtere og folk der lader deres møgbeskidte kræ hoppe op af mig. Jeg HADER det! (Faktisk utroligt at jeg kan være ret velfungerende menneske ude i virkeligheden)

Dyr er ikke mennesker. BASTA.  Og næste gang I sammenligner og sidestiller, så gå ud og knep en ged, og se om I stadig mener det samme. Nej, der må saftsusemig være en blonde!

Bethany!

22 kommentarer:

 1. Åh ja, den er styg! Der mangler bare en "95% af de der læser dette er ligeglade, vis at du er blandt de 5% der ikke er!" suk.

  SvarSlet
 2. Oh my freakin' God! :D
  Har heldigvis ikke facebook-venner, der opretter profiler til deres kæledyr... Det har jeg faktisk aldrig hørt om før?! Skørt.

  SvarSlet
 3. JA, Anna. Jeg ser rødt over det!

  Bettina: Kender blandt andet en, som har en profil til sin fucking ørkenrotte!

  SvarSlet
 4. Har godt set folk der opretter facebook profiler til deres dyr - hvad fanden i helvede er meningen med det? Jeg tænker bare om ejeren ikke har nok i sin egen og derfor også har tid til at bjæffe fra hundens profil? For meget tid siger jeg bare, for meget tid. Og lidt nørdet! (meget)

  /Clara

  SvarSlet
 5. <3 Jeg har også været ved at tage Sallingsundbroen flere gange idag over den der. Selv jeg, der ikke har børn, kan se det latterlige i det.

  Så er stort set enig. (RygklapperGry in action!)

  (Bortset fra at mit ene kræ hopper op, men jeg advarer folk så de selv kan spotte det i tide til at stoppe det - har det også sådan at når folk besøger mig, må de tage dyr, nullermænd og hvad de ellers kan blive forargede over med - ellers så find et andet bageri).

  SvarSlet
 6. Jeg syntes nu den er ganske fornuftig.. Der er alt for mange mennesker der køber hund, og så bare kaster den ud som affald, fordi den ikke lige er lille og nuttet mere, eller fordi de ikke lige kan overskue at være gravid og have hund samme tid.. Ja, der kan opstå ting, så man bliver nød til at skille sig af med sit elskede kræ, men alt for mange kyler dem ud, som var det et stykke legetøj..

  SvarSlet
 7. Ja, Pille. Men derfor er den statusopdatering stadig helt hen i vejret.

  SvarSlet
 8. Jeg har læst en blog, hvor ejeren prøvede at oprette en profil til sin vovse.. (Vovsen skrev også på bloggen..can u believe it?) Den blev lukket af facebookteamet. Det må man åbenbart ikke.. Det skal jo være købedygtige eksponeringssårbare forbrugere bag profilerne, ellers går de jo konkurs..;OD

  SvarSlet
 9. jeg har en PERSONLIG bøn... det er de bedste statusopdateringer der starter sådan!

  Slagt køteren for fanden!


  Katrine

  SvarSlet
 10. Fandeme langt ude og racistisk at kalde sorte for negere!!! Du ved meget, men åbenbart ikke hvad der ligger bag ordet 'nigger'!

  -Ghaneser.

  SvarSlet
 11. Jeg magter ikke det der racismekort, det gør jeg virkelig ikke.

  Jeg siger også stadig "negerbolle". Det har de heddet hele min barndom, men nu er det pludselig racistisk at kalde dem det? I say, fuck it.

  Og det er ikke mit problem at du tænker "Nigger" når jeg siger "neger".

  -Dansker

  SvarSlet
 12. Nigger og neger er det samme! Ingen fucking forskel. You say fuck it..klart, du er ikke 'neger'.

  SvarSlet
 13. Ved du hvad din lille jubelidiot. Du skal ikke kalde mig racist pga. jeg bruger ordet "neger". Det er sgu lidt for fintfølende. Hvis du ikke kan håndtere det ord så smut ud herfra, for jeg stopper ikke med at skrive det. Okay?!

  Farvel.

  SvarSlet
 14. Jeg er heller ikke vild med dine ræsonnementer her: du støtter dyrene med dine penge frem for "sultne negerbørn", men synes ikke man kan sidestille børn og dyr. Come on, en tanketorsk - eller værre - et regelret symptom på at du måske er hyklerisk og nådesløs. Og rascistisk, fordomsfuld og uden empati. Hvilket jeg begræder, da du ellers har så god underholdningsværdi og mange gode pointer. Kan bare ikke lade være med at foretrække at man skælder ud på noget der VIRKELIG er forkasteligt, end at man (frivilligt) støder på blogs af ymse kvalitet.
  Dit valg, mit valg om jeg læser med. Læser sikkert med stadig væk - men bliver væk hvis du flere gange skal provokere med negerbørn, sult og Sambaboller. Det er bare ikke sjovt. Eller læsværdigt.

  SvarSlet
 15. Jamen så bliv væk. :-)

  Jeg er her ikke for at stille jer tilfreds. Og det kan da godt være du er provokeret, men folk har vel lov til at ha' andre meninger end dig?

  Er det provokerende at jeg støtter dyr med flere penge end jeg støtter sultne børn i Afrika? Hvori ligger det provokerende? Skal jeg huske at fortælle at jeg også donerer penge til kræftramte børn på Rigshospitalet før det er ok?

  Det er DUMT at læse med herinde hvis man er sart.

  SvarSlet
 16. TÆNK sig at du tillader dig at kalde dem for kræftramte børn! DET er satme racistisk!!!

  Det hedder sgu da cancerinficerede møgunger!!


  (for de svagtbegavede... der er gjort brug af ironi)

  Katrine

  SvarSlet
 17. Jeg er afrikaner og det er stødende at mit lands børn blir kaldt 'negerbørn'. Men værsågod at bruge det. Synes måske lige at du sku sætte dig ind i hvad der ligger ordet neger/nigger.

  SvarSlet
 18. Øh, sidst jeg tjekkede var Afrika et kontinent og ikke et land.

  SvarSlet
 19. Jeg er da stadig afrikaner...altså sidst jeg tjekkede! Idiot.

  SvarSlet
 20. Af at være så opmærksom på, hvad folk kalder andre, synes jeg du

  SvarSlet
 21. ødsler lidt med de grimme ord...

  SvarSlet
 22. HAHAHAHAHahhahaha, jamen det ER jo negerbørn! Børn af negere?!
  Neger er ikke et skældsord, men kommer af "negro", som betyder sort.
  Nigger er et skældord, ja, men hvem i Danmark bruger også det ord? - Ja, ud over dem, som altid skal trække racismekortet, selvfølgelig!

  SvarSlet