tirsdag den 30. august 2011

Facebook 4-0

Nåh, men så har Bethany endnu en gang tabt til Zuckerberg. Bare så I ved hvorfor jeg er væk. Jeg er fandme træt af åndsbollede jubelidioter.

Jeg dukker op igen. 

B.

31 kommentarer:

 1. WTF! Har de ikke bedre ting at tage sig til, de der facebook-nørder? De får sgu ikke nok sex, det er helt sikkert!

  SvarSlet
 2. Jamen for fanden da !
  Vi ses :o)

  SvarSlet
 3. Ajmen come on altså! Folk er idioter!

  SvarSlet
 4. Hvorfor er en fb profil vigtig?

  SvarSlet
 5. Du må satse på Google+

  Sanne

  SvarSlet
 6. Jeg er åbenbart en facebookskøge!

  SvarSlet
 7. Er nysgerrig på om du får nogen begrundelse?

  SvarSlet
 8. Nej, jeg bliver bare slettet. Sådan er de jo..

  SvarSlet
 9. .... og ligeså snart du gør, bliver du lukket ned igen. Bliver du aldrig træt af at prøve? Måske du skulle tage det som et lille hint?

  SvarSlet
 10. Det er måske dig, som anmelder, Marie?

  SvarSlet
 11. Aha, så giver det mening! Det er jo Marie, der ikke får nok sex.

  SvarSlet
 12. Hvis det er Marie som mangler sex så kunne hun kanskje arve den sorte dildo som du ble tilbudt i går Bethany?

  SvarSlet
 13. Knald god ide, Kristin! :)

  SvarSlet
 14. Hvor er det sjovt, at folk der hidser sig op over at de får en tur hos B, netop er de samme som bliver endnu mere lede og hævngerrige, og anmelder B til Zuckerberg?! Måske folk skulle feje foran egen dør før de bitcher over at du har din bitterblog? De sætter sig jo tydeligvis ned på et lavere niveau?!

  SvarSlet
 15. Syntes fandeme det er for latterligt.. Alle andre der har en blog, må sgu da godt have FB profiler.. OndtIrøven.dk, må være deres yndlingssted..

  SvarSlet
 16. Hold kæft hvor i snakker i munden på hinanden.. Det er sgu mere drama hos hende på glitteramalie.dk i dag end der er her... men hurra for at hun ikke er tabt til sekten

  SvarSlet
 17. Det blev sagt så fint i en kommentar fra juli:

  "Selvfølgelig er "Bethany" en fiktiv person, og ideen - konceptet om man vil - er faktisk udmærket. Blogging er og bliver jo digital exhibitionisme, og det kan være overordentlig forfriskende, at blogland bliver set på med nye og kritiske øjne.

  Desværre behersker "Bethany" - trods gode evner udi i sprog og stavning - ikke den satire, der kunne have båret projektet igennem. Det bliver i stedet til platte ondskabsfuldheder rettet mod navngivne personer, og det er ikke sjovt. Bare lavt.

  Et par måneder mere, og ingen vil huske "Bethany" med andet end et skuldertræk: Herregud, det var jo agurketid - også i blogland. "

  Jeg kunne ikke se det dengang, men må efterhånden give kommentøsen ret.
  Bethany er ikke bare bitter. Hun er blevet ondskabsfuld. Og hvorfor bruge sin tid på at holde en ondskabsfuld person kunstigt i live?

  SvarSlet
 18. Hvad mener du med "blevet"?

  Det er sgu da ikke min fejl, at I har alle mulige og umulige ideer om konceptet Bethany.

  Jeg HAR sagt at der intet er. Jeg prøver ikke være sjov eller satirisk. Det er noget I har tillagt mig!

  Og I er mere end velkomne til at pisse af hvis I keder jer. Couldn't care less.

  SvarSlet
 19. BTW - DUM debatten forefindes også i USA :) http://tosh.comedycentral.com/blog/2011/08/29/the-teen-mom-trend-has-to-stop/?xrs=synd_facebook

  SvarSlet
 20. Jeg mener "blevet" som i "blevet".

  Jeg har ingen idéer om konceptet Bethany, konstaterede blot at teksterne var blevet ondskabsfulde i forhold til de første indlæg. Og det er på mange måder vildt ærgerligt, for der var meget originalt guf imellem: Nye opfindsomme ord, kreativt sprog, klassificeringen af bloggerne, den påtagede Fernet Branca-tone osv.

  Det var som om, at den lige skulle have lidt ekstra gas efterhånden som opmærksomheden voksede. Og så knækkede filmen. Nogle vil sige, at den altid har været knækket, men det mener jeg ikke :-).

  "Couldn't care less". Hvorfor betyder det så noget med den forbandede FB-profil?

  SvarSlet
 21. Facebookprofilen er udelukkende fordi jeg rent faktisk har fået kontakt med nogle mennesker jeg bryder mig om. :-) Jeg havde kun omkring 23 venner derinde, så det handler ikke om popularitet.

  Jeg synes ikke selv jeg er blevet mere ond. Men I andre synes nok det var sjovere i starten fordi det var nyt og der var mange emner at tage fat på. Det er der ikke mere.

  Igen, jeg er bare en nederen bitter fisse, hvis I har moret jer er det jo bare fint. Men jeg er her ikke for at være sjov. Jeg er mest bare "ond".

  Men tak for din mening. :-)

  SvarSlet
 22. Ja men hvorfor.....spørger hun dumt????Kan da ikk' se problematikken....det ska måske tekstes for tungnemme????

  SvarSlet
 23. Mon ikke det er på tide med en fanpage på FB?

  - og ond er ikke noget man bliver.

  (og den var til LilleClaus)

  SvarSlet
 24. Tror jeg opgiver fansiden efter fire gange, Berit. :-)

  Og du har helt ret i det andet!

  SvarSlet
 25. LilleClaus? Gætter på, det er mig.

  Jeg skrev ikke ond, jeg skrev ondskabsfuld. Selvfølgelig kan man selv styre, hvor ondskabsfuld en opfunden person og hendes indlæg skal være, med mindre man er Idi Amins ånds fjernstyrede medium på Jorden.

  Jeg taler om Bethany, ikke forfatteren bag.

  SvarSlet
 26. Wouw, - jeg er umiddelbart imponeret over at du er blevet slettet SÅ mange gange. Gad vide om Zuckerberg sidder og goggletranslater dig? Får en lille booner, bliver sur og sletter? Eller, hans folk gør, - mon ikke Marc hamselv har travlt med at leve højt på sine mills (inkl møller) og sparke til forsinket teenage liv.

  anykanoodles: BF (Bitter Fisse eller Best Friend, - jeg kan ikke lade ordspillet være), - jeg læser dig, men jeg undlader for det meste at læse dine læseres kommentar, - de blev så ondsindede, - det gav bloggen en gok i nødden ned efter, - jeg undsagde mig efterflg kommentarer, - blev så træt.

  Drik mere Fernet, så napper jeg et glas Banrock Station Capernet Sauvignon (no worries, - cheap stuff but long name) RØDT, for satan, kun rødt, og skåler for bloggen.

  SvarSlet
 27. alle taler: Ja, det er vildt. Nogen har ikke andet at se til, end at anmelde mig. Kedeligt.

  Jeg lover dig at drikke bitter i morgen! Er pt. udgået. Men skål!

  Og tak :-)

  SvarSlet