torsdag den 25. august 2011

Man ved aldrig, hvornår man får brug for en hestedildo

Let's face it ( lad os ansigte det?), "The abyss" kan bare ikke få det stort nok. Jamen, jeg skammer mig ikke! Har født tvillinger og datter (hvordan tror I måske, at Marys skræv ser ud?! Eller.. fik hun mon kejsersnit?).

Nåh, men ovre i det meget, meget populære indlæg om Madorglet (I hader hende virkelig, hva'?), var der pludselig en, garanteret en fra Onanikartellet (vig bort), som mente, at Pilles smykkestativ lignede en hestedildo. Hvad synes I?

Jeg synes ikke, det ligner en hestedildo, og det er absolut ikke fordi jeg har erfaring på området (mindre kan gøre det, trods alt)! Men jeg ser da bestemt muligheder i Kreakragens rædsomme "smykkestativ".

Man har det lidt som dengang i kuponnyhederne, hvor kvinden på billedet helt uskyldigt sad og masserede nakken med massageapparatet, ik'?

Virkelig dårlig undercovervibrator, siger jeg bare.

Bethany!

30 kommentarer:

 1. B! Har du set Ninkas blog? http://www.kernesundfamilie.dk/blog/
  ........ Særligt videoerne er guf.

  SvarSlet
 2. jeg vidste slet ikke der fandtes dildoer til heste!

  Men en hestepik ligner det ikke umiddelbart... Den er både større, grimmere (utroligt med sandt) og har ikke pinde stikkende ud fra sig!

  Katrine

  SvarSlet
 3. Katrine: HA! Jeg er helt vildt med den logiske opstilling: Stor, grim og med grene stikkende ud - helt sikkert ikke en hestepik :)

  SvarSlet
 4. Hvorfra får man den idé, at skrigende pink ville være en god farve til nogetsomhelst??

  I don't get it.

  SvarSlet
 5. Jeg har dæleme set mange menneskedildoer, der ikke ligner menneskepikke. Og er i øvrigt ikke med i noget kartel - klarer mig fint på/med egen hånd.

  SvarSlet
 6. Fuck dildoen. Det skab på billedet nedenunder er sgu meget fedt.

  SvarSlet
 7. Pis. Indtil jeg læste at damen vil male det. Det er fandme dumt.

  SvarSlet
 8. Det var sjovt at læse alle kommentarer i begyndelsen, men for at få en bid af kagen, ( eller hvad pokker ved jeg) er der jævnligt nu kommentarer til B. om: "har du set dette og dette.." I dag er det så Anja. Ny trend åbenbart at bruge sin tid på at surfe på nettet i håb om at finde et eller andet der rigtig kan pilles i og så kan vi alle sammen rakke det/dem ned bagefter, for vi har jo ikke selv nogle brådne kar?. Hold kæft- få jer dog et liv.!

  Fedt læsestof ofte, også kommentarerne, men hvad med at holde jer til de personer der selv ber´om det ved at kommenterer stå for skud!

  SvarSlet
 9. Når man laver sådan en anordning så ber´man selv om det !
  NN

  SvarSlet
 10. Jo Claus, men jeg har det bare sådan: Hvis man virkelig er til hestepikke så skal den sgu da i det mindste ligne en!!

  SvarSlet
 11. Den står vist helt for jeres egen regning, hvis i mener den ligner en hestedildo :-p .. Desuden må en af jer være farveblinde, hvis i ikke kan se forkel på lilla og pink.. Vi er jo nogen der gerne vil have lidt farve i vores hjem :-)

  Jeg er desuden ikke til hestepikke, sex er en by i rusland herhjemme ;-)

  Og Møblet er nemlig super fedt, men skal males fordi det er grimt i overfladen på toppen, og for at passe ind herhjemme.

  SvarSlet
 12. Med hensyn til Ninkas blog: Jeg magter ikke urtekusser. Jeg magter slet ikke at beskæftige mig med at kigge på bloggen. Kernesund mig i røven.

  Jeg kan ikke leve uden bitter, bastogne, chokolade og sovs!! Jeg vil i hvert fald ikke.

  Så må jeg veje de fem kilo for meget.

  SvarSlet
 13. Pille: Nå, du tager også billeder med en af de der telefoner, der har auto-correct på farverne, kan jeg forstå....

  SvarSlet
 14. Den er da lilla? Men udover det så er pink sgu da fedt! :D
  Men synes nu godt det var lidt søgt med en dildo, det ligner det da overhovedet ikke.
  Tilgengæld forstod jeg ikke det der julepynt man kunne købe overalt for et par år siden som var formet som en buttplug. Og som der var MANGE kvinder der havde stående fremme. Jeg døde af grin hver gang jeg så det.

  SvarSlet
 15. HendeDer: Har du overvejet at pudse dine briller? Eller måske købe et par.. Det er sgu da tydeligt på billedet at det er lilla..

  Og nej, jeg bruger skam et kamera, men tak for rosen ;-)

  SvarSlet
 16. denlangeneger: Ja jeg forstår altså heller ikke det med dildo.. Men det må folk selv ligge or rode med. Det fortæller vist mere om dem, end om mig ;-)

  SvarSlet
 17. I toppen gør den! Indrøm det.

  SvarSlet
 18. B - Ja lige indtil man ser de der ting der stikker ud, så forsvinder alle tanker om dildoer i hvert fald ud af mit hoved, men der skulle vel nok være nogen fra onanikartellet der tænder på den slags ;)

  SvarSlet
 19. Jaha! Stik nogle søm i den, så er den super velegnet til spanking! Blodet skal fandme sprøjte.

  SvarSlet
 20. Jeg holder mig altså bare til at hænge smykker derpå... Alt det der perverse noget, er slet ikke mig. Jeg vil sgu hellere hav en kage og en cola :-p

  SvarSlet
 21. Pille - det vil jeg faktisk også :p

  SvarSlet
 22. Bethany kender Ditte Okman og de er fra samme by.

  SvarSlet
 23. Menneskecentrikere! Dildoen er da til heste. Hvis jeg var hest og havde fået et føl på tværs, skulle der mere end et gennemsnitligt Tarok-lem for at hoppen her til at vrinske igen.

  SvarSlet
 24. Anonym 18:28 - Er vi ikke snart færdige med det der "hvem-kender-hvem"-leg? Who cares?

  SvarSlet
 25. Hahaha..Jamen det er sgu tungtvejende beviser, hva'?

  Absurd: Nogle må jo gå op i det. De har nok brug for en adresse at sende trusselsbreve til.

  Claus: Tarok! Ham havde jeg helt glemt!

  SvarSlet
 26. Hvis man går op i sexlegetøj til dyr, burde man måske søge terapi :-)

  SvarSlet
 27. Ikke så slemt som sexlegetøj til dyr, der går op i en. Og min terapeut har mange andre grunde til mine besøg :-)

  SvarSlet
 28. Jeg er også blevet nysgerrig.. Ikke så meget omkring, hvem BB er. Mere hvem der gemmer sig bag den anonyme freak. Sideshow Bob? Er det dig?

  T.

  SvarSlet
 29. Jeg tror det er Lars Løkke.. De er i hvert fald begge lige kedelige i længden :-p

  SvarSlet