mandag den 8. august 2011

Hundrede strøg...i numsen?

Min mor lærte mig, at hundrede strøg i håret med en blød børste inden sengetid ville give glansfuldt og blødt garn. Nafrini har åbenbart lært noget andet.

Velbekomme.

Bethany!

45 kommentarer:

 1. det er fordi, hun er "submassiv"... ;-)

  SvarSlet
 2. Joeh, hver sin måde.

  Det er vel ikke dig, på din vej ind i Farum midtby, der tilfældigvis også fik lyst til en hårbørste m.v.?

  http://www.bt.dk/krimi/politiet-undersoeger-frisoer-brand-i-farum

  SvarSlet
 3. Bitterfissen er sgu da fra Herning???????

  A

  SvarSlet
 4. HA HA HA HA! Hvorfor? HVORFOR spørger man!!

  SvarSlet
 5. fivetosix alias Maybritt i svømmepøl m hund er ærligt talt et ligeså sygt syn :-)

  http://www.concatenate.dk/kennel.html

  SvarSlet
 6. Hun bader sgu da bare sin hund. Gro en humor.

  SvarSlet
 7. Nu siger jeg bare hvad alle andre tænker, ikk:

  Er vi nu helt sikre på at det eneste Maybritt/fivetosix gør med sin hund er at bade den? jeg mener, med det udseende og de puddelkrøller er der vel ikke andre som vil.

  Det var bare det jeg tænkte. og det er jeg sikker på at mange andre også gør :-)

  SvarSlet
 8. Arh straffespark hva !

  Tror måske det er meget godt, at i er anonyme og uden billeder.

  SvarSlet
 9. Chilotte, det kender du - om nogen - jo fordelen ved. som anonym kan man jo sige hvad man vil om hvem man vil.

  Heldigvis kender vi jo allerede flere af jer Liselotte-hate speakers. Fr Møller hedder susanne og sidder trygt i Horsens, fivetosix hedder maybritt jørgensen og bor i hedehusene (er vi lige nogen som godt gad at en fremtidig arbejdsgiver googlede hende. eller hendes a-kasse måske, mage til social nasserøv skal man da lede længe efter)

  Nu mangler vi bare at finde lidt flere data på chilotte. så ved vi ligesom alle hvem vi taler med :-)

  SvarSlet
 10. Syge tanker- syge mennesker!

  Andet har jeg sådan set ikke rigtig at sige om dit indlæg.

  Men det undrer mig dog ikke du er ko-fanger. Du sætter sørme standarden for hendes bekendtskaber må jeg sige.

  Og hvad angår mig, så bare kom an :) Du kan jo starte med at melde dig ind i min fanklub, så skal jeg nok svine dig til der.

  Derudover er min personlige holdning, at du går over stregen for hvad jeg (og sikkert mange andre) synes er morsomt.

  SvarSlet
 11. Og så ved jeg ikke om der er haters ligefrem (lyder som en klub) ikke noget jeg har talt med andre om ialtfald.

  Jeg har min mening om ko'en og sådan er det.Og det står jeg gerne ved også overfor Liselotte selv.

  Så klap lige hesten(koen) fra mig ikk?

  SvarSlet
 12. Og jeg har min mening om dig chilotte og også om fivetosix/maybritt. og den mening har jeg vel lov til at give udtryk for såvel som i har.

  iøvrigt overtræder jeg ikke nogle streger af nogen art. alle oplysninger ligger i kommentarsporet på hendes blog og jeg håber da hendes a-kasse googler hende en dag.

  SvarSlet
 13. Forskellen på dig og mig er gigantisk (og heldigvis for det)

  JEG fortæller selv personer jeg ikke bryder mig om, eller modsat holder af. derfor er du også velkommen til at fortælle mig din mening om mig som person, derfor invitationen !

  Du gemmer dig her som en anden kryster og spyr lort ud som sjældent set, magen til kællingeklub skal man lede længe efter!

  Og min mening er helt klar: At sammenkæde mennesker med dyresex, udlevere personlige informationer, og kalde folk sociale nassere. Det er bare over MIT niveau og min grænse for hvad man gør og klart en sygelig tankegang.

  Hvis du kender de mennesker ved navn og adresse som du gør, så mød dog op på deres bopæl og fortæl dem hvad du synes, men jeg gætter på at så "modig" er du ikke engang.

  Du er bare ussel.

  SvarSlet
 14. hvorfor gør du ikke det samme - møder op på liselottes adresse og fortæller hende hvad du mener?

  (så kunne vi langt om længe slippe af med dig. du skal nok regne med at du ryger direkte i spjældet)

  jeg udleverer ikke nogle personlige oplysninger som ikke allerede ligger i kommentarsporet hos fivetosix. hun kunne jo bare fjerne kommentarerne hvis hun ikke ønskede dem gentaget.

  at jeg får den tanke at fivetosix er så grim at hun bliver nødt til at knalde med hunden er da en ærlig sag. jeg siger bare hvad jeg tænker og efter at have set billedet er jeg sikker på at ingen andre gider. det er nok derfor hun er så ond i sulet.

  SvarSlet
 15. Jamen du kan jo forhøre dig ved Liselotte om hun ville være interesseret i dét Så møder jeg hjertensgerne op sådan vi kan udveksle synspunkter udfra det skrevne ord. Intet problem i dét. Men nu forholder det sig tilfældigvis sådan, at Liselotte selv har bedt om at få lukket dialogen på hendes side, hvilket JEG respekterer.

  Og jeg skriver til hende/om hende, på hendes egen side, jeg synes da du skal gøre det samme hos os du åbenbart er så vred på.

  Med så meget vrede i dig, så meget had og så syge tanker kunne du måske have glæde af professionel hjælp langt bedre end at sidde her og hælde dine problemer ud.

  SvarSlet
 16. chilotte jeg tror faktisk at fivetosix og især dig kunne ha glæde af at gå til det der sm. så vidt jeg kan se er det dig som sidder her dag og nat og det kan ikke være særlig sundt.
  hvis du nu begyndte at gå til sm så kunne du med jævne mellemrum få smækket sådan en rød bagdel med hårbørsten. så ku det nok være du ku holde op med at sidde på den bagdel og hænge ud på nettet dag og nat.
  du ville få et nyt livsindhold og vi som har hørt på dine udgydelser i årevis nu ville få ro.

  ren win-win for alle!
  afsted i smil med dig chilotte!

  SvarSlet
 17. Nat og dag er nok så meget sagt, men ja, jeg er en del online. Ser du.....Jeg arbejder online (så kan du jo tænke over det) Og jeg sidder ikke nødvendigvis, smartphones er måske ikke nået frem til dig endnu :)

  Men kom nu *lokke lokke* ind på min fanside ikk, så kan det være jeg måske kan afhjælpe din sygelige fremfærd selvom du lyder som et rigtig hårdt ramt "tilfælde"

  Og det er da muligt SM er noget for mig, aner det ikke for jeg har ikke gjort forsøget og kan derfor ikke udtale mig.
  Det kan du, så du må jo simpelthen vide hvad du snakker om.

  Årevis? Jeg har bortset fra denne blog, vel lavet omtrent max 30 indlæg hele mit liv hvoraf de om ko'en korrekt ikke er positive - resten er, såeee ville det ikke bare være nemmere, hvis du sprang mine indlæg over mens du dampede videre på kontanthjælpspiben og funderede over om du måske kunne finde en anden kæphest at ride på (gerne langt væk) fra normale mennesker.

  SvarSlet
 18. Nu må I kraftedemig da stoppe!! Det handler om Nafrini, det her.

  Man kan sgu da heller ikke vende ryggen til i to minutter!!

  SvarSlet
 19. Chilotte er blæst i knolden!

  SvarSlet
 20. Jeg er sikker på, at der er en plads til jer ovre hos Onanikartellet.

  SvarSlet
 21. Sikkert, men altså gider ikke når anonym kommer slæbende med en ko, det er ikk lige min boldgade :)

  SvarSlet
 22. Månedens mest usle kommentar må da være denne:

  at jeg får den tanke at fivetosix er så grim at hun bliver nødt til at knalde med hunden er da en ærlig sag. jeg siger bare hvad jeg tænker og efter at have set billedet er jeg sikker på at ingen andre gider. det er nok derfor hun er så ond i sulet.

  Fatter ikke at nogen så øffer over mine milde udtalelser om Sneglen.

  SvarSlet
 23. Jeg øffer ikke over noget som helst - jeg tror dog ikke helt jeg fatter bethanys og chilottes indignation over ovenstående usle kommentar. set i lyset af den lange hale af kommentarer bethany lige har lagt hus til om liselotte er den vel ikke mere ussel end så mange andre:

  Anonym sagde ...
  Frøken anonym! du glemte flere billeder af udtørrede træhavemøbler! sikkert lige så tørre grå og kedelige som den hellige ko's kusseskræv!

  Katrine

  4. aug. 2011 17.00

  tag en tudekiks bethany!

  SvarSlet
 24. Jeg har vist heller ikke sagt at du øffer, Katrine. :)

  Jeg synes det er en ussel kommentar. Men det behøver man ikke opfatte negativt jo.

  SvarSlet
 25. jeg citerede katrines kommentar om liselotte, jeg er ikke katrine.

  af en eller anden grund kaster du nogle bloggere for løverne bethany og tillader de mest usle og perfide kommentarer om dem - andre som chilotte og fivetosix er fredet i klasse A og du støtter ligefrem op om deres hate speach.
  katrines kommentar om liselottes havemøbler er da mindst lige så ussel, så tag en tudekiks.

  SvarSlet
 26. Jeg har da ikke slettet kommentaren, har jeg? Jeg støtter ikke op om nogen. I kan skrive hvad I vil så længe det ikke går ud over nogens børn.

  JEG synes kommentaren er ussel, men slettet bliver den ikke. Og jeg har heller ikke slettet andre kommentarer.

  SvarSlet
 27. der er da ingen der beder dig om at slette noget som helst. jeg synes bare det er uretfærdigt at jeg bliver kaldt ussel fordi jeg får den tanke at fivetosix knalder sin hund - mesn din darling katrine kan fyre hvad som helst af om liselotte og bare få appalaus :-)

  ja du må undskylde. men jeg ville fandme ønske nogen pillede batterierne ud af chilotte og fivetosix. måske ville det hjælpe hvis de fik 100 stryg hver på deres benede bagdele ovre hos det der fm kartel? jeg magter dem fandme ikke mere, det er lige før jeg må be om en fernet branca!

  SvarSlet
 28. Eftersom jeg selv er ret ussel, så behøver du ikke tage den kommentar særlig negativt.

  Jeg kender ikke nogen af jer, kan fornemme I alle er "gamle" bloggere, og jeres intriger er vakt til live igen. Det får jeg fornøjelse ud af, men jeg er hverken på den ene eller andens side.

  Fernet Branca er en udmærket nervepille. Kan kun anbefales. :-) Og ja, chilotten og fivetosix er måske pisse nedtursagtige, men det er I jo allesammen..

  Skål! ;-)

  SvarSlet
 29. åh gud... eller det der...

  Nu må man ikke engang joke med damers beef jerkey i underbuksen uden folk bliver bidske!

  Katrine

  SvarSlet
 30. Hårh, var i tvivl om jeg var ko-tilhænger eller 526-elsker....nu er det afgjort, vil ikke slåes i hartkorn med anonym, hold da kæft!

  SvarSlet
 31. Vi behøver altså ikke være gamle bloggere for at blive ualmindelig trætte i hovederne over de der proletar-madammer, som Møller, 526 og Chilotten. Hvis man er kælling overfor andre, så ser man selv kun kællinger i folk, man ikke kender. Så simpelt er det. Se bare på Pia Kjærsgaard.

  SvarSlet
 32. Ved helt ærligt ikke om jeg bør spørge om nogle vil forklare mig hvad den gamle hellige krig mellem ko'en og 526 egentlig består af.
  Det lader til alle kender historien pånær mig,
  der bare har min egen mening om det jeg ser.

  SvarSlet
 33. Anonym: Jeg vil bare ikke tro, at man kender til d'damer hvis man ikke er gammel i gårde - Eller en Kreakrage med "rette" veninder.

  SvarSlet
 34. Man kunne også bare være bloglæser i mange år, Bethany-darling. Som måske en dag eksploderer og får nok. Og laver sin egen bitterfisse-blog ;-). De der konspirationsteorier bør du lade Chilottehusaren ligge og rode med. Hende forventer vi pinligheder af, ikke af dig.

  SvarSlet
 35. Om du er gammel blogger eller gammel læser går kraftedemig ud på et, dit grødhoved!

  Og hvis du ikke forventer pinligheder fra mig, så skal du da nok lige se at få benene på nakken.

  Hvis man ikke er GAMMEL i blogstilstanden så ville man ikke gå så højt op i de gamle hejrer som nogle gør. Det kræver ikke to hjerneceller at regne ud!

  SvarSlet
 36. Det ændrer altså ikke på, at jeg fortæller en vis blogger jeg ikke bryder mig om hendes skriveri lige dén dag og pludselig vupti, er jeg rodet ind i gamle klaner og gammelt indædt had og har 2-4 stykker på nakken som ved "alt" om gamle dage jeg ikke kan huske bla bla bla, hvilket jo ikke ændrer på min mening.
  Jeg synes bare det er dybt underligt - og en smule sjovt :)

  SvarSlet
 37. Jeg kender personligt kun til det lort Moccapigen sendte i sin stikkermail. Må huske at takke hende ved lejlighed.

  Nåh, nu har jeg andet at rode med. God aften, damer!

  SvarSlet
 38. Det kræver vel heller ikke ret meget mere end to hjerneceller at regne ud, at du selv er gammel blogger, Bethany - siden du nu kender alle de gamle historier og selv er ret god til at grave frem af fordums tiders kommentarspor, vel?

  Er du evt folkeskolelærer - og er intensiteten gået ned her, fordi der er startet et nyt skoleår? Måske, hva?

  SvarSlet
 39. Er bange for at det efterlader dig tomhjernet, men det giver også fin mening.

  Som skrevet ovenover så har jeg den gamle historie fra Moccapigen, som var så venlig at sende links til kommentarspor og blogs.

  Tror nok du skal arbejde lidt videre på dine teorier - eller ved nærmere eftertanke. Lad være.

  SvarSlet
 40. hold da op!

  Og så er der sådan nogle som mig, der hverken er blogger eller har læst med i særlig lang tid, men som falder over blogsene via link fra andre blogs og som stadig har til gode at falde over en der er rigtig god...
  Er der ikke en eller anden der kan lave en blog som forklarer al det der bitcheri og had der er bloggere imellem?
  Så er det nemmere at forstå (forhåbentlig) når nogen bliver sur over at man ikke siger noget pænt om en anden!

  Er der sådan nogle "bander" i blogland? de gode og de onde? Hvordan er de delt op?

  Katrine

  SvarSlet
 41. Ja tak, det vil jeg også gerne vide !

  Ikke fordi det ændrer mine holdninger, men måske får man et indblik i de tilsyneladende 2-3 "blokke" der bare er sure på hinanden og overfalder "nye" som de tror - holder med nogle.
  Eller de forsvarer eget territorium.

  Måske er der i virkeligheden en lang acceptabel forklaring på det her meget mærkelige fænomén som blev knap så underholdende, da først nogle begyndte at pille for meget i det.

  SvarSlet
 42. Katrine: Det er vist mest blandt Kreakragerne, men jeg er ikke sikker. De er nok bare de eneste som har backstabbet hinanden.

  Jeg remser lige op hvem det er der bla. holder med koen (altså hvad jeg er informeret om): /many, hverkenfuglellerfisk.dk,vampyrpingvin.blogspot.com, etcetera-etcetera.dk

  (Jeg kender ingen af dem)

  På den anden side må der så være: moccapigen, fivetosix og fr.møller.

  (??)

  Og så er der vist to madbloggere der ikke magter hinanden: klidmoster.dk og newyorkerbyheart

  SvarSlet

 43. Herregud da..............

  Arhmen så forstår jeg bedre at jeg får ørerne i maskinen.
  Dels skriver jeg kommentarer (1-4 gange årligt på 2 blogs (i hver sin lejr)
  Dels fastslår det(mere eller mindre) at jeg er min egen og bliver revset for dét og de udtalelser alene som jeg er fremkommet med.

  Troede lige jeg var blevet en slags krigs ping pong.

  Så blev dagen alligevel aldeles vidunderlig :)

  SvarSlet
 44. nå! er det bare en lille håndfuld sure røve!

  Jamen så kan jeg da informere dem om at jeg hader alle... så er der vel ikke nogen der føler sig snydt!

  Katrine

  SvarSlet