tirsdag den 23. august 2011

Newyorkerudenhjerne får med grovfilen

Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Det gør jeg virkelig ikke. For det er sgu da bare pisseflot, Newyorkerudenhjerne! 12 millioner sulter i den anden ende af verden, og så sætter du kraftedemig en donationsknap på din blog, så folk kan donere penge til dig! Dig, som fandme svømmer i mad og i forvejen lever for de tusindvis af skattekroner, som os, der vælger at løfte vores samfundsansvar ved at arbejde, betaler til dig! Hvor mange penge synes du lige, at vi skal give dig, for at du kan sidde på din flade røv og blogge og hælde lort ud, hva? Åbenbart flere end vi allerede gør. Mer vil ha' mer, ikke sandt lille dame? Du skulle skamme dig!

Jamen, det er hvad brugerne vil ha’!! klynker pensionisten. Neeeeej ikke en fucking skid, din lille løgner. Du tigger, gør du. Uanset hvor mange gange du skriver, at du ikke gør, så er det fandme det du gør. Rend mig i røven og styr dig. Tror du virkelig, at du kan bilde blogfolket ind, at man ligefrem trygler om at få lov til at give dig penge? Nok er bloggere gennemgående hjernedøde, men så dumme er der sgu da ingen, der er. Det ville ha’ klædt dig i det mindste at stå ved det!

Føj for fanden. Og føj for fanden til den som så meget overvejer at give en fucking penny til madorglet!

Bethany!

242 kommentarer:

 1. Kan man sende hende mad? jeg har drukket min bistand op, mmen har 3 poser reven ost.

  SvarSlet
 2. Jeg troede faktisk ikke det var muligt at finde Newyorkerudenhjerne endnu mindre sympatisk, men der tog jeg godt nok fejl. Sikke da en luderknap at sætte på sin blog. Hvis folk virkelig ville give hende en skilling kunne de sgu da sende hende en mail og bede om hendes kontonummer.

  Der er andre blogs der har en sådan knap, men de leverer så godt et produkt og har udgifter til drift og udstyr. Newyorkerudenhjerne tester andres opskrifter og klynker over hvor dårligt hun bliver behandlet af andre.

  Doner 100 ører til damen - så får tiggerdronningen den krone hun fortjener!

  SvarSlet
 3. Wow. Andet kan jeg ikke komme på at skrive.

  SvarSlet
 4. Nej, nu må jeg be' om mine himmelblå. Den knap giver mig lyst til at donere damen en solid dosis selvrespekt...!

  /My

  SvarSlet
 5. Det værste er sgu da næsten at folk så sidder og fortæller hende, at det ikke er hende der noget i vejen med, men alle dem der brokker sig over knappen.. Jeg syntes sgu også den er for meget.. Jeg har faktisk valgt at slette mig som fast læser derinde fra i dag, ganske simpelt pga. den knap, syntes den er usmagelig!!

  SvarSlet
 6. Jeg fejler også at forstå alle dem, som sidder og forsvarer hendes fucking knap.

  Men de er lige så hjernedøde at høre på som hun selv er. Så det giver vel mening.

  SvarSlet
 7. Hvordan helvede sletter man sig fra at følge hende?? Hjælp, jeg havde åbenbart ikke fået slettet mig, og gider fandeme ikke støtte om om sådan noget tiggeri..

  SvarSlet
 8. Måske vil hun have noget betaling før man kan afmelde sig?
  /My

  SvarSlet
 9. Man har bundet sig for seks måneder.

  Hahahaha

  Skål

  SvarSlet
 10. Ahahaha.. Jeg kan faktisk ikke få lov til at logge ind under min kreative blog, og afmelde den som fast læser.. måske det er noget om snakken.. Men hun får dælme ikke en øre herfra..

  SvarSlet
 11. Og nu modtager du snart den første kogebog, som er en del af en pakke på 3 år, hvor du SKAL købe mindst 14 bøger.

  SvarSlet
 12. Ej Luna hold op, det er ikke engang sjovt * Indsæt skræmt smiley*

  SvarSlet
 13. Hvis man nu helt vildt gerne vil give nogen eller noget penge, kan man så ikke selv sørge for at få et kontonummer? I må sgu gerne få mit, hvis I vil, haha. Eller en adresse hvis I hellere vil sende flasker :OD

  Ikke desto mindre så tror jeg nu, det er rigtigt nok, at der ikke går penge fra Afrikas Horn (verdens nolreste navn), fordi hun har sat den knap på...

  SvarSlet
 14. For mig har det intet at gøre med om der går penge fra Afrika eller ej .. Jeg syntes ganske simpelt bare det er klamt at tigge på den måde..

  SvarSlet
 15. Det tror jeg heller ikke, jegharenmening. Men det var så dejlig oplagt at bruge.

  Bloggen skrev nærmest sig selv, og det gør den efterhånden sjældent.

  SvarSlet
 16. B!!!!! Blogger vil ikke have jeg kommenterer!!!! *Grrrr*

  SvarSlet
 17. Det går da ellers meget godt, min pige.

  SvarSlet
 18. Nåmn, det, jeg PRØVEDE på at skrive, var, at:

  A: Klamme ting nok ikke holder op med at være klamme, fordi man brokker sig.

  B: Jeg nærmere tror, det kan opildne dem, der bakker op om donationerne, til i højere grad at skulle modbevise, dem der ikke synes om det.

  SvarSlet
 19. :-)

  Vi er jo nødt til at sige hvad vi mener. Ellers sover man pisse dårligt. Og det på trods af en flaske nordsø.

  Hvor er Katrine egentlig henne ??

  SvarSlet
 20. Uh - er du slået over på Nordsø? Det er også pænt meget bedre en FB.

  SvarSlet
 21. Jeg blev mindet om det af den milde Katrine. Og det smager jo dejligt til citronmåne.

  Bastognerne tager jeg lige en pause fra. Får så lind afføring af dem.

  SvarSlet
 22. Uden Relevans, har også en luderknap så vi kan donere lidt penge til hans studieliv.

  Bræk!

  Manden er 80 år og skriver verdens kedeligste blog.

  SvarSlet
 23. http://magazine.trendsales.dk/debates/debate?id=61665

  SvarSlet
 24. Især er jeg meget begejstret for, at knappen ligefrem har været efterspurgt. Tænk at nogen, gang på gang, åbenbart har skrevet til hende:

  " Må jeg ikke godt få lov at give dig nogle penge?"

  Sker det virkelig?

  Må iøvrigt være rart at få bunden lagt hver måned af det offentlige og så selv kunne supplere indtægten op ved at skrive artikler, holde foredrag og afprøve ting&sager.

  I andre fag vil man kalde det at være freelancer - og så vil det skulle modregnes den offetlige ydelse. Men godt at damen alligevel kan brokke sig over den store uretfærdighed :-)

  SvarSlet
 25. Luna og bethany kender hinanden... hehehe

  SvarSlet
 26. Jeg vil gerne have donationer, så jeg kan tage til New York og se på fede damer næste sommer. Der er nemlig Full Figured Fashion Week. Kom hid og ryst jeres pengetræer over mig, drys jeres gyldne fe-støv på mig og gør mig riiiig, åh godhjertede mennesker. Det er jo ikke fordi jeg er krævende eller materialistisk anlagt, jeg har bruuug for det- og det har mine læsere også. Jeg lover til gengæld daglige updates på mine whereabouts, shoppinganfald og madorgier! Deal?

  SvarSlet
 27. Rikke: Hey! Jeg er også tyk - mangler du ikke en personlig assistent mens du er der? haha

  SvarSlet
 28. Jeg mangler penge til bitter. Send penge nu!

  Ano 23.49: Hvor underlig er du? Luna og jeg kender ikke hinanden, og den sag er vist uddebatteret.

  SvarSlet
 29. En af de anonyme kender en af de andre anonyme -. YOU JUST PROVE ME WRONG!!!
  Og jeg kender Henriette P og Anja F

  SvarSlet
 30. jegharenmeningom: Jo da! Jeg er jo efterhånden også ved at være for kendt til at rode med min egen kalender, aftaler og telefon. Kunne vildt godt bruge en assisstent! Ulønnet, forstås. Det er jo vigtigt arbejde til CV'et, alle vil bruge dig når du har arbejdet for mig. Men billetten må du altså selv stå for- jeg skal jo have penge til shopping (selvom jeg jo forventer at ALLE firmaerne vil kaste tøj i nakken på mig, når først de har mødt mig). ;)

  SvarSlet
 31. Jeg kender nogen af dem fra Singleliv. Og jeg har set to af de dumme mødre i Tivoli.

  Og så er jeg ven med Ditte O. på FB, og vi kommenterer faktisk hinandens statusopdateringer.

  Yes, yes.

  Ps. Jeg ER ikke en mand (til jer på Trendsales)

  SvarSlet
 32. B: Jeg giver en bitter på Syd-Vest eller Mozarts Bodega. Du må godt komme iført maske/pose over hovedet og stemmeforvrænger. Fuck it, smider sgu en citronmåne oveni (Kan se at du er ved at være ovre Bastogne, jeg er bare aldrig smart nok- var ellers lige begyndt at æde dem pga dig).

  SvarSlet
 33. Jeg kender nogle der kender nogle! Faktisk kender jeg ret mange og har mødt endnu flere. Jeg er SÅ vigtig, hvis I ikke lige havde bemærket det (shame on you!)

  SvarSlet
 34. Rikke: Fabulous! Så starter jeg lige en indsamling på min blog også (og håber besøgstallet begynder at ligne mere end fejl-klik haha). Og hvis jeg så får samlet lidt flasker, så er den ved at være der :OD
  Er der krav om hvor smart en assistent skal være?

  SvarSlet
 35. jegharenmeningom: JA! Jeg lader mig da ikke ses med nogen der er so-last-season! Heldigvis kan jeg style dig og give dig en make-over, om nødvendigt (du skal bare selv skaffe pengene til dette også, selvfølgelig). Ellers lyder det eddermame som en plan!

  SvarSlet
 36. Jeg smutter lige over til Birthe og trykker på hendes knap. Hendes blog er ellers ikke min kop te, men en så smålig og bitterbitchet ophidselse over at hun giver sine læsere en mulighed for at give lidt igen, hvis de synes, at de har fået noget ud af at læse hos hende, er da helt i skoven.

  Lise

  SvarSlet
 37. Så du gør det i trods, Lise?

  SvarSlet
 38. Newyorkerudenhjerne har før skrevet tudeindlæg om at hun er så syg, og derfor har nasset sig til en førtidspension. Jeg stiller nu ? ved om hun fejler noget, når hun kan stå dagen lang i sit køkken og lave mad. Fordi hun syntes hun er sååååå dygtig (hun er ikke så fiks at hun kan lave sine egne opskrifter.) og har hun lavet en donation knap. Da nogle besøgende på hendes side langede ud efter hende, så kom hun med en forklaring om at pengene skulle bruges til hendes skrantende økonomi.... hallo søster du får mellem 12-15.000 om mdr før skat. Hvis du ikke kan leve for det, så burde du tilmælde dig luksusfælden for så har du sku et seriøst problem med din økonomi.

  SvarSlet
 39. Og ja, Rikke. Bastogne må jeg lige slappe lidt af med et stykke tid. Jeg bliver helt deprimeret af det.

  SvarSlet
 40. Fast afføring er også vigtig for humøret og den generelle velvære, B. Jeg føler med dig! Godt at bitter klarer det værste maveonde.

  SvarSlet
 41. Rikke sådan! *spytter i hånden og rækker den frem :OD

  00:12:
  Ang. hvad folk på førtidspension skal bruge deres penge på... Hvad nu hvis man, før man blev syg, af en eller anden grund har fået oparbejdet en gæld, der gø,r at man trods alt stadig skraber bunden. når man senere er blevet syg og har fået bemeldte pension... Det er skønt og nemt at skære alle over en kamp, men kreditorerne er altså ligeglad med hvor stor din indkomst er.
  Selvfølgelig er det aldrig smart at lave en gæld, der potentielt kan sende en på røven, men det sker jo ind imellem, og det bliver man vel ikke et dårligere menneske af? Eller skal man være bagudrettet fejlfri når man er på understøttelse af en eller anden art? Selvfølgelig forpligter det at få sine penge af andre, men livet kan spænde ben fra den ene dag til den anden - uden hensygentagende til hvorvidt det er smart eller ej.

  Jeg vil afstå fra, at være den der siger, om NYBH har brug eller ej for sin pension, men jeg har gennem de sidste 4½ år selv erfaret, at man ikke 'bare lige' tuder sig til en pension mere, men at ALT bliver afprøvet, og jeg vil gå så langt som til at sige, at hvis nogen får en pension, som de ikke er berettiget til, så er det sgu lige før de har fortjent den, for det er hårdt arbejde og man skal helst gå rundt og føle sig som et undermenneske imens.

  (Hov - der var lige noget jeg ÆGTE havde en mening om haha).

  SvarSlet
 42. Øj, har altså den dybeste respekt for folk der er uhelbredeligt syge (lider selv af diabetes mm ), men når det er sagt...

  Der er dæleme også mange der bare aldrig har lært at det kræver pisse hård indsats at få plads i livet. Benhårdt arbejde, find din passion, og så er der alt det ind imellem. Livet er skam ikke en tur i Tivoli. Det kræver en indsats fra os alle at få hjulene til at køre rundt i det cirkus vi kalder "velfærdsDK". Mange dage vil føles "sure" på job, men hey - get over it. Vi er ikke 16, og hjulene skal køre rundt. Der er plads til os alle (næsten)! Sorry, men bliver altså lidt pissed over hvor mange der opfører sig vildt forkælet, og "jeg kunne ikke lide den arbejdsopgave, så nu venter jeg til drømmejobbet dukker op". Når det så viser sig at den lille drøm om det perfekte job ikke dukker op, får vi depressioner og kan ikke håndtere livet mere, æder lykkepiller osv. Lader os forever sygemelde, og undskylde os for at være dybest set utilstrækkelige. COMON - Life is a bitch. Get over it, og kom ind i kampen. Det er sku ret pragtfuldt når man finder kampånden frem. Livet bliver ALDRIG let, men det er dæleme MEGET sjovere når man spytter fanden i fjæset, og siger I WILL SURVIVE i stedet for SURRENDER!

  Sure opstød er ikke mit speciale som BF her, men ind imellem så syntes jeg altså at DK opfører sig som en forkølet flok kællinger! THERE - I SAID IT. Now go on and hate me!

  Spreder lige lidt sweet loving after all. Livet er fedt når man kæmper for det. Hellere kæmpe end at give op <3

  SvarSlet
 43. domesticdivalife:
  Jeg er enig. Og hold kæft hvor ville jeg hellere kunne tage ud og arbejde fuld tid, end ikke at kunne. Og håber bestemt også at kunne komme til det en dag, for der er bare nogle mål, jeg gerne vil nå inden det er for sent. Synes derfor også det er alletiders at en pension nu om dage kan genoptages efter 3-5 år, for er man klar, opdager man det ikke hvis man ikke prøver ind imellem (tror jeg).
  Jeg er ikke på pens., men jeg har sendt min ansøgning for en måned siden. Jeg har hele mit liv kendt og været i familie med folk der har skullet slås på den ene eller den anden måde, og har lært, at selv om jeg ikke kan forstå eller sætte mig ind i alle andres liv, så kan jeg måske prøve at acceptere at der er forskel på folk; hvilke stærke sider de har; hvor langt de har til deres breaking point; og meget andet. Både fysisk og psykisk.
  Som jeg skrev tidligere kan jeg ikke gøre mig til dommer over hvem der har brug for hvad, men jeg synes man skal være påpasselig med at skære alle over én kam under alle omstændigheder og sige at 'folk tuder sig til dit og dat' eller 'man kan kæmpe sig ud af alt'. (Nogen kan - og det er jo vildt givende at sige at 'det her har jeg fanme slåsset med og vundet over', men vil vove den påstand at der er nogen der sidder i situationer de ikke kan se sig ud af, før de har haft mulighed for at arbejde med sig selv på den ene eller den anden måde).

  SvarSlet
 44. Håber sgu at hun husker at indberette den extra indtægt hun evt får, fordi ellers er vi sgu ude i noget snyd og bedrag. Hun skal sættes ned i hendes sociale ydelser, hvis hun har anden indtægt.

  Og så har jeg sgu aldrig været fan af hendes blog - synes hun er så forfærdelig intrigant og konstant sætter sig selv i rollen som det helt store offer.

  SvarSlet
 45. miss Jeanett, at have reklamer på sin side er det ikke lidt luderagtigt? at være under uddannelse i din alder er det ikke lidt taberagtigt?

  SvarSlet
 46. Enig med BF. Det er usmageligt på den hårde måde. For lur mig om det ikke er samme mentalitet, der rynker på næsen af tiggeren på gadehjørnet ...

  SvarSlet
 47. Altså kan i blive enige med jer selv? I hyler og piver over at kvinden æder jeres surt indbetalte skat - når hun så gør noget for selv at betale nogle skattekroner, så hyler i endnu højere. Det minder unægteligt om at i ikke rigtig har det godt med at være skatteydere, så når det nu er så nemt at tude sig til en pension kan i så ikke bare gøre det? Jeg er sikker på en pension vil gå igennem, for det er da invaliderende at have så ondt i røven konstant.

  SvarSlet
 48. Aahhhhhh, duften af blod om morgenen.

  SvarSlet
 49. Det er det de unge vil ha', Absurd

  SvarSlet
 50. "gør noget for selv at betale nogle skattekroner"? Kan dén uddybes?

  Jeg synes, at NBH skal gøre sig selv til en velgørende organisation (måske til opretholdelse af eget køleskabsindhold), for så kan vi nemlig trække vores donationer fra i Skat.

  SvarSlet
 51. Den er vist rigeligt uddybet i kommentarerne på dette indlæg, som jo altså handler om at NBH har sat en donationsknap på sin blog, og således givet mulighed for at der kan betales for at bruge hendes side (uddybede madopskrifter og tests af div. udstyr). Dét skal der betales skat af - er du med så langt?

  Jamen, så synes jeg da du skal foreslå hende det...

  SvarSlet
 52. Anonym 7.42 + 8.26: Du er da så vanvittig snotdum at høre på.

  SvarSlet
 53. Den intelligens du med den kommentar brillerer med kan jeg ikke leve op til - jeg har simpelthen ikke dybden til at matche din veltalenhed...

  SvarSlet
 54. Jeg synes simpelthen, det er så morsomt, at hun kalder sig newyorkerbyheart, når hun er en flæsket sønderjyde (?), der har været i USA en gang for 20 år siden og mest spiser fed dansk mad. Det skal sgu næsten have en skilling. Også et par kroner for at være 40 år og snakke om sin (gugugaga) "mama".

  Jeg synes, hun er så usympatisk, og det overrasker mig ikke, at hun opretter en tiggeknap. Der skal nok være et par stykker, der vil bruge den, men jeg tror ikke, den har været særlig efterspurgt, som hun gerne vil give indtryk af. Ligesom jeg heller ikke tror en skid på, at der er en læser, der har givet hende den forestående rejse til USA. Lille løgner.

  SvarSlet
 55. Må jeg foreslå, at man støtter Kattens Værn i stedet for en intrigant elsker af smeltet ost?

  SvarSlet
 56. Hvad er der nu galt med smeltet ost?

  SvarSlet
 57. Betalingsblogs - det nye must have? Det er fandme ikke en udvikling, jeg vil støtte.

  SvarSlet
 58. PS - jeg synes også at det er indlysende løgn, at der skulle være nogen, der havde angivet hende (belejligt lige midt i en tid, hvor hun havde ekstra behov for andre folks medlidenhed med hendes åååååh så svære liv)

  SvarSlet
 59. Men hvorfor er det hun vil have donationer?
  og til hvad spørger jeg bare?

  SvarSlet
 60. smeltet ost for fanden - så læs dog med

  SvarSlet
 61. Hej B.

  Hvorfor er det så vigtigt for dig - og andre -hvad NBH gør eller ikke gør?
  Hvis du virkeligt har det så skidt over at 12 millioner mennesker sulter, så skulle du måske skære ned på fernet brancaén og donere pengene i stedet?

  Der går næppe noget af dig, eller nogen andre, hvis en enkelt eller to er stupide nok til at donere NBH en hundredelap eller to;o)

  SvarSlet
 62. Hvorfor tror du, det er vigtigt for mig, Sandra?

  SvarSlet
 63. B. det ved kun du selv;o)

  Men hele sangen om at hun får penge fra det offentlige er langt ude - det er ikke NBH skyld (eller fortjeneste/fejl) at Danmark er skruet sammen på en så bizar måde, som tilfældet er!

  SvarSlet
 64. Altså, det er jo dig, som insinuerer at det er vigtigt for mig. Derfor er dit svar ikke gangbart.

  Nå, men det må du selv ligge og rode med. Jeg har et møde med en sælger, som muligvis også er interesseret i et stykke med Bethany!

  SvarSlet
 65. Min mor er også førtidspensionist og vi sidder da heller ikke ligefrem med en guldske groet fast i endetarmen, men vi får da det bedste ud af det vi har - og jeg synes ikke vi mangler noget.

  Jeg ved godt at man ikke selv kan gøre for at man er førtidspensionist, og derfor heller ikke selv er herre over det, man får udbetalt af staten, men synes det er helt usmagligt at få oprettet en donationsknap så folk kan donere til en.

  Som der tidligere er blevet skrevet, så burde det da også være muligt at få opgivet et kontonr. og reg.nr., hvis der virkelig er nogen som så gerne vil donere penge til hende. Hvis de vil det, skal de da også have lov til det. Men ligefrem at smide en donationsknap op i skrinet på den virtuelle verden - hvis det ikke er at tigge, hvad er det så?

  SvarSlet
 66. det er DET jeg skal gøre karriere som!

  Jeg opretter en blog og smækker en donationsknap på!!

  GIV MIG NOGLE PENGE FOR JEG ER MIG!!

  jeg bliver rig!!

  Katrine

  SvarSlet
 67. Iøvrigt fantastisk med det nye indlæg om børn, der ikke kan holde juleaften på grund af dårlig økonomi! Ironien er til at brække sig over. Hvad med hun lavede en knap til fordel for dem istedet for en knap til røde bøffer og kylling med skinke og ost til hendes egen aftensmad!

  SvarSlet
 68. "Det er slet ikke til at forstå at det er lige om lidt vi skal afsted, nu har jeg gået og glædet mig SÅ længe. Men måske det er godt vi kommer derover nu. Obama kæmper jo noget med økonomien og vi skal over og hjælpe ham, måske vi egenhændigt kan få den amerikanske økonomi på rette kurs igen. Vi vil i hvert fald gøre vores, det kan jeg godt love :-D "

  Ja, det er jo tydeligvis et citat fra én der står og mangler penge - til mere shopping. Jeg giver gerne donationer til alle der er værdigt shopping-trængende!

  SvarSlet
 69. Synes sgu I blander tingene sammen.
  Ja godt, konen er førtidspensionist - det er fanme ikke noget man trækker i en automat eller bluffer sig til. Og hun må gerne have et liv, i stedet for at sætte dig hen og rådne op i et hjørne.
  Men så når det er sagt, må man gerne synes at det er for langt ude med den donationsknap. På en blog, som hun hævder er til for hendes egen skyld og for hendes egen personlige interesse. Men sig mig - var I flippet lige så meget ud, hvis hun havde benyttet sin blog til at promovere en Afrika-knap? Nej, vel? Så det er ikke knappen, men formålet, der pisser Jer af.
  Hun er ikke en skidegod kommunikator, af en blogger at være, men hun har da ret i at man kan lade med at a: besøge siden og/eller b: lade være med at bruge knappen...
  Folk køber de underligste ting, og synes at de får noget for pengene - so be it, hvis det samme er tilfældet for en blog, der udfører og afprøver ugebladsopskrifter.
  - Mille.

  SvarSlet
 70. Anonym 13.08: tror du virkelig at der er nogle der finder selve designet på donations-knappen samt det faktum at en donations-knap overhovedet eksisterer det virkelige problem? For det er såmænd ikke det jeg læser ;-)

  Og ja, man kan da bare lade være med at donere og/eller lade være med at læse bloggen, men hold OP hvor er jeg træt af det argument i blogland! Folk blogger vel ikke for at folk skal være ligeglade vel? Ja, mange blogger jo nok KUN for at få positive kommetarer, men så bør de måske skrive en dagbog istedet eller vise deres fantastiske outfits til deres veninder og ikke hele den danske blogverden.

  Hvis du smider dig selv og dine holdninger i cyberspace, så må du forvente at ALLE i princippet kan have en holdning til dig og det du gør, positivt ELLER negativt. Og det har de IMO RET til.

  SvarSlet
 71. Jeg er egentlig pisseligeglad med den donationsknap. Jeg brækker blot over, at hun ikke står ved, hvorfor hun sætter den på: Damen mangler penge, er på røven, vil gerne have flere dollars, håber, at de, der holder af hende/hendes blog, vil give en mønt eller to. Det er sgu fair nok!

  Men det er vammelt, at hun ikke tør stå ved det og i stedet lader som om, at andre har bedt hende om det, og at hun da i hvert falde aldrig kunne drømme om at tigge. Hun tigger - det er ok - men hav da nok selvrespekt til at stå ved det.

  SvarSlet
 72. Tror jeg laver en ærlig tigge-knap når jeg lige får købt et domæne... 'Giv en skærv - for jeg vil gerne modtage' :O)

  SvarSlet
 73. Jøsses... hvor lavt kan man synke.

  SvarSlet
 74. Som flere nævner, så er det for mit vedkommende heller ikke selve knappen der pisser mig af.. Det er det med at den skal nævnes i flere indlæg, og endda have sit eget indlæg... Så kan man benægte herfra og til Mars, det er sgu tiggeri...

  Jeg er selv førtidspensionist, og ja vi tjener bestemt ikke kassen, men så lever man da efter det.. Vi tager f.eks ikke til udlandet, for det er der simpelthen ikke penge til.. Hvis man nu bare lod være med at leve efter en højere standart end økonomien tillader, så ville det nok være lidt mere smart, end at sidde og tigge penge fra fremmede mennesker..

  SvarSlet
 75. Faktisk tror jeg nok hun har haft knappen længe, den er bare blevet hevet op øverst på siden og så markedsført lidt.

  SvarSlet
 76. Jeg er bare dødtræt af at hun putter champignon i ALT!

  SvarSlet
 77. hahahaha, ano 15.04. Den var sjov, og jeg har ikke engang drukket endnu.

  Sidsel: Jeg nævnte den også i første indlæg jeg skrev om hende. Men det er måske noget med, at den ikke har virket (ikke et ord om, at det nok bare er fordi ingen gider)

  SvarSlet
 78. Hvis der er nogen, der vil donere et beløb til min nye Mercedes. Så gå sporstrengs til nærmeste Mercedes forhandler og smid minimum 10.000KR mærket "526". Men skynd Jer!! Sidste chance er kommende lørdag. Hvor donationerne vil blive indsamlet.
  Hvis du ikke giver noget kan du risikere at din cykel punkterer..........

  SvarSlet
 79. Hun har jo tigget længe på hendes side. Åh, hvor vil jeg gerne xxx og åh, hvor jeg ønsker mig xxx. I håb om diverse firmaer vil opfylde hendes ønsker mod reklame på siden. Det er så pinligt.

  Hun har fået storhedsvanvid med den knap. Men hun er et ynkeligt lille menneske den konstant er på jagt efter ynk og mere ynk.

  Det er da til at brække sig over.

  SvarSlet
 80. Syntes det er mere ynkeligt AT BITTERF OG LUNA ikke vil stå ved at de kender hinanden.. Så hvis Bitterfisse ikke vil ud med hvem hun er så spørg LUNA!

  SvarSlet
 81. Det kan sgu da være ligemeget hvem der kender hvem, de tigger da i det mindste ikke..

  SvarSlet
 82. jo de tigger om opmærksomhed, ligesom dig pille!

  SvarSlet
 83. Jeg syntes egentlig det er meget interessant at de åbenbart kender hinanden! Kiggede lige på face.. B skriver sjovy nok også meget sammen med manden, blog-ejer eller ej! Jeg tror sgu også der er noget sandhed der.....

  SvarSlet
 84. Kan du ikke fucke af, anonym. Jeg gider ikke høre på det der hele tiden. Jeg kender ikke Luna!

  Fremover bliver du slettet når du skriver herinde. Du er jo syg i hovedet.

  SvarSlet
 85. Hvis nogen tigger om opmærksomhed her, er det da vidst dig... Anonym 5 år

  SvarSlet
 86. Ja Sherlock Holmes, min mand er også ven med B på face, da han også jævnligt kommenterer her på bloggen. Kom nu videre.

  SvarSlet
 87. Luna: Nå ja.. jeg mener det bliver jo hele tiden påpeget .. Godt nok på en barnagtig måde, men måske er der noget om det?

  SvarSlet
 88. Jeg synes ikke, vi skal donere til dem, der sulter i Afrika. Hvis de overlever, avler de jo bare flere børn, der så igen avler. Og inden vi får set os om, oversvømmes Europa af sultne sorte munde. Lad naturen gå sin gang og send hellere penge til hende, der skriver newyorkerbyheart :-)

  SvarSlet
 89. Thomas.. Brug du bare noget af dit bistand på at donere til Newyorkerbyheart!

  Taberkarl!

  SvarSlet
 90. Thomas: Hvis man ikke vil donere til negerne så kan man donere til dem med kræft eller andre sygdomme.

  Jeg ville skylle mine penge i toilettet, end jeg ville donere til madorglet.

  SvarSlet
 91. Der er ikke noget om det, men det kan jeg og B jo skrive hundrede gange og stadig ikke ændre på, hvad andre tror.

  SvarSlet
 92. Man skulle næsten tro at det var hende der Ditte O. der gemte sig inden i Bitterfissen med så kold en holdning......

  SvarSlet
 93. Ano: Kan du finde ud af hvem du satser dine penge på? Ditte O. , Luna, Rolf?

  Onkel Anders eventuelt?

  SvarSlet
 94. Fitterbissen dit dejlige sludrechartol mange evner har jeg, men at få de idéer du gør, det kan jeg ikke. Men ok du ved jo også godt selv, at jeg i hvert fald ikke er dig. Et af de vigtigste beviser er, at jeg ikke drikker dram (me)

  SvarSlet
 95. Gå fluks over til Den besungne Ditte Okman og se Bethany fedte og neje ...

  http://www.ditteokman.dk/?p=404#comments

  SvarSlet
 96. Onkel Anders: Du burde begynde!! Det hjælper :-)

  Ano: Nu er det lissom ingen hemmelighed, at jeg forguder Ditte O. Det har jeg vist givet udtryk for et par gange eller ti. :-)

  SvarSlet
 97. Fitterbis jeg taler af erfaring. Men ok det var mere bodytequila på Crazy Daisy og det er immervæk et par årtier siden...

  SvarSlet
 98. Øv, jeg vil også være med i jeres inner circle! Jeg vil også kende nogen, der er sjove!

  SvarSlet
 99. Du er ikke en skid bedre end de andre brunnæser, Bethany!

  SvarSlet
 100. Anonym 17:20 - Som anonym kan det være vildt svært, at blive genkendt :)

  SvarSlet
 101. Det kan du fandme tro jeg er, Ano 18.41!! :-)

  SvarSlet
 102. Det er jo helt absurd. Især når man tager i betragtning, at damen har været på weekendophold i april og i august....og en tur til Firenze. (Var vidst sidste år)

  I 2007 fik de bygget hus.

  Så er der alle "småtingene" som espressomaskine, foodprocessor osv....

  Så jeg undres sgu.

  SvarSlet
 103. @anonym 19.04
  Skid hul i alt det hun modtager og reklamerer for. Og fremtidige donationer. Tiggeriet må hun selv ligge og rode med!
  Men hun er en intrigemager. En dramaqueen. Et sølle menneske med sølle værdier.
  Og så laver hun danmarks mest røvsyge mad!

  SvarSlet
 104. Underholdene som altid Bethany.
  Men ærlig talt har jeg svært ved at hidse mig op over en lille knap?!
  Når man ligger opskrifter, og andet, gratis ud, er det vel ok at give folk mulighed for at støtte det man laver?
  Jeg kan ikke se, at det er meget anderledes end at få penge for alt muligt andet arbejde ... altså bortset fra, at folk her selv bestemmer om de vil give et bidrag.
  -Og ja, det ville da være mere glorværdig, om hendes donations knap gik til de 12 millioner der sulter. Men hay - sådan er der sgu så meget.

  SvarSlet
 105. Jeg har godt nok aldrig før hørt, at det er taber agtigt at være under uddannelse? Den var ny! Og "i min alder" haha. Tror Anonym 3.25 fik byttet rundt på tallene. Jeg er ikke 72 - jeg er 27. Tror de færreste er færdiguddannet der medmindre de har taget en tømmeruddannelse eller social - og sundhedshjælper direkte efter 9. klasse. Men okay... hvis det var det bedste modsvar til, at jeg nævner at hun har gang i snyd og bedrag, hvis hun ikke opgiver disse "donationer" til kommunen. Jamen så har jeg ondt af dig Anonym 3.25.

  SvarSlet
 106. Sidsel: Nu må du sgu arbejde lidt med mig her!!


  Miss Jeanett: Godt, bare giv dem igen, min pige!

  SvarSlet
 107. Miss Jeanett: Jeg fangede den heller ikke helt. Gennemsnitsalderen for kandidatuddannede (okay, godt nok i 2006) var 31, så jeg tror heller ikke helt anonym fik læst rigtigt. Mellemlange BA'ere er snitalderen lige omkring 30.

  SvarSlet
 108. Jeg prøver Bethany, men syntes du graver petitesse afdelingen her.

  SvarSlet
 109. Sidsel; i dag er det en lille knap, i morgen er det verdensherredømmet. Man skal aldrig spøge med små knapper.

  SvarSlet
 110. Bethany - I'm on it ;) Modebloggere kan sgu også bide fra sig!

  Absurdistræde - nej, jeg vælger at tro på, at kommentaren er skrevet af en der aldrig selv har været på en videregåendeuddannelsen siden h*n (eller "den"?) kommer med sådan en kommentar. Måske tænker de "27 og læser? Jamen slutter vi ikke med det der skole, når vi er 16?".

  SvarSlet
 111. Absurdistræde; Det havde jeg sgu lige glemt. Pis også!

  SvarSlet
 112. Men hey Jeanetttttt? Det hedder Tømrer - ikke en Tømmer. Så ved du dét.

  SvarSlet
 113. Sidsel: Med over 100 kommentarer i dette indlæg er der vist nogle, som er uenige med dig. ;-)


  Og anonym 20.16, kan du ikke bare stikke en skovl op i egen røv, og forsvinde herfra?

  SvarSlet
 114. Bethany: Heldigvis da, ellers var det sgu et kedeligt kommentarspor det her.

  SvarSlet
 115. Anonym 20.16 - hvor er du sød! Mange tak for rettelsen. Og Jeanett er iøvrigt med to T'er, ikke 6. Velbekomme! Det er så rart at vi kan hjælpe hinanden på den måde :)

  SvarSlet
 116. Jeg har ikke læst den pågældende blog, så skal ikke kunne sige om varen er værd at betale for eller ej. Donationsknapper er der da et hav af derude i blogland. Hvis kvinden kan tjene et par håndører på det, hvorfor så ikke? Hvis hun havde opkrævet brugerbetaling, var det så også til offentlig fordømmelse, kølhaling og kommentarstening?

  Og hvad med de forkælede danskere, der bruger GRATIS serverplads hos Blogspot? Hvorfor vil de ikke tage et ansvar for, at økonomien kommer på ret køl i Dannevang, øge forbruget og købe deres egen plads?

  For fanden, der er sort arbejde for milliarder i det her bette land - der kan man for alvor tale som nassere af karat - og så skal en eller anden blogger nakkeskydes for at have begået den brøde at have sat et stykke grafik på som selvklapperne får drøbelgylp af. (Ja, ja, hvis Afrika skal blandes ind i det, kan jeg også hive sort arbejde med...)

  Og hva' så, hvis hun nævner knappen i flere indlæg?
  Og hva' så, hvis det er tiggeri?

  Det kan blive lidt småt det hele.

  Kys kys.

  SvarSlet
 117. Fy for satan! Så dumme er folk forhåbentlig ikke?
  "Jeg ved dog ikke om læserne ville være interesseret i at høre om mine økonomiske problemer. Hvis du har, må du endelig sende mig den mail, så skal jeg redegøre for dem"
  Så kom da med alle de økonomiske problemer, frøken ædedolk-der-rejser-3-gange-om-året! Lad os da høre...
  Går ikke ud fra, der igennem årene har været så mange, der ikke vidste hvad deres penge skulle gå til, at det var for besværligt bare at sende et kontonummer.
  Nu har vi set din skide knap - nu nævner du den ikke igen!

  SvarSlet
 118. Claus, du rammer efter min mening hovedet på sømmet. Men hvis du spår Bitterfissen "og hva så...x..." truer du jo faktisk hele bloggens eksistensgrundlag...;-)
  - Mille

  SvarSlet
 119. Der sku stå spør og ikke spår...
  - Mille

  SvarSlet
 120. Men 126 kommentarer kan ikke tage fejl. Bethany ramte bulls eye (tyreøje).

  SvarSlet
 121. Du er dygtig, Helga og vi er helgavis helt enige.

  Hvor langt kan man synke? Aner det ikke? Men hun er da så langt nede man kan komme. Selvrespekt aner hun ikke hvad betyder.

  Akejaakeja.

  SvarSlet
 122. Men husk lige frk. Bethany!

  Hvem var det der kom med tippet?

  Nåeh, det var godt.

  Hilsen
  BE (Bulls Eye)

  SvarSlet
 123. Jeg er meget taknemmelig for tips!

  SvarSlet
 124. Mille (og Claus); det er et svært synspunkt at have. Med en sådan logik, så har alt og intet lige meget relevans for indlæg. At sidestille så forskellige emner med hinanden (eller stille dem op imod hinanden) giver vel lige så lidt mening, som at klage til Eurosport over, at de ikke sender noget om Mellemøst-konflikten.

  Artikler handler om forskellige ting. Man kan klage over, at artiklen ikke går nok i dybden eller at den ikke indholder fakta, men at klage over, at den ikke handler om noget andet, som man selv vurderer være mere gyldigt, er vel ret irrelevant? Jeg mener bare; artiklen fokuserer på en knap og ikke på bloggeres økonomiske ansvar for velfærdsstaten, sort arbejde og Afrika. Man kan irriteres over, at en knap måske virker ligegyldig i forhold til Afrika, men sådan kan man negligere alt. Hvorfor tage sig af Afrika, når vi alligevel dør på et tidspunkt som race? Hvorfor i det hele taget stå op om morgenen?

  SvarSlet
 125. Hold nu kæft, hvor jeg skriver meget lort....

  SvarSlet
 126. https://www.facebook.com/pages/Living-Smart-TV-med-Kenneth-WedMore-Lund/103344896392629

  Du vil få megamange mandlige kommentarer, Bethany.

  Så go for it! Giv ham klø! For han er lige så ulidelig og ugidelig som Nyudenhjerne.

  SvarSlet
 127. På en måde er det jo vældig betryggende for den danske velfærd, med de milliarder af kroner i skovler i statskassen - det er jo fuldstændig vildt som i betaler for andre. Ikke som os andre alm. lønslaver.. Men dejligt for velfærden, for da i hader offentlige tilskud ligeså højt som dobbeltmoral, så antager jeg at i naturligvis har fraskrevet jer de offentlige tilskud i kan få til jeres (pænt mange) børn, ing? Eller hvad?

  SvarSlet
 128. At have en madblog har sgu da intet med udgifter at gøre.. Hun uploader jo for pokker bare billeder af den mad de spiser til aften, samt det hun bager, sylter osv.. Hun har jo ingen ekstra udgifter, de skal jo spise for pokker.. Og hvis man mener det er så hårdt at blogge, at man skal tigge penge, burde man måske overveje at stoppe med at blogge..

  SvarSlet
 129. Errhh Pille - har du røget hash? Eller har du bare ikke læst de forargede indlæg om modtagere af offentlige midler. Eller den, om muligt, endnu større forargelse over dobbeltmoral. Du må jo vide at på denne side findes kun engle... forsagere af dobbeltmoral, og velfærdssamfund. Hvilket samfund de hellige så ønsker er der naturligvis ikke noget bud på.
  Men jeg fornemmer at du ikke rigtig er med...

  SvarSlet
 130. Men Absurd, det jeg mener er jo, at man godt kunne vende den form for logik om - personligt synes jeg, det er noget underligt noget, hun gør - men det at jeg synes sådan, blokerer jo ikke for, at jeg kan have forståelse for at ANDRE synes det er ok, og gerne vil bidrage til hendes liv... Det er jo ikke ensbetydende med at alting bliver ligegyldigt.
  Jeg opponerer i virkeligheden også mest imod at folk er så latterligt fatsvage, at de øffer om hendes førtidspension og om hun nu også er berettiget til det...det er totalt Pia Kjærsgaard-segment - længe leve den indre svinehund...
  Jeg bliver helt trekantet, når folk flipper ud over offentlige ydelser - de fleste mennesker har jo på et eller andet tidspunkt bidraget til systemet og ja, nu får de så noget for pengene. Det er så indskrænket at det gør helt ondt, at føle sig "uretfærdigt behandlet" ved at nogen bliver sørget for! "mine skattekroner, gu er det da ej - det er hendes egne skattekroner hun får tilbage i en anden valuta - i værste fald er det vores ALLE sammens skattekroner!
  Skal man blive rigtig grov, ku man jo vende hele argumentationen på hovedet. Og sige "hvis du ikke kan lide at vi her i landet fordeler pengene sådan her, så gør noget ved det eller SMUT! Og kryds fingre for, at du aldrig nogen sinde får brug for offentlig hjælp, for du sku jo nødig blive ramt af din egen smålighed!"
  - Mille.

  SvarSlet
 131. Det bliver altså ikke herinde vi laver rundkreds, og synger sange!

  SvarSlet
 132. Absurdistræde: "12 millioner sulter i den anden ende af verden" bragte Afrika på banen :-).

  Da jeg skrev, at det kunne blive småt det hele, så var det ikke møntet på Bitterfissens indlæg, men på den kollektive hakkeorgasme, det førte med sig. 139 kommentarer - man skulle tro, at den donationsknap var ved at være tæt på overspermet nu. Men på den anden side er det jo temmelig ufarligt at fordømme så'n en knap, især når de andre gør det. Det er vel nærmest gratis, og hvem FANDEN vil ikke havde noget, der er gratis? Nasserøve! ;-)

  SvarSlet
 133. Betyder det så, at du gerne vil date mig? Hva, Claus.

  SvarSlet
 134. Og Pille, man skal altså ikke kaste med sten, når man selv bruger tid på at bygge en særegen hestedildo og tilmed viser den frem for alverden. Føj!

  http://pilleskreativeunivers.blogspot.com/2011/08/sa-fik-jeg-da-lavet-lidt.html

  SvarSlet
 135. Gu' vil jeg så, Bethany. Mod en mindre donation.

  SvarSlet
 136. Ok, siden du spørger.  Knap -------> (░)

  SvarSlet
 137. Det er fandme god læsning før sengetid (og som overspringshandling ved eksamenslæsning). Jeg takker, som altid, B. for at skrive indlæg, der kan debatteres i al uendelighed. Håber på godt snavs i morgen, så jeg atter kan få lidt at grine af, have en holdning til eller blive forarget over (her hentyder jeg primært til nogle af kommentatorerne). Godnat allesammen, jeg bliver enig med mig selv om, at være uenig med en del af jer- men fred være med det.

  SvarSlet
 138. Claus: Hvis du mener mit smykkestativ ligner en dildo, tror jeg sgu du skal pudse brillerne, eller købe nogle nye :-p

  SvarSlet
 139. Mille: ikke så meget at sige. Enig om tåbeligheden ved vrede over førtidspension. Hvis man skal fucke systemet, så er førtidspension ikke umiddelbart vejen frem. Jeg kunne aldrig finde på, at brokke mig over offentlige ydelser - jeg modtager både SU, boligstøtte og børnepenge og det er jeg meget taknemlig for.

  Claus: Hvis det så bare var donationsknappen, der var blevet bashet og ikke førtidspensionen. Men hey; jeg siger ikke, at Afrika ikke er et stort emne, men det er forurening, meteorer, solens udslettelse, ozonlag, AIDS og mange andre ting også. Det er bare ikke dem vi snakker om lige nu... du gør selvfølgelig og så snakker vi om det.... jeg er forvirret.

  SvarSlet
 140. Man ved aldrig hvornår man får brug for en hestedildo.

  SvarSlet
 141. Til gengæld ved man altid hvornår, og at, man har brug for sine offentlige ydelser. Man ved også at der er stærkt brug for dobbeltmoralen, når man modtager dem, for de er jo kun de andre der er nogen nassere...

  Fornægtelse FTW.

  SvarSlet
 142. Jeg har kommenteret på newyorkerbyhearts giv mig penge knap, hele 3 gange og hun har kun udgivet et af mine indlæg.. Jeg skrev bare jeg var forarget og ikke forstod meningen med at vi skal give penge til en velfungerende dansker.. Men men men jeg kunne bare skrive en mail til hende, så skulle jeg nok få afvide hvordan hendes økonomiske situation var, jesus christ altså du ligger nok ikke på fattigdomsgrænsen med alt det gode mad du skovler ind..

  SvarSlet
 143. @Sarah

  Hun vil jo også kun have fedterøvskommentarer. Den mindste kritik og indlæggene bliver ikke udgivet. Som regel!

  Aiii men altså. God og god mad? Det er da flæskerøvsmad.

  SvarSlet
 144. Jeg synes nu ikke der er noget galt med maden. Men det forklarer måske min flæskerøv.

  SvarSlet
 145. Skær et hav af ingredienser i små stykker, flæsk det op med bacon og ost, og vupti har du flæskerøv og dårlig smag. Får satme fnidder af hendes mangel på respekt for fødevarer. Og sig selv. Det kompromitterende i at tigge penge, selvom man ikke har brug for dem, blev alligevel opvejet af den søde kildren ved udsigt til 100, måske 200 kroner ekstra! Fy for helvede. Hvis du endelig modtager nogle penge, så var det måske en idé at sende dem videre til Lone Landmands juleprojekt, som du roser i høje c-toner?

  SvarSlet
 146. Absurdistræde: 2. gang for Prins Knud - Afrika (i form af 12 millioner sultende)var nævnt i indlægget. Derfor tog jeg det med.

  SvarSlet
 147. Claus: I get it. Men tak for gentagelsen ;) Det var også bare et forsøg på, at besværliggøre det hele lidt. Det var netop også derfor, jeg sluttede med, at være forvirret :)

  SvarSlet
 148. ENIG BF!! Et forbavsende godt indlæg - men du havde måske drukket, da du skrev det;-)
  Det er i den grad tiggeri, hun der er ude i. Kvalmende men ikke overraskende.
  Helle

  SvarSlet
 149. Jeg havde netop ikke drukket. ;-)

  SvarSlet
 150. OK - så må du sørme undskylde ;-)Jeg synes blot, at du formulerede dig så præcist.
  Indrømmet, så grinede jeg sgu af dit indlæg. "NYUH" og "madorglet". Jeg troede, at det mindst krævede "Nordsøolie", at komme på den slags, men du må jo være et naturtalent.
  God dag.
  Helle

  SvarSlet
 151. hold da op hvor er din blog faktisk ligeså ækel som NBH

  SvarSlet
 152. Det er den da ikke. Der er hverken tiggerknap, bacon eller ost nogen vegne!

  SvarSlet
 153. Ja, hun fortjener da at få lidt ækelthed tilbage for alle de gange hun er ækel mod andre. Og laver ækelt mad. Eller tigger ækelt om penge.

  Ækle hilsner
  fra en ækel anonym

  SvarSlet
 154. Det var satme ækelt... på den ækle måde.

  SvarSlet
 155. Er sgu glad for, at du skrev den kommentar i denne blog, og ikke i gummistøvlebloggen.

  SvarSlet
 156. Ha! Ja, men jeg er seriøst ved, at løbe tør for simultankapacitet. Jeg forstår ikke, at du kan holde øje med alle de kommentarer alle steder.

  SvarSlet
 157. Jeg gør det via "kommentarer" på administrationssiden, ellers kan jeg sgu ikke :-)

  SvarSlet
 158. Kig lige på jer selv.
  Og før I begynder at sige jeg er snotdum - som I egentlig gerne må, da det er bevist at snot er meget klogt. (Tjek evt. Wikipedia, hvis I er interesseret I læsning om snot - 8. klasses pensum i øvrigt.)
  Men anyways - bare kald mig uklog, dum, and what so ever, men én ting ved jeg, og det er, at det er 1000000 gange lettere at finde fejl ved andre end hos sig selv. Just so you know.

  SvarSlet
 159. Anonym 00.07: Virkelig skarp kommentar dér. Der blev vi alle udraderet...

  SvarSlet
 160. Fedt nok!
  Så er mit arbejde jo udført - in your face!

  SvarSlet
 161. Anonym: Meh, det er vel en vurderingssag. Eftersom du pryder dig med høj intelligens kan du nok også gætte, at det er sted er et outlet, hvor man kan komme ud med noget af al den negatitivet man bygger op. Personligt har jeg meget nemmere ved, at finde fejl ved mig selv end andre (med mindre man laver en donationsknap, så er det en no-brainer). Det kan også bare blive for meget med selvlede. Jeg nyder i hvert fald, at have det her sted til, at blive frustreret over andre.

  Jeg er, på falderebet, nødt til at fortælle dig, at du har misforstået 8. klasses pensum og må tage klassen om. Snot er ikke "klogt", da klogskab er en sidegren af intelligens. Snot er ikke engang selvbevidst. Snot har en snedig funktion, helt sikkert, men det er ikke, udfra vores generelle definition af klogskab, klogt.

  SvarSlet
 162. Nu gærer det for alvor i mit skræv.

  SvarSlet
 163. Uha. Det lyder.... ikke så godt?

  SvarSlet
 164. Absurdistræde - Først og fremmest - angående snot, hvis du ved noget om bakterier, så ville du vide det.
  Og når det er sagt, så kan det godt være, at DU har lettere ved at finde fem fejl ved dig selv, men jeg vil vædde med, at der sidder mindst et par stykker herinde, som har svinet NYBH til, som rent faktisk har tænkt, da hun satte donationsknappen på - Det var da en god idé.
  Jeg tror også, at der sidder et par stykker, som har det skide dårligt med dem selv. (det har mange sikkert), men derfor skal de lige stille dem selv højere, ved at kalde NYBH ting som - "flæsket sønderjyde" og #Bitterbitchet" - hvilket jeg ikke forstår. (Og jeg siger ikke, at dem som lige kaldte NYBH disse ting havde det dårligt, men det var lige de eks. jeg huskede fra alle de kommentare.)
  Én ting er at være utilfreds med det hun gør, men at svine hende sådan til, det forstår jeg ikke. Det er at gå tilbage til børnehaven - et stadie de fleste herinde burde være over.
  Så kan det godt være, at én tænker - hvorfor er du så herinde, hvis du er så utilfreds med det her indlæg, og der er mit svar - Fordi jeg ikke fatter, hvordan 25-40-årige kvinder, som egentlig burde være en god rollemodel for deres børn, når det er de skal færdes på nettet, selv sidder og sviner andre til osv.
  Flere og flere børn og unge bliver i dag mobbet over nettet, og nu ved jeg hvorfor. Fordi forældrene også gør det.
  Og jeg har regnet ud, at det her er et sted, hvor man sviner til, men jeres børn kan jo også bare oprette en side på Fjæsbog, hvor de sviner hinanden til, det er jo det samme.
  Så tænk over jeres opførelse. For igen - én ting er at I er utilfredse med knappen, men når det går over i decideret chikane, så burde det holdes for sig selv. Basta bum!

  SvarSlet
 165. Bummelum, nærmer os 200 kommentarer.

  Jeg ved moderat lidt om bakterier men en hel masse om intelligensfilosofi og fænomenologi. Jeg forstår godt hvad du prøver på, men du kan ikke kalde bakterier for intelligente. Sådan er det bare. De har en fantastisk funktion, men de er ikke kloge udfra vores gængse definition. De har en automatisk funktion, men ingen bevidsthed, hvilket må siges at være altafgørende for en intelligensvurdering.

  Jeg tror de fleste mennesker har det dårligt med dem selv på et eller flere områder. Det her er blogland; folk kan, som du selv praktiserer, fra anonymitetens højborg skyde som de vil. Det kan man ikke ændre. Jeg syntes faktisk, at analysen af donationsknappen har været ret mild i forhold til tidligere emner!

  SvarSlet
 166. Sidste kommentar til bakterien - Du vil kunne læse om det i Bio +B, tror jeg bogen hedder.
  Og - Det kan godt være den har været mild, men jeg begriber ikke, at folk begynder at kalde hende sådanne ting! Hun er et menneske! Vi er alle mennesker, der er krig ude i verdenen!

  SvarSlet
 167. Tak for boganbefalingen. Så kan du læse: "The Nature of Intelligence" og så kan vi mødes om en uges tid her og snakke igen. Så har jeg lært lidt om bakterier og du har lært, at klogskab ikke kan presses ned over en organisme, der ikke har det mindste bevidsthed over sig selv eller sine omgivelser.

  Angående krig; så kan man vel også sige, at eftersom der er krig i verden, er det endnu mere usmageligt, at have en donationsknap til sig selv for at være... til stede?

  SvarSlet
 168. Måske du skulle henvende dig til min biologilærer samt forfatteren af bogen, som rent faktisk prøver fortæller at "klogskab godt kan presses ned over en organisme".

  - Og det er stadig hendes valg, og egentlig bør I ikke blande jer i hendes valg.

  SvarSlet
 169. Når du skriver lærer og ikke underviser, går jeg ud fra, at du stadig er i folkeskole eller gymnasium. Hvis du definerer intelligens udfra en antagelse om at man kan udføre en kompleks opgave, så er bakterier kloge. Hvis intelligens defineres som mere end det, så er de ubrugelige. En myrer kan f.eks. udføre utrolige opgaver, men den ville være herre dårlig til, at lave kaffe. Hvis du forventede, at bakterien skulle løse simple matematiske udregninger ville den sikkert også være fucked. Det er bare en definitionssag og intelligens har ikke noget med bakteriers funktion at gøre.

  Hvis det er hendes valg med en knap er det vel også vores valg hvordan vi reagerer på den knap? Og dit valg at stille spørgsmålstegn ved de valg? Sådan er der så meget, der er valg.... en selvstændighed en bakterie ikke besidder.

  SvarSlet
 170. Jeg er lige startet i gymnasiet.
  Og det kan godt være at det er jeres valg, men jeg skriver stadig - I HAR INGEN GRUND TIL AT SVINE HENDE SÅDAN TIL! Hun er et menneske, og hendes valg skal I fanme ikke begynde at kritisere og nedgøre. Er der måske nogen som kritisere jer for at vælge oksekød fremfor svinekød til aftensmad - nej! Så hvorfor kritisere hendes valg?

  SvarSlet
 171. Hør nu her dit lille grødhoved: Luk røven, og forsvind hvis det er for meget for dig.

  Du skal i hvert fald ikke diktere, hvad der skal stå på min blog!

  SvarSlet
 172. Så du må bestemme, om folk må skrive grimt om en knap, men B må ikke bestemme hvor du skal skrive, fordi nettet er et frit sted? Jeg er bange for, at du har skrevet dig selv ind i noget værre rod.

  SvarSlet
 173. Jeg forstod nu heller ikke, hvad "flæsket sønderjyde"-kommentaren gjorde for sagen. Ellers er tonen da tålelig. Bitter, men tålelig.

  Er tørt snot i øvrigt også klogt? Så har jeg en meget klog kontorstol.

  SvarSlet
 174. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 175. Jeg skrev ikke - at folk ikke måtte skrive om den forbandede knap - jeg skrev det var tarveligt, at svine NYBH og hendes valg til.
  Og jeg orker simpelthen ikke at diskutere mere med jer - det er umuligt at trænge igennem til jer for alt jeres had.
  Ha' et godt liv.
  Farveller!

  SvarSlet
 176. ÅH Gud, det var jo for fanden HELE læsningen værd at komme ned til de sidste kommentarer her! hahaha... Elsker snotdebatten mellen missMa... øh... anonym i gymnasiet og Absurdistræde...

  SvarSlet
 177. Tror du ikke det er det længste kommentarspor nogensinde?

  Nåh, men jeg elsker også Absurd. MissMarie aka. anonym not so much. ;-)

  SvarSlet
 178. Jo, det må da være lige ved... Måske lige med undtagelse af når Tres Chic Clique bedyrer (høhø) at hun går med pels...
  http://www.katrinekrojby.dk/?p=3392
  Næ, der er faktisk kun 111 kommentarer... men de er også underholdende.

  SvarSlet
 179. Tak for link. Bethany ser allerede muligheder.

  SvarSlet
 180. troede lige jeg havde fundet et internet menneske uden hater's og trollers :) men så kom du og dine total negative lorte holdninger! rigtig mange har en donate knap på sin side, så det er jo helt normalt! plus at DONATE knappen blev puttet på hendes blog efter et ønske fra en læser! syntes det er virkelig klamt at du skal lave en blog for at rakke ned på andre mennesker for at få det bedre med dig selv! du skulle skamme dig!! og du skal slet ikke hate på sådan en nice person som nybh er! hun er jo ikke førtids pensionist for ingen ting vel? Hun har været mere igennem end du kunne forestille dig! det at du hater på hende er ligesom hvis jeg hatede på en handicappet! Du skulle skamme dig skulle du! også må du have et meget kedeligt liv! nøjj hvor jeg ikke ønsker at blive en sur gammel dame som dig?? (selv om at jeg er en mand ) Peace out!
  victor kleberg!

  SvarSlet
 181. Hahaha. Hvor gammel er du? 5?

  SvarSlet
 182. Hvad fuck bilder alle jer som kommentere sig lige ind? At kalde NYBH alle de ting er som at gå tilbage til folkeren. Grow up!
  I er mellem 20-40 måske også 70 år, også sidder I og sviner en kvinde til.
  Fy for satan, skam jer!
  P.s det er direkte mobning, og som en anden har skrevet, tænk over hvad jeres børn ikke kunne finde på, når I selv sidder og skriver alt det her!

  SvarSlet
 183. Det er så latterligt. Jeg har den vildeste medfølelse med folk, der er så syge, at de ikke kan arbejde, indser det, får en pension, og får det bedste ud af livet. Det kan sgu ske for alle, og det er super, at den mulighed er der. Jeg har i øvrigt selv en kronisk lidelse.
  Jeg ved også godt, at man på pension og lignende sidder lidt stramt i det - som man også gør på SU fx. Men kan I høre ramaskriget, hvis en af modebloggerne lavede en knap som donation til studierne? Jebus christ.

  En førtidspension bliver man ikke rig af, nej, men det er alligevel ok med penge, det er jo ligesom lavet til, at mennesker, der ikke har andre muligheder kan klare sig. Så må man skrue ned for sit forbrug i stedet, og hvis man har SÅ meget overskud, tid og penge til at lave mad begynder jeg at betvivle sygdommens voldsomme art.

  Jeg prøvede at kommentere på hendes blog, men fik ikke lov. Naturligvis kan jeg bare lade være at betale, og det gør jeg også, men come on.. Det er fandeme for lavt. Det er stadiet under at rasle til fastelavn.

  SvarSlet
 184. Hvis hun mangler penge, kan hun jo spare lidt på maden. JEG har kraftedemig da ikke økonomi til den mængde mad!

  SvarSlet
 185. Det er jo dit problem.

  SvarSlet
 186. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 187. Troede du var skredet, MissMarie

  SvarSlet