onsdag den 3. august 2011

Gæsteblogger

Det åbenlyse faktum, at Bethany har enormt vrede læsere, som åbenbart har røvmeget at sige, samtidig med at alle vil ha' et stykke med Bethany, har ledt mig frem til, at det nu skal være muligt at gæsteblogge. Hvis I skal være så fremme i skoene så lad os se, hvad I har at komme med when it really counts (Når det virkelig tæller). Walk the walk and talk the talk (Noget på engelsk).

Så har I noget at dele med Bethanys efterhånden enorme fanskare (Om de andre vel at mærke) så send lortet til bitterfissenbethany@gmail.com . Så kigger Sir Bethany på, om ævlet kan bruges til noget (Dont count on it = Regn ikke med det).

NB: Det bør selvfølgelig være elementært for enhver, at et publiceret indlæg hos Bethany ikke er ensbetydende med, at jeg bryder mig om jer. Desuden regner jeg heller ikke med, at I har nosserne til at lade folket vide, hvor I kan findes i Blogstilstanden, hvorfor anonyme indlæg også er tilladelige.

NB+: Gæsteindlæg, som handler om Bethany, er i særdeleshed velkomne. Især dem, der handler om, hvem jeg er. På den måde får vi opbygget en herlig Gestapostemning. Det er I jo helt vilde med.

Bethany!

12 kommentarer:

 1. Du tricker mig ( og andre) og du ved det !

  Sikke en stemning der kan piskes op, håber lidt på noget mere fredeligt som politisk anskuelse, anmeldelser af socialrealistiske bøger og andet godt .

  /chilotte

  SvarSlet
 2. jeg håber på blod sved og lort!

  Katrine

  SvarSlet
 3. Chilotte er forelsket i Bethany! Og du ved det!

  SvarSlet
 4. Der er sgu nok noget større chance for at du får dine ønsker opfyldt end at jeg gør.

  Bare et gæt :)

  / Chilotte

  SvarSlet
 5. Chilotte er forelsket i sig selv :)

  / Chilotte

  SvarSlet
 6. Chilotte tror, at Bethany er en stor ond mand, der kan straffe hende hårdt!

  /Chilotte

  SvarSlet
 7. Sikke mange chilotter der er nu. Jeg bliver nok nødt til at logge på med min google konto. Hvor barnligt er det ikke at man ikke selv kan finde et navn

  SvarSlet
 8. Du kunne faktisk godt være ham der Mit navn er Keith..

  SvarSlet
 9. Det tror jeg så ikke lige!! OMG (Åh min Gud) en fornærmelse i verdensklasse!!

  SvarSlet
 10. Det tager jeg som a compliment (et kompliment)!!

  Lov-a

  SvarSlet
 11. Nå, så man er begyndt at lefle for læserne, er man? Hva blir det næste? Give aways hver mandag? Eller at du trækker tvillingekortet og poster billeder af ungerne iført matchende sømandstøj?

  Åh B - det virker jo! Fantastisk move! Og jeg håber du blir væltet omkuld af indlæg fra wannabes, så du kommer til at trille rundt og slå dig på lårene af grin af al den bitterhed!

  Men når sandheden skal frem, så ved vi jo godt, at ingen når dig til sokkerholderne (selvom jeg har svært ved at forestille mig, du bruger sån nogle..) når det kommer til bitterhed..
  Overvejede et øjeblik at forsøge mig - væbnet med Fernet Branca og Bastogne, men hånden på hjertet - så er jeg sgu mere til citronmåne og appelsinvand!

  SvarSlet
 12. Ja, jeg har jo vildt meget brug for at lefle, det kan jeg godt se, Dorthe K.

  Jeg synes det er en fantastisk idé, men hvor mange der kan, vil og tør aner jeg ikke endnu.

  Vi får se.

  Bethany

  SvarSlet