torsdag den 18. august 2011

Hipsters

Kan huske dengang i starten, hvor ingen rigtigt vidste, at de skulle hade mig, og hvor Dines henne på Twitter snakkede noget om hipsters. Bethany anede jo ikke hvad det var. Troede som før skrevet, at det var underbenklæder.

Men der er åbenbart hipsters allevegne nu, helt uden at JEG har opdaget, at de kom (Sådan er det i øvrigt med mange ting). Ved stadig ikke helt hvad det er, men jeg kan bare mærke, at jeg hader dem. Hipsters...Ej hvor lyder det også dumt! Og de ser sikkert også sindssvagt dumme ud på den der wannabemåde. Men eftersom jeg ikke kender særligt meget til fænomenet, så linker jeg bare til en anden som gør, og som også synes at hipsters er åndsbollede grødhoveder!

Så kan I selv ligge og rode med resten.

Bethany

6 kommentarer:

 1. Er det ikke bare en form for trusser?

  SvarSlet
 2. hvis det der er smart... så er jeg vist ikke ret smart... men det kan jeg leve med :D

  Spørgsmålet er om de der underbuksefolk (ja for det ER sgu da en slags underbuks, er det ikke??) kan leve med det hvis nu de ikke var smarte!

  Katrine

  SvarSlet
 3. Hvordan kan være så snot dum??

  SvarSlet
 4. Træls med alle de tåber inde fra pokernet...Må ha' en dram.

  SvarSlet
 5. Anonym 16.16... HVAD kan være så snotdum (ja det er i et ord!!) Er det dig selv du mener, Bethany, mig, hunden, katten, hipsteren....?!

  Hvordan kan __________ være så snot dum??

  Indsæt selv det rigtige navneord, og find stavefejlen!

  Katrine

  SvarSlet
 6. For... jeg er ikke bare blevet gammel... Jeg er også lige blevet deprimeret... Over at være gammel...

  Selv efter at have læst beskrivelsen og set billedet, kan jeg stadig ikke rigtig se det for mig... Jeg tvivler på, at jeg nogensinde har set en... Og det siger sgu meget om mig og min omgangskreds... Eller nej, ikke meget, kun at vi er gamle...

  SvarSlet