mandag den 1. august 2011

Amøbehjerner indtager Bitterfissen

Jeg kan slet ikke arbejde med al det had jeg får tilsendt fra amøbehjernerne. Altså, ham Mads C. er ved at få en større depression over, at folk nu hader ham. (Det har vi så altid gjort, men okay).

Prøv lige at gå i mine sko, Blærerøv (Try walking in my shoes)! Så kunne du nok liiiige stikke klynkepiben ind. Onanikartellet enten hader mig, eller vil slikke bitterheden ud af fissen min. Madbloggere og Kreakrager elsker mig, og kommer strømmende til fra alle hjørner af Blogstilstanden.

Jeg har gjort ET eller andet galt her. Nu skrider jeg fandme i skoven med velopdragne unger og et par flasker af den bitre.

Og kunne I ikke godt gøre mig en tjeneste? Når I kommenterer herinde, så lad for helvede være med at skrive som 13-årige skoleunger! Jeg magter ikke jeres latterlige chatsprog!! *Griner højt*, *hihihihihi*, *LOL*. Hvor hjernedøde er det lige I er??

Bethany!

10 kommentarer:

 1. *LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL*

  Begynder at tro at Bethany er 2 personer(I een?).

  Nb. Skriver som jeg vil, også på din blog *SS*

  SvarSlet
 2. Og nu vil du vel ha' jeg skal straffe dig med en våd berlinger?

  SvarSlet
 3. Kun hvis du vil se en skadestue indefra *S*

  SvarSlet
 4. Nu tror jeg vist du fiser ud herfra i en fart.

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 7. Nu skal du høre her dit lille submissive fjols. Jeg ved godt, at du godt kan li' at få tæsk, men jeg gider ikke lege med dig. Forstår du det?

  Du er noget af det mest ucharmerende, jeg er stødt på herinde, og du skal holde dig væk. Det handler ikke om, hvad jeg kan tåle at høre eller ej, det handler om, at du skal S-K-R-I-D-E!

  Længere er den simpelthen ikke. Gå tilbage i kurven, jubelidiot!

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 9. (Eftertænksom)
  Måske skulle du bare prøve med et simpelt "dæk"?


  /Chilotte

  SvarSlet
 10. At denne blog skrives af en tåbe med manglende liv, skjulte lyster og et egokompleks kan der ikke være tvivl om! Find dig en god psykolog før det er for sent Bethany.

  Dorthe, 1. tv

  SvarSlet