søndag den 14. august 2011

De forsømmende mødre

Pudser lige brillerne, og læser endnu engang:

"Som travl mor kan det være svært at finde de gode børne-apps."

Hvad? HVAD? Læser lige lidt mere:

"Har du også små poder som elsker at lege med din iPhone? Men synes du også, at der er uoverskuelig mange apps?"

Ja, det står der sgu!! Og konen er kraftedemig uddannet lærer!! Det skilter hun ligefrem med. Jeg tror nok lige, at jeg ville nedtone den information! Vorherre bevares!

Børn skal ud og have jord under neglene, skrabe knæ på asfalt, tisse i sandkasser og falde ned fra rutchebaner! Men nej, mor skal fandme ha' tid til blogs, Facebook og telefontid med veninderne og så er apps jo som sendt fra fucking himlen! Forkasteligt. Og så er jeg pisseligeglad med om Mor Maren er enig med uddannet lærer. Et barn på 1½ skal FANDME IKKE SPILLE ANGRY BIRDS! (SURE FUGLE).

Og hvad helvede er der nu galt med Teletubbies og Svampebob Firkant? (Hvis I svarer, at de også fåes som apps, så bliver I kraftedemig slettet!) Det er sgu da udmærket babysitning, når man har fået en dram for meget.

Bethany!

30 kommentarer:

 1. Der er ikke dét, som Svampebob ikke kan kurere (tømmermænd inkluderet!). Ta' dog endelig en dram mere! Så får både tvillinger, datter og B. noget ud af dagen. Skål for fanden!

  SvarSlet
 2. Jow, men det er dog for meget med de apps. Jeg er vældig oprørt. Jeg har set min del af understimulerede børn!

  SvarSlet
 3. Må sige jeg også kom med ukønne gloser (indeni), da jeg en dag sidste år, ude ved Dybbøls Bro, så en mor stå med klapvogn i den ene hånd og iphone i den anden oppe mod øret. Det var nu ikke lige dét, jeg studsede over - men ungen sad OGSÅ med iphone og lavede et eller andet. Og JA, det VAR ungens egen tlf.
  Når det så er sagt, så ved jeg sgu ikke... Sagde tidligere generationer ikke det samme, da vi fik nintendo, tv eller hvad andet der nu var nyt og demoraliserende? Det er nok en blanding af, at vi bliver ældre og synes at verden forfalder, og af at den rent faktisk gør det.

  SvarSlet
 4. Mødre der ammer ved pc'en. Mødre der ligefrem blogger om apps til bittesmå børn! Jeg er fortørnet!!

  Og jeg fik ikke tv da jeg var 3!

  SvarSlet
 5. Det gjorde jeg heller ikke. Heldigvis er jeg sådan en der ingen børn har og nok heller ikke skal have det, så jeg er en af de BEDSTE opdragere i verden.

  SvarSlet
 6. "Børn skal ud og have jord under neglene, skrabe knæ på asfalt, tisse i sandkasser og falde ned fra rutchebaner"


  vi kan ikke være mere enige ...


  ****Flere-Giveaway-Her****

  SvarSlet
 7. børn skal lære at navigere i samfundet, som det aktuelt ser ud. De skal derfor ligeså gerne lege med Iphones som med sand, HA.

  SvarSlet
 8. Jeg tager det som en udfordring :-)

  Svampebob kan findes her:
  http://itunes.apple.com/dk/app/spongebob-tickler/id300044873?mt=8

  Teletubbierne er lige her:
  http://itunes.apple.com/dk/app/teletubbies-my-first-app/id408056551?mt=8

  Blir jeg slettet?! Gør jeg?

  Nu vil jeg futte ind til ungerne. De sidder med en iPhone og hygger sig... De leger aldrig ALDRIG! Og jeg sidder foran skærmen og læser dig! Nuij jeg forsømmer!

  ... Rikke - mors-apps :-)

  P.s. Selvfølgelig skal børn løbe, lege, gynge og have det sjovt sammen med andre børn... Det gør mine unger også! Men sq ikke klokken 5.30 søndag morgen :-) og hellere en fed app med et super indhold, end morgentv!

  SvarSlet
 9. Bethany! Tjek den her: www.kissies.se - babymos-spisende brystbombe fra sverige. Jeg ved ikke om man skal græde eller grine...

  SvarSlet
 10. Nej, du bliver sgu ikke slettet, Appsmor. Men jeg græmmes stadig. Og det er naturligvis, fordi jeg er ældregeneration eller noget.

  Anja: Tak for link. Der er helt sikkert noget at arbejde med!

  SvarSlet
 11. haha ... men har det ikke altid været sådan B? Den ældre generation skal græmmes :-) Min mor fik grå hår, da hun så pigerne til te-selskab på en iPad! (dog kun indtil hun selv var med, kunne se det var genialt, fik en iPhone selv...)

  Rikke

  SvarSlet
 12. Jeg kan huske dengang (mimre, mimre) at man var en dårlig mor når man satte ungen i en sækkestol foran Teletubbies, mens man lavede mad..
  Man = jeg

  Lov-a

  SvarSlet
 13. Under den hviiide bro sejled´en båd med 2.
  Båden den vipped´og Bethany skreeg, åååhh Luna jeg elsker diiig

  SvarSlet
 14. Teletubbies ER altså skræmmende.

  Anonym 17:03: Er du fem, eller hvad?

  SvarSlet
 15. Anonym 17:03 har tydeligvis ikke fulgt med. Bethany elsker min mand - ikke mig.

  SvarSlet
 16. Ok, jeg havde ikke lige set konspirationsteorierne ovre i det andet indlæg. Jo jo vi elsker hinanden og er BFFs!

  SvarSlet
 17. Siger bare at det er tydeligt I kender hinanden..... ja jeg er 5 år og har tegnet et hus og en sol og en blomst og... MOAR, JEEEEG ER FÆRDIIIG!

  Bliver nødt til at løbe, skal tørres omme bagi..

  Det kender du jo Luna, Når Bethany tørrer dig i numsen Ikke?

  SvarSlet
 18. rasmus klump app - genial !!!!

  SvarSlet
 19. Jeg må nu give anonym ret.. Var også lidt med i en af de tidligere kommentarer.
  Syntes nu også der er noget der lugter uldent omkring Luna´s og Bitterfissens forhold.

  Lugter Lidt af kendskab???

  Katrine/

  SvarSlet
 20. Det er sgu sært det her, men det må i selv ligge og rode med. Jeg kan bare fortælle, at jeg ikke aner hvem hun er og så kan i jo tro det eller lade være.

  SvarSlet
 21. Du siger sjovt nok også det samme som hende.. "det må i selv ligge og rode med"

  Kom nu FORKLAR os nu hvorfor du kan liide hende og ikke er dum-dum som os andre

  SvarSlet
 22. Ved du hvad? Jeg gider ikke spilde mere tid på dig, jeg vil hellere nyde min søndag aften. Hyg dig.

  SvarSlet
 23. God søndag aften så:) heej!

  SvarSlet
 24. Måske er Luna og Bethany en og samme person ?

  SvarSlet
 25. Hahaha! Nej, nu er det sgu for sjovt. Tjek dog vores ip-adresser en eller anden, så kan i vel se, at vi ikke er den samme person.

  SvarSlet
 26. Jeg bliver tit kaldt særling, fordi jeg nægter at købe en smartphone. Magter fandeme ikke det crap.. Skal jeg på nettet, tænder jeg min computer. Med garanti mig og min kæreste , bliver de skrappe forældre, og andres børn ikke gider hjem til os, fordi vi ikke kaster smartphones, computere og spillemaskiner i nakken på ungerne..

  SvarSlet
 27. Det har jeg også, B.! Har selv arbejdet i institutioner. Godt nok kun som pædagogmedhjælper, men alligevel. Og understimulerede børn møder man desværre mange steder. Jeg er helt enig med dig i, at de skal ud i naturen, få jord under neglene og skrammer på benene. Selvfølgelig skal de også have lov til at spille computer og følge med tidens teknologiske udvikling, men alt med måde! Computeren, internettet og telefoner skal ikke erstatte den menneskelige kontakt eller agere babysitter, når mor vil på café med veninderne. Der skal være en balance i tingene.

  SvarSlet
 28. Så kan de komme og lege med mine børn Pille. Har 3 af slagsen (2-5-7) der er fuldstændigt tabt fra omverdenen og helt helt hægtet af fordi vi ikke bruger tid på spillemaskiner eller har tv på værelserne. Tænk sig at de endnu ikke har spurgt om det! At de sidder søndag morgen kl. 0530 og spiller elguitar, leger med lego, hopper på trampolin, putter dukker eller lign... ej ej, hvad bliver de dog til?! Anyway, arbejder selv med IT og er helt med på beatet - MEN som princip går jeg IKKE ind for medier som opbevaring fordi man ikke selv gider lave noget med sine unger! Det er en sovepude. /Caro

  SvarSlet
 29. Mine børn leger med tomme flasker. De morer sig fremragende. Især hvis flaskerne ikke har været helt tomme...

  SvarSlet