søndag den 7. august 2011

Top 5 – Mest undervurderede i Blogstilstand

Det har ikke været nemt. For det første gider jeg ikke ende som Total Irrelevant, og sidde og fremhæve nogle af De andre på bedste brunnæsemanér. For det andet er det et fucking utaknemmeligt arbejde, at finde perler i en mudderpøl.

Men fakta er, brunnæset eller ej, at der findes blogs som er mere læseværdige end andre. I har givet mig eksempler, jeg har taget stilling. Ellers ikke noget jeg gider ligge og rode med, men jeg bad jo selv om det. (Må fandme lære at styre min kærlighed når jeg drikker!)

Jeg vil lige indskyde, at selvom I står på listen, betyder det ikke, at jeg ikke synes I sommetider skriver det argeste lort! For det gør I! Grødhoveder!

Men here goes (Noget på engelsk):

Trods utallige klynkeblogs over Bethany, og det faktum at hun har meget svært ved at huske mit navn, så er Dilemmaet læseværdig. Jeg springer dog over, når hun går i selvsving over visse andre kvindelige bloggere.  Magter det simpelthen ikke!

Plus size modeblogger. Oversat: Overvægtig modeblogger. En spade er en spade, ikke sandt?! Trods enorme mængder indtagelse af is, så er Rikke pænt hot. Se lige de ben, for fanden! Indrømmet, jeg læser ikke lortet, for jeg gider IKKE modeblogs. Hvorfor helvede skulle jeg læse den slags, når jeg køber alt mit tøj i Føtex og Bilka? Nåh, men jeg vil hellere glo på Rikke end på tændstiksflueklonerne. Og let’s face it (Lad os se det i ansigtet), kan vi ikke bedre forholde os til Klistret og sød end til f.eks. MissJeanett, Klamour og Katrinefuckingkrøjby? Ja, jeg spørger bare!

Ikke jeres forslag, men når nu I er så ringe, må jeg jo selv! Nåh, men glo selv. Jeg magter ikke det der med roser.

Af andre dårlige forslag var der blandt andet:

Det mener I kraftedemig ikke?? Er det bare det fedeste i hele verden at glo på dyr og andre folks unger der spiser is?! Nej, vel?! (Sagt meget hurtigt med opkog i fjæs)

Her sætter mine brækreflekser imidlertid ind. Sneglen er da om NOGET det mest opreklamerede. Og hvad helvede laver hun nu i "Alt for dullerne"? Nåh, men jeg magter hverken at glo på det overflødighedshorn af billeder (Af hende selv vel at mærke. Se mig, Se mig, Se miiiig) eller læse om hendes røvsyge liv! Vil fandme hellere se græsset gro ovre hos "Havelivet"!

Bloggen er lukket. Manden er blevet skilt?? No fucking wonder. Os bitre er dømt til at være evighedssingler. Sådan er det bare!

Og så var der Infotaineren, AmarO og Citypigen, men de er da ikke undervurderede? Har så vidt jeg kan se den popularitet, som de fortjener.

Vil det så sige, at vi kun fandt tre af de undervurderede, Bethany? Ja, det vil det, og det overrasker jer vel for helvede ikke?! Set med de positive briller skal vi snarere være glade for overhovedet, at få gravet tre stykker frem! Ja, det er bare min mening.

Bethany!26 kommentarer:

 1. Hold kæft hvor har mange af de modebloggere dog afskyelige sko på!!

  SvarSlet
 2. Det ene skal passe til det andet.

  SvarSlet
 3. fack - har næsten netop smidt en is-spisende niece på...

  Kan ikke bestemme mig for, om amarO er ok eller ej...

  SvarSlet
 4. Du var faktisk nummer fire, Gry. Indtil jeg øjnede barnet.

  SvarSlet
 5. Ser man det! Jeg takker sgu, B. Isen spiser jo heller ikke sig selv, vel? Og jeg køber sgu også både tøj, sko og accessories (tilbehør) i Føtex og Bilka. Pas på du ikke ender som modeblogger! Jeg napper en Fernet med dig i tankerne.

  - Rikke

  SvarSlet
 6. Haha, det er så i orden - kan heller ikke leve op til at være velbesøgt alligevel. Nu kan jeg nemlig både spise is selvom jeg er tyk, smide mine niecer på som jeg vil, og lave dårlig mad. Det er en form for frihed man ikke skal kimse ad.

  SvarSlet
 7. Jeg har engang, ved en fejl, læst med hos sneglen, og konen er noget af det mest skrækkelige der svæver rundt derude.
  Hun er lige så glad for sig selv som Onkel Anders, og DET siger sgu ikke så lidt. Ikke at der som udgangspunkt er noget i vejen med at være glad for sig selv, jeg er egentlig selv ok tilfreds, det bliver bare en smule kedsommeligt at det er billeddokumenteret hver freekin eneste dag. (Næsten).
  Nå, men alle de andre forslag stinker.
  PostSecret.com (og ja, ved godt det ikke er en blog, men et søndagsforetagende), er noget af det eneste der bringer glæde på denne matrikel.

  SvarSlet
 8. @Anonym du må have dårlig ånde så meget lort, som du lukker ud af din hønserøv.

  SvarSlet
 9. Nja, tror egentlig den er ganske gennemsnitlig.

  SvarSlet
 10. Forstår ikke helt hvorfor Sneglcille skal have tæv. Hun skriver underholdende om sin hverdag på en måde som mange sikkert genkender - kan det tænkes at man er bitter over at hun er drop-dead-beautiful?

  SvarSlet
 11. Nej, det er skudt over mål. For jeg er jo ikke blind. Kan da sagtens se sneglen er dejlig, og fred med det.
  Så ingen bitterhed over dét. Hun er bare så.....belastende. Intetsigende. Om noget føler jeg nok at hun "formidler" sig selv dåset og tomt, og måske rammer det min feminisme..måskemåskemåske. Aner det ikke.

  SvarSlet
 12. Det er en stor misforståelse at gå ud fra, at når man får kvalme over en anden kvinde, så er det fordi man er misundelig.

  SvarSlet
 13. Rikke: Du må sgu lave et indlæg med tøj fra Føtex!!

  SvarSlet
 14. bethany

  Ja jeg tror dem det fastholder misundelsesgenet må være dem der har det sådan. Derfor tror ( håber) de fejlagtigt alle andre lider af samme syndrom.

  SvarSlet
 15. Tjaehh, skød over mål her. Og ja, jeg er drønmisundelig. Ikke bare skriver hun underholdende og rørende, om det som er så svært. Men også om hvor triviel hverdagen også er; med barn, job, en gevaldig lussing på følelserne. At hun så også ser skøn ud, er da til at blive misundelig over.

  Men tak for linket til hende Beth.

  Og du har da ret Chilorte, jeg både tror og håber at andre mærker misundelse - det behøver jo ikke være grimt, vel? Det er jo et valg hvad man bruger følelsen til... Beundring og inspiration er følelser jeg velkommer.

  SvarSlet
 16. Misundelse er for mig (og betydningsordbogen) en negativ følelse.
  Grimt ved jeg ikke om det er , men negativt er det.
  Beundring er noget helt helt andet og med en positiv betydning.

  At du vælger at trivialisere tråden (igen) med dine fremherskende og misvisende "ønsker" rager sådan set mig en fjer ;) Det var et svar til Bethany og jeg citerer hende:
  "Det er en stor misforståelse at gå ud fra, at når man får kvalme over en anden kvinde, så er det fordi man er misundelig"

  Så kære Anonyme, Ville du virkelig omskrive det til:
  Det er en stor misforståelse at gå ud fra, at når man får kvalme over en anden kvinde, så er det fordi man beundrer hende"?

  Men måske skal du bare kende ordets betydning før du svinger omkring dig med superlativerne og blander ting sammen, nemlig din modvilje mod mig. En smule uhøfligt :)

  SvarSlet
 17. Er der nogen, der er en ko til at kommunikere, med eller uden retskrivningsordbog, så er det fanme hende Chilotte. Nu har jeg læst pænt mange kommentarer af hende, og hold nu kæft hvor kan hun rage uklar med andre...er det så altid de andres skyld? Eller vækker det lidt stof til eftertanke, at man altid enten kaster brænde på et båleller skal rage kastanier ud af ilden?? Selvhævdelse. Slet og ret.

  SvarSlet
 18. Har du overvejet, at det er den samme jeg rager uklar med ;)

  SvarSlet
 19. Det kan man jo lissom se, det ikke er, kvikke Lotte. Så nej, det har jeg ikke spildt tid på at overveje. Er der da flere Chilotter i spil?

  SvarSlet
 20. Ja jeg er kvik ;)

  Åbenbart en del kvikkere end dig, da dit indlæg indeholder et spørgsmål som - hvis du - havde fulgt med i trådene, kendte svaret på :)

  Go Søndag til dig også.

  SvarSlet
 21. Såååådan der, flot lille Lotte. En mere, flot klaret. Dygtig pige.

  SvarSlet
 22. Jeg har faktisk et "tag" der hedder Føtex, haha. Det er vist mest sko og et armbånd der går igen i dén kategori. Men hvem ved, måske en dag jeg tager udfordringen op? ;)

  SvarSlet
 23. Jeg fornemmer en vis vrede mod slanke kvinder

  SvarSlet
 24. Så har du ikke læst særlig meget med herinde.

  SvarSlet
 25. alle der blogger er nogen ludere..

  SvarSlet