lørdag den 6. august 2011

Undervurderede blogs i Stilstanden

"Hvor har jeg dog ondt af dig, Bethany!" Siger nogle af De andre. "Du er modbydelig og et meget lille menneske", " Har du virkelig børn?!", "Få dig dog et liv, sure kusse!!"...osv. osv.

Hvis De andre (Jubelidioter) nu havde læst med fra starten, havde de nok bidt mærke i, at jeg gør mit bedste for ikke at være en idiot ude i virkeligheden. Jeg prikker pligtskyldigt tilbage på alle fucking Facebookvenner, selvom jeg virkelig ikke gider!! (Der går jo fandme timer med det lort på Kontoret) Jeg smiler til kassedamen i Føtex selvom hun smider med mine varer, jeg flipper sjældent ud til forældremøder i Vuggeren (Og I VED kraftedemig at det kræver noget!!). Med andre ord: Jeg skjuler min bitterhed så godt jeg kan. Ligesom alle andre. Og jeg drikker kun derhjemme. Foran ungerne, men de er jo stadig så små...

Men bitterheden er der. Og herinde får den fandme frit løb, og sådan er det bare! Gør den også når jeg er beruset, men eftersom jeg for det meste drikker hjemme, så er det ikke det store problem.

Forleden dag havde jeg skrevet et helt eminent, dejligt kort indlæg (Dem elsker amøbehjernerne) om de mest overvurderede blogs i Stilstanden. En liste på kun fem, hvilket I synes var for lidt, men der er faktisk ikke SÅ mange i den rigtige inderkreds. Nåh, men for at være fair og vise kærlighed så synes jeg da lige, at vi laver en liste over de mest undervurderede blogs i Stilstanden. Altså nogle af dem som rent faktisk er læseværdige, men ikke har et forfatternavn og sådan noget, at bryste sig af.

Når jeg siger "Vi" så mener jeg faktisk "I", for jeg har kraftedemig ikke noget at byde ind med. Har kun fundet lort med lort på i min søgning, så det må lissom være op til jer.

Kom med nogle bud (INGEN Kreakrager eller sektmedlemmer!!). Hvis jeg føler en vis enighed (eller barmhjertigh...Nej, glem den), så laver jeg en top fem engang i morgen aften. Ret god gerning, skulle jeg hilse og sige. Nærmest på linie med at støtte sultne negere i den anden ende af verden.

Bethany!

23 kommentarer:

 1. En blog som ikke er om Kreakager og sektmedlemmer - men om et helt fantastisk menneske som for ikke længe siden blev lungetransplanteret: http://sunshinetolife.blogspot.com/

  En anden yderst læsværdig blog er denne: http://hulebo.blogspot.com/

  Hulebo skriver fantastisk - sårbart, nærværende, reflekterende og som et ganske almindeligt menneske, med et noget anderledes livsgrundlag (en psykotisk stodder af en eksmand).

  En tredje blog er denne, som omhandler politik blandt andet: http://ydmyghed.urbanblog.dk/

  SvarSlet
 2. Mandejammer. Hverdagsnadia.

  SvarSlet
 3. Annabks blog er god men jeg ved ikke om den er undervurderet. Men derudover Mandejammer og Citygirlbloggen.

  Og så selvfølgelig DIG Bethany!

  Hæld sprutten i kaffekoppen så opdager ungerne ingenting!

  Hilsen en ivrig fan.

  SvarSlet
 4. Jeg vidste bare, at dette indlæg ikke ligefrem ville flyde over med kommentarer.

  Og det er kraftedemig da også nogle lortebud I er kommet med.

  Stram op!

  SvarSlet
 5. Hvad med min, jeg slikker både røv og fisse. og som dig drikker jeg også hjemme. Og du er fast læser og kommenterer på min blog.

  SvarSlet
 6. Dagens bedste bud, Dilemma. (Men så er du også færdig med at kalde mig Valerie!)

  SvarSlet
 7. Undskyld, jeg lover at næste gang jeg skriger dit navn ud, skal jeg nok sige dit rigtige navn.

  SvarSlet
 8. Kristines Dilemma, bestemt.
  - Og infotainer.dk, og sneglcille.dk og omanne.blogspot.com, og amarorama.dk, og prikkelangstrompe.com -Og min naturligvis.

  SvarSlet
 9. Jeg kan godt lide Mit Feminine Liv, som handler om at være fanget i den forkerte krop. Og om hvordan vi kategoriserer hinanden og sårn.

  SvarSlet
 10. Bitterfisse altså!! Nu har du været med til, at jeg får meget forkerte billeder for mine øjne, som jeg ikke har lyst til at have!!!

  SvarSlet
 11. Der røg mit liv så lige. Det der "irl"-liv i hvert fald. Nu har jeg siddet og blogsurfet i (indsæt overdrevet tidsmængde) altså, bare fordi I skal smide om jer med blogs man bør læse. Min reader trygler om nåde....

  SvarSlet
 12. Pille: Det har hun da ikke noget at gøre med, det er ene og alene min og din tankegang at gøre ;-)

  SvarSlet
 13. Stella Yvette Campari Hansen og hendes hæsblæsende liv....
  http://stellayvette.blogspot.com/

  SvarSlet
 14. 5-6
  ha ha, ja godt man ikke er helt oppe i dét tempo ;)

  /Chilotte

  SvarSlet
 15. Nåh, kan godt se, at jeg er nødt til at give ungerne dåsemad igen i dag. Kraftedemig mange blogs at gå igennem.

  Og tak, Dilemma. Frekventerer du egentlig Onanikartellet i ny og næ?

  SvarSlet
 16. Kristine: Det er stadig grimme billeder *Gg* Næste gang vi er til et eller andet familie halløj går jeg sgu da og fniser *Gg*

  SvarSlet
 17. Åh ja, Stella Yvette skulle jo også være fra Århus kanten, som en vis anden provocateur *host*

  SvarSlet
 18. Hvem er den visse anden?

  Hvorfor ved jeg bare ingenting!

  SvarSlet
 19. Jeg synes sgu plus-size blogs er undervurderede, så jeg vil da lige været superegoist og foreslå min egen blog! Ja, fede kvinder som spiser kæmpe vaffelis (med guf!) er da pisseirriterende (især når de, som jeg, ikke kan finde ud af at sætte komma) men sgu ikke ligeså meget som visse "skinny bitches" der knap nok tør kigge på en skive agurk af frygt for at tage på (for så passer den nye kjole i str. 34 ikke). Jeg går desuden i, hvad der passer mig og så kan folk hoppe og rende med deres fordomme.

  Peace out, B!
  - Rikke

  SvarSlet
 20. Jeg kan godt lide Kristines Dilemma! også selvom der er lidt for meget lebbe over det ind imellem! men det er jo sådan hun er! ;) og <3 og alt det der!

  og så har jeg en svaghed for Marias Maskinrum!

  Katrine

  SvarSlet
 21. Katrine, jamen altså jeg har før sagt det, men gør det gerne igen, hos mig får man det som man vil ha det, under mine præmiser, så hvis du vil have pik, så skal du sateme få pik.

  Og Pille, jamen altså "heldigvis" mødes vores familie jo ikke så tit, så du slipper for at fnise ;-)

  hmm kan det virkelig passe jeg får flere kommentarer her hos Bethany end jeg gør hos mig selv. Trusserne af for dig Bethany du må gøre noget som gør at min kommentarer her hos dig er bedre ende mine egne indlæg er.

  Bethany, jeg besøger sjældent nogle af dem du henviser til, men jeg undersøger om dem du henviser til er nogle jeg kender eller ej, så jeg ved om jeg skal blive hysterisk eller ej. Jeg læser lidt at alt. Julia Laume eller hvad hun nu hedder har jeg faktisk været inde på en enkelt gang men glemte at blive fast læser. Det er hende der ikke ved hvor hun har gjort af barnet ikke?

  SvarSlet
 22. Jo, det var Julia der glemte barnet, Dilemma. :-)

  SvarSlet
 23. http://geekgirlrevival.blogspot.com/

  Ja! Det er min egen blog og hvad så?!

  SvarSlet