søndag den 31. juli 2011

Fede kvinder og is

Nåh, men inden jeg skal videre (I får historien senere), så læste jeg et sted, at fede kvinder også gerne må spise is, fordi det bare smager så dejligt!! Tak for det, siger jeg så. Skide glad for at nogen giver mig lov til selv at bestemme.

Nuvel. Så må der altså være en blonde. F.eks. så jeg i går (Det var IKKE i Rødovre Centrum) et stk. dame på 115+ kilo proppe en GIGANTISK isvaffel i hovedet. 700 kugler is, flødeskum, syltetøj, en bakke flødeboller OG guf! Ja, fik hun altså blikket. Længe! Sådan er det. De mindre fede må gerne skule til de rigtigt fede. Og hun havde altså børn. Det nytter kraftedemig ikke, at man æder sig ihjel når man har børn, vel? Og det er sgu da også pisseflovt for børnene at have en fed mor.

Fint nok at alle matronerne også må æde is, men nogen burde altså nøjes med en Filur!

Bethany!

18 kommentarer:

 1. Livet er faneme uretfærdigt. Jeg er skindmager og burde derfor med verdens bedste samvittighed kunne æde sådan en is for øjnene af hele verden......og så kan jeg ikke LIDE den slags is?! Hvor er retfærdigheden henne?

  SvarSlet
 2. Retfærdighed er totalt overvurderet!

  SvarSlet
 3. Is er bare det KLAMMESTE!!!!

  Katrine

  SvarSlet
 4. Det er de fede der guffer kalorierne.

  SvarSlet
 5. Ånskyl hvis jeg ik kan stave, og der er komafejl.

  SvarSlet
 6. Ja pas på med dét. Der sidder altid nogle stramtandede madammer med hornbriller, citronmund (og kage) tjekker efter ! :)

  /Chilotte

  SvarSlet
 7. Is er kommet for at blive.

  SvarSlet
 8. Ikke nødvendigvis, ifølge den sidste "vellykkede" klimakonference :)

  /Chilotte

  SvarSlet
 9. har aldrig fattet, at folk kan hidse sig op over store mennesker, der spiser is...

  SvarSlet
 10. Længe leve velfærds problemerne i DK (decay?) og Vesten, is-ædende matroner har jo ingen steder at gå, - der er kun 14 pladser til tvangsædende overvægtige på landsplan og årligt, - no fåking wunder vi er fede!

  SvarSlet
 11. By the by: Kalundborg er den fedeste kommune i landet, - på den helt totalt ufede fede måde, - var det 25 % af indbyggerne der lider af overvægt! Ca., og i vore dage, hvor BMI konstant sættes op, (pga selvværdet hos dem der regner det ud?), skal der pænt meget til at være overvægtig....

  SvarSlet
 12. Alle taler: Utroligt så meget du har styr på, når man tænker på antallet af sexpartnere du har haft.

  SvarSlet
 13. Numbers is a thing, - a damn fine thing that I like!
  Tal styrer... muligvis for meget... men, det er jo trods alt mit liv, lidt endnu (inden mænd (en masse? og børn kommer til at tage kontrol, - suk, - længes en smule

  SvarSlet
 14. ps: har haft en avis i hånden de sidste par dage, - du ved, udskiftet fra dag til dag, - een af de kloge, - med statistiker (mangler jeg et "k" her?)

  SvarSlet
 15. Ja, det gør du.

  Nåh, men der var faktisk en anden kommentator, der skrev om dig forleden. Vedkommende ville vist gerne ha', at jeg lavede en analyse på, hvorfor du skrev det der antal sexpartnere i din overskrift..

  Det gad jeg så ikke ligge og rode med, men nu ved du det.

  SvarSlet
 16. Rikke: Ja, det kan man sgu godt se.

  Men det skal jo ikke skille os ad.

  SvarSlet
 17. Det gør det bestemt heller ikke, B. Jeg kan tage det! (Både bitterheden og isen, that is).

  SvarSlet