onsdag den 13. juli 2011

Fæcesepisode

Fuglene synger, det er ved at blive lyst, og her sidder jeg efter voldsom fæcesepisode. Altså ikke min, men tvillings.

Går faktisk dårligt med børnenes maver for tiden. Vi spiser ellers supersundt. Men måske jeg tager fejl af det med sund ernæring...

Apropos ernæring, så har jeg fundet noget på Google. Noget med at være "Danmarks skønneste sundeste blogger". Det er jo selvklart MIG (Mig, mig, mig, mig miiig. Sådan lyder det i et Sektmedlems hoved. Inklusiv ekko.), men nogen holder en konkurrence. Derfor skal vi læse om Isabellas sunde vaner og gode råd. ZZZZzzzz.

Citerer lige: "Nu skal jeg ikke sidde her og lege at jeg er diætist..." NÅH, men så synes jeg ærlig talt at det ville være på sin plads at du holdt din kæft!! Tænker jeg bare i mit stille sind. Det ville alle være bedst tjent med! Og skrid nu for helvede væk med jeres lortecupcakes!! Hvad fanden er der nu galt med muffins. Ja, jeg spørger bare. Og de har da absolut INTET at gøre i sundt wannabediætistindlæg.

Bliver hjemme fra Kontoret m. tvillinger på 2 og datter på 4½. Er nok bedst ikke at inficere vuggestue m. det der E coli.

Bethany!

9 kommentarer:

 1. Hun er røvsyg og uden selvironi. Og skriver åbenbart som ... ja, fæces.

  SvarSlet
 2. jeg begynder at kede mig herinde - konceptet kan vist ikke holde i længden... Ja, hende der har en lorteblog, som så mange har. Kan godt se det. ZZzzzz.

  SvarSlet
 3. Anonym 1 og 2:

  Bethany er ikke større en livet, men hun er større end jer.

  Hvornår har en blogger sidst været i stand til at samle så mange tråde i og så mange forskellige bloggere om det samme? Det indbefattet, at hun konstant sørger for, at selv helt ukendte blogs kan sætte deres flag på bloglandkortet?

  Så fuck jer! Fuck jeres pis! Men rolig rolig - jeres succes skal nok komme en dag...hvis resten af verden får dårlig smag.

  ¤Bare kald mig O'Connor¤

  SvarSlet
 4. så mange fluer på en lort er et kvalitetstegn? Kedeligt og desperat...

  SvarSlet
 5. Jamen så fiser du bare ud, Anonym, og så er den prut slået. Ellers kan jeg foreslå en hater Bethanyblog.

  Uanset, så gider jeg ikke se mere på dit mundlort herinde.

  SvarSlet
 6. Jeg har lidt på fornemmelsen at nogle af de negative anonyme kommentarer kommer fra en hvis jeg har ondt et hvis sted over jeg gættede forkert-sporhunden!

  SvarSlet
 7. en blog om dig? jeg giver dig i forvejen ikke ligeså meget opmærksomhed, som du giver mig :)

  SvarSlet
 8. Nåeh, er det derfor du er sur? :)

  Jamen konceptet her er jo altså at dele rundhåndet ud af opmærksomhed. Så er da glad hvis du får noget.

  SvarSlet