onsdag den 6. juli 2011

Gingerbread

Gingerbread? Nej. Gingerspice? Nej. Ginger Rogers dance on air? Nej! Gingerliv! G-I-N-G-E-R-L-I-V! Fat det så! Jeg skal huske det, når nu jeg endelig har fundet hende, for hun er nemlig en meget, meget hemmelig og diskret blogger, som husker at slette sit efternavn, når hun fremviser sine artikler fra Alt for Damerne, nårhhh nej, Dullerne! Alt for Dullerne! Få det nu ind i dit fatsvage grødhoved!

Hun er som sagt meget hemmelig, og vi ved kun, at hun hedder Louise og har en kæreste, som er bestyrer i Butler/Loftet, arbejder hos nogle andre hemmelige Duller og til dagligt skriver noget meget indsigtsfuldt, men på sin blog kun ”små korte hverdagsudbrud”, som hun gerne vil have, at vi trykker ”Love it!” til. Det gør vi så, for der er ikke andre muligheder. Må jeg være så behjælpelig at foreslå: ”Se mig!”, ”Se hvor mange faste læsere jeg har!” (det kan I i øvrigt ikke undgå, da det er det første, man får smækket i sylten. Hun har 167) og ”I ved godt, at jeg rigtig gerne vil have, at I ved, hvem jeg er, igås?!”. Der skal da være lidt at vælge imellem.

Ingefærlouise er en sød pige, men jeg er bekymret for hendes blog. Når jeg klikker rundt på den, får jeg en voldsom hyletone indeni mit hoved. Den minder lidt om den der lyd fra DRs gamle pauseskærm. Dér var den sgu da!! PAUSESKÆRM! Syntes nok, at jeg kunne genkende et eller andet i Ingefærlouises øjne. Kig bare efter, den er god nok. Ren pauseskærm.

...

Update: Nu har Gingerbread rykket aaaaaaaaaaaaaaaalle sine læsere til et mere diskret sted. Derfor giver noget af det oprindelige indlæg ikke mere mening. PS. Hvis I forvilder jer derover igen, så bemærk lige ordbogen. JEG var glad for, at have husket at iføre mig Tena i dag. (Det var så bonusinfo)

26 kommentarer:

 1. Jeg må squ gi' dig fuldkommen og helt og aldeles ret - næst efter min egen, er det den mest ligegyldige og intetsigende blog jeg nogensinde har set .... det er da en linselus, der vil noget!

  SvarSlet
 2. Kære Bitter! Tjek op på det her. Tror du vil blive bitter gange 1000!

  http://clamour4glamour.looklab.dk/info/hvad-siger-i/

  http://clamour4glamour.looklab.dk/my-outfits/vestkysten/

  En af DKS største modebloggere (BLOTTET for humor og selvironi) er netop i gang med at gøre sin 4årige datter til en af DKS yngste modebloggere. not cool at all.

  SvarSlet
 3. Haha, ja hold da op. Det virker som om FBs statusfelt bare ikke var nok, så hun skriver lige en blog istedet.

  SvarSlet
 4. damn you bethany, du får mig jo til at klikke ind på blogs jeg slet ikke gider læse. du er værrer end blog-land.dk

  SvarSlet
 5. Altsåååå, der er da ikke megen anonymitet over den blog anyways? Forstår ikke helt præcist hvorfor hun skjuler sit efternavn? Det står jo i bladet! Som jeg har. Lige her ved siden af mig ;)

  SvarSlet
 6. Jesus christ. Du lever i sandhed op til dit koncept, bitterfisse.
  Hvis mit ’hemmelige’ alterego og min uhøjtidelige blog vitterligt gør dig så harm, serverer jeg hermed en lille, delikat anbefaling: Stryg udenom! Fornemmer, at det ville være en tilfredsstillende løsning for os begge.

  Selvfølgelig har jeg ingen ambitioner om at holde mig hemmelig – som jeg skrev til dig på bloggen (Formoder, du var den ’anonyme’), så ser jeg dog ingen grund til at banke sit fulde navn ud i cyberspace, hvis det kan undgås. Ganske enkelt.

  Og jeg orker ikke engang at kommentere dine sætninger som ”I ved godt, at jeg rigtig gerne vil have, at I ved, hvem jeg er, igås?!" Synes sgu, det er smagløst og under bæltestedet.

  Hilsen Ginger
  - som selvfølgelig ikke står for ’ingefær.’

  SvarSlet
 7. I øvrigt mht. ingefærdelen så har du jo ret. Men jeg kunne jo ikke skrive "Jordbærhjelmslouise". Det ville jo være mobning!!

  SvarSlet
 8. Gør det ondt at være så negativ, bitter og pessimistisk hele tiden? Det må da virkelig ikke være en rart ting.. Det er lige før man får ondt af dig... Men også kun lige før..

  SvarSlet
 9. Jeg har det nok noget sjovere end dig, så no need to worry.., Pille.

  SvarSlet
 10. OMG! OMG! OOOOOOOOOOOOOOh myyyyy god!

  Anede ikke engang den slags blogs fandtes. OMG!

  Thanks for dagens grin, din slemme slemme dame :-)

  SvarSlet
 11. Pille; nu kan jeg kun tale for mig selv, men bitterheden er måske i virkeligheden en form for realisme, der får folk til, at anskue verden på en særlig måde. Jeg ved ikke om det er medfødt eller en personlig preference (nok lidt begge for mig, men jeg kan se, at Bethany nok bare er født sådan). Realismen gør nok, at man vælger at se forskellige koncepter på en særlig måde; f.eks. i denne sammenhæng ses en specifik blog som intet andet end en social pauseskærm uden indhold. Man kunne også more sig over et eller andet, men det ligger nok ikke rigtig i den bitre og misantropiske natur.

  Man kan bare gå udenom? Tja, det kan man da, men den ligger jo offentligt, så meningen er vel, at man IKKE skal gå udenom. Ellers ville den være skjult, privat og ikke på internettet. Det betyder også at (bitre) menneskers harme ikke kan undgåes. Hvis det er for hårdt, så må man skifte til dagbog i stedet.

  SvarSlet
 12. Muhahha flot at hende den rødhårede sætter en bjælke over sit navn, når man kan gå ind på se&hørs facebook-page og lure det. Men det var måske det hun ville opnå? Damn...jeg faldt i med begge ben..

  SvarSlet
 13. Yes. Bittarny er ved at finde stilen.

  SvarSlet
 14. Må lige lufte mistanke om, at du selv forfatter flere af de anonyme kommentarer på din blog… Sprogtone og klokkeslæt peger desværre i den retning.

  Omrokering af læserboks er et led i general renovering af bloggens layout og var sket før din udgivelse, kan jeg afsløre. Så lad venligst være med at tage æren for det.
  Og jeg gentager: Min blog ER ganske uhøjtidelig! Jeg har aldrig brystet mig af at skrive lange, debatskabende indlæg, så tag den dog for hvad den er - eller stryg udenom. Herre jemini!

  SvarSlet
 15. HAHAHAHA, Gingerpigen, der må jeg sgu skuffe dig. Jeg gider ikke sidde og skrive med mig selv.

  :-)

  SvarSlet
 16. Altså, hvis der skal være plads til blogge som Gingers i interspace, og det skal der selvfølgelig, fordi Gud forbyde, at der ikke var plads til kvinder som hende (tyk sarkasme, fordi det vælter jo med poptøser som hende i DK), så skal der sgu også være plads til blogge som Bethanys for lidt modspil. Og nej, mobning er sgu da ikke okay, men det er da helt iorden at sige sin mening på sin egen blog. Det er jo bare ærgerligt at DK er så lille et land og blogverdenen endnu mindre, fordi ellers ville Bethanys indlæg jo bare have været a drop in the ocean og intet betydet.

  SvarSlet
 17. Jeg håber Ginger har husket at spørge om lov til at låne pelsbillederne, for der er nok en grund til at der står pengfeiqian over alt på dem!?

  SvarSlet
 18. Men for fanden, hvor ville jeg gerne have sådan noget hår, som hun har!

  Hilsen fladtglatpædagoggarn

  SvarSlet
 19. Hvad er det store problem? Hun har som du selv skriver 167 læsere, deriblandt mig - så nogen synes faktisk om hendes blog. Hvis du ikke gør, så klik "Næste" :-)

  SvarSlet
 20. Har absolut ingen problemer. :-)

  SvarSlet
 21. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 22. Så forstår jeg ikke at det er nødvendigt, at være så ubehøvlet.

  SvarSlet
 23. Ups, der røg anonymiteten lige, hva' Stine? :-)

  SvarSlet
 24. Kære bitterfisse :-)
  Du giver hende blot mere omdømme, og helt sikkert også flere følgers ved at skrive et indlæg som dette..... Og ikke for at være ubehøvlet, eller noget - men har du nogensinde i sinde at skrive et positivt indlæg?

  SvarSlet
 25. Hvorfor skulle jeg dog også ønske, at damen ikke fik mere opmærksomhed?

  I har nogle sjove antagelser engang imellem.

  Jeg er ret sikker på, at der dagligt kommer positive ting ud af bloggen her.

  SvarSlet