fredag den 22. juli 2011

Mariekiks


Hvis der er noget som er værre end Chilotte og Kreakragerne, så er det kraftedemig dem der sidder på første række og griner højest, når Bethany revser nogen, men bliver kællingefornærmede når de selv står for skud.

Tudemarie er så eddikesur over gårsdagens indlæg, at hun har fjernet Bitterfissen fra sin blogroll, og fred være med det, men hvad jeg må brække mig i lårfede stråler over er, at hun flere gange har grint højt på andres bekostning. Beviser her og her. (Marollen er Marie under kommentarer). På egen blog er det jo heller ikke fordi Tudemarie holder sig tilbage når det gælder udhængning af folk.

Selvhøjtidelige, dobbeltmoralske gimpe, siger jeg bare. Kan åbenbart ikke tåle egen medicin. TSK TSK!! Det er altså sundt, at kunne grine lidt af sig selv, især når man griner så højt af andre.

Og så tilbage til citronfromagen og TV2 news. (Det kunne åbenbart blive værre).

Bethany!

32 kommentarer:

 1. Oh hell yeah!! Store sure slatne skede -SSSS!. Du trænger til venner, kærlighed og et liv! Tsss! Kommer her og tror du er noget!

  -Kællingefornærmede D!

  SvarSlet
 2. Klamme ko. Håber snart du forsvinder, din fede skøge!

  SvarSlet
 3. *så blev de sure*

  Men som Johnson siger: DET PASSER!

  ...hader når det sker...

  SvarSlet
 4. Haters gonna hate, siger jeg bare.

  SvarSlet
 5. Du er jo ikke sjov og bitter mere. Bare ynkelig og til grin.

  SvarSlet
 6. Nå, så kom Tudemaries veninder nok, hva'

  SvarSlet
 7. Your the hater bitch!

  SvarSlet
 8. JIHAAAAAAAAAAAAAAAAD

  SvarSlet
 9. Vil du låne en engelsk ordbog?

  SvarSlet
 10. Gaaaab. Det er da lige før man skulle tro, at du er lidt lun på hende Marie, siden du hele tiden skal skrive om hende. Da nærmest pinligt så nært du tager det. Ja, hun har slettet dig. Og hvad så? Det er der fandme mange andre bloggere der også har de sidste par dage. Ved du ikke hvad de siger om dig derude? Og hvor meget de rent faktisk har fundet ud af omkring dig og din person? Måske du skulle begynde at researche lidt på det istedet. Bare et forslag.

  SvarSlet
 11. Nope I'm fine, thankyouverymuch!

  SvarSlet
 12. Ok, så snupper jeg en dram.

  SvarSlet
 13. Det her er bedre end Nationen!

  SvarSlet
 14. Hahahah, jeg elsker dig!!

  SvarSlet
 15. Skarpt, ondskabsfuldt og velskrevet. Mere velformuleret end bitterblog. I like.

  SvarSlet
 16. Det er jeg glad for, Marie. "I'm a lover not a fighter" plejer jeg nemlig at sige.

  SvarSlet
 17. Men Marie, jeg håber ikke at ham Jonas er din hotte kæreste, for han lyder godt nok til at at have snot mellem ørerne.

  SvarSlet
 18. Utrolige mængder vrede du genererer herinde, Bethany. Gad vide hvorfor? Den samlede akkumulation af ondt-i-røven dine kommentatorer udviser er helt uvirkelig.

  SvarSlet
 19. Nej, min kæreste hedder ikke Jonas og han læser sgu ikke blogs..ikke engang min - er han nok for hot til.

  SvarSlet
 20. Klap nu kaje, hvor har de travlt. De burde jo kysse dine fødder B., sådan som du generer besøgstal hos dem.
  -Betyt

  SvarSlet
 21. Rolf: Det er helt sikkert hårdt at sidde og brunnæse den en hel dag hos De andre. De skal ha' afløb. Og det går så ud over Bethany.

  Det må de selv ligge og rode med.

  SvarSlet
 22. Tænkte det nok, Marimarolle :-)

  Betyt: Ja, det vil jeg jo osse mene. Men det er ok. Utak er jo som bekendt verdens løn.

  SvarSlet
 23. Endelig en der siger det som det er: Tudemarie er en selvhøjtidelig og dobbeltmoralsk gimpe.Som elsker tyl og pissegrimme smykker.Og som åbenbart er så tryghedssøgende og bange for alt nyt,at hun har haft den samme "hotte" kæreste i 75 år.Og som ikke holder sig for fin til at kritisere og revse andre folk for mindre. Spejl,unge dame,spejl.

  SvarSlet
 24. Hahaha, godt set. Det er da med garanti fordi hun er bange for nyt at hun har haft den samme kæreste i 75 år!! Helt sikkert. Den sad. Flot gennemskuet (blæste idiot).

  SvarSlet
 25. Elsker denne jargon. Nå,men tilbage til neurotiske hyklere. Bange eller ej,er det da med hende Marie. Meget,meget fintfølende og sart selv. Men ikke bange for at jorde andre. Charmerende? Pardoksalt? Næhæ bare virkelig ynkeligt.

  SvarSlet
 26. Jeg kan bare ikke se det selvhøjtidelige du bliver ved at snakke om. Hun griner jo netop selv af Bethanys indlæg i en kommentar længere oppe, men du har tydeligvis set dig sur på hende, så diskussionen er meningsløs at fortsætte.

  SvarSlet
 27. Det er fuldstændig som at læse Nationen på Ekstra Bladet. Troede naivt det var et andet segment, der skrev der, men det er nu hermed bevist at det er bitre, blogkommentatorer, der kan give den uhæmmet, anonym gazz hos Bethany...
  - Mille

  SvarSlet
 28. Bliver ved med at snakke om? Hvor? Jeg har ikke set mig sur på nogen. Synes bare det er hyklerisk at man for sit eget vedkommende godt kan udstille og kritisere andre,men ikke selv tåler at blive modsagt. En del af Maries brand er skælde og smælde,og fremfor alt at fremhæve sig selv som elskelig,nuttet og fantastisk. Og at "elske" alle der "elsker" hende. Sukkersødt og selektivt. Men hvad med de kritiske røster? Er der plads til dem hos hende?

  SvarSlet
 29. Det er pudsigt, at Bethany udskældes for at være den grove kælling i Blogland. Hver eneste dag er der flere kommentarer herinde, der overgår hendes indlæg i spydighed.

  SvarSlet
 30. Hvor er det hun ikke tåler at blive modsagt?

  SvarSlet
 31. Ja, det er sjovt at der findes så mange der har lyst til at skrive så...harskt..om andres skriblerier herinde. Jeg får osse helt lyst til at hyle med men vil istedet frydes i stilhed. For mig er Bethany den lille dreng i Kejserens nye klæder....
  R

  SvarSlet