onsdag den 27. juli 2011

Hvem er Chilotte?

Chilotte, ivrig kommentator, er ikke til at lukke kæften på. Tried and failed! (Forsøgte og fejlede). Imidlertid er Chilotte efterhånden så (u)populær, at hun burde ha' sin egen blog. Altså som Chilotte, for muligheden for at "Chilotte" er endnu en undercoverprofil foreligger trods alt.

Nåh, men ifølge Google, bliver jeg efterhånden fundet på "Hvem er Chilotte" og "Chilotte+Bethany" ret tit. JEG har intet tilfælles med damen (DET HAR JEG IKKE!!), så midt i eftermiddagsbastognen fik jeg den lyse idé selv at google Chilotte. Og jeg fandt minsandten et billede af hende. Google ER bare min bedste ven!!


Her bringer jeg så Chilotte til jer - fanget i en lidt uheldig situation (Den kan Grissini nok forholde sig til):

Velbekomme.

Bethany!

11 kommentarer:

 1. Fåååårk - fik mig lige verdens største chok, da min browser ikke ville åbne din blog nu her. Frygtede at nogen havde fået dig ned med nakken.

  Eller om du led af blogger syndromet "ved.ikke.hvad.jeg.skal.blogge.om.hvad.synes i?" Eller "Har.mistet.gejsten.overvejer.at.lukke.bloggen.for.en.stund.og.tænke.over.livet?"

  Thank god det kun var et mareridt. Er sgu blevet afhængig af dine sure opstød.

  SvarSlet
 2. Hah, det kræver sgu mere end de jammerlige grødhoveder at få mig ned med nakken, Trinepigen!

  SvarSlet
 3. Bethany

  Min (næsten) helt egen blog-artikel, lækkert:)

  Man kan da heller ikke smide den mindste madding ud, uden at du bider dig fast på krogen, gad vide hvorlænge jeg har succes med dét projekt.

  Skønt billede du har fundet, det ligner faktisk ret godt bortset fra jeg har wc-rullen til højre for mig.

  Min egen blog siger du, ville nok være det mest uinteressante der ville ske i blog-verdenen i 2011. Hvad skulle jeg skrive om?

  Familieliv/børn - Nej, der er så mange andre der gerne hiver lysbilledapperatet frem og flasher familielivet, interessant hvis man er en del af det og eller komplet ligemeget.

  Kreativitet - Nej, Jeg nægter simpelthen at udstille noget jeg selv har fabrikeret hvilket sker sjældent, jeg er for doven og køber de fleste ting. Har også en partner der nok ville pakke mig i en kuffert og sende mig langt væk hvis jeg fyldte huset med hjemmelavede ugler, kamelhatte, blomsterpuder o.lign (jeg vil gerne beholde ham)

  Dybsindigheder: Nej, selvom jeg har nogle ret gode empatiske holdninger, ja så gider ingen læse om det alligevel fordi det er for kedeligt, folk vil underholdes !

  Job/Karriere - Nej. Mit job som iøvrigt (uhhh en lille afsløring) har fokus på at kontrollere om andre gør DERES job ordentligt og derefter rapportere og uddele "præmer" er heller ikke noget at fortælle om, iøvrigt et spændende job som kunne sætte mange i rigtig kedeligt lys, men så ville jeg nok blive fyret.

  Intetsigende blog - Nej. Jeg har ikke behov for, at vise mig frem og blive feteret. Det går ganske godt her, med at blive generet :)

  Desuden går det jo ganske godt med at kommentere, både her og dér (og nej du må altså selv ud og spionere efter hvor jeg har været i dag)

  Så jeg forbliver den jeg er, mand/kvinde, mellem 20-60 - fuldstændig anonym og ikke i nærheden af at kende Bethany (af hvad jeg ved)

  /Chilotte

  SvarSlet
 4. "Hvad skulle jeg skrive om?"

  Interesserer mig egentlig ikke, men et råb om hjælp og alt det der:

  Kommentarer selvfølgelig. Det ville da være nytænkning. En blog HELT uden indlæg (hvor der ikke står noget uden at stå noget), som kommenteres flittigt.

  SvarSlet
 5. Jeg tror sgu det er en god idé, Eric.

  Som man kan se i mit andet indlæg er der nogen der kommer for kommentarerne alene. Der er bastognekrummer i det forslag.

  Og nu ved jeg hvad jeg skal gøre når De andre er for røvsyge, så skriver jeg bare et eller andet nonsens der pisser alle af, og så kan de underholde sig selv..

  PISSESMART

  SvarSlet
 6. Chilotte: Jeg har ikke evnet at finde dig. Tror ikke vi begår os i samme del af Blogstilstanden.

  Må gå nysgerrig i seng!

  SvarSlet
 7. Strengt!

  Der findes (næsten) ikke noget værre i ens liv end at gå nysgerrig i seng, stå op næste dag og heller ikke finde løsenet dér.

  Alt godt kommer til den der venter ved du.

  Chilotte's tomme blog/losseplads - ja måske egentlig (og donér venligst 20 kr på indlæg, så kan i for min skyld skælde ud på hele verden der)
  HUG NU IKKE DEN IDÉ VEL!

  /Chilotte

  SvarSlet
 8. Hahaha...Jeg fik den tanke da jeg læste 1. kommentar under job/karriere "jeg har fokus på at kontrollere om andre gør deres job ordentligt...". Det er jo næsten en fuldtids-professionel stilling som blog-kommentator dér. Altså at tjekke for at blogs er "ordentlige". Mon ikke Chilotte kan blive lønnet af en af sekterne for at jobbe som ordens-kommentator?! Det stemmer jeg for...

  SvarSlet
 9. Tak for tilliden, men tror desværre min ligefremme attitude er meget ilde set i de fleste sekter. Men fandens nok min ferie snart er forbi. Jeg kunne måske have tjent en ekstra skilling der. Desuden klarer bethany så udemærket at holde styr på tropperne

  /chilitte

  SvarSlet
 10. Lorte iPhone som staver som lort :)

  /chilotte

  SvarSlet
 11. Aha ! Chilotte har selv afsløret at hun er ejer af en iPhone....
  Bethany - Så er det bare igang med at finde ud af hvem der har stiftet ejerskab til iphones de sidste par år!!!

  Pis of cake ;)

  SvarSlet