fredag den 19. august 2011

Løst og fast - Nej, det handler ikke om afføring

Sidder på Kontoret og hænger. Chefen er ude af huset, og derfor har jeg frit slag til at poke folk på Facebook (Hvis jeg havde sådan en), drikke kaffe, læse blogzzzzzzzZZzz og drømme om weekend og sove længe. Ja, det kan jeg, for Tvillinger på 2 og datter på 4½ skal med Hellerupbror i sommerhus. Bethany skal sove, se TV, læse og spise forskellige chokolader salater.

Har læst flere Ditte O. blogindlæg, og jeg kan ikke helt finde ud af hvad det er hun har med Camilla Framnes (hed hun vist) fra De dumme mødre. Nåh, men den dame ser godt nok meget TV. Og får kommentarer som får jer herinde til at ligne små katolske skolepiger. Mon hun har fået tilsendt trusselsbreve nogensinde? Eller vil folk også kun svine hende i al åbenhed - ligesom her. For der er kraftedemig aldrig landet et ærligt trusselsbrev i min indbakke. Masser af tilbud om sex men INGEN trusselsbreve.

Nåh, men hvis jeg ikke var totalt undercover, så ville jeg gerne drikke kaffe med Ditte O. og diskutere TV-udsendelser, for vi ser vist de samme ting. Der er i øvrigt premiere på Singleliv i næste uge, vidste du det? Jeg kender to fra det program. Den ene har herpes. Det erfarede jeg på den triste måde.

Ved stadig ikke, hvordan jeg skal klare mig uden Facebook. Jeg har brug for at skrive bitre statusopdateringer og spille Diskofil og Abba for jer. Hvad helvede var der også i vejen med at hedde Bitre Bethany? Det var da overhovedet ikke fisseagtigt. Ham Zuckerberg er fandme også herre grim! Jeg siger det bare.

Bethany

30 kommentarer:

  1. Ny profil som Bbethany? Zuckerberg har vel næppe noget imod folk der stammer. Eller...

    SvarSlet
  2. Jeg tror han har mange fordomme, domestic!

    SvarSlet
  3. Jeg læste en artikel om at "holde op" med FB (for dit vedkommende under tvang og ufrivilligt), - at det skulle være lige så svært som at holde op med at ryge. Jeg er hardcore begge, så jeg føler med dig, har prøvet kold tyrker på både smøgen og Facen, - det holder overhovedet ikke. Hurra for tv´et og dets værdiløse underholdnings tv oversigt, - på sin hvis minder det om FB, - det sker meget lidt! - desværre kan man ikke poke eller status opdatere på tv, - sejt hvis man kunne, - henover skærmen løber kommentator spor fra seerne om pågældende program. Shit jeg mistede min røde tråd i ævl, - sorry.

    SvarSlet
  4. Du har jo intet job din bums.

    SvarSlet
  5. FuckZucker da? ;)

    SvarSlet
  6. AlleHaderDig: Det kan du da tydeligvis heller ikke have, siden du har tid til at sidde herinde og læse med i smug - eller er din chef også ude af huset??? MUHAHAHAHA

    /C

    SvarSlet
  7. Det går ikke, så godt med at huske hvad profil du skriver fra.
    Det må da være træls at være så bælst i kryderen at man skal sidde og skrive med sig selv.

    Håber du rådner op i helvede.

    SvarSlet
  8. Hold da op. Det må snart konstateres, at Bitterfissen slet ikke er så bitterfisset sammenlignet med ovenstående meget meget sure menneske og mange af de andre særedeles vrede kommentatorer.

    Jeg forstår det simpelthen ikke.

    Facebook sucks!

    SvarSlet
  9. Hvordan får man herpes på en trist måde?

    SvarSlet
  10. @ stopdetdog, ved at dyrke herredårlig sex måske?!

    FB er meget sart... eller folk er emsige og melder andre hele tiden. Et af mine familiemedlemmer blev på få dage verdensberømt fordi han blev bannet fra FB... grunden dertil var så godt materiale at verdenspressen kastede sig frådende over det!
    Udnyt det Bethany... du kan blive berømt!! ;)

    Hvad med bare at oprette en profil hvor du kalder dig Bethany Sauerkraut!

    Katrine

    SvarSlet
  11. AlleHaderDig: Øhhhh, hvor fanden kom det lige ind i billede - kan du ikke kende forskel på et B og C????

    Ja, B der er squ nogle der er mere bitre end dig, kan du ikke tilbyde dem bastogne og en dram? Det er vist tydeligvis MEGET tiltrængt :D

    /C

    SvarSlet
  12. jeg skulle måske have afsluttet mit spørgsmål med en "Badum tsssscccchhhh", Katrine...

    SvarSlet
  13. Hvor mange identiteter skal du egentlig holde styr på B ? Må være lidt hårdt at skulle skrive så mange kommentarer hele tiden. Enten har du ingen børn ellers har du intet job, ellers er du bare elendig til alt hvad du gør.

    SvarSlet
  14. Ja, det var virkelig dårlig sex. Og det er bare ikke fedt at udvide sine kønssygdomme med en omgang herpes. For det er jo OGSÅ kronisk.

    Har virkelig været uheldig på skrævkontoen.

    SvarSlet
  15. ZZZZZZZZZ Med 4000 sidevisninger om dagen behøver jeg næppe sidde og skvadre med mig selv.

    Jeg gider ikke lege med jer ludomaner og onanikarteller mere. Gå væk.

    SvarSlet
  16. Hæ hæ hæ B du aner jo ikke hvad du snakker om, du har sikkert ikke engang opdaget at du har dummet dig for så havde du slettet det. Klø du bare på !

    SvarSlet
  17. @ stopdetdog

    værsgo' http://instantrimshot.com/

    hehe!

    SvarSlet
  18. argh... ovenstående er skrevet af mig, Katrine

    SvarSlet
  19. Jeg kan godt se, at du ved bedre. Du ved mere om mig end jeg selv gør.

    Flot.

    Jeg tror, vi skal til at indføre lidt censur.

    SvarSlet
  20. Er du sikker Katrine? Sikker på det ikke er mig??

    SvarSlet
  21. Aaarrrhhgg anonym, det er ca. lige så belastende som at sige "ved du hvad? Ej prøv at gætte?" Hvis du har noget på Bethany, så kom i gang... Det andet der er spild af kommentarplads. Som f.eks. kan bruges til at dele skrævhistorier og effekt-lyde...

    SvarSlet
  22. jeg TROR det var mig der skrev det... det føltes som mig, men jeg bliver pludselig i tvivl, måske havde jeg en ud af kroppen oplevelse og blev samtidig besat af Bethanys ånd... eller af en af de anonyme pokeronanister... uha... det er en usikker verden vi laver i!

    Katrine

    SvarSlet
  23. Så googlede man lidt på Bitterfisse og andre halvsexede udtryk og så landede jeg her. Kæft, en blog du har her! Jeg har ikke læst meget mere end dette indlæg, men her er dælme da en hel anden stil end andre blogge.

    SvarSlet
  24. Det er en Helt igennem god blog , men hvorfor leve undercover liv og leve et liv som B hvorfor ikke være ærlig om dig selv ? Du virker som en selvstændig kvinde i dine blogs , men din egen virkelig med minus job dine børn og økonomi osv er jo en helt anden , Du er et godt nok menneske og behøver ikke gemme dig bag Beth..

    Kærlig Hilsen en bekymret bekendt

    ville klæde dig ikke forsætte med at lyve om dit liv og den der fantasi verden med job osv.

    Dagens råd elsk dig selv som du er , ikke hvad du ønsker at være .

    SvarSlet
  25. Heldigvis er du stadig på twitter, B.! Der kan man også samle på fans og venner- OG så kan man komme af med sin bitterhed på 140 tegn! Woohoo. Screw Sukkerbjerget!

    - Rikke

    SvarSlet
  26. Kvinden: Det skal vel heller ikke være ens det hele :-)

    Ano 19:30 : Aner ikke hvad du fabler om. Har du også bundet en bitter i dag? Men altså, synes du skal skrive til Harry Potters mor og fortælle hende det samme. Sgu da ikke så godt hellere at ville være en hokus pokus dreng end sig selv. Du bør lægge din bekymring der.

    Rikke: Bare ikke det samme!!!

    SvarSlet
  27. Syntes stadig du skal gå efter B-bethany, then again - haters vil nok blive ved med at indberette dig.
    Verden er af lave når man ikke kan få lov at være en sur kælling uden at blive lagt i gabestok. De kan sku da bare lade være med at læse skidtet, hvis de ikke kan klare det. Du ved, kan du ikke klare lugten i bageriet, så SKRID!
    Anyway. What do I know?! Napper et glas vino mere inden jeg skriver noget jeg fortryder ;)

    SvarSlet
  28. Hahaha, jeg er fuldstændig enig. Men jeg bliver nu ved med at være en sur kælling. Kan jo ikke andet.

    Skål!

    SvarSlet
  29. Det er fandme kun kællinger der kan finde på at forfølge hinanden rundt på den måde. KÆLLINGER. Lad dog den Bitterfisse be.

    SvarSlet
  30. Så er mænd da også nogle kællinger (what else is new), for lur mig om ikke der har været en enkelt mandekælling eller 2 forbi og lave sure opkast over Bbbbbethanys bitre indlæg... Skål!
    (og nu har jeg frådende kastet mig over ungernes elskede rejechips, fuck de er ækle, men ganske skønne når man er småsnaldret - de sover, og jeg må købe dem nogle nye imorgen) Hep hep

    SvarSlet