tirsdag den 30. august 2011

Bethany - Verdens mindste menneske!

For sagomel da osse!! Jeg er så pissetræt af jer! Den evindelige klagesang fra jer læsere, som mener, at NU er Bethany ikke sjov mere!! Ingen humor, ingen satire, bare ren ondskab!! Jamen så fat det dog, kvaboddere: Bethany er et ondskabsfuldt lille menneske. Ensom fucking dame 40 år! Bitter helt ned i de nedgroede tånegle!

Jeg er ikke sjov, jeg er ikke satiriker, jeg er ikke forfatter. Jeg er bare nedtursramt!! Og det mindste menneske på moder jord!

I kan kraftedemig da ikke komme her og bestemme hvordan Bethany er! Hvordan Bethany er I jeres hoveder, er jeg så uendelig ligeglad med. Men hold det VENLIGST for jer selv! Grødhoveder!

Jeg fatter ved den søde rødgrød ikke, hvorfor I kommer her igen og igen?! Bethany har flere besøg end nogensinde. I elsker åbenbart, at jeg keder jer ihjel!! Hvad er det for nogle sølle liv, som I lever!! HVA'? Små lede parasitter!

I kan da skride, kan I. Gå vææææææk! Pånær Okman, jeg elsker Okman (og nogle få andre), og I hader det!! I vil jo også gerne ha' Bethanys kærlighed, små masochister. Og når det ikke sker, så bliver rønnebærene sure!

Jeg magter jer kraftedemig IKKE! Og jeg er udgået for Fernet!!

B.

Facebook 4-0

Nåh, men så har Bethany endnu en gang tabt til Zuckerberg. Bare så I ved hvorfor jeg er væk. Jeg er fandme træt af åndsbollede jubelidioter.

Jeg dukker op igen. 

B.

mandag den 29. august 2011

Liar Liar pants on fire (Løgner Løgner bukser med ild i)


Nej, nu skal jeg nok være sød, for måske lyver diverse Darhmer slet ikke, når de påstår, at de får trusselsbreve, meldes til kommunen for skattesnyd og slet ikke kan være i fred for alle de onde, onde haters, der okser rundt i Blogstilstanden for at true blandt andre kødbloggere og ludomaner på livet og starte 3. verdenskrig. Måske lyver de ikke, men Bethany tror det.

Det er kraftedemig mærkeligt, at jeg aldrig har modtaget et eneste trusselsbrev, at de, der påstået har modtaget nogle af slagsen, altid er de samme dramakællinger, og truslerne altid anvendes som en del af en Får-jeg-sympati-nu-tour-de-blogstilstand. Kraftedemig mærkeligt! I lyver, gør I. I sidder sgu selv og forfatter de trusler, fordi I har pisseondt af jer selv og ikke kan styre jeres temperament, når rødvinsflasken har nået bunden!

Nå, men for lige at hjælpe jer lidt på vej, får I lige nogle tips til, hvordan I gør jeres røverhistorier mere troværdige:

1) Lad være med at fylde jeres selvforfattede trusselsbreve med utallige stavefejl. En mordtrussel på skrift afleveres sjældent af mennesker, der ikke føler sig sikre på deres pen.

2) Lad være med kun at forfatte dem, når Bethany har provokeret jer. Hvis I er så trusselsværdige, vil den slags nok også blive sendt, selvom jeg ikke skriver om jer. Ellers ser det bare ud som om, at de såkaldte trusler er jeres egne forsøg på at få andre til at synes, at Bethany er ond, ond, ond og får onde, onde, onde ting til at ske. Og det er det jo ikke vel?

3) Overvej om I har opbrugt jeres kvote for drama. Hvis man, som enkelte bloggere jo må siges at være, er kendt for at kaste sig ud i Se-mig-jeg-er-et-offer-lege ved hver given lejlighed, begynder det hele at lugte lidt...af lort. Hold op med det og vælg jeres drama med omhu. Det vil gøre sig godt for jeres troværdighed.

4) Lad være med at true med politi- og bloggeranmeldelse, før I faktisk gør noget ved det. Det virker så tamt, når I om en uge bliver spurgt, hvad politiet sagde - og I kan jo ikke ligesom bruge undskyldningen om, at I har haft for travlt til at nå det. I er trods alt bare førtidspensionister.

Velbekomme

søndag den 28. august 2011

Kun for de fede

Eftersom I alle trænger til at tabe jer lidt, så har jeg fundet en supergod opskrift til jer. Velbekomme.

Hvad sker der i øvrigt for den skabning?? Tror kraftedemig vi har fundet prototypen på Sektmedlemmerne.

Internationalt:

Vad händer i allmänhet, för varelse? Tänk jävla vi har funnit den prototyp av sekt medlemmar.


Bethany!



lørdag den 27. august 2011

fredag den 26. august 2011

Sneglespor

Havde ellers lykkeligt glemt alt om Sneglen (Værsgo, mere opmærksomhed, min pige). Men pludselig bliver Bethany invaderet fra alle sider derovre fra. Sneglmodellaen har været så venlig at linke, fordi hun lige skulle forsikre fanskaren om, at hun er helt ok trods Bethanys bitterheder, og at det altså ikke er Bethanys skyld, at Sneglepigen ikke overplastrer sin blog med billeder for tiden. Det har så resulteret i, at De andre googler som gale, for at se hvad det er Bethany har ytret om divaen.

Fordi det ER fredag, og fordi jeg har kværnet tre Underberg allerede, så får I lige linket her , så behøver I ikke google mere. I dag er Bethany nemlig jeres ven. Og i tidsnød.

Bethany!

PS. Hvad I mangler af billeder ovre hos Sneglen, kan I hente hos Øksehugget. Vi har alle ventet spændt på netop DE billeder.

torsdag den 25. august 2011

Gummistøvleporno

Man skulle ikke tro, at nogen Sektmedlemmer kunne elske Bethany efter dette og dette, men de fortsætter kraftedemig i en uendelighed med at putte kærlighed på Bethany. Derfor vil jeg i ren godhjertethed vise pigerne mine gummistøvler (man er vel trendsetter). Ja, I kan nok huske at jeg fandt en Ilse Jacobsen i søen? Ved utroligt held fandt jeg den anden i Den blå avis.

Så nu sværger jeg til Ilse. De blomstrede fra Netto gik jo også i stykker konstant!! PS. Mine ben er virkelig ikke så fede, som de ser ud på billedet. Det er de ikke!!! Skulle nok lige ha' fundet en modellamåde at stå på, men pyt nu med det. Nu har I trods alt fået lov at se Bethanys fødder.


Man ved aldrig, hvornår man får brug for en hestedildo

Let's face it ( lad os ansigte det?), "The abyss" kan bare ikke få det stort nok. Jamen, jeg skammer mig ikke! Har født tvillinger og datter (hvordan tror I måske, at Marys skræv ser ud?! Eller.. fik hun mon kejsersnit?).

Nåh, men ovre i det meget, meget populære indlæg om Madorglet (I hader hende virkelig, hva'?), var der pludselig en, garanteret en fra Onanikartellet (vig bort), som mente, at Pilles smykkestativ lignede en hestedildo. Hvad synes I?

Jeg synes ikke, det ligner en hestedildo, og det er absolut ikke fordi jeg har erfaring på området (mindre kan gøre det, trods alt)! Men jeg ser da bestemt muligheder i Kreakragens rædsomme "smykkestativ".

Man har det lidt som dengang i kuponnyhederne, hvor kvinden på billedet helt uskyldigt sad og masserede nakken med massageapparatet, ik'?

Virkelig dårlig undercovervibrator, siger jeg bare.

Bethany!

onsdag den 24. august 2011

Nogen burde søge hjælp (og det er ikke mig)

Bevis på at man mister forstanden af at spille hjernedøde spil på Facebook (Set på Facebook) :

På en pæn måde - prøv lige at FORSTÅ det her - det er IKKE ligegyldigt hvad man laver hos naboer! en høstede jordbær hos mig, de er 15 timer om at være klar igen, det betyder at mit spil nu er stoppet, for det er det eneste jeg mangler i opgaven...og det er altså SURT SHOW. Vil I ikke nok holde jer til det I skal, hvad enten I er inde som hunter=finde dyr, carpenter=fælde træer, doctor=finde medicin... I kan se hvad I er på de hatte i har på, det står også når man kører sin mus henover. Tak! ;-)

Jeg er rystet. 

Bethany!

tirsdag den 23. august 2011

Newyorkerudenhjerne får med grovfilen

Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Det gør jeg virkelig ikke. For det er sgu da bare pisseflot, Newyorkerudenhjerne! 12 millioner sulter i den anden ende af verden, og så sætter du kraftedemig en donationsknap på din blog, så folk kan donere penge til dig! Dig, som fandme svømmer i mad og i forvejen lever for de tusindvis af skattekroner, som os, der vælger at løfte vores samfundsansvar ved at arbejde, betaler til dig! Hvor mange penge synes du lige, at vi skal give dig, for at du kan sidde på din flade røv og blogge og hælde lort ud, hva? Åbenbart flere end vi allerede gør. Mer vil ha' mer, ikke sandt lille dame? Du skulle skamme dig!

Jamen, det er hvad brugerne vil ha’!! klynker pensionisten. Neeeeej ikke en fucking skid, din lille løgner. Du tigger, gør du. Uanset hvor mange gange du skriver, at du ikke gør, så er det fandme det du gør. Rend mig i røven og styr dig. Tror du virkelig, at du kan bilde blogfolket ind, at man ligefrem trygler om at få lov til at give dig penge? Nok er bloggere gennemgående hjernedøde, men så dumme er der sgu da ingen, der er. Det ville ha’ klædt dig i det mindste at stå ved det!

Føj for fanden. Og føj for fanden til den som så meget overvejer at give en fucking penny til madorglet!

Bethany!

Kaos i Blogstilstand


Tænk engang hvis man kun måtte ha' en fra hver Blogstilstandsgruppe på sin blogroll! Tak spids et dilemma og ikke bare Kristines dilemma, men alles! Måske især Kreakragernes. Deres blogrolls er jo overplastrede med andre røvsyge Kreakrager. Tænk hvis de kun måtte vælge én (slut med at have 746486 followers bare fordi man har hæklet en ugle). Det samme gælder Sekten og Onanikartellet. Ikke noget med adspredelse rent hobbymæssigt dér. De holder sig til deres egne. Enten Hæklede is, Fluelook eller fællesonani, men aldrig både og - det minder jo nærmest om en slags apartheidstyre. Kunne ellers sagtens se et sammensurium af disse. Se, det ville fandme være interessant at læse om!

Nåh, men tilbage til det med at vælge! Maren eller Fuhrmann? Stinestregen eller Hverdagsnadia? Klidmoster eller Piskeriset osv. osv. Det ville kraftedemig blive et stort kaos, for alle blogs er jo nærmest kopier af hinanden.
Kan I måske nævne nogen, som der kun er én af? Udover mig selvfølgelig, jeg er jo en original uden lige.

Jeg kender ikke alle blogs i Stilstanden (Gud være lovet), men jeg kan umiddelbart kun komme i tanke om to, som skiller sig ud. Ditte O. og MotherfuckingTheresa. Jeg læser dog ikke med hos sidstnævnte, det magter jeg simpelthen ikke. Jeg betaler jo for helvede ikke min psykolog for noget, jeg lige så godt kunne læse hos kvinden med de tusinde ord, men Ditte O. har Bethanys hjerte. Hun er kraftedemig så modbydelig, at jeg bliver helt varm indeni. Dejlig pige!

Med hensyn til Bethanys egen blogroll. Jeg sletter og tilføjer, som De andre laver give-bliv-fast-læser-please-aways. Bliver hurtigt træt og skuffet over al jeres lort, og når I begynder at gå for meget i selvsving over jeres møgunger, så er jeg altså smuttet. Synes dog, at jeg klarer det meget godt, hvis man skal tænke på det med grupperne.

Jeg vil i øvrigt opfordre jer til at blive mindre Bethanyorienterede. Det er faktisk pisseuinteressant at læse om sig selv, og det er som om, I ændrer jer, når jeg bare har set til jeres side. Hold dog op! Hvis I så gerne vil nævnes herinde, kan I sende mig en tusse, så taler vi om det. Men drop analyserne, fedterierne og jeres "Åh, hvor er jeg bange. Bange, bange, bange! Tænk nu, hvis Bethany kommer efter mig-pladder". Det er for helvede som at høre den unge Jørgen nede fra Bodegaen, der siger "Nej, nej, nej. Du må ikke (men gør det gør det gør det)", når man nærmer sig hans prostata. Ork satme, hvor bliver man træt af den slags.

For lige at vende tilbage til Maren og Fuhrmann. Skulle jeg vælge, måtte det blive Fuhrmann. Hendes mand er herre-lækker, hun har det liv, jeg drømmer om (men ikke magter), havde jeg blot været 30 år yngre, og hun taler sjældent om børn. Jeg hader børn.

Bethany!


mandag den 22. august 2011

Hvad blev der af Ingefærbrød? (What happened to Gingerbread?)

Hvad skete der med Gingerliv? Rent Agathe Christie-mysterium, hvis man spørger modebloggerne (Det gør man så ikke, men man skal jo lyde fair i det her hell hole). Nåh, men på både Trendsales og Jubii-debat vil man altså gerne vide, hvor pauseskærmen er blevet af!! Og inden vi fortsætter historien, så lad mig lige indskyde: Jeg googler ikke mig selv (så lad nu det hvile puslinger), jeg følger ikke med overalt, men os bloggere har altså supersmarte statistikprogrammer, der viser, hvor vi får besøg fra, og Trendsales og Jubii-jeg-har-absolut-intet-andet-at-lave er åbenbart vilde med Bethany, og det vælter ind med tåber fra den side af. Godt, kan vi så komme videre? Åndsboller.

Der skete det med Gingerbread, at hun blev meget, meget sur på Bethany over al den ærlige opmærksomhed hun fik herfra. Derfor er der nu kun adgang for særligt udvalgte inde hos Gingerbread. (Jeg er ikke en af dem, hvis I skulle være i tvivl). Eller så har hun måske bare lukket sin blog, hvilket måske er lidt trist, men på den anden side: You go girl! Godt, at du tænker dig lidt om. Det gik jo ikke skidegodt vel!?! Bethany er god på den måde. Forstår I? Tid til eftertanke og optimering af niveauet. Dygtig pige.

Nu er Bethany jo ret god inde i hjertet, og jeg synes, det er synd for jer, der savner Gingerbread. Derfor har jeg fundet andre alternativer til hvor I kan finde Gingerlivet. Der er blandt andet Facebook (Billedet ligner i hvert fald nogenlunde). Og hvis I er helt vilde i hipsteren, så kan I kraftedemig også få hende live.
Velbekomme.

Til allersidst: Hvis I bare savner at se hende i øjnene, så har Bethany da også løsningen:




Bethany!

Facebook Dejavu

#¤¤##/&&%%!!!¤%&/ !!!!!

Har åbenbart ufrivillig Facebookkrig. Finder mig kraftedemig ikke i det. Zuckerberg vil åbenbart ikke ha', at jeg har venner, men det skal jeg nok selv bestemme! Den sjuft!! Jeg skal sgu da ha' venner et eller andet sted, ikk'?

Hold øje med venneanmodning fra Bethany. Eller led selv. Må holde det lidt undergrundsagtigt! Og så må jeg undvære fansiden et stykke tid. Ved godt, at I er kede af det. Men så må i fandme finde andre måder at elske mig på!

Bethany!

Sandheden er ilde hørt

Sig mig lige: Er det bare mig, eller truer Maskineriet med tisselege?!?!?! Utroligt hvad man skal udsættes for, bare fordi man siger sandheden! Det er sgu da ikke min skyld, at folk er hjernedøde og opfører sig som Lemminger. Grødhoveder!

Bethany!

søndag den 21. august 2011

Hæklehelvede

Lad os byde velkommen til bloggens nyeste medlem "Nørkleriget".

Hun hækler bordskånere, og de kan vendes. Tænker I Kreakrager aldrig over, at man ikke skal gøre ting, bare fordi man kan? Ja, I kan hækle, vi ved det godt. Og I er sikkert også gode til det. Men vendbare bordskånere, vaffelis, lysestager, flag og hvad fanden ved jeg...?! Hvorfor??

Jeg maler kraftedemig da heller ikke billeder med egen afføring, bare fordi jeg kan. 

Bethany!

Sur, sur, sur...

Nej, nej. Bethany sover da ikke endnu. Har jo kraftedemig sovet det meste af dagen, så nu har jeg øjne så store som øltønder. Faldt over blog (Leder desperat efter noget at skrive om (fandt ikke noget)). Har faktisk pløjet mindst otte indlæg igennem på den blog...Ved ikke, om det var fordi jeg ikke orkede andet, eller fordi den var underholdende. Nåh, men pludselig ser jeg mig selv nævnt på bloggen. Rodebutikken vil vide, hvordan Bethany kan holde ud at være sur hele tiden. Men sagen er jo den, at det er Bethany ikke. Skjuler det bare ret godt. På den anden side så er det faktisk ret nemt at være kronisk tosset, når man er omgivet af Ludomaner, Kreakrager og Onanister. Jubelidioter!

Nåh, men den der blog hedder i øvrigt "En studerendes bekendelser", og virker måske lige så ligegyldig som alle de andre i Stilstanden. Men Bethany giver den en chance. Må være fordi der har været besøg i "The abyss".

Apropos "The abyss". Kan man satse på, at A38 hjælper mod pludselig opstået kløe i skrævet?

Bethany!

lørdag den 20. august 2011

Weekend med Bethany

Er du ikke lidt stille i dag, Bethany? spørger I. Jo, det er jeg. Har hovedpine, og så er jeg generelt sur og bitter. Hvorfor jeg har hovedpine? Jo, nu skal I høre.

Bethany var på den lokale bodega i går. Der var happy hour, og det gælder ikke kun fadøl, det gælder også de der "1 enkelt" (pisse latterligt navn hvis I spørger mig, for man drikker sgu da ikke kun en enkelt). Nåh, men Bethany drak mange enkelte. Blev stangvissen og kælen. Heldigvis er jeg ferm til det med mænd så allerede kl. fire i morges (en time før lukketid), var der bid.

Katastrofe. Troede ellers, det var noget af en fangst, men alt er ligegyldigt, når manden har tunge med centrifugalkraft. Magter det ikke. Var svimmel nok i forvejen, og en tunge der centrifugerer hårdt og brutalt inde i ens mund...Nåh..I kan gætte jer til resten. Vi skulle nødig tiltrække skumle typer i dag.

Ok, men hvorfor er du så sur og bitter, Bethany? På grund af Facebook for helvede! Jeg vil sgu da være på Facebook. Har ikke brug for at være undergrund og hip(ster)? Bethany er med hvor det sker, og der sker altså meget på Facebook. Så jeg er tosset på De andre, som anmelder hele tiden. Og jeg er bare generelt tosset på De andre lige nu. Nej, ikke Blogstilstanden, men kommentatorerne. Hjernelamme, opkastfremkaldende psykopater, som prøver at gøre livet surt for Bethany. Det kan man sgu da ikke. Så er man jo idiot. Og hvem gider være en idiot?

Bethany!



Laban - Kold Som Is

fredag den 19. august 2011

Løst og fast - Nej, det handler ikke om afføring

Sidder på Kontoret og hænger. Chefen er ude af huset, og derfor har jeg frit slag til at poke folk på Facebook (Hvis jeg havde sådan en), drikke kaffe, læse blogzzzzzzzZZzz og drømme om weekend og sove længe. Ja, det kan jeg, for Tvillinger på 2 og datter på 4½ skal med Hellerupbror i sommerhus. Bethany skal sove, se TV, læse og spise forskellige chokolader salater.

Har læst flere Ditte O. blogindlæg, og jeg kan ikke helt finde ud af hvad det er hun har med Camilla Framnes (hed hun vist) fra De dumme mødre. Nåh, men den dame ser godt nok meget TV. Og får kommentarer som får jer herinde til at ligne små katolske skolepiger. Mon hun har fået tilsendt trusselsbreve nogensinde? Eller vil folk også kun svine hende i al åbenhed - ligesom her. For der er kraftedemig aldrig landet et ærligt trusselsbrev i min indbakke. Masser af tilbud om sex men INGEN trusselsbreve.

Nåh, men hvis jeg ikke var totalt undercover, så ville jeg gerne drikke kaffe med Ditte O. og diskutere TV-udsendelser, for vi ser vist de samme ting. Der er i øvrigt premiere på Singleliv i næste uge, vidste du det? Jeg kender to fra det program. Den ene har herpes. Det erfarede jeg på den triste måde.

Ved stadig ikke, hvordan jeg skal klare mig uden Facebook. Jeg har brug for at skrive bitre statusopdateringer og spille Diskofil og Abba for jer. Hvad helvede var der også i vejen med at hedde Bitre Bethany? Det var da overhovedet ikke fisseagtigt. Ham Zuckerberg er fandme også herre grim! Jeg siger det bare.

Bethany

Ingen Facebook, Ingen venner

Godmorgen Blogstilstand

Jubelidioterne har lukket min Facebook igen, så nu er det slut med det. Slut med at være i inderkredsen med Pink Lady, og slut med at have fans fra Sekten.  Jeg må opgive tanken om at have en form for venner.

Jeg kan i øvrigt oplyse, at Bethany ikke kan findes på Krak, De gule sider eller andet godt. Så det nytter ikke at google "Bitterfissen Bethanys telefonnummer" eller "Bitterfissen Bethanys adresse". Åndsboller.

God weekend.

Bethany!

torsdag den 18. august 2011

Ludomaner on the move

Nu er det ikke første gang, at Bethany skal bakse med ludomaner, som nu hvor hele Pokernets hobe af tosser har sat sig for at finde ud af, hvem Bethany er. Jeg skal nemlig sige jer, at tvillingernes far også er ludoman, og jeg husker med vemod, da jeg forlod ham, fordi jeg fandt ud af, at han at han havde intim omgang med den lokale spillebules manager for at få ekstra kredit til sit enarmsrytteri. Jeg forlod ham nu ikke på grund af sidespringet. Utroskab er ikke en synd – det er et livsvilkår. Nej, jeg forlod ham, fordi manageren var en mand. Det var alligevel meget nok. Selv for Bethany.

Så ludomaner skræmmer ikke Bethany, og jeg synes ærlig talt, at det er et billigt trick at udlove en dusør for mit hoved. Find lige den ludoman, der ville sige nej!

Ludoman1: Har I hørt om Bethanyspillet?

Ludoman2-1000: NEJ! Hvor hvor hvor?? Kan man vinde noget? Kan man? Kom nu, sig det! Kan man vinde hva’ hva’ hva’?

Ludoman1: *ser lumsk ud* Mjaaa, man KAN vinde noget. 100 dollars babi babi babiiiiiiiii.

Ludoman2-1000: Pyt med hvad det er. Bare vi kan vinde noget.

Ludoman217: Jeg går all in!

Ludoman370: Jeg rydder bordet!

Ludoman567: Med hvad?

Ludoman370: Det ved jeg ikke. Jeg gør det bare!

Ludoman567: Det kan du da ikke.

Ludoman370: Selvfølgelig kan jeg det. Man kan alt i Bethanyspillet…og man kan også vinde noget.

Ludoman:989: Fuck nu om man kan vinde noget. The game is on!

Ludoman1-1000: ÅRRRRHHHHHH VI SPILLER! Spil for satan! SPIL!!

Ludomaner i kor: *spiller spiller spiller* Vi spillede! Vi kom! Og nu kan vi ikke se skærmen for bare smat.

Bethany må konstatere, at der ikke er den store forskel på Onanikartellet og Ludomanliderbasserne. De spiller alle konstant, Bethany får dem op i det røde felt, og de er fuldstændig ligeglade med, hvad de spiller til – bare de får lov.

Jeg udlover i øvrigt 200 dollars til den, der kan finde frem til Chilotte – er I tændte nu?

Bethany!

Hipsters

Kan huske dengang i starten, hvor ingen rigtigt vidste, at de skulle hade mig, og hvor Dines henne på Twitter snakkede noget om hipsters. Bethany anede jo ikke hvad det var. Troede som før skrevet, at det var underbenklæder.

Men der er åbenbart hipsters allevegne nu, helt uden at JEG har opdaget, at de kom (Sådan er det i øvrigt med mange ting). Ved stadig ikke helt hvad det er, men jeg kan bare mærke, at jeg hader dem. Hipsters...Ej hvor lyder det også dumt! Og de ser sikkert også sindssvagt dumme ud på den der wannabemåde. Men eftersom jeg ikke kender særligt meget til fænomenet, så linker jeg bare til en anden som gør, og som også synes at hipsters er åndsbollede grødhoveder!

Så kan I selv ligge og rode med resten.

Bethany

Bethany og Zuckerberg

Som nogen jo helt sikkert har opdaget (og ligget søvnløs over), så er min Facebookside blevet deaktiveret. Ja, folk er idioter, men det må vi leve med. Imidlertid så får man ikke bare sådan lige bugt med Bethany, så nu er der altså oprettet en ny side. I finder den enten her eller længere nede på bloggen. Så kan der Likes (synes godt om) igen! Vær ikke generte. Jeg ved I vil. <3 Ja, jeg har sgu da kun gjort det for JERES skyld!!

Nåh, men det var jo ikke kun fansiden, der blev lukket, det var også min personlige profil, hvor jeg faktisk var ven med Pink Lady. Det tager jeg ganske tungt, og Zuckerberg er på ingen måde populær hos Bethany nu! MEN!! jeg har naturligvis også lavet en ny personlig profil, så Pink Lady ikke skal fortvivle. Den finder I her.

Og det var vist dagens servicemeddelelse.

Bethany


onsdag den 17. august 2011

Where have all the bloggers gone? (Wo sind alle die Blogger gegangen?)


Ind imellem tænker Bethany på andre end sig selv. Det er sjældent, men det sker. Man skal nok ikke gå så langt som til at sige, at hun bekymrer sig, for det er ikke just en fritidsbeskæftigelse af de foretrukne. Idioter er, hvad idioter er, og de som regel selv ude om det, så hvorfor spilde sin dyrebare og meget vigtige tid med den slags. Men som skrevet så tænkes der en sjælden gang på andre, som nu hvor man falder over alle de døde blogs i Blogstilstanden. Hvad skete der mon med bloggerne bag? Døde de af kedsomhed (for I er jo kraftedemig så kedelige, at I rent faktisk er i stand til at slå en død mand ihjel), eller fik de bare ikke den opmærksomhed, som de – ligesom jer – troede, at blogskriveriet ville give dem?

Tag nu eksempelvis ”Patdame i Seletøj” - var det overhovedet meningen, at hun ville lave en blog, eller var hun mest af alt interesseret i en virtuel kalender, som samtidig giver os muligheden for at få patværket i snotten, mens vi sidder og tæller ned til dagen for børnebidragsindbetaling?

Eller hvad med ”I midten af absolut ingenting” - er hun stadig hos Anders, er hun stadig vred, og har hun glemt tanken om aktiv revalidering og bare overgivet sig til førtidspensionisttilværelsen som størstedelen af alle jer halvhjerner derude? Nogen burde fortælle hende, at hun i så fald passer som fod i hose til Blogstilstanden. Kom tilbage din intetsigende gås!

Min yndlings er dog nok ”Mis Miav Fritzen” - en dominant mand, som selv mener, at han er en mis (der nok en, der forvirrer Onanikartellets submissive damemennesker dér – vil han have den i rumpen, eller må jeg få?). 

Fritzen er et fjols, som har et tåbe af en kælling til kone, der er så hjælpeløs, at Missedrengen skal fortælle hende, hvornår hun må drikke vin, og hvornår hun ikke må. Bethany citerer desuden: 

  Aftenen forinden havde jeg ladet pisken danse på en krop som kun langsomt blev varm og aldrig helt åben og modtagelig. Og jeg sluttede ved at lade hende modtage et par enkelte afsluttende slag”. 

Det må kraftedemig føles nederen, at man skal banke sin kone for at få sex! Paradoksalt at sådan en selviscenesat, selvstændig og brunstig tyr har behov for en blog. Lur mig, om han ikke i virkeligheden sukker efter opmærksomhed og anerkendelse for sin imponerende manddom. Du fik den nok ikke, hva’ Mizzer, så din blog døde af sig selv. Jeg vil vædde på, at du sidder og kommer lidt i buksen af de slag, du nu får af Bethany. Slemme dreng!

tirsdag den 16. august 2011

Nogen vil lege med Bermudatrekanten

..tror I ikke? Eller er det mon noget med dusør for min skalp?

Kunne faktisk godt bruge nogle håndører. Der er kun sjatter tilbage i alle flaskerne, og der er kun krummer i kagedåsen.

Bethany

To måneder


Så har Bethany saftsusemig eksisteret i hele to måneder!

De andre er efterhånden sure over den tilsyneladende nedadgående kvalitet, men det må de selv ligge og rode med. Jeg har en FEST med mig selv, og man kan deltage eller lade være. I don't give a fuck (Jeg giver ikke et knald)..Eller..Nåh.

Uanset hvor ringe min blog er, så er den jo stadig bedre end alternativet - Hvilket I må være enige i, siden læsertallet stadig er stigende.

Skål.

Bethany!

Gæsteblog

Gæsteblog af Jegharenmeningom:

Ad! AD AD AD!!!! (Ja det kræver caps lock!) (Tak spids!)

Her til aften, da jeg skulle hjem, måtte jeg holde og vente, fordi lægehelikopteren var landet på vej hjem til mig. Så jeg holdt ind til siden, og satte mig til at svare på nogle af de sms'er, jeg var bagud med (populær dame, hva'?). Så kiggede jeg rundt, og så blev jeg PISSED! Folk strømmede til – flere af dem med kameraer. Det her skulle bare helt klart i familiealbummet. Eller hvad?? (Snarere på youtube eller facebook, er du bagud eller hvad?)

For godt halvandet år siden blev min niece på 3 fløjet med sådan en fætter til Rigets brandsårsafdeling med min søster ved sin side. Jeg var da flegnet fuldstændigt ud, hvis jeg fandt ud af, at folk havde flokkedes omkring dem og fik halvfed (Nu skal du kraftedemig ikke hidkalde Onanikartellet) på at tage billeder af det! Jamen jeg fatter det ikke!

Der er også folk, der tager ud og tager billeder, når der er brand rundt omkring. Det er da bare ikke ok! Det er andre folks ulykke på fuldstændig kompromisløs vis. Burde et minimum af almindelig opdragelse ikke have fået banket ind i hovedet, hvad respekt for andre folk og ikke mindst folk i kriser er?

Ok. Jeg lyver, når jeg siger, jeg ikke kan forstå det. Der er jo et eller andet i hulemennesket i os, der gør, at vi bliver tiltrukket af sådan noget. Men er vi ikke kravlet ud af hulerne?(Nej)Kan vi ikke installere en pejs, hvis vi kan lide at se på ild?(Du ved godt, at det ikke er det samme) Købe en tillægskanal, hvis vi vil se på ulykker?(Så hvis man vil ha' sex, skal man i stedet se porno?) Er jeg urimelig i mit krav til civiliserede mennesker???(Ja)

Snigepige / jegharenmeningom

mandag den 15. august 2011

Svin!!

Bitterfissen kan godt blive trist. Selv i 3.person, og det gør hun, når tåber som jer ikke kan manifestere så meget pli, at I lader uskyldige mennesker være, når de ikke selv har bedt om jeres lort. For en god ordens skyld skal jeg indrømme, at jeg/Bethany/3.personsblogkendis selv beder om det, men bloggere som Luna og måske endda også den drønirriterende Onkel Anders gør ikke, men de får det alligevel, og det er altså dårlig opførsel idioter!

Både Onklen og Luna skal åbenbart lægge blogs til jeres anonyme svineri på grund af deres eksponering herinde, og det er simpelthen så usselt, at jeg må drikke en halv flaske bitter for ikke at brække mig udover både tvillinger og tastatur. Føj for satan! Amøber, åndsboller, tabere, førtidspensionister, hundekneppere og forpulede tåber! Tag jer dog sammen! I har så lidt nosser, at I ikke engang tør linke til jeres blogprofiler og derfor undgår at stå til regnskab for jeres perfiditeter. Selv Anders Massemorder Breivik har mere klokkeværk end jer. Han står da i det mindste ved sit lort!

Jeg kender ikke Luna. Jeg kender ikke Onklen. Jeg kender ikke nogen af jer og håber ved GUD aldrig, at jeg kommer til det, for jeg væmmes. I tror ofte, at jeg tager pis på jer, når jeg fortæller jer, at I er ækle. Men I tager fejl, for jeg synes virkelig, at I ER slum, og det understreger I kraftedemig i stor stil med jeres talentløse tilsvininger af de bloggende tøsebørn.

I bruger internettet som ventil for alt det lort, I må æde ude i den virkelige verden (det gør jeg måske også, men jeg er så bare lige det sejere end jer – et spørgsmål om stil, hvad kan jeg sige (What can I say. Tag den på translate for yderligere oversættelse. Bethany har ikke tid.)). Derude er I med sikkerhed små feje kujoner, som siger ja og amen til chefens, mandens og hende den seje venindes holdninger, og I hader det! I hader, at ingen har så meget respekt for jer, at de lytter, når I taler, så I griber til laveste fællesnævner og bliver svin; klamme svin som kun kan få opmærksomhed ved at være det, I er: SVIN!

Bethany!

søndag den 14. august 2011

Hjernedøde kommentatorer i Blogstilstanden

Maskinrummet skriver om sig selv vs. De andre (damer). Kommentatorerne er som sædvanligt enige og erklærer (som endnu mere vanligt), at Maskinrummet skriver lige DET, de har gået og tænkt på. (Ærgerligt at I er for snotdumme til at få det ned på skrift, hva'?). Og så prøver de at efterligne jargonen i blogindlægget og komme med egne pinligheder. Ser simpelthen så dumt ud.

Ser det jo hele tiden (og ja, jeg har nævnt det før, men man skal åbenbart slå hårdt og mange gange, før I fatter noget som helst. Hvordan føles det egentlig at være fysisk i live, men samtidig hjernedøde?) 

Kommentatorerne prøver konsekvent at tilpasse sig given blogejers måde at skrive på. Herinde tror folk eksempelvis, at de er skide sjove, når de skriver noget på engelsk og derefter oversætter det til dansk i parantes - For sådan gør Bethany jo. Og folk smider om sig med brunnæsehåndtegnet, selvom de garanteret aldrig har hverken brugt eller tænkt det før.

Ovre hos Tudemarie sidder der også en flok wannabe's og efterligner hendes sprog. Især hendes hang til at skrive "Mand" (Som I "Hold da kæft, mand") osv. osv. Faktisk er Øksehuggets læsere nogle af de værste brunnæser i hele Blogstilstand har jeg bemærket. Men okay, pigebarnet har jo brug for det med det ringe selvværd, hun render rundt med.

Hvorfor gør De det?? Kraftedemig noget af det mest bovlamme jeg har set!

Jeg tænker, at det må handle om de allersørgeligste eksistenser I Stilstanden: De mennesker, der ikke har evnerne til at komme med noget nyt eller konstruktivt herinde, men blot lapper andres visdom i sig (Ha ha ha ha ha ha. Visdom og Stilstanden i samme afsnit!!! Det er manglende mening på højde med førtidspensionisternes undskyldninger for at undgå arbejde) i forsøget på at få det til at se ud som om, at de har et liv, kan begå sig blandt andre og hører til andre steder end på den lokale kro. Lad nu bare være. Gro en hjerne og en selvstændig tanke eller hold kæft.

Bethany!

De forsømmende mødre

Pudser lige brillerne, og læser endnu engang:

"Som travl mor kan det være svært at finde de gode børne-apps."

Hvad? HVAD? Læser lige lidt mere:

"Har du også små poder som elsker at lege med din iPhone? Men synes du også, at der er uoverskuelig mange apps?"

Ja, det står der sgu!! Og konen er kraftedemig uddannet lærer!! Det skilter hun ligefrem med. Jeg tror nok lige, at jeg ville nedtone den information! Vorherre bevares!

Børn skal ud og have jord under neglene, skrabe knæ på asfalt, tisse i sandkasser og falde ned fra rutchebaner! Men nej, mor skal fandme ha' tid til blogs, Facebook og telefontid med veninderne og så er apps jo som sendt fra fucking himlen! Forkasteligt. Og så er jeg pisseligeglad med om Mor Maren er enig med uddannet lærer. Et barn på 1½ skal FANDME IKKE SPILLE ANGRY BIRDS! (SURE FUGLE).

Og hvad helvede er der nu galt med Teletubbies og Svampebob Firkant? (Hvis I svarer, at de også fåes som apps, så bliver I kraftedemig slettet!) Det er sgu da udmærket babysitning, når man har fået en dram for meget.

Bethany!

lørdag den 13. august 2011

Bethany og Sekten

Tak spids! Noget er galt.  Sektmedlemmer stormer til min facebookside som var jeg selveste Tyra B. eller noget. Og endnu værre: Jeg er begyndt at læse modeblogs. Hele 1½ time brugte jeg i aftes. Jamen mit VHS-bånd med optagelser af lykkehjulet ( åh, ham Bengt Burg er altså en charmetrold. Den frække fyr!) er gået itu, så jeg havde intet at tage mig til. Er trods alt fast fredagstradition. Tvillingerne elsker det også. Ja, så endte jeg på modeblogs, og Tvillingerne gik heldigvis kolde efter indtagelse af tre poser franske kartofler. Uøkologiske.

Har både øjnet MissJeanett, Kia og Lasse (Nu bliver Sidsel og Mathilde fandme sure) blandt medlemmerne (over 100 nu. Jeg er så godt som klar til den røde løber til næste gallafest for De dumme mødre). Gad vide om de er fra samme sekt? Nej, sgu da ikke de dumme mødre, dit grødhoved! Og prøver de nu at overvinde mig med kærlighed? Ren Scientology! Jeg ved det bare!

Magter det kraftedemig ikke. Det ender med cupcakes, fællessang og lejrbål. Jeg nægter! I kan glemme det!

Det er efterhånden særdeles vanskeligt at holde sig bitter på alle De andre! Det kan I godt notere jer, jer der mener at Bethany er et eller andet eksamensprojekt. Uanset hvor meget jeg skælder og smælder er det helt nyttesløst. Alle vil bare være venner (undtagen negerne). Er de alle sammen en gang submissive sataner, som i virkeligheden bare vil ligge i lænker og hundekurve hjemme hos Bethany? Ja, jeg spørger bare!

Bethany

fredag den 12. august 2011

En af de ekstra grovkornede

Kære bulimiker. Er du træt af at stikke fingeren i halsen efter hvert måltid, så burde du måske prøve metoden, som er beskrevet i denne blog (Andet afsnit). Det kræver dog, du har en mand i nærheden. Alternativt en kvinde med påspændingsdiller (Eller bare noget der minder om tissemand. Det kunne være Klidmosters bacon eksplosion).

Regner ikke med, at det er et must, at skulle agere hund under akten.

Velbekomme.

NB: Bemærk i øvrigt at "hunden" udover sin kurv nu også kan være lænket til sengen om natten. Nu kan hun da efterhånden ikke få bedre forhold i det lille hjem, hva'?

Bethany

Negerboller

Skal vi lige slå noget fast? Ja, det tror jeg nok, vi skal!

Afledt af et par kommentarer i et andet blogindlæg bliver Bethany nu beskyldt for at være racist fordi hun siger "negerbørn" og "negerboller". Fuck jer, siger Bethany!

Det er kraftedemig værre at kalde en person racist end at kalde en person for neger.

Man er ikke racist, fordi man bruger det ord. Man er ikke racist uanset hvilket racistisk ord, man end måtte bruge. At være racist er at have en bestemt overbevisning og leve efter den. Og så er den faktisk ikke længere.

Magter saftesusemig ikke folk der smider racismekortet, så snart man lægger en lort der er lidt for brun!

Kalder I måske asiater for gule. For det tror jeg nok lige, I bliver nødt til!! Hvis man ikke kan sige neger, så kan man heller ikke sige asiat!

ÅNDSAMØBER!

Bethany

Ugens bedste blog

Selv Bethany kan ikke altid være bitter (Det er så en lodret løgn, men pyt det lød jo meget godt!). Har bemærket, folk har jublet over, at jeg formidler links til diverse lorteblogs i stilstanden, fordi de så har fundet blogs, de ellers aldrig ville ha' opdaget. Selv Mor Maren har jeg skaffet en ekstra læser! (Du kan takke mig senere, yndige dame).

Nåh, men udover Ditte Okman som jeg virkelig sitrer over, så har jeg fundet en mere, som bestemt er læseværdig. Ved kraftedemig ikke om alle kender ham i forvejen, men jeg gjorde ikke. Så uden en eneste bitterpille med på vejen vil jeg anbefale Kulmbaks Blog.

Kom ikke og sig at Bethany er hjerteløs!

Og nu: Back to work (tilbage til arbejdet).

Bethany!

torsdag den 11. august 2011

Afliv ungen og behold køteren


Der skal slet ikke herske nogen tvivl om, at Bethany hader de sindssygt bovlamme facebookstatusopdateringer ,som slutter med "Del hvis du er enig". Magter det kraftedemig ikke. Har set indtil flere i dag, som har fået mit skræv til at gære, men dette her slår sgu alle rekorder:

SØGER GODT HJEM: 2 år gammelt barn, den ærlige grund, jeg har fået ny hundehvalp og syntes ikke længere jeg har tid til barnet, jeg frygter også barnet bider min hvalp. Barnet er renligt og up to date med alle vaccinationer. Mangler nyt hjem imorgen da det ellers vil blive aflivet. Tak. DETTE VILLE DU ALDRIG GØRE MOD ET BARN! HVORFOR SER DU DET SÅ SOM ACCEPTABELT MOD EN HUND? Hvis du ikke kan investere 15 år i din hund, så lad helt være med at anskaffe den. Del venligst hvis du er enig.

Alle ved at Bethany elsker dyrene. Jeg donerer mere til dyrene, end jeg gør til sultne negerbørn, så INGEN kan kalde mig dyrehader eller sådan noget. Men…Jeg kunne kraftsusemig rive hovedet af folk ,der sidestiller børn og dyr. Hvad helvede er det for noget?  Det lyder meget godt, men det er jo ikke realistisk! Jeg er helt enig i, at når man har anskaffet sig et dyr, så passer man som udgangspunkt på det i hele dets levetid. Men uventede situationer KAN opstå ,hvor man er nødt til at vælge dyret fra enten for dets eget bedste ell…. Nej, jeg gider kraftedemig slet ikke forklare mig. Det er kun jubelidioter der kan være enige i ovenstående udsagn. (Altså det fra Facebook, ikke mit for fanden!)

Jeg HADER i øvrigt også folk, der har Facebookprofiler til deres dyr, folk der holder fødselsdagsparty for deres køtere og folk der lader deres møgbeskidte kræ hoppe op af mig. Jeg HADER det! (Faktisk utroligt at jeg kan være ret velfungerende menneske ude i virkeligheden)

Dyr er ikke mennesker. BASTA.  Og næste gang I sammenligner og sidestiller, så gå ud og knep en ged, og se om I stadig mener det samme. Nej, der må saftsusemig være en blonde!

Bethany!

Meget kan jeg leve med..



Jeg er jo kendt for at være en ret overbærende type, den ros skal jeg ha', men her sætter jeg kraftedemig grænsen. Er nærmest på vej direkte ind i kronisk depression! ER det muligt at blive mere talentløs end nyudklækket BarbieBlondSiliconeBombeMedModerigtigeTattoos? Ja, jeg spørger bare!? Og skal jeg nu overveje at klage over kaffedrikkende, luddovne pædagogger i datter på 4½'s børnehave, siden det jo må være deres skyld, at det er hendes nye yndlingssang. Troede faktisk ikke at det kunne blive værre end JustinFuckingBieber. Jeg tog fejl.

Ak. Ungdommen i dag.

Bethany!

onsdag den 10. august 2011

Trolden Bethany

Sidder og klasker mig på lårene i grinespasmer. En af Kreakøerne har lavet et meget, meget, meget lærerigt indlæg om trolls (Som om alle ikke kender til det begreb. Altså alle os som er født i dette århundrede). Nåh, men skidegodt at hun kan lære os allesammen om noget, vi i forvejen har kendt til, siden vi blev født. Ak.

Det er faktisk ikke særlig sødt at kalde mig troll og ubegavet. Jeg er ikke en troll, jeg er bare Bethany. Og jeg næres ikke af opmærksomhed, jeg næres af Bastognekiks og andet helsekost. Kreakoen (undskyld, Kia) må lære, at Bethany skriver uagtet hvor mange læsere hun har. Og det er sgu da ikke min fejl, at De andre læser med. Men det gør de sandsynligvis, fordi det er det eneste sted i Blogstilstanden, hvor der sker bare lidt? Eller hvad? HVORFOR LÆSER I MED?! Hvaaaaaaaaaa'?

Nåh, men nu sidder de allesammen og slikker røv så hårdt på Kreakoen at Onanikartellet må dåne af misund, naturligvis med Onkel Anders i spidsen. Det er jo nærmest som et helt Swingerhækleparty, hvor de til sidst i ekstase og fryd alle råber "DON'T FEED THE TROOOOOOLL" ud i ren orgasmelike lykkerus.

PS. Er det i øvrigt ikke ret irriterende at hun taler på alle De andres vegne? Det ville jeg synes, hvis jeg var De andre. Skål.

Bethany!

tirsdag den 9. august 2011

Homoland i Blogstilstand

Ind imellem må Bethany (jeg har hørt, at man omtaler sig selv i 3. person, hvis man synes, at man er bedre end De andre. Og det synes jeg jo) ryste på hovedet over, at danskerne ikke har forståelse for, at mand-med-bombe-i-turban-som-man-ikke-må-tegne-tilbedende mennesker søger sammen i ghettoer. Vi gør det da for helvede også selv. Bare se på Blogstilstanden: Kreakrager stikker næsen i numsen på andre kreakrager, kagekonerne dyrker andre kagekoner og Onanikartellet filer løs hos hinanden, som tjente de penge på det.

Krage søger mage! Og homo søger homo, for har I lagt mærke til Lebbebloggerne? Tak spids! Jeg forstår dem fanderme ikke (og det er så her, at det er smart med en homoghetto, for de forstår sikkert hinanden). Hvorfor skal de konstant nævne, at de er lebber? ”Her er min kat. Han hedder Oskar. Jeg er i øvrigt lebbe. Oskar spiser gerne snegle og drikker sin egen urin. Ved I godt, at jeg er lebbe? Han er grå og hvid og lugter som regel af lort. Har jeg i øvrigt fortalt, at jeg er lebbe?” Ja, vi har hørt, at du er lebbe din åndsbolle, and so fucking what? Din blog og dit (lebbe)liv bliver altså ikke mere interessant af den grund!

Jeg begynder at få en fornemmelse af, at det er særligt vigtigt i Blogstilstanden at have en etiket. Ligesom i AA. ”Hej, jeg hedder Frida, og jeg er lebbe/førtidspensionist/mor/ADHD-ramt/syg i roen/fordrukken (aka Chilotte)”, hvorefter alle de andre syge stoddere hviner: ”HEJ FRIDA”. Tror I, at I bliver specielle af den grund? I så fald er det kraftedemig sørgeligt.

Hvor er bloggen, hvor jeg ikke skal se på så ynkelig selviscenesættende adfærd? Hvor finder jeg bloggeren, der kan skrive uden at tale om sit forstilte særpræg hele tiden? I hvert fald ikke i Blogstilstanden. Det er måske på tide, at Bethany flytter til et land med krig. Dér må de da have sprængfarligt stof at dele ud af.

Lad os slutte af med en sang af Sarah. En 15-årig (?) lebbe, som på forunderlig vis er blevet alle andre lebbers forbillede. På den måde kan man så også sælge musik. Pissesmart...(Kunne I i det mindste ikke ha' holdt jer til Ellen?)

Bethany!

Sex på første date?


Sex på første date? Hvad synes I? Ja, det er kraftedemig ikke MIG der spørger. Jeg kan godt selv tage stilling til, hvem der skal rode rundt i Bermudatrekanten…og hvornår! (Pink Ladys gemal er i øvrigt hjerteligt velkommen med eller uden underbenklæder).

Men folk (mest bovlamme kvindfolk) stiller rent faktisk det spørgsmål på diverse debatfora og andre cyberbodegaer, hvor taberindivider hænger ud på 24 timers basis år efter år (Ja, I må også godt føle jer ramt ovre på Jubii debatten). Hvordan kan man stille sådan et åndsforsnottet spørgsmål, når man er et voksent menneske?? Det er vel for fanden ikke andre (og fremmede!) mennesker som skal tage stilling til, hvem der skal ligge og rode rundt i jeres eget skræv og om det skal være efter en eller ti kopper kaffe?! Jubelidioter hele banden!

Bethany!

mandag den 8. august 2011

Gribbene i det bitre blogland aka. kommentatorerne

Gæsteblog af Rolf (The neverending story):

Folk analyserer på livet løs i blogland; ikke kun på sig selv, moden, børnene, samfundet men også på hinanden. Hvem er Bethany? Hvorfor er hun bitter? Hvorfor er hun *indsæt positiv/negativ*? Hvorfor gør hun som hun gør?

Jeg skriver her et indlæg, helt uden interesse for Bethanys identitet og de tusind andre spørgsmål, der dagligt popper op i blogland (skriver jeg, som om jeg faktisk følger med...fuck it; jeg gætter), men i stedet med fuldt fokus på den brogede flok kommentatorer, der huserer på bloggen. Hvad gør, at candyfloss-retorikken laver en 180’er og i stedet bliver en bidsk, vred og destruktiv retorik? Hvis opgøret er med candyfloss-blogland og målet er et mere down to earth, “sig-det-som-det-er”-univers, hvorfor flokkes den frådende flok så som sjakaler om Bethany og bare venter på, at dagens “offer” bliver udpeget, så dette kan slagtes endnu engang, med stærkere og mere voldsom agressivitet?

Jeg er klar over, at “det her sted” (skriver jeg som om Bethany er et geografisk sted (Så meget fylder jeg altså heller ikke)) netop er et outlet; en ventil for al den negative energi man, hver især, opsamler ved, at tage det falske smil på og lalle rundt som en anden idiot og sige tak, når andre folk træder på en. Det er måske netop det, der gør stedet unikt. Man oplever verden gennem briller, der skruer den realistiske bitterhed ned på det sukkersøde, uden man skal frygte repressalier i det virkelige liv. 

Men hvornår går det fra en realistisk bitterhed til en “full-on personlig nedslagtning”? Det gør det, når det originale indlæg fortolkes af læserskaren. Som vilde dyr står de klar til, at destruere videre på “ofret” helt uden realitetssans. Tit sidder jeg med en følelse af, at det originale indlæg bliver gjort til skamme af kommentatorerne og i stedet gjort til noget, det slet ikke er; et hadsk angreb. 

Det sker endda somme tider (hvis der altså ikke er noget direkte offer, man kan bashe videre på), at kommentatorerne i stedet angriber enten forfatteren eller hinanden af ren og skær kedsomhed. Hvorfor? Hvorfor ikke bare nyde/afsky et givent indlæg som det er, uden at det skal gøres til mere end det er?

Flere påråber, at de jo blot siger tingene uden at pakke dem ind, men når i (I) nu ikke pakker tingene ind, hvorfor er det så pakket ind i lort? Ligegyldigt hvor meget man ønsker det, kan man ikke komme udenom retorik som værktøj. Om det er bevidst, at man benytter retorik er en anden snak, men jeg kan ikke lade være med at tænke, at flere herinde vælger at bruge et meget anderledes sprog end deres dagligdagssprog med en påstand om, at det er sådan de lyder. Hvis det er sådan i (I) kommunikerer, så er jeg imponeret over, at i (I, for fanden, Rolf!) stadig har social kontakt. Måske forstår jeg bare ikke målet med kommentarerne. 

Hvis målet er, at overbevise modparten om, at de tager fejl, så er argumentation bedre end skældsord. Hvis målet er, at tolke på forfatterens indlæg, handler det stadig om en kommunikation; en kommunikation, hvor man enten ønsker forfatterens input eller andre kommentatorers input. Igen er argumentation langt bedre end skældsord. Hvis man “pakker tingene ind i lort”, bruger modtageren meget mere tid på, at kalde dig en idiot, end at kommentere på det, der egentlig var hensigten.

Hvad skal det her (lange og u-bashende) indlæg gøre godt for? (Aner det ikke?) Der er jo ikke noget offer!? Ingen forurettede? (Hmmm) Nej, men der er et forsøg på, at rette folks opmærksomhed mod noget der er lige så klamt som candyfloss; mennesker, der vælter ovenpå hinanden for at få et slag ind sammen med alle de andre. I min optik er Bethany en ventil for hverdagen, ikke en lortepumpe, der, i stedet for Candyfloss, pumper lort direkte ind i fjæset på en. 

Jeg er misantrop ind til marven og jeg nyder den bitterhed, der florerer i indlæggene hos Bethany, men den utilsigtede hadestemning synes jeg er synd. Den fjerner fokus fra det virkelige mål (opgøret med den kedelige blogtilstand) og ødelægger sig selv indefra. 

Du behøver ikke lægge låg på dine frustrationer (Chilotte), men tænk alligevel over indpakningen, for lige meget hvor meget (eller lidt) du ønsker det, så er dit budskab pakket ind. Om det er lort eller sukker er helt op til dig, men lad vær med, at lægge had i noget, der fungerede meget bedre uden.

Rolf

(Åndsbollerne læser altså ikke så lange indlæg, Rolf)

Hundrede strøg...i numsen?

Min mor lærte mig, at hundrede strøg i håret med en blød børste inden sengetid ville give glansfuldt og blødt garn. Nafrini har åbenbart lært noget andet.

Velbekomme.

Bethany!

søndag den 7. august 2011

Apropos Nynnekloner

Har fundet en mere. Helt tilfældigt. En (ud af to) facebookvenner sendte mig et skrækkeligt link: Død over Bitterfissen. Piskede med det samme en stemning op, og lagde an til den helt store episode.

Fandt ud af, at det handlede om damens egen indre bitterfisse (Og her håbede man lige på drama). Som hun havde besejret og nakket. Nu har jeg så læst et par indlæg, og jeg må sige dig, Nynneklon, du har vist alligevel ikke helt nakket bitterfissen.

Bethany!

Der er lagt op til Brunnæseorgie!

Ja, jeg er sådan set optaget. Er jo nødt til, at finde ud af om modelbranchen er løbet tør for.. ja modeller, siden de har set sig nødsaget til at bruge Sneglen. Hader i øvrigt overskriften på det blogindlæg. "Så så man lige mig". Fucking Nynnekloner! Magter det ikke.

Nuvel. Jeg har været efter "Alt for dullerne" og Branca Menta, ja I læste rigtigt. Forventer at det kan tage det værste af min ekstremt dårlige ånde.

Imens jeg læser, kan I smutte over og svare på dagens spørgsmål hos Fuhrmann (Nu med kraveben). Der er lagt op til det helt store brunnæseorgie! Forventer faktisk selv en næse eller to direkte op i I love you. (Anus/rektalåbning osv.)

På forhånd tak.

Bethany!

Top 5 – Mest undervurderede i Blogstilstand

Det har ikke været nemt. For det første gider jeg ikke ende som Total Irrelevant, og sidde og fremhæve nogle af De andre på bedste brunnæsemanér. For det andet er det et fucking utaknemmeligt arbejde, at finde perler i en mudderpøl.

Men fakta er, brunnæset eller ej, at der findes blogs som er mere læseværdige end andre. I har givet mig eksempler, jeg har taget stilling. Ellers ikke noget jeg gider ligge og rode med, men jeg bad jo selv om det. (Må fandme lære at styre min kærlighed når jeg drikker!)

Jeg vil lige indskyde, at selvom I står på listen, betyder det ikke, at jeg ikke synes I sommetider skriver det argeste lort! For det gør I! Grødhoveder!

Men here goes (Noget på engelsk):

Trods utallige klynkeblogs over Bethany, og det faktum at hun har meget svært ved at huske mit navn, så er Dilemmaet læseværdig. Jeg springer dog over, når hun går i selvsving over visse andre kvindelige bloggere.  Magter det simpelthen ikke!

Plus size modeblogger. Oversat: Overvægtig modeblogger. En spade er en spade, ikke sandt?! Trods enorme mængder indtagelse af is, så er Rikke pænt hot. Se lige de ben, for fanden! Indrømmet, jeg læser ikke lortet, for jeg gider IKKE modeblogs. Hvorfor helvede skulle jeg læse den slags, når jeg køber alt mit tøj i Føtex og Bilka? Nåh, men jeg vil hellere glo på Rikke end på tændstiksflueklonerne. Og let’s face it (Lad os se det i ansigtet), kan vi ikke bedre forholde os til Klistret og sød end til f.eks. MissJeanett, Klamour og Katrinefuckingkrøjby? Ja, jeg spørger bare!

Ikke jeres forslag, men når nu I er så ringe, må jeg jo selv! Nåh, men glo selv. Jeg magter ikke det der med roser.

Af andre dårlige forslag var der blandt andet:

Det mener I kraftedemig ikke?? Er det bare det fedeste i hele verden at glo på dyr og andre folks unger der spiser is?! Nej, vel?! (Sagt meget hurtigt med opkog i fjæs)

Her sætter mine brækreflekser imidlertid ind. Sneglen er da om NOGET det mest opreklamerede. Og hvad helvede laver hun nu i "Alt for dullerne"? Nåh, men jeg magter hverken at glo på det overflødighedshorn af billeder (Af hende selv vel at mærke. Se mig, Se mig, Se miiiig) eller læse om hendes røvsyge liv! Vil fandme hellere se græsset gro ovre hos "Havelivet"!

Bloggen er lukket. Manden er blevet skilt?? No fucking wonder. Os bitre er dømt til at være evighedssingler. Sådan er det bare!

Og så var der Infotaineren, AmarO og Citypigen, men de er da ikke undervurderede? Har så vidt jeg kan se den popularitet, som de fortjener.

Vil det så sige, at vi kun fandt tre af de undervurderede, Bethany? Ja, det vil det, og det overrasker jer vel for helvede ikke?! Set med de positive briller skal vi snarere være glade for overhovedet, at få gravet tre stykker frem! Ja, det er bare min mening.

Bethany!



lørdag den 6. august 2011

Bittersød agurkesuppe

Jeg bliver gennemsyret irriteret, når jeg læser indlæg, der prøver at udredde hvad fanden det er jeg har gang i. Og er du da sindssvag en smøre hende Lise kom med. En hel analyse af Bethany! Spændende og brainy, men røvirriterende!!

For jeg har sagt det før: Jeg har ikke nogen plan. Jeg prøver ikke at ændre Blogstilstanden, jeg forsker ikke i noget eller nogen, og jeg er ikke særligt begavet. Jeg er bare Bethany!! Fucking bittert menneske på så mange planer at man ikke forstiller sig det. Og jeg har ganske givet intet at ha' det i. Jeg er ikke et "fænomen".

Ked af at måtte skuffe dig, Cand. Theol. (Hader bare kloge kvinder!!), men tak for opskriften. (Hvor mange får lige en opskrift opkaldt efter sig? Er nærmest hele det lorteindlæg værd).

Og ja, jeg synes også at jeg er gået i selvsving. Har nok fået sagt det meste af, hvad jeg tænker om De andre. Og nu kan man jo vælge at skride eller blive hængende og høre på mine trivielle bitterheder. Jeg er sådan set ravende ligeglad.

Bethany!

Undervurderede blogs i Stilstanden

"Hvor har jeg dog ondt af dig, Bethany!" Siger nogle af De andre. "Du er modbydelig og et meget lille menneske", " Har du virkelig børn?!", "Få dig dog et liv, sure kusse!!"...osv. osv.

Hvis De andre (Jubelidioter) nu havde læst med fra starten, havde de nok bidt mærke i, at jeg gør mit bedste for ikke at være en idiot ude i virkeligheden. Jeg prikker pligtskyldigt tilbage på alle fucking Facebookvenner, selvom jeg virkelig ikke gider!! (Der går jo fandme timer med det lort på Kontoret) Jeg smiler til kassedamen i Føtex selvom hun smider med mine varer, jeg flipper sjældent ud til forældremøder i Vuggeren (Og I VED kraftedemig at det kræver noget!!). Med andre ord: Jeg skjuler min bitterhed så godt jeg kan. Ligesom alle andre. Og jeg drikker kun derhjemme. Foran ungerne, men de er jo stadig så små...

Men bitterheden er der. Og herinde får den fandme frit løb, og sådan er det bare! Gør den også når jeg er beruset, men eftersom jeg for det meste drikker hjemme, så er det ikke det store problem.

Forleden dag havde jeg skrevet et helt eminent, dejligt kort indlæg (Dem elsker amøbehjernerne) om de mest overvurderede blogs i Stilstanden. En liste på kun fem, hvilket I synes var for lidt, men der er faktisk ikke SÅ mange i den rigtige inderkreds. Nåh, men for at være fair og vise kærlighed så synes jeg da lige, at vi laver en liste over de mest undervurderede blogs i Stilstanden. Altså nogle af dem som rent faktisk er læseværdige, men ikke har et forfatternavn og sådan noget, at bryste sig af.

Når jeg siger "Vi" så mener jeg faktisk "I", for jeg har kraftedemig ikke noget at byde ind med. Har kun fundet lort med lort på i min søgning, så det må lissom være op til jer.

Kom med nogle bud (INGEN Kreakrager eller sektmedlemmer!!). Hvis jeg føler en vis enighed (eller barmhjertigh...Nej, glem den), så laver jeg en top fem engang i morgen aften. Ret god gerning, skulle jeg hilse og sige. Nærmest på linie med at støtte sultne negere i den anden ende af verden.

Bethany!

fredag den 5. august 2011

Da jeg var barn frygtede vi børnelokkere


Hvad fanden sker der for børnebloggerne?

Jeg er stødt på et, for mig, nyt fænomen. Den digitale børnehave!(Ny på nettet?)

Dem der får et kick ud af anonymt, eller under andres alias, at forsøge sig med fornærmende udgydelser i kommentarfelter rundt omkring. Folk der tror de er sneaky, eller gemt bag deres egen skærm og så sidder og cykler rundt mellem ders forskellige log-ins og diskuterer med sig selv, og dem der er dumme nok til at svare.

Hvorfor? (No clue (Aner det ikke))

Mit bedste bud er kedsomhed. Det virker lidt som når piger i 5.klasse laver intriger og mobber via sms. De tror heller ikke det bliver opdaget eller påtalt. Jeg har bare ikke gidet blande mig i diskussionernes indhold i cyberspace, men jeg vil da godt give et digitalt røvspark, når nu Biffertissen er så tom for ord at hun ligefrem inviterer andre til at overtage hendes blog! (Der skal altså også være tid til børn, bitter og bastogne)

"Kære Børnebloggere

Her er en udfordring til jer. Der findes steder i kan få afløb for jeres trang. Vi snakker ikke Nationen (<3)eller Arto, men derimod det lokale folkebibliotek. Ud i real life med jer, og find real people (Er sgu næsten for grænseoverskridende, det der)
. Stå på lur mellem reolerne og hån så folk, hver gang de tager bøger ned fra hylderne. Hvis I mod forventning skulle mangle icebreakers, så vælg frit her

- Den der taberbog tager du simpelthen ikke!
- Det er bare zå nedern skrevet det der!
- Det er så meget løgn det der! (Specielt i faglitteraturafdelingen)
- En af mine veninder har læst den der, og det er så meget ikke ret godt!

Men husk lige at læse bøgerne først, ikk?"

Jeg regner ikke med at det har nogen effekt (Helt dum er du ikke), for det at overskride grænsen fra cyberspace til real life, vil nok tage brodden af de fleste 'børnebloggere', ligesom Bethany sikkert også i virkeligheden er glad for et eller andet? (Tænker lige over det)

Det forkromede overblik

Zombiernes oprindelse

Jeg kan godt se, at I er pisseligeglade med Ditte O., og på ingen måde føler samme begejstring som jeg. I vil bare ha' Hellig krig Ko, vil I! (Tag den Ditte O. Slået ud af en Ko)

Nåh, men jeg så lige denne kommentar derovre (Besøger ellers aldrig den blog), og det er jo bare en ud af maaaaaaaaaaaange, mange, mange af samme slags:

Britta A. - fredag 5. august 2011 klokken 11:29


Tak og en rar week end til dig! Du giver mange positive følelser videre i skønne billeder og ord :-)

I kan nok se det: REN hjernevask!! Det er fandme DER at Zombierne udspringer fra!

Og nu har jeg fået nok drøvtygger for nu.

Bethany!

Facebook Ditte (Okman)

Midt i postyret om en åh så hellig ko (I var VILDE med den blog!), sad jeg og læste min mail. Nogen er åbenbart helt bestyrtede over, at Bethany er gået lidt kold på hele Blogstilstanden. Får i hvert fald sendt tip på tip, og tak for det. Totalt ligegyldigt lort det meste af det. Og jeg gider ikke de sextilbud, fat det nu!

Nåh, men så tog det en drejning for mig. For midt i det hele blev jeg henvist til Facebook Ditte, som nogen kalder hende (Hun har sagt helt sindssvagt grimme ting i statusopdateringer, både om dem inde på Borgen og om nogen fra X-factor, og det må man bare ikke! Hallooo!). Andre kalder hende Ditte Okman.

Ved ikke om det var meningen, at hun nu skulle ha' en Bethanysviner af den anden verden, men sådan bliver det altså ikke. For Bethany har sgu fundet BLOGGEN. Og nu kommer dilemmaet. Jeg skal fandme ikke sidde her og brunnæse den for hårdt på Ditte O. Det ville være dumt. Men et lille slik i rumpetten kunne hun nu godt få!

Men...Nej, jeg gider kraftedemig ikke. I må bare læse lortet jeg fik tilsendt. I bør også bemærke kommentarerne. De gav mig en vis form for dejavu. Minder nemlig lidt om herinde, bare mere intellektuelt skrevet. Helt enormt kedeligt. Så er I trods alt mere underholdende, den ros skal I ha'. Så længe I ikke sidder og flæber.

Hvis jeg endelig skulle sætte en kroget finger på noget, så er det, at Facebook Ditte er blevet interviewet ovre hos Gingerbread (Linker stadig ikke) og de andre grødhoveder duller. Det trækker ned, og det var en virkelig dårlig artikel (Kun hvad man kunne forvente) hvor hun lissom prøvede at undskylde sine statusopdateringer for hele verden iført hjemmestrikket halstørklæde (Sikkert noget DIY) og lyserød jegstøtterkræftensbekæmpelse sløjfe. Og nå ja, så vil hun ha' afskaffet kongehuset (Må jeg være fri!!!) eller i det mindste ha' Mary til at handle i H&M ligesom hende negerdamen af en præsidentfrue. Not gonna happen (Kommer ikke til at ske).

Nu går jeg i seng med laptop og Ditte O. Måske jeg så har skiftet mening om hende i morgen. Det er set før.

Bethany!

torsdag den 4. august 2011

Bloggens uskrevne regler


Har hørt meget om dem, de der uskrevne regler, men nu har jeg også fundet dem. Selve årsagen til at hele Blogstilstanden er..ja, netop det.

Sad og rodede ovre hos den Hellige blogs moder af en ko efter tilsendt link om, at en eller anden legendeblogger ved navn /Many, havde beskyldt kaffekonen for at stjæle idéer fra selveste Blogmoderen (Altså koen).  Nåh, men der fandt jeg så En guide af en art. ”Kort introduktion” stod der godt nok, men der var fandme flere bogstaver at hagle igennem end i det gamle testamente. Med skarpt brilleoverblik nåede jeg så frem til de der uskrevne regler. Jeg kopierer dem lige, så I ikke behøver forlade mig (<3):

De uskrevne regler…

For at være en succes som blogger, er det ikke nok, at du har en velskrevet, nydelig og velbesøgt side selv. Du kan også høste fordele af, at forstå de uskrevne regler, som eksisterer i Blogland.
Nedenfor vil jeg prøve at beskrive nogle af de regler, som mange nye bloggere af uvidenhed kommer til at forsynde sig imod. Mange oplever en hård start, som er fuld af knubs, som kunne være undgået, hvis disse ting var almen viden.

Forstår du ikke “reglerne”, risikerer du at blive “overfaldet” af velmenende bloggere, som gerne vil dele deres erfaringer med dig og ind imellem kan det føles temmelig massivt, så for at gøre din start blidere og blødere, kan du med fordel tage et kig nedenfor. Igen er du måske ikke enig, men du kan roligt regne med, at brud på dette kodeks kommenteres – og oftest udelukkende for at erfaringsdele, men som ny blogger, kan det føles ekstremt belastende, at alle pludselig har en mening om det du gør eller skriver.
Jeg håber det kan belyse nogle af de reaktioner du uundgåeligt vil blive udsat for og lad det endelig ikke afskrække dig, men klø på… vi vil dig gerne.
1.    Stjæl ikke andres tekster og publicer dem som dine egne. Brug gerne korte citater fra dem, men angiv kilden tydeligt og med link.
2.    Overvej nøje, at de kommentarer du som ny blogger får omkring din genre, stil eller dine valg i forhold til indhold, oftest er velmente. Det handler ikke om, at den “gamle garde” kommer styrtende for at presse regler ned over hovedet på dig, men snarere om, at de har gjort sig nogle erfaringer, som de gerne vil formidle videre til dig. Lyt og tag så stilling. Du behøver ikke være enig, men du kan roligt regne med, at de ved, hvad de taler om.
3.    Opbyg dit nye netværk gennem fornuftige og velgennemtænkte kommentarer på andre skribenters sider. Det fungerer optimalt som reklame for dig, hvis du formår at gøre det på en sober og ordentlig måde og husk, at du træder ind i deres stue, som ny gæst og derfor bør have et minimum af god opdragelse med i tasken – men tro på, at du bliver godt modtaget, selvom det umiddelbart kan se lidt indspist ud. Vi elsker alle sammen nye læsere på vores sider, så kast dig ud i det.
4.    Det er okay at være uenige, men det er ikke god tone, at være respektløs og underlødig – “Han er en latterlig nar og jeg aner ikke hvad han snakker om…” gør ikke din troværdighed større, så respekten for dine medskribenter skal med i alt hvad du foretager dig derude.
5.    Lad være med at udlevere andre mennesker på din side eller i kommentarer lagt hos andre. Ingen bryder sig om at være vidne til den slags og du kan roligt regne med, at der hersker en høj grad af moral blandt bloggere. At behandle andre mennesker med respekt udløser det samme den anden vej, så et godt råd er, at du sørger for at omtale andre med den samme respekt, som du selv ønsker at blive beskrevet med.
6.    Du vil blive udsat for kommentarer fra mennesker, som ikke er enige med dig. Du vil opleve, at enkelte tilkendegiver deres uenighed i et sprog, som måske ikke er særligt diplomatisk. Det kan du til gengæld være, når du svarer dem. Bevar roen og lad være med at tage den slags personligt, men lad fornuften få overtaget og svar dem i en sober tone, hvor du gør opmærksom på dine grænser for deres besøg på din side.
Måske sidder du tilbage med en “Hvad fanden er nu det for noget? Regler, uskrevne regler… de skal ikke bestemme, hvad jeg kan tillade mig at skrive på min side…”, men det handler dybest set om, at alt hvad du foretager dig på din side, har konsekvenser.
Det skrevne ord er et af de stærkeste våben vi har. Når først det står der, sort på hvidt, er der ingen vej tilbage. Når først du har sendt dine ord af sted, skal du regne med, at de bliver læst og derfor afføder en reaktion.
Det er alt for let at give eller fratage folk modet til at ytre sig og man besidder en enorm magt, når man enten har en weblog eller kommenterer på en andens. Man skal huske at vise den kraft den fornødne respekt og ikke mindst skal man huske, at det altid betaler sig, at behandle sine medmennesker med respekt.
Til allersidst; Lotte kom med et klogt indspark: “If in doubt… leave it out!” og det har hun så evig ret i. Er du i tvivl, så lad være med at skrive det. Er der bare den mindste snert af usikkerhed i forhold til om det du skriver er i orden, så tag en pause fra det. Tænk dig om, føl efter og træf så din beslutning…

Faldt I også i søvn lige der?

Nåh, men eftersom at den Hellige ko er så populær er der jo nok en del af jer derude, som har været så tanketomme, at have fulgt disse regler. Og værsågod. Her har I så grunden til, at Blogstilstanden er som den er. Man kan sgu da ikke lade sådan en røvsyg krage (Med virkelig grimme sko) sætte dagsordenen! Nåh, men nu giver navnet i det mindste lidt mere mening.

Bethany siger: Fuck reglerne og tag blogstilstand i egen hånd. (Min guide er i øvrigt langt bedre, og så falder man ikke i søvn af at læse den).

Nu kunne man måske fristes til at tro, at nogle af Helligmoderens følgesvende kom for at hakke på Bethany. Men jeg må skuffe jer. Er ret sikker på, at Dronningen har givet dem alle mundkurv på, og  man skulle jo nødig bryde ud af sødsuppeboblen, vel?

Velbekomme.

Bethany!

Word! (Ord fra Bethany)

Dengang jeg gik om bord i Blogstilstanden, havde jeg ingen anelse om hvad der foregik. Ikke at der foregår så skide meget, men alligevel.

Jeg kendte ikke De andre, men det var hurtigt at pejle sig frem til Inderkredsen plus hangarounds/brunnæser. Dvs. dem man skal følge (Se listen i "Guide for nye bloggere"), og så dem der sidder og slikker røv..

Der gik dog ikke længe før blodtørstige piratfisk kom med hints og links til diverse historier og håbløse bloggere. På den måde blev jeg bekendt med Kreakragers gamle krige, Onanikartel, førtidspensionerede madbloggere (Dem kan jeg fandme stadig hidse mig op over!) og konkurrerende Sekte.

Der var f.eks. Kaffekonen, der allerede i min første uge sendte en mail om den Frygtelige hellige ko og hendes følge. Deraf opstod historien om Den lille lune. På den måde fandt jeg også ud af, at selvom "Parter en katolsk drøvtygger" er noget af det mest røvsyge i denne Blogstilstand, så er hun en af dem som de mindre populære Kreakrager, er misundelige på. Og et bedre menneske er hun. Der er jo ingen der gider backstabbing bitches, vel? (Eller...øh).

Nåh, men det var nemt dengang. Der var masser af saftigt materiale og åndsboller at tage fat på, eftersom ingen andre har turde gøre det før. Nu har jeg været igennem det hele, tror jeg? og derfor vil indlæggene blive færre end hidtil. Havde håbet på, at det ville hjælpe at Blogstilstanden kom tilbage fra sommerferie, men her er kraftedemig lige så røvsygt som altid, og det efterlader altså Bethany uden ord.

En eller anden sagde, at det da ikke kunne være hårdt arbejde at være en bitterfisse. Jeg kan så fortælle dig, at du tager fejl.

Og nu er det tid til en dram.

Bethany!

Hvordan Bitterfissen Bethany er god for bloggerne!


Gæsteblog af Katrine (Bethany blander sig næsten ikke):

Jeg har altid ment, helt fra fordums tid (ja altså 5-6 år siden ikke ;) ),hvor jeg selv forsøgte mig med hjemmeside og blog, at en blog var noget man oprettede (husk så det komma Katrine!) fordi man ønskede og håbede på (suk) at nogen ville finde ens ligegyldige og trivielle liv enormt interessant og dermed ville skrive søde og rare ting til det (jeg giver op!) man skrev. 

Og så havde man pludselig en ny ven… måske flere fandt det interessant og sjovt og morsomt og så havde man flere venner… eller endnu bedre, man havde en fanskare… og så kunne man rigtig føle sig vigtig og som noget særligt… og tilmed har blogelementet det smarte, at man kan udstille sig selv præcis lige som man vil, så man kan endda få venner og fanskarer som elsker en for den man selv har bestemt sig for at folk skal tro man er! En perfekt lille fantasiverden hvor rigtige mennesker gider lege med! Kan det næsten blive bedre (tror jeg nok, det kan)?

Men samtidig har jeg altid ment at der sgu ikke var nogen der læste de der blogs… måske en brøkdel af dem bliver læst og bliver populære ja, men der findes jo et hav af blogs og jeg har fandeme skøjtet forbi mange hvor der står ”0 kommentarer” ud for alle 500 indlæg!

Jeg er imponeret over folks vedblivenhed! Hvis det var mig der havde en blog ville jeg sgu da opgive ævred efter 5-10 indlæg… der er da ikke meget sjovt i at sidde og skrive for sig selv? (og hvad er der i øvrigt blevet af den gode gamle dagbog med lås på siderne? Nej nu skal alt sgu udstilles for ALLE)

Men så kommer der pludselig en emsig bitterfisse og piller!!?

Folk bliver (forståeligt nok vel) meget fornærmede og sure og gale og så videre og går til modangreb med sure kommentarer og indlæg på deres blogs… nogle vil have Bethany til at stoppe sin hetz som de mener det er (de er dumme Katrine. Dumme! I tell you (fortæller jeg dig)) andre ønsker sig vist bare at hun drukner i en flaske Fernet… eller hvad det nu er hun drikker! (Fernet Branca, Underberg...Bethany er ikke sart)

Men forstår de det ikke bloggerne (øhh, nej – det gør de så ikke)? I virkeligheden er Bethany jo god for dem!

For det første kommer nogle af de der blogs som ingen nogensinde læser pludselig på ”bloglandkortet” (ja tak!) fordi ALLE læser Bethany og ALLE skal ind og se hvad det er for noget lort hun linker til.. og måske kan det, utroligt nok, medføre at en enkelt eller to bliver hængende… og så er der åbnet op for en mulig lille fanskare (næppe)!

For det andet… en fjende (hvabehager?? Fjende? Må jeg være så fri!) som Bethany skaber et uundværligt sammenhold! Bloggere (og mennesket i almindelighed nok også, men nu skal det sgu ikke blive for filosofisk) har et stort behov for at tilhøre en gruppe for at kunne have en egentlig identitet. Og gruppeidentiteten bliver klart stærkere hvis der er en fælles fjende man kan være fælles om at hade! Og her er Bethany jo intet mindre end perfekt (I’m perfect. I know)!

Så alle dem der hader Bethany… send hende en kærlig tanke.. selvom hun nedgør, kritiserer og sviner jer… så ELSK hende for det hun gør for jer. I får klap på ryggen af hinanden og kærligheden breder sig… sammenholdet styrkes og der dufter sgu efterhånden af parfumerede violprutter overalt!

Katrine

(Bethany står ikke inde for Katrines grammatik)