mandag den 18. juli 2011

15 minutes of fame

Ved kraftedemig snart ikke hvad jeg skal gøre med nyopstået kendistilværelse. De andre skriver om mig, gør de! Store som små bloggere, datingsites og også dem ovre fra Jubii debatten. Den debat kender jeg i øvrigt godt, og hvis der er noget jeg magter mindre end den danske Blogstilstand så er det fandme debattørerne fra Jubii debatten. Tænker, at mange bloggere på være afarter af dem derinde. Skriver om dem en anden dag, for det kræver et indlæg for sig.

Nåh, men I tror måske ikke på mig når jeg siger at  nogen skriver om mig? Det gør I nok ikke, for I tror hele tiden at jeg lyver, og selv opfinder historier, kommentarer og fanmail. Nåh, men guess again!! Her er de tre seneste beviser:

Astridmaria.dk
Dilemmaet
Ret Relevant

Er jeg lige VIP eller hvad?! (Jaja, selv Bitterfisser har vel ret til de der 15 minutes of fame!)

Arbejder hjemme i dag, for Chefen har ferie. Tvillinger på 2 og datter på 4½ er sendt på noget bootcamp. Man skulle næsten ikke tro, at det var lortemandag.

Bethany!

8 kommentarer:

 1. Jubii Debatten er fandme også fuld af smålighed, inderkreds og brunnæseri!

  SvarSlet
 2. Hey Bi! Du skal være røvligeglad med kendisstatus, hatermails og hvad de andre skriver, ellers holder dit koncept ikke en meter. Læs tilbage i dine egne kommentarspor og se hvordan du giver De andre fingeren. Keep it up! Gi den gazz, fisse!
  Kæmpe fan med brun næse!

  SvarSlet
 3. For satan, er der ikke nogen der kan få Onkel A til at holde maul? Bare lidt? Hun støjer sådan. Over det hele. Og hold nu kæft kone!

  SvarSlet
 4. Hvor herre bevares tror det er agurketid

  SvarSlet
 5. SÅ enig!

  Onkel Anne er røv belastende at høre på!

  SvarSlet
 6. Onkel Anne er kongen - Anonym

  SvarSlet
 7. Hold nu kæft!

  Og ingen skal i øvrigt belære mig om hvad Bethanys koncept er. Det er MIN blog!

  Jubelidioter!

  SvarSlet
 8. ............griiiner .....
  jip
  migogipsen.blogspot.com

  SvarSlet