fredag den 1. juli 2011

Guide til nye bloggere

Guide til nye bloggere - Vejen til succes:

Indholdet af bloggen er ikke det vigtigste. Man kan blive populær og få læsere næsten uanset hvad man skriver om, eller tager billeder af. Vejen til succes og læsere er grundlagt ud fra nogle få enkle regler. Og jo, du vil gerne have læsere. Du skriver ikke bare for din egen fornøjelses skyld, uanset hvor tit du siger det.

Her er reglerne:

Opdatér gerne din blog flere gange dagligt. Et par gange om ugen er simpelthen ikke nok for bloggere som generelt er uden liv. (Modebloggerne aka sekten undtaget, de rejser kloden rundt altid og har mere liv end hele verden).

Blogs man skal følge (Og linke til):

Og det SKAL man altså. Nogle af dem har endda skrevet bøger! De er superduper populære! Uanset hvad de skriver.

Derudover skal du huske at slikke så meget røv, at du næsten brækker dig af bæ ånde. Ment som i alle blogs du læser, skal du kvittere med noget a ala: ”SÅ velskrevet!”, ”Lige mine ord!”, ”Årh, du siger da osse bare alt det rigtige”, ”Knuzz og god weekend”, ”Bare jeg var dig”…Osv.  (Underskriv gerne med navn og blogURL, så du lige får reklameret lidt for din egen blog).

Give aways:

Super meget vigtigt! Bloggere gider ikke læse med hos dig hvis du ikke giver dem noget tilbage. (Det er kun inderkredsen der ikke behøver at gøre en skid). Så du skal give gaver! Tegneblyanter fra BR, skriveblokke, kageruller og sådan noget. Og sørg så for at gøre dig gode venner med Onklen, så spreder hun lynhurtigt rygtet om dine supergode Give Aways.

Andet vigtigt:

Undgå onanikartellet. De laver på ingen tid din blog om til noget der minder om swingerklub.

Skriv ALDRIG dårligt om førtidspensionister og andre med ondt i psyken. De går simpelthen helt ned på det, og deres frelsende veninder bliver pissesure og lægger dig for sindssygt had!

Succes:

Hvis du gør det hele rigtigt, ender du som bloggerveninde, og er hermed sikret en award af en eller anden art. Der har du samtidig muligheden for at udfylde en Q&A (Tror jeg de smarte kalder det), hvor du oplyser en masse totalt irrelevante informationer om dig selv.

Bonusinfo:

 Du skal på ingen måde kunne li’ Bethany (Mig). Ignorer mig! :-(  Og hvis du ikke kan lade være, så kommentér kun som anonym. Hvis du skulle lave fejlen at tilmelde dig som fast læser er du udelukket fra venindekreds og indercirkel for evigt og altid!

Har altså lige en update her kl. 15:12 (Chefen sover endnu). Jeg glemte helt at tilføje, at man skal huske at svare når læserne kommenterer. De vil gerne føle at man vil dem. At man lytter og sådan noget. Hvis man siger man er ligeglad med deres meninger så forsvinder de med det samme. Så kommunikation ER nødvendigt, også selvom du inderst inde er pissehamrende ligeglad med deres ævl. Husk det! 

21 kommentarer:

 1. Tak for linket. Elsker når jeg får nye og flere læsere. Og hvor dejligt, at du ser mig som give away drama queen. Så er et af mine mål opfyldt!

  SvarSlet
 2. Ej, så jeg bliver jeg aldrig populær (eller får mere end 4 læsere).

  SvarSlet
 3. Knuzz og god weekend Bethany :)

  SvarSlet
 4. Jeg har printet listen ud. TaK

  LM

  SvarSlet
 5. Velbekomme allesammen. Er ret fuld af kærlighed <3 i dag.

  SvarSlet
 6. Hvad er der nu galt med Swingeklubber?

  Der virtulle slags er da som skabt til netop bitterpikke og -fisser.

  SvarSlet
 7. Bare ZÅ rigtigt zet af dig...

  Du skriver røven ud af bukserne - hvast, sylespidst og med en hot ironi, som er så fin, så fin. Tak, du.

  Bliv ved.

  Lotte

  SvarSlet
 8. ..... griner du er sgu pragtfuld,tak for de gode råd,vi vil da elle ses og høres,vi vil da alle gerne ha´ besøg på bloggen, ellers skrev vi jo ikke, heller ikke dig selv ;O)
  rigtig god week-end <3
  (af en eller anden grund kan jeg ikke sende til dig med google konto ,derfor er jeg anonym)
  ikke fordi jeg ikke vil være ved hvem jeg er og jeg kan også googles ,,,,griinner endnu mere

  jip

  SvarSlet
 9. TAK, B. du er bare så nuzzer.
  Knuz til dig og god weekend.

  SvarSlet
 10. *Dåner over al den kærlighed*

  Kichian: Ved faktisk ikke hvad jeg skal sige nu. Men jeg magter helt sikkert ikke at bolle med mange på en gang. Heller ikke selvom jeg har plads til flere i bermudatrekanten.

  SvarSlet
 11. Øv jeg ka ellers meget godt li dig.. Synes du virker sød :D

  SvarSlet
 12. Syntes sgu egentlig du er meget morsom - om end lidt bitter.

  SvarSlet
 13. Du skal også skrive i samme sprog som bloggeren, når du lægger en kommentar. Det gør de i hvert fald hos Marienade. Og også lidt her hos dig, Bitterfisse. Det er dem med de brune næser.

  Sjovt er det.

  SvarSlet
 14. Du glemmer den med at også have en FB eller twitterprofil, så folk bliver ledt hen til din blog og du får multi mange flere hits, som jo er dét, der virkelig tæller..!

  SvarSlet
 15. Det er rigtig dejligt at I lige kan tilføje det jeg har glemt. Og Twitter + Facebook er herre vigtigt!

  SvarSlet
 16. Og du glemte også, at man nu kan bede om kontante bidrag via sin blog (til????) - som det er set hos DK's bedst betalte førtidspensionist med gratis køleskab osv.

  Men lidt ekstra penge kan vi vel alle bruge!

  SvarSlet
 17. Har straks overfør et stort beløb til NBH, hun ser ud til at lide stor nød.

  LM

  SvarSlet
 18. Jeg vover pelsen og kommenterer ved navns nævnelse.
  Jeg synes du er et frisk indslag i blogverdenen. Fint at få en daglig dosis 'ristning' af de andre blogs, så man rigtig kan udleve sin indre svinehund.
  Og selvom jeg ikke altid er enig, er det stadigvæk et godt grin.
  Hilsen Anne Lotte

  SvarSlet
 19. Og husk alle de særlige regler, der gælder for modebloggere ;-) Nævner i flæng blog-poses, teaser-indlæg (du ved, dem hvor bloggeren viser et billede af sin indkøbspose og beder læserne gætte på hvad der er købt), cupcakes/macarons, div sponsorevents og gaveindlæg osv.

  SvarSlet
 20. Inspiration kan hentes her:

  http://www.denfri.dk/category/modebloggerskolen/

  http://www.denfri.dk/author/whoany/

  SvarSlet