søndag den 17. juli 2011

Kreakrager i (u)skøn forening

Nåh, men jeg skulle lige hen og se hvordan det stod til med diverse brune næser placeret langt oppe i rumpen på tesalonen (Nej, onanikartel, I må hellere holde jer væk!). Men altså, det gik rigtig godt! Tror nok lige, at tesalonen har fået (op)rejsning så det basker, plus en helvedes masse trafik, takket være mig!!! Det bedste for mig var så, at der var nye blogs at gennemgå - Skulle jo tjekke brunnæserne ud. Desværre finder man sjældent, noget som er værd at skrive om hos de røvsyge kreakrager, og derfor må jeg bare tage til takke med det jeg finder. Det må I så også.

Endte efter en omgang tåkrummende surfing, hos Busters mor som har gang i en helt forrygende "Give Away". Sad lettere målløs, og måtte lige sunde mig med en lille dram inden jeg kunne fortsætte. En hæklet is?? Fedte"gaven" er kraftedemig en hæklet is! Og endnu værre er det, at alle de andre røvsyge kreakrager er VILDE med at få fingre i den. Man kan så kun være med hvis man smider en kommentar, tilmelder sig som fast læser osv. Kraftedemig pinligt at prøve at trække læsere med en fucking hæklet vaffelis!

Jamen hvad skal jeg sige?  I kan nok se, at jeg stadig er fuldstændig mundlam.

Det allerværste er næsten, at det jo er Kreakragerne der by far (Så I lige den?!) sidder tungest på læsere og besøgstal her i Blogstilstand, og derfor fatter jeg ikke, at de overhovedet behøver de der fedterøvsgiveaways. Men noget jeg har fundet ud af er, at der er virkelig meget Bethany ikke forstår her i Blogstilstand.

 Bethany!

PS. Er sgu da osse herre synd for Buster at alt imens hans venner spiser dejlig forfriskende is, så skal han nøjes med en hæklet. Måske mor endda har lært ham at DIY.

13 kommentarer:

 1. Bethany. Kom ud af mit hovede. Nu.

  SvarSlet
 2. Hæklet isvaffel..............
  Verden går amok, folk rundt omkring sulter, isen smelter og stort set alle andre katastrofer lurer om hjørnet og så sidder der sgu nogle og brygger en hæklet isvaffel opskrift sammen oppe i hovedet, som andre simpelthen dåner over.

  Jamen det er da flinkt min lille ven, den er godtnok fin (og hvad skal man så bruge sådan en til?)
  Der må absolut ikke være en mand i det hus. Jeg nægter simpelthen at tro nogle former for hankøn kommer hjem og affinder sig med et hjem fyldt med hæklede isvafler o.lign. I så fald tør han ikke sige nogetsomhelst men affinder sig med at bo i dukkehuset uden at lade sin egen personlighed komme til orde men han leder efter sine n****.

  Og ja, jeg ville sige til min 11 årige at "den var godt nok fin" og håbe den en dag blev væk sammen med alt det andet hun har slæbt hjem fra børnehaver,skole håndarbejdstimer og køn- er den altså bare ikke i mine øjne.

  Det er ikke en give away - det er en hadegave.

  /Chilotte

  SvarSlet
 3. Bingo, har fundet ud af denne blogs ejer: Du er fruen kaldet rødhat, tvillingerne er dine katte, og yngste er din store, stygge ulveuffe ;-)
  ...denne blog forklarer så fint, hvorfor du væsentligst slikker alle folk i røvetten på gammel blog - her trænger du til et frirum *LOL*
  Hej fra en af de få afviste ;-)

  SvarSlet
 4. Der var ikke meget bingo der, anonym...

  SvarSlet
 5. Jeg kan forestille mig, at du vinder en hæklet isvaffel en af de nærmeste dage.

  Ville være SÅ fantastisk at dukke op til klassisk jule-lorte-pakkespil med den, som ultimativ hadegave og så se "den heldige vinder" i ansigtet... :-)

  SvarSlet
 6. Head and heels: Næppe. Jeg har sørget for at undlade at kommentere derinde, og jeg har I HVERT FALD heller ikke meldt mig som fast læser.

  Så løbet er sgu kørt for Bethany (Selvom jeg har skaffet kragen flere besøg end hun nogensinde selv formår at gøre med sin motherfuckinggrimme vaffelis.)

  SvarSlet
 7. Se _det_ er fordelen ved at forholde sig anonym.

  Man risikerer ikke der er nogle som "overrasker" en med hjemmehæklede kamelhatte o.lign.

  /Chilotte

  SvarSlet
 8. Be' om at Chilotte linker til sin blog. Please... <3 (populær hjerteanaolgi). Jeg må og skal læse med der også!

  -Ellen fra nr. 12. Som stadig ikke kan finde ud af at logge ind. Tilgiv mig. Jeg har kun været blogger i en uge. OG har grimt hår!

  SvarSlet
 9. Hvis ikke hun har, så får jeg fandme en kedelig sommer. Med al respekt, så er det kun et spørgsmål om hvor lang tid jeg kan lade mig underholde mig her :( Godt nok har du alle de nødder, jeg aldrig har haft, men alle bør have en booster!

  -Ellen fra nr. 12 (Please God, lad mig dog logge ind bare en enkelt gang...)

  SvarSlet
 10. Nå ja, glemte lige at du jo ikke kan tilsendes uønskede præmier som anonym. Men ellers er jeg sikker på, at du havde fået en vaffelpræmie,som tak for de fine læsertal!

  SvarSlet
 11. En hæklet vaffelis!? Bare jeg var kommet på den idé selv!
  Fuck, det er svært at komme op med noget bedre, hvis man selv skulle finde på at lave en 'give away'. Lad mig se: En brugt vatpind? En tom dåse flåede tomater? Et foldet stykke madpapir?

  SvarSlet