torsdag den 14. juli 2011

When in doubt, Fuck!

Har allerede udtalt mig om De andres "Give aways", men  her har I det helt, helt perfekte eksempel på hvad jeg mener. Det er simpelthen prototypen af HADE "Give Aways". "Meld dig her og der og allevegne hvis du vil vinde mine små fedtede gaver" HellfuckingNO.

Nogen har sagt, at Bethany ikke holder i længden, og det kan nogen ha' ret i. Men det er udelukkende fordi, at nogen er blevet frådende haters og kun synes at Bethany er underholdende, når hun slår ned på De andre. Først skulle jeg lægge øre til, hvor ond jeg var, når jeg langede ud efter madbloggende førtidspensionister, men nu er det jo det I vil ha'! Men hvordan skal man dog inspireres i dette inferno af Blogstilstand? Og hvordan fanden undgår jeg at blive lullet med ind i totalt søvngængermode?

Jeg er ligeglad hvad I synes, fat det. Jeg skriver om hvad der passer mig, og hvis du keder dig så kan du fandme klikke ud, ik'? Jeg er uendeligt ligeglad. Og den dag hvor jeg ender som Dianna og må købe mig til læsere, så gør mig lige en tjeneste: SHOOT ME!

Bethany!

Og så tilbage til overskriften: When in doubt, Fuck. Er vist fra en film. Nogen vil åbenbart hellere drikke the. 

5 kommentarer:

 1. Juhuuu så er der give-away hos PiaSabine. En T-shirt med blyantstreger. http://piasabine.com/vind-økologisk-t-shirt-fra-the-baand/
  Men jeg frygter at præmien aldrig bliver uddelt, fordi det kræver hele 100 likes hendes FB-side og der er pæææænt lang vej endnu.

  SvarSlet
 2. Den T-shirt kunne børn i den lokale børnehave lave meget pænere :)

  SvarSlet
 3. I am gonna shoot the dog!!!!

  SvarSlet
 4. Konkurrencen stopper når hun når 100 likes. Den kommer sgu da til at foregå i det uendelige!

  SvarSlet
 5. Et eller andet sted, så er der både fordele og ulemper ved denne blog. Fordelene= gratis reklame for sin blog, når ejeren af en blog bliver ristet. Ulemperne= man skal aldrig vide sig sikker på, hvornår man selv bliver ristet. :)

  SvarSlet