tirsdag den 5. juli 2011

Nu har Bethany kraftedemig fået nok!

Nu må I kraftedemig holde kæft med jeres latterlige kommentarer omkring mine ringe indlæg. Man skulle sgu da ellers tro, at I var vant til det. Er det ok at kræve mere af Bethany end af alle andre bloggere? Nej, det tror jeg så ikke!

Ovre hos Fuhrmann slipper man afsted med blogs der kun indeholder ord som "WTF" og "Aaaaaaaaaaaarh". Og sådan kunne jeg sådan set blive ved. Men gud nåde trøste Bethany hvis hun ikke hoster op med kvalitet og sindssyg mobning af madbloggende førtidspensionister, onanikartellet og Sekten HVER dag og hele tiden.

Jeg skriver som det passer mig! Og hvis I skal læse mine røvsyge indlæg om Kontoret, Chefen, Tvillinger på 2, Datter på 4½ ind imellem, så bliver det sådan! Er I utilfredse så kan i fucke AF. Forstået? Og ellers kan I kraftedemig prøve at gøre det bedre selv, i stedet for at sidde på jeres store fede røve og forvente al underholdning serveret på sølvfade.

KRAFTIDIOTER!

15 kommentarer:

 1. Nu er du simpelthen så sur, at du er rigtig sjov! Det er så voldsomt at kalde sine læsere for kraftidioter, at jeg må grine højt af denne bindegale uhøflighed. Tak.

  SvarSlet
 2. Men det er sgu da osse lidt letkøbt bare at smide et læs brok og svine alle de andre, no?

  SvarSlet
 3. Velbekomme, Marie

  Dorthe K: Altså, jeg holder ikke på nogen? Muligvis letkøbt men nogen må jo gide at læse med. Og hvis ikke, jamen så skriver jeg nok alligevel.

  SvarSlet
 4. http://gingerliv.blogspot.com/

  Kig på det her..

  SvarSlet
 5. Tak, så ødelagde du da osse lige min tirsdag.

  SvarSlet
 6. Hmmm, danske version på "Sinnabloggeren Linnea" i Norge, som også kun kommer med sure opstød? Ulmer mavesyren ikke i ét væk?

  SvarSlet
 7. Den sande Bethany ville være ligeglad med at folk brokkede sig. Hun ville sig 'pthf' (hvordan fuck staver man lige det?), og ignorere det...
  Right?

  SvarSlet
 8. Anne Lotte: Den sande Bethany er nu PMS, og så er man bare lidt ustabil, ik'? For naturligvis har du ret deri.

  SvarSlet
 9. Din mand er i øvrigt herre lækker.

  SvarSlet
 10. Har ellers hadet dig så inderligt siden min veninde troede at du evt. måske forhåbentlig var mig... men når du skriver, at du syns (rundstykke for dårlig opførsel)at manden HENDES er herre lækker..... jamen ... hmm så hader jeg dig ironisk nok på den elskelige måde - bare en lille smule mere!! Hvis du stopper eller har brug for en feriebrokker.. sååå

  SvarSlet
 11. Ja da..eller hmm njjaaaahhh (skal jo ikke lyde for positiv)... men hmm vi kunne jo også sige det sådanne, at (og halløj sæføli har du det... inderst inde er der jo en blommetærte der er ved at dukke frem et par gange... og den må du kvæle i ferien)hvis du skulle ha brug for ferie til at oplade de positive bitre opstød... så har jeg en del at komme af med... ellers så bruger jeg bare selv MIN ferie på at loade af hos dig i kommentarfeltet... og det kommer der ..hmm måske alligevel noge godt ud af... ej sikke et dillemma...

  SvarSlet
 12. Ta geule...saa faar du ogsaa lidt franske gloser med paa vejen..je t'aime bare for at goere dig mere end tosset.

  Lone

  SvarSlet
 13. Tak for kompliment, men du holder lige snitterne for dig selv ;-)
  Glæder mig til post pms. Det kan kun blive godt, hahaha.

  SvarSlet
 14. i amerika underskriver hun sig som XOXO GOSSIPGIRLS

  Lone

  SvarSlet