tirsdag den 5. juli 2011

DIY

Det er bestemt ikke all good her. (Man skal bruge engelske gloser ind imellem). Havde episode på Kontoret i dag. Chefen krævede som sædvanlig al al for megen af min tid, og jeg har jo ligesom travlt med at læse blogs hele dagen. Så da så han let snerrende, stadig med mega bæ ånde, bad mig udføre hans arbejde, nærmest råbte jeg ham ind i hovedet:

DIY!!! (Så kunne han eddermaneme lære det)


Jeg har set udtrykket hos Kreabloggerne. Måtte til sidst google det for at forstå hvad fanden det betød. Ja, I ved det naturligvis godt, så det er lidt pinligt at berette for jer, at JEG var uvidende omkring det. Men på mange områder er jeg slet ikke "oppe på beatet", som Kontorets It girl altid siger.

Chefen anede heller ikke hvad det betød, men han blev pissesur alligevel.

Resten af dagen var stemningen ret trykket, og jeg mistede helt lysten til at læse mere om Lasse og Sidsel fra Sekten. Og det på trods, at Lasse fremviste sine nye sko. (Hvad helvede gør Sidsel den dag han springer ud af skabet eller går tilbage til Mathilde??)

16 kommentarer:

 1. Aj, der var min aftensmad lige på vej op, stop venligst med at linke til så klammo sko, ben, og nu vi er ved det fødder med grim lak!

  Din chef lyder yderst usympatisk.
  LM

  SvarSlet
 2. Hvorfor skriver du kreabloggerne og linker kun til en? Og chef med bæånde passer da meget godt til brunnæsede bloglandia!

  SvarSlet
 3. Ha! Jeg var nødt til at google det og så gav indlægget mening. Ham chefen lyder som en modbydelig filejs.

  SvarSlet
 4. ps. jeg beundrer at du kan naa kontor, tvillinger, og andet barn + ALLE de underlige blogs

  Lone

  SvarSlet
 5. For os der ikke gider google, kom nu med det, hvad betyder det???

  SvarSlet
 6. GUD mand.... du har et svoert job

  Lone

  SvarSlet
 7. og..............ingen af de haarde opdatrerer om natten....

  Lone

  SvarSlet
 8. Der burde simpelthen være en lov, der forbyder kvinder at tvinge mænd til at tage 25 billeder af dem hver dag, mens de viser tøj frem i aparte positurer :-)

  Men respekt til mændene over at de gider gøre det!

  SvarSlet
 9. FYI...(got it?)...så synes jeg faktisk at du skal fortsætte din Tour de Style omkring emilysalomon og fredesblog (de eneste 2 som jeg delvis læser med på...af lyst og af smil...) og de dér piger i og omkring sekterne...især hvis du lige kan fortælle mig HVEM er bag kameraet? HVEM får de til at tage alle de billeder?

  SvarSlet
 10. Lone, fremover så hold lidt igen med de Underberger.

  Lotte: Det gør Lasse sgu da!! Dumt spørgsmål.

  Hvem er Frede?

  SvarSlet
 11. Frede er fra fredesblog.dk. Jeg ved faktisk ikke hvilken sekt hun er medlem af (om nogen), men det er egentlig meget hyggeligt (?? - slet ikke det rette ord...men hvilket så?) at få en dosis 22-årig styling af tøj. Bethany - du skal arbejde noget mindre og blogge meget mere!

  Og er det virkelig Lasse som tager ALLE billederne? Også dem af Emily og Frede og alle de dér piger? Så kan jeg godt forstå at han overvejer et par ekstra sneaks for han har da travlt ham Lasse! Eller er det sådan en kæreste profil man har som modeblogger? "Du skal kunne li' at tage billeder af mig. Hver dag! Og det er ikke nøgenbilleder..."

  SvarSlet
 12. Glemt at spørge (igen dumt) - du kender godt blog-land.dk or? Godt sted at opsnappe blogs...(ingen garanti for kvaliteten!)

  SvarSlet
 13. Ih,hvor du spørger, Lotte!!

  Jeg kender ikke Blog-land.dk. Jeg er bare så meget bagud!

  SvarSlet
 14. Jeg læser en del krea-blogs, for mange af dem får altså nogen gode ideer ind imellem, men jeg bliver forskrækket og ked af det, når en pynteting kan gøre dem ovenud lykkelige: http://frk-trillingsgaard.blogspot.com/2011/07/pip-pip-hurraaaahhh.html
  Eller sengetøj wtf! (what the fuck...)
  http://aebleblomstblog.blogspot.com/2011/07/de-overlevende.html

  SvarSlet
 15. BREAKING NEWS!

  Sidsel og Lasse har slået op, åhhh nej dog. Verden er af lave.

  http://www.sidseloglasse.com/2011/07/2087/

  SvarSlet