tirsdag den 12. juli 2011

Vincent og Josephine

Hvad fanden blev der af dem? Jeg hører intet om dem, og har ikke set billeder af dem i månedsvis! Jeg er skide ligeglad med andre folks unger, men jeg betaler altså for, at Vincent og Josephine kan leve godt. Dermed er jeg berettiget til at vide alt! ALT, ALT AAAALT!

Jeg er måske ikke helt fair her, for jeg har faktisk ikke haft tid til at købe alle ugeblade den sidste måneds tid. Der er simpelthen for travlt på Kontoret, og med så inkompetent en chef som min, så er det sådan set mig der styrer showet.

Nåh, men hvis nogle af De andre ved noget om Vincent og Josephine, så fortæller de det nok.

Hvor typisk er det også lige, at hende Mary skal kopiere mig. Bare fordi at Bethany har tvillinger, så skal hun selvfølgelig også ha' tvillinger. Man bruger sgu da ikke børn som accessories. Og det gør man i øvrigt heller ikke med hunde!! Magter bare ikke Sektmedlemmer med flueudseende, kæmpe tasker og en minikøter på armen.

Bethany!

5 kommentarer:

 1. Okay Bet :)

  Så siger vi det. Kongehuset og kirken interesserer mig ikke. Har meldt mig ud af begge dele til fordel for de unge, smukke og riges klub. Så hellere læse Diannas helt eget domænesnak, hun staver også bedre end visse andre.

  / Chilotte (eller hvemsomhelst)

  SvarSlet
 2. og det var med tryk på E :)

  /Chilotte

  SvarSlet
 3. Nå men, kender du så Glitter Amalie? http://www.glitteramalie.dk/

  Hun er meget ambitiøs og reklamere altid med "super lækre outfitbilleder" på Twitter....

  SvarSlet
 4. Hvordan melder man sig ud af Kongehuset?

  SvarSlet
 5. Øh ja, man betaler eks skat i et andet land :)

  /Chilotte.

  SvarSlet