tirsdag den 26. juli 2011

Lun i håndværkerbuksen på den Kroniske Klamydia

Bethany er jo efterhånden vant til at blive nævnt overalt i cyber. Føler mig efterhånden som national ejendom eller noget. Nåh, men i går var der pludselig heftig trafik fra noget datingsite ved navn ”Singleplus.dk” (For folk uden nogen form for selvrespekt).

Bethany er fandens nysgerrig, endnu en af mine gode egenskaber, så måtte ligge og rode med oprettelse og fanden og hans pumpestok for at komme ind og lure, hvor trafikken kom fra.

Der var så en eller anden knaldskalle fra Sydhavsøerne (Vist nok Misterusedshoes), der havde linket til min ret fantastiske blog, og så var meningerne ellers mange. Men hvad fanden ved de overhovedet derinde? En flok desperate singler der sidder og hænger ud på et datingsite midt i dagtimerne. Hvor taberagtigt er det lige? Ja, jeg spørger bare. (Lækre mænd med sommerferie er lovligt undskyldt og kan bare skrive).

På plussiden var der sgu en dame, der blev inspireret og hoppede på blogstilstandsbølgen og fik jo i samme åndedrag lidt gratis reklame ved at smide et link ind. Nu får du så lidt ekstra herfra, dame. Du får i den grad brug for det.

Knaldskallen var imidlertid blevet lidt lun i håndværkerbuksen og sendte mig et brev. (Ja, jeg havde naturligvis oprettet mig som Bethany, det hedder jeg jo!). Han ville date og alt muligt. Har åbenbart ikke set mine indlæg hvor jeg beskriver mit ret så slidte skræv, også kaldet ”The abyss” og ”Bermudatrekanten”.

Nu ved jeg godt, at man ikke kan forvente så meget af håndværkere, men helt ærligt, hvor smart er det lige at sidde med forhåbninger om et stykke med Bethany? Kronisk klamydia ER bare ikke noget, man gider rode med…Ja, så ER I da advaret.

Bethany!

12 kommentarer:

 1. Så du er bitter over at du ikke kunne svare på netværksiden http://singleplus.dk/?

  Det er vel også for meget forlangt at der skal slippes lidt ussel mammon for retten til at afvise hungrende håndværkere, som med rette kan tage fra, hvis det er det som skal til.

  SvarSlet
 2. Ha ha ha ha ha ha Bethany er bar' bedre!

  SvarSlet
 3. Jeg har sommerferie.... jeg kunne godt unde dig lidt trøstediller. Du virker som om du trænger til noget opmuntrende.

  SvarSlet
 4. ... eller måske noget at grine af, Anonym??
  -Betyt

  SvarSlet
 5. Jeg har Fernet Branca og citronfromage. Hvad skal man så med diller?

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 7. Du begynder skisme at blive lidt sjov, er nu anden dag jeg tager mig i at grine af dine blogindlæg og kommentare, mon jeg skal søge læge?

  SvarSlet
 8. Bare rolig, Pille, er sikker på at det kun er noget midlertidigt! :-)

  SvarSlet
 9. grine af dilleren.. ?

  SvarSlet
 10. Så er jeg straks mere rolig :-)

  SvarSlet
 11. Og tydeligvis også lidt skizofren *Gg*

  SvarSlet