torsdag den 14. juli 2011

I dag skal I bage som kun køleskabstestere kan!

Det høvler ned, og derfor er det lige dagen, hvor I andre skal bage dejlige kager. I skal jo holde den overskudsagtige stil ved lige. Det behøver man heldigvis ikke være madblogger for at gøre, da Bethany is here to save the day! I kan få min (min, min, min min!! Har kraftedemig copyright og hele lortet) opskrift på banankage med karamelglasur (og ja, den er min, som jeg helt selv har fundet hos NBH (kvinden der ikke må kopieres og derfor aldrig kunne drømme om at kopiere andre), der har fundet den hos google, som faldt over den hos jubii, der engang modtog den fra Dorthe Dum, som fik den overleveret fra sin bedstemor, der var amerikaner og engang fik den af en indianer, som havde hørt om den fra en ånd, der boede i en totempæl) .

Jeg kom i tanke om denne skønne kage, som i øvrigt bør nydes med Fernet branca ad libitum, da jeg som skrevet og ved en fejl besøgte hende den forhenværende køleskabstester. Til min store ærgrelse var hun ret syg igår og formåede derfor KUN at kreere 13 retter og ikke de 73, som hun plejer. Det var lidt af en skuffelse og ikke så godt, men hun kom trods alt igennem, fordi hun brugte HELE dagen på at lave mad og kage. "Det kræver bare planlægning *SS*", som hun siger. Det er utroligt, hvad kager kan gøre.

Bethany tænker dog, at nogen skulle gøre damen opmærksom på Nuggets, frostpizzaer eller i værste tilfælde: Just-eat.dk - jeg har nemlig hørt, at man skal helt ned i sølet, før man kan rejse sig igen, og med sine KUN 13 retter er køleskabstesterdamen jo allerede godt på vej. Men kom nu lille dame. Du skal helt ned. HELT NED.


Bethany!12 kommentarer:

 1. Jeg gider sgu ikke bage... Så får vi bare alle bagermestrene på nakken for at tage brødet/kagen ud af munden på dem! Hvorfor bringer bagere iøvrigt ikke ud?!!!

  SvarSlet
 2. Fordi de faar DDV paa nakken saa snart de blot taenker tanken saamaend:)

  SvarSlet
 3. Ved du hvad? - jeg sender dig lige en hækle opskrift, - der er naturligvis patent OG copyright, så du kan faktisk ikke hækle den førend det har været gennem strik og hækle styrelsen, - men det tager kun en 13 retters menu at komme igennem til dem.

  SvarSlet
 4. Jeg er snart virkelig indebrændt over at det ikke er MIG du stjæler opskrifter fra og nævner hele tiden i dine indlæg, og lægger 17 anonyme kommentarer hos. Jeg kan squ da både bage og hækle på samme tid! Og hos mig må man meget gerne låne, stjæle og kopiere alt det man vil. Jeg tror altså på at livet handler om at dele og at dem som ser de andre som konkurrenter får det pissehårdt i himlen!!!

  SvarSlet
 5. Det her er sq bare en af de dage man er glad for, at der findes mennesker som ikke kun lever og ånder på nettet og alle deres materielle ting

  http://www.bt.dk/danmark/mis-reddet-fra-pinefuld-daase-doed

  /Chilotte ( i et blødt øjeblik)

  SvarSlet
 6. Ej, jeg ved ikke helt med den kage. Mangler der ikke noget ost??

  SvarSlet
 7. Vil bare lige sige at jeg ikke smider anonyme kommentarer nogen vegne .. Det behøver jeg jo ikke når jeg er BETHANY!

  SvarSlet
 8. jeg gider skam godt bage,men er desværre ikke en ørn i et køkken ;O)

  www.migogipsen.blogspot.com

  SvarSlet
 9. Nåhmen, nu kunne jeg jo ikke få lov at kommenterer på indlægget før dette ;-)

  Men en kommentar får du altså alligevel!

  Det sjoveste ved alle kommentarerne hos Kong Mor, er jo devisen om at ignorere...alt imens der linkes til dig, diskuteres om dig, læses med hos dig og ytres meninger om dig ;-)

  Personligt kan jeg ikke forstå, hvorfor "man" - Ja, var tæt på at skrive De Andre, indtil jeg kom i tanke om, at jeg er jo én af dem - ikke bare tager dig oppefra og ned...(eller bagfra med et miniature-juletræ?)

  Nåhmen....du bliver i hvert fald også på min blogroll ;-)

  June - brunnæset give away-bestikkende førtidspensionist.

  SvarSlet
 10. Det er ikke en rigtig køleskabstesteropskrift uden en masse ost og bacon! Det er videnskabeligt bevist, at det er sundt for de fibersyge, at jo mere bacon, ost og sukker, de spiser jo bedre!

  SvarSlet
 11. Jeg tror ikke på, at det hjælper at ignorere uartige og vrede børn. Jeg tror det hjælper at give dem en masse positiv opmærksomhed og varme krammere. Du kan ikke bruge resten af dit voksenliv på at give din mor og far skylden for at du er bitter, men derfor skal du nu ha en krammer alligevel. Du er smuk og sjov og for hver gang jeg læser dine opkast ud over ukendte mennesker, varmes jeg ved den kærlighed og varme der tilfalder dine børn. Dejligt du er her, bitterfisse. Også selv om du er ligeglad.

  SvarSlet
 12. Hej Britney

  Du er saaaaaaaaaaa sjov man i en toende, det her koncept holder jo............altsaa det er en kommentar til dit nye indloeg.

  Lone

  SvarSlet