søndag den 3. juli 2011

Nogen elsker Bethany

Er rørt. Helt ned i bitterfissen. Er faktisk ret træt efter at ha' været på Kontoret hele dagen. Chefen og Skanken skulle have noget færdigt, jeg skulle holde fri. Men sådan gik det ikke. For Skanken havde barn syg (Hader kvinder med børn, men meget mere om det en anden dag), og så måtte jeg jo træde til. Igen.

Sprøjtede af sted i den røde 2CV, og er først hjemvendt nu. Godt at tvillinger på 2 og datter på 4½ er store nok til at være alene hjemme.

Men det skulle det slet ikke handle om. Sidder og slapper af, og leder efter noget at kritisere på de andres blogs. Og så falder jeg midt i det hele over noget der smelter mig sønder og sammen:


Den 1. Juli var en stor dag!


Udelukkende fordi Bitterfissen Bethany kommenterede på min indlæg, der omhandlede hende. Much love!
Jeg er til stadighed ret forundret over, hvordan en enkelt person, i det her tilfælde Bitterfissen, kan skabe så meget røre på de forskellige blogs her i Blogland. Jeg elsker det!
Som det ser ud nu, er det li’ præcis det jeg vil gå efter! Jeg vil være hadet af alle de andre bloggere, kun for at sige min ærlige mening. Og for at væreærlig, så er jeg rivende enig med den kære Bitterfisse! Men nok om det nu, mere om det senere.

Reddede det lige min aften eller hvad? Overvejer faktisk at oprette side med udtalelser fra fans. Men så virker man nok for selvhøjtidelig. (Som om det skulle holde mig tilbage, HA HA HA HA)

6 kommentarer:

 1. visse vasse.... du glemte det andet indlæg:

  "Posted by heltsikkert@udentvivl.dk - 30/06/11 at 04:06:58 pm
  Og jeg elsker det! Kaos og sure kællinger er uden tvivl, noget af det bedste jeg ved!

  Jeg er for nyligt begyndt at læse med hos Bitter-Fissen Bethany og jeg elsker det! Hun forstår virkelig at skabe røre i andedammen. Hun langer ud til højre og venstre, som man skal gøre, på førtidspensionister, madbloggere og jeg ved snart ikke hvad mere! Og de har fortjent det!

  Jeg er vild med, at alle hader hende. På nær mig, selvfølgelig! Bliv ved Bitter-Fisse, bliv ved! Jeg vil hvertfald, uden tvivl, følge dig til den bitre Bitter-Fisse ende!

  Giv hende da lige et kig, så I selv kan elske hende, ligeså højt som jeg!"

  .... og til det kan man kun sige; Ja Ja Jaaaaaa

  SvarSlet
 2. Det snupper vi altså en Fernet Branca på! Skål!

  SvarSlet
 3. Ligger lige en kommentar med link. Så jeg kan få flere besøgende på min side. hø...hø... :-)

  SvarSlet
 4. Nu er du jo gået hen og blevet en softie, tsk tsk

  SvarSlet
 5. Ja, jeg overvejer også at komponere "Ode til Bitterfissen" - er du sindssvag en trafik det har haft henne hos mig at blive linket til her i sidebaren. Ikke at folk siger noget - de lurer tilsyneladende bare. Må være noget med at mine ord efterlader folk mundlamme - mnn..ku' man jo bilde sig selv ind.

  SvarSlet
 6. Tsk tsk tsk.....så blev du også brun på næsen! ;-)

  SvarSlet