tirsdag den 12. juli 2011

Dagens tomhjernede:

Fra Gingerbread: Noget med guldfiskehjerne .

Fra GlitterAmalie: På photoshoot i flade, grå sko (Helt ærligt, mellem os, så mistænker jeg hende for at være Ingefærdullens søster)

Fra Clamour: Sektmedlem fra Looklab m. yngel og Hvad synes I? Skal jeg flashe mere af yngel her i sommer? (Superduperhadeindlæg!)

Og nu ved jeg udmærket godt at dette Bethanyindlæg faktisk kvalificerer sig i samme tomhjernekategori, men jeg har sure tvillinger på 2 og datter på 4½ at tage mig af. Ydermere har Chefen kraftedemig givet mig arbejde med hjem. Så undskyld (!!) at jeg spiser jer af med hjernedødt indhold. I blogstaveligste forstand.

Bethany!

7 kommentarer:

 1. DETTE ER EN NØDSITUATION!!!!
  PyntemyntheogMor har seriøst brug for din hjælp!
  Hun Aner ikke hvad der skal hænge over sofaen og har råbt om hjælp.. Få hælkepinden (eller hvad de nu hedder de der strikke ting) Ud af bitterfissen og hjælp hende...
  Der har været flere Brunnæse-bloggere der har prøvet at hjælpe hende, men hun har ikke skrevet takke kommentar til folk endnu.. .. Så... Tror at hun stadig er i tvivl om hvad der skal hænge der!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Så den er sgu helt gal derovre..
  Få man også tip penge her, som i se og hør???

  SvarSlet
 2. Holy shit! Hva' sker der for kommentarsporet på "superduperhadeindlægget"...?! Det er jo flere end The Sartorialist...(på visse dage, men alligevel...WTF? WTF? WTF?)

  SvarSlet
 3. kommentatorsporet???

  NÅÅÅÅ.. Du mener slimsporet efter bitterfissen...
  ?????

  SvarSlet
 4. Det var det du mente ikke? Lotte B(runnæse) ?

  SvarSlet
 5. Hvem er ingefær dullen?? haha

  SvarSlet
 6. Er det ikke Ginger? Hende den rødhårede kvindfolk? (ikke ment negativt)

  SvarSlet
 7. Fatter ikke en fis af jeres kommentarer!! Men jo, Ingefærdullen er GINGERBREAD!

  SvarSlet